rzydzio54 16.03.05, 10:55 Pytanie to przede wszystkim kieruje do syjonistow i buszolomow, bo przecież gdzies musza leżeć źródła tej waszej nienawisci do wszystkiego co arabskie lub muzulmanskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 10:58 i ich ciekawe przemyslenia cytat jednej z muzulmanek redagujacych portal islamski islam-in-poland.com: "Kalifat byl w Europie - nawet z Polska graniczylismy. Mało tego, był jeden kalif co chcial zajac tereny Polski (ale niestety przegrał z chodkiewiczem pod chocimiem)" na pytanie czy jej nie wstyd za takie poglady odpowiada: Moim krajem, jak i krajem wszystkich muzulmanow, jest Kalifat" Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 11:13 Ci to przynajmniej sie niecackali - jawnie nas najechali ale dostali w nochala i spłyneli z pradem Wisly - ich sprytniejsza konkurencja wybrala metode cichej asymilacji jak Aliensi rodem z X-Files - zawladneli wszelakimi dysydenckimi stanowiskami - modelujac odpowiednio polityke przejetego Panstwa no i mamy teraz slodka uleglosc naszego pRezydenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.pompka Masz goraczke czy dziela "prof" Pajk czytales? 16.03.05, 11:21 Bo tylko czlowiek ciezko chory lub poddany praniu mozgu moze takie brednie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: Masz goraczke czy dziela "prof" Pajk czytales 16.03.05, 11:55 ano nie czytalem ale slyszalem ze jakis taki magik zyje i tworzy fakty i mity - poprostu uwazam ze czesc topowych i najbardziej decydenckich stanowisk jest zajetych przez jedyna sluszna nacje - podejmujaca raczej niefrasobliwe decyzje dla naszego Kraju - poczawszy od zakupow militarnych projektow do niegrasobliwego przepraszania w imieniu narodu - przy czym w Jedwabnem przepraszali w imieniu Polski ale juz na Ukranie podczas obchodow Wolynskich mowili ze "nie winne sa narody ale ludzie" - i co w takim razie ? dla zasady mam obluzgac jakiego tureckiego prezydenta wszystkich Turkow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 11:41 ja tez wole walke z otwarta przylbica . I jeszcze opowiadano mi w dziecinstwie , ze jedynie muzulmanska Turcja zaborow Polski nie uznala. "Czy przybyl posel z Lechistanu?" Czy to nie fajnie i sympatycznie brzmi? Jest tu na forum jakis Turek , ktory by mial o cos do Polski i Polakow pretensje? Zartuje , to bylo pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wspaniale z ta Polska 16.03.05, 11:42 mieli w dupie Polske tylko nie lubili rosji.przestan wiec bredzic o tej historii nie majacej zadnego przelozenia na rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 masz wiecej przykladow , ponury smutasku? 16.03.05, 11:47 narodow , ktore nieznosily Rosji i oficjalnie nie uznaly rozbiorow Polski? Co tak za mna dzisiaj ganiasz na kazdym watku? Sa tematy , ktore sie na rozmowe z toba zupelnie nie nadaja :((( Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bo najlatwiej sie do ciebie przyczepic 16.03.05, 11:50 bredzisz tak ze nie wymaga zbluzganie cie wiekszego wysilku intelektualnego. poza tym co ma fajna historia wspolnego z tym ze jakas muzulmanka zaluje ze nie zostalismy wcieleni do kalifatu.bo ja nie pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 a innym pokazano tylko protokoly medrcow syjonu 16.03.05, 11:27 i Talmud. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dostepne sa screeny tej strony - nawet bylo o tym 16.03.05, 11:41 w newsweeku.o czym ty mowisz??fakty ci sie nie podobaja kreaturo? Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 protokoly tez sa dostepne 16.03.05, 11:49 tak samo jak i listy komisarzy NKWD. Fakty ci sie nie podobaja kreaturo? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus protokoly sa falszywe 16.03.05, 11:50 a ta strona jest jak najbardziej prawdziwa.wiec nie pierd..l Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 a tozsamosc tej "muzulmanki"? 16.03.05, 11:54 "jak najbardziej prawdziwa"? To jak sie nazywa i gdzie mieszka? A cytaty roznych rabich o innym traktowaniu goji niz zydow sa tez "falszywe"? A listy komisarzy NKWD, ktorzy aktywnie wspoltworzyli system bardziej zbrodniczy od faszyzmu tez sa "falszywe"? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ta muzulmanka jest jedna z osob redagujacych 16.03.05, 12:16 portal - doskonale znana przez innych muzulmanow.nie ujawnia swoich personaliow ale jest uznawana za autorytet przez reszte. bandyci z hamasu glabie to tez przebrani zydzi????caly bandytyzm islamistow to tylko "mistyfikacja" widziales ufoludki ostatnio debilu??? oto adres strony: www.islam-in-poland.pl - wypowiadaja sie tam w 90% muzulmanie i przez nich prowadzony jest portal.jak sadzisz ze ona nie jest muzulmanka debilu to tam to napisz.od razu dostaniesz od muzulmanow bana. Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 "protokoly medrcow syjonu"? 16.03.05, 12:35 Ich autorzy tez byli "doskonale znani przez innych..." Zydow "ale nie ujawniali swoich personaliow" he he he ciezki "debilu" Jedni nienawidza muzulmanow z powodu slow "jednej muzulmanki". Inni (nie mniej ograniczeni od ciebie) nienawidza zydow z powodu komisarzy NKWD i slow jakiegos "rabiego". Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie jednej muzulmanki 16.03.05, 12:41 ale ona jest osoba budzaca szacunek reszty muzulmanow.duzo tych "jednych" muzulmanek jest.ostatnio jeden taki nawolywal zeby bic zony,inny zabil van gogha,inny zabil siostre bo chodzila w mini. ziarko do ziarka a zbierze sie miarka Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 tak jak i nie z jednego zyda 16.03.05, 13:06 czy komisarze albo rabini nie byli lub sa szanowani przez reszte zydow? Duzo tych komisarzy organizowalo lagry i zbiorowe egzekucje a i nie malo rabich mowilo, ze zycie goja nie jest nic warte czego skutki widac na codzien w palestynie. ziarko do ziarka i zebrala sie miarka Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez mc 16.03.05, 19:55 przesli mi odniesnik do tego ejsli masz i mozesz bo ja tego u nich szukalem ale nie moglem znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.pompka TROCHE WIECEJ KREATYWNOSCI 16.03.05, 11:19 A tak poza tym to twoj post jest zenujacy, o nicku juz nie wspominajac. Pewnie ten nick mial byc smieszny... problem wtym ze tylko takie palki jak ty uwazajua to za szyt wirafinowania. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie mogli , wychowywali nas na bajkach 1000 i jedn 16.03.05, 11:43 nocy. Czemu Zydzi nie tworzyli wlasnych bajek? To jest chyba ich blad i stad brak wplywu na mlode i pozniej dorosle pokolenie Musze to przemyslec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma Czytales kiedys Talmud debilu? 16.03.05, 11:46 Chyba nie. Opowiesci zawarte w Talmudzie mozna rowniez czytac jako bajki dla dzieci. Ja przynajmniej tak czytalem swoim dzieciom. AQ brzechwe kiedys przerabiales matole? A "Krola Maciusia I"? Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 Czytales kiedys Koran debilu? 16.03.05, 11:50 Chyba nie. Opowiesci zawarte w Koranie mozna rowniez czytac jako bajki dla dzieci. Ja przynajmniej tak czytalem swoim dzieciom. AQ Sindbada kiedys przerabiales matole? A "Basnie 1001 nocy"? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Czytales kiedys Talmud debilu? 16.03.05, 11:54 oszalales przyglupie? Talmud jako BAJKI ? Czy ty czytasz HORRORY dzieciom przed zasnieciem? Zupelnie ci odbilo.Nawet ze Starym Testamentem bym nie zaryzykowal. Tez glupie porownanie z swiatowa znajomoscia lampy alladyna , latajacymi dywanami i otwieranym sezamem Konia kuja ZABA noge podstawia Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:04 Bo zarówno Talmud, Stary Testament jak i "Basnie 1000 i jednej nocy", nie nadaja się w oryginale dla dzieci. Tu jest wazna forma w jakiej sie to dzieciakom podaje. Sceny "ostre a wrecz nawet poronograficzne" zawieraja te wszystkie dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:21 he,he,he , jak ktos prymitywny , to nawet w bajkach Semiramidy watku erotycznego sie doszuka , i jak najsluszniej , wiadomo CALEMU SWIATU kim byla Semiramida i w jakim celu te bajki opowiadala. Jesli chodzi o inne twoje przyklady... Do czytania dzieciom przed zasnieciem wybralbym wasz Kapital Marksa , zapewnione zasniecie zanim bym doczytal do rozwazan nt kamizelki i guzikow jako wartosci dodanej. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:26 dziecko "kapiatłu" nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:28 wiec tym predzej usnie , do tego m.in sluza bajki na dobranoc. Sadzisz,ze Talmud zrozumie i nie wygodnych pytan nie zacznie zadawac? Czy mam mu antysemityzm juz w beciku zaszczepiac? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:54 Przypuszczam ze ewentualnym swoim dzieciakom, ktore zapewne z czasem wyrosna na "wszapolakow", wlasnie zaszczepiasz antysemistyzm od kolyski. A teraz co do Twojej wiedzy na temat "Basni". Musiales ja czerpac tej "ugrzecznionej i ocenzurowanej wersji". Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:39 krystian71 napisała: > he,he,he , jak ktos prymitywny , to nawet w bajkach Semiramidy watku > erotycznego sie doszuka , i jak najsluszniej , A bajke o jasiu i malgosi znasz? Wiesz, co te dwa wyrostki zrobily starej, chorej umyslowo kobiecie? Spalili zywcem w piecu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:46 to jakas nowomoda wychowawczo -penitencjarna , aby doszukiwac sie w oprawcach ciezkiego dziecinstwa , ewentualnie zalatwic im zolte papiery.Mowie oczywiscie o baba-jadze , nie jasiuimalgosi. Wszak to baba jaga PIERWSZA kanibalizm zamierzala.I jak zawsze , ale tylko w bajkach sprawiedliwa kara ja dopadla. Wiem,ze ten piec , przy jej haczykowatym nosie brzmi cokolwiek dwuznacznie , ale trudno tu sie doszukiwac jakis post analogii w XIX to wiecznych bajkach Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 13:10 krystian71 napisała: > Wszak to baba jaga PIERWSZA kanibalizm zamierzala. Podobnie jak zydzi albo muzulmanie. Jedni i drudzy PIERWSI cos zamierzaja wzglednie zamierzali - ze skutkami podobnymi do byby jagi. Nie jestem rewanzysta ale uwazam, ze najwyzszy czas sprawdzic czy baby jagi nie powinno uznac sie za ofiare holocaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc zydowskie bajki 16.03.05, 11:51 krystian71 napisała: > Czemu Zydzi nie tworzyli wlasnych bajek? Nie tworzyli ? Pol Swiata dzis w nie wierzy a Ty mowisz, ze nie tworzyli Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 11:57 tylko POL new , nie wiecej .I nie sa to bajki , ktore nadaja sie do czytanie do poduszki dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:04 krystian71 napisała: > tylko POL new , nie wiecej . Mowiles, ze wogole nie tworzyli w takim razie POL to i tak duzo. > I nie sa to bajki , ktore nadaja sie do czytanie do > poduszki dzieciom. a te z 1000 i jednej nocy sie nadaja ? ;-) Przy okazji przeczytaj Ksiege Estery - bajka bardzo niepoprawna politycznie i bardzo "narodowa" ale za to na czasie - niedlugo swieto Purim. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:26 neg, ja wiem , w tym sa zrodla naszej wiary itd itp , a mimo to nigdy nie moglem sie przemoc i do konca w to uwierzyc. Widziales te setki tysiecy wymordowanych ofiar, te kary bez przebaczenia na lud , nawet wybrany zeslane. Chyba pojde do piekla , skoro w imponderabilia watpie:)I jakas swoja , wlasna wizje wlasnej religii sobie stworzylem , wraz z jej geneza. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:38 krystian71 napisała: > neg, ja wiem , w tym sa zrodla naszej wiary itd itp , a mimo to nigdy nie > moglem sie przemoc i do konca w to uwierzyc. Piekne i pouczajace opowiesci, tradycje scalajace narody, ponadczasowe madrosci - wszystko to tam jest ale... Sil Nadprzyrodzonych bym w to nie mieszal bo te jesli istnieja to wg mnie nie zajmuja sie przyjmowaniem tudziez skladaniem ofiar czy innymi Celtami ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:53 ale to sie zrobilo super ciekawe , szkoda,ze nie wiedzialem o tym 10 lat temu , inaczej bym swoimi zainteresowaniami rozporzadzil. A tak musze to zostawic at calendas Grekas , czyli do emerytury.Hmmm,Hmmm ty jako zadeklarowany agnostyk masz tu najmniej do gadania :)))))Sa ludzie , ktorzy kazde slowo interpretuja doslownie.Nieprawdaz?Albo wszystko jest prawda , albo NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 21:31 krystian71 napisała: > Sa ludzie , > ktorzy kazde slowo interpretuja doslownie.Nieprawdaz?Albo wszystko jest > prawda , albo NIC. Doprawdy czyżbyś mnie miał na myśli ? Ateizm tu nie ma nic do rzeczy. Nie zaprzeczam Biblii czy historiom w niej opowiadanych, zaprzeczam "tylko" ich boskiemu natchnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Mnie tak! 16.03.05, 12:53 Mój tatko zawsze powtarzał (i nadal powtarza), że dobry Arab, to, no wiadomo jaki Arab (nie napiszę wprost bo wytną). Podobną opinię prezentuje o Murzynach. Obie bazuje na osobistych przezyciach i kontaktach handlowych. Nie zawsze się z nim zgadzam, ale od ładnych paru lat coraz częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Mnie tak! 16.03.05, 13:13 Ano nic nie mówi. Może nie miał okazji sprawdzać, nie wiem. Muszę się go spytać, może się czegoś nowego dowiem. Całe życie się człowiek uczy, nie tylko będąc dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 Re: Mnie tak! 16.03.05, 13:46 Powinienes to w kazdym razie koniecznie tutaj napisac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21722553 Bo facet zwatpi! Odpowiedz Link Zgłoś
kowal04 NIE, RODZICE STRASZYLI MNIE ZYDEM W DZIECIŃSTWIE. 16.03.05, 13:44 CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTWIE??? NIE, RODZICE STRASZYLI MNIE ZYDEM W DZIECIŃSTWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 13:49 No arabs no terror cheap fuel arany maj w glowie terror morderctwo sex narkotyki i alkohol ja arabow znam z strony lugy mojego karabina Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.crappus Straszą. Tutaj z elementarza Żyda 16.03.05, 19:12 www.islamonline.org/English/News/2005-03/11/article03.shtml Israel?s education curricula aim at psychologically mobilizing youngsters for war, inciting ?hostility, grudge and hatred? against Arabs and tarnishing the Arab image, according to a new study. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 19:53 gdybys miał pojęcie o historii, religioznastwie, stosunkach społecznych, ekonomice czy nawet o higienie osobistej to tez nie lubiłbys Arabów... Odpowiedz Link Zgłoś
maryszka Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 21:27 gieroy_asfalta napisał: > gdybys miał pojęcie o historii, religioznastwie, stosunkach społecznych, > ekonomice czy nawet o higienie osobistej to tez nie lubiłbys Arabów... ...Zydow, Albanczykow i murzynow tez. Ale tylko pod warunkiem jesli mialbys pojęcie o historii, religioznastwie, stosunkach społecznych, ekonomice i higienie osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś