Dodaj do ulubionych

CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTWIE?

16.03.05, 10:55
Pytanie to przede wszystkim kieruje do syjonistow i buszolomow, bo przecież
gdzies musza leżeć źródła tej waszej nienawisci do wszystkiego co arabskie
lub muzulmanskie.

Obserwuj wątek
    • marcus_crassus mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 10:58
      i ich ciekawe przemyslenia

cytat jednej z muzulmanek redagujacych portal islamski islam-in-poland.com:

"Kalifat byl w Europie - nawet z Polska graniczylismy. Mało tego, był jeden kalif co chcial zajac tereny Polski (ale niestety przegrał z chodkiewiczem pod chocimiem)"

na pytanie czy jej nie wstyd za takie poglady odpowiada:

Moim krajem, jak i krajem wszystkich muzulmanow, jest Kalifat"
      • maxxo Re: mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 11:13
        Ci to przynajmniej sie niecackali - jawnie nas najechali ale dostali w nochala
        i spłyneli z pradem Wisly - ich sprytniejsza konkurencja wybrala metode cichej
        asymilacji jak Aliensi rodem z X-Files - zawladneli wszelakimi dysydenckimi
        stanowiskami - modelujac odpowiednio polityke przejetego Panstwa no i mamy
        teraz slodka uleglosc naszego pRezydenta :)
        • baltazar.pompka Masz goraczke czy dziela "prof" Pajk czytales? 16.03.05, 11:21
          Bo tylko czlowiek ciezko chory lub poddany praniu mozgu moze takie brednie
          pisac.
          • maxxo Re: Masz goraczke czy dziela "prof" Pajk czytales 16.03.05, 11:55
            ano nie czytalem ale slyszalem ze jakis taki magik zyje i tworzy fakty i mity -
            poprostu uwazam ze czesc topowych i najbardziej decydenckich stanowisk jest
            zajetych przez jedyna sluszna nacje - podejmujaca raczej niefrasobliwe decyzje
            dla naszego Kraju - poczawszy od zakupow militarnych projektow do
            niegrasobliwego przepraszania w imieniu narodu - przy czym w Jedwabnem
            przepraszali w imieniu Polski ale juz na Ukranie podczas obchodow Wolynskich
            mowili ze "nie winne sa narody ale ludzie" - i co w takim razie ? dla zasady
            mam obluzgac jakiego tureckiego prezydenta wszystkich Turkow ???
        • krystian71 Re: mnie tylko pokazali stron muzulmanow.... 16.03.05, 11:41
          ja tez wole walke z otwarta przylbica .
          I jeszcze opowiadano mi w dziecinstwie , ze jedynie muzulmanska Turcja zaborow
          Polski nie uznala.
          "Czy przybyl posel z Lechistanu?"
          Czy to nie fajnie i sympatycznie brzmi?
          Jest tu na forum jakis Turek , ktory by mial o cos do Polski i Polakow
          pretensje?
          Zartuje , to bylo pytanie retoryczne.
          • marcus_crassus wspaniale z ta Polska 16.03.05, 11:42
            mieli w dupie Polske tylko nie lubili rosji.przestan wiec bredzic o tej historii nie majacej zadnego przelozenia na rzeczywistosc.
            • krystian71 masz wiecej przykladow , ponury smutasku? 16.03.05, 11:47
              narodow , ktore nieznosily Rosji i oficjalnie nie uznaly rozbiorow Polski?
              Co tak za mna dzisiaj ganiasz na kazdym watku?
              Sa tematy , ktore sie na rozmowe z toba zupelnie nie nadaja :(((
              • marcus_crassus bo najlatwiej sie do ciebie przyczepic 16.03.05, 11:50
                bredzisz tak ze nie wymaga zbluzganie cie wiekszego wysilku intelektualnego.

poza tym co ma fajna historia wspolnego z tym ze jakas muzulmanka zaluje ze nie zostalismy wcieleni do kalifatu.bo ja nie pojmuje
      • rzydzio54 a innym pokazano tylko protokoly medrcow syjonu 16.03.05, 11:27
        i Talmud.
        • marcus_crassus dostepne sa screeny tej strony - nawet bylo o tym 16.03.05, 11:41
          w newsweeku.o czym ty mowisz??fakty ci sie nie podobaja kreaturo?
          • rzydzio54 protokoly tez sa dostepne 16.03.05, 11:49
            tak samo jak i listy komisarzy NKWD. Fakty ci sie nie podobaja kreaturo?
            • marcus_crassus protokoly sa falszywe 16.03.05, 11:50
              a ta strona jest jak najbardziej prawdziwa.wiec nie pierd..l
              • rzydzio54 a tozsamosc tej "muzulmanki"? 16.03.05, 11:54
                "jak najbardziej prawdziwa"? To jak sie nazywa i gdzie mieszka?

A cytaty roznych rabich o innym traktowaniu goji niz zydow sa tez "falszywe"?
                A listy komisarzy NKWD, ktorzy aktywnie wspoltworzyli system bardziej
                zbrodniczy od faszyzmu tez sa "falszywe"?
                • marcus_crassus ta muzulmanka jest jedna z osob redagujacych 16.03.05, 12:16
                  portal - doskonale znana przez innych muzulmanow.nie ujawnia swoich personaliow ale jest uznawana za autorytet przez reszte.

bandyci z hamasu glabie to tez przebrani zydzi????caly bandytyzm islamistow to tylko "mistyfikacja"

widziales ufoludki ostatnio debilu???

oto adres strony:

www.islam-in-poland.pl - wypowiadaja sie tam w 90% muzulmanie i przez nich prowadzony jest portal.jak sadzisz ze ona nie jest muzulmanka debilu to tam to napisz.od razu dostaniesz od muzulmanow bana.
                  • rzydzio54 "protokoly medrcow syjonu"? 16.03.05, 12:35
                    Ich autorzy tez byli "doskonale znani przez innych..." Zydow
                    "ale nie ujawniali swoich personaliow" he he he ciezki "debilu"

Jedni nienawidza muzulmanow z powodu slow "jednej muzulmanki".
                    Inni (nie mniej ograniczeni od ciebie) nienawidza zydow z powodu komisarzy NKWD
                    i slow jakiegos "rabiego".

• marcus_crassus nie jednej muzulmanki 16.03.05, 12:41
                      ale ona jest osoba budzaca szacunek reszty muzulmanow.duzo tych "jednych" muzulmanek jest.ostatnio jeden taki nawolywal zeby bic zony,inny zabil van gogha,inny zabil siostre bo chodzila w mini.

ziarko do ziarka a zbierze sie miarka
                      • rzydzio54 tak jak i nie z jednego zyda 16.03.05, 13:06
                        czy komisarze albo rabini nie byli lub sa szanowani przez reszte zydow?
                        Duzo tych komisarzy organizowalo lagry i zbiorowe egzekucje a i nie malo rabich
                        mowilo, ze zycie goja nie jest nic warte czego skutki widac na codzien w
                        palestynie.

ziarko do ziarka i zebrala sie miarka

• manny_ramirez mc 16.03.05, 19:55
        przesli mi odniesnik do tego ejsli masz i mozesz bo ja tego u nich szukalem ale
        nie moglem znalezc
    • baltazar.pompka TROCHE WIECEJ KREATYWNOSCI 16.03.05, 11:19
      A tak poza tym to twoj post jest zenujacy, o nicku juz nie wspominajac. Pewnie
      ten nick mial byc smieszny... problem wtym ze tylko takie palki jak ty
      uwazajua to za szyt wirafinowania.
    • krystian71 nie mogli , wychowywali nas na bajkach 1000 i jedn 16.03.05, 11:43
      nocy.
      Czemu Zydzi nie tworzyli wlasnych bajek?
      To jest chyba ich blad i stad brak wplywu na mlode i pozniej dorosle pokolenie
      Musze to przemyslec:)))
      • nikodem_dyzma Czytales kiedys Talmud debilu? 16.03.05, 11:46
        Chyba nie. Opowiesci zawarte w Talmudzie mozna rowniez czytac jako bajki dla
        dzieci. Ja przynajmniej tak czytalem swoim dzieciom.
        AQ brzechwe kiedys przerabiales matole?
        A "Krola Maciusia I"?
        • rzydzio54 Czytales kiedys Koran debilu? 16.03.05, 11:50
          Chyba nie. Opowiesci zawarte w Koranie mozna rowniez czytac jako bajki dla
          dzieci. Ja przynajmniej tak czytalem swoim dzieciom.
          AQ Sindbada kiedys przerabiales matole?
          A "Basnie 1001 nocy"?
        • krystian71 Re: Czytales kiedys Talmud debilu? 16.03.05, 11:54
          oszalales przyglupie?
          Talmud jako BAJKI ?
          Czy ty czytasz HORRORY dzieciom przed zasnieciem?
          Zupelnie ci odbilo.Nawet ze Starym Testamentem bym nie zaryzykowal.
          Tez glupie porownanie z swiatowa znajomoscia lampy alladyna , latajacymi
          dywanami i otwieranym sezamem
          Konia kuja ZABA noge podstawia
          • nikodem_dyzma A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:04
            Bo zarówno Talmud, Stary Testament jak i "Basnie 1000 i jednej nocy", nie
            nadaja się w oryginale dla dzieci.
            Tu jest wazna forma w jakiej sie to dzieciakom podaje. Sceny "ostre a wrecz
            nawet poronograficzne" zawieraja te wszystkie dziela.
            • krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:21
              he,he,he , jak ktos prymitywny , to nawet w bajkach Semiramidy watku
              erotycznego sie doszuka , i jak najsluszniej , wiadomo CALEMU SWIATU kim byla
              Semiramida i w jakim celu te bajki opowiadala.
              Jesli chodzi o inne twoje przyklady...
              Do czytania dzieciom przed zasnieciem wybralbym wasz Kapital Marksa ,
              zapewnione zasniecie zanim bym doczytal do rozwazan nt kamizelki i guzikow jako
              wartosci dodanej.
              • www.pkb.nrd Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:26
                dziecko "kapiatłu" nie zrozumie.
                • krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:28
                  wiec tym predzej usnie , do tego m.in sluza bajki na dobranoc.
                  Sadzisz,ze Talmud zrozumie i nie wygodnych pytan nie zacznie zadawac?
                  Czy mam mu antysemityzm juz w beciku zaszczepiac?
                  • nikodem_dyzma Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:54
                    Przypuszczam ze ewentualnym swoim dzieciakom, ktore zapewne z czasem wyrosna
                    na "wszapolakow", wlasnie zaszczepiasz antysemistyzm od kolyski.

A teraz co do Twojej wiedzy na temat "Basni". Musiales ja czerpac
                    tej "ugrzecznionej i ocenzurowanej wersji".
              • rzydzio54 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:39
                krystian71 napisała:

> he,he,he , jak ktos prymitywny , to nawet w bajkach Semiramidy watku
                > erotycznego sie doszuka , i jak najsluszniej ,

A bajke o jasiu i malgosi znasz?

Wiesz, co te dwa wyrostki zrobily starej, chorej umyslowo kobiecie?
                Spalili zywcem w piecu.
                • krystian71 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 12:46
                  to jakas nowomoda wychowawczo -penitencjarna , aby doszukiwac sie w oprawcach
                  ciezkiego dziecinstwa , ewentualnie zalatwic im zolte papiery.Mowie oczywiscie
                  o baba-jadze , nie jasiuimalgosi.
                  Wszak to baba jaga PIERWSZA kanibalizm zamierzala.I jak zawsze , ale tylko w
                  bajkach sprawiedliwa kara ja dopadla.
                  Wiem,ze ten piec , przy jej haczykowatym nosie brzmi cokolwiek dwuznacznie ,
                  ale trudno tu sie doszukiwac jakis post analogii w XIX to wiecznych bajkach
                  • rzydzio54 Re: A jednak jestes dyletanckim debilem 16.03.05, 13:10
                    krystian71 napisała:

> Wszak to baba jaga PIERWSZA kanibalizm zamierzala.

Podobnie jak zydzi albo muzulmanie. Jedni i drudzy PIERWSI cos zamierzaja
                    wzglednie zamierzali - ze skutkami podobnymi do byby jagi.

Nie jestem rewanzysta ale uwazam, ze najwyzszy czas sprawdzic czy baby jagi nie
                    powinno uznac sie za ofiare holocaustu.
      • negevmc zydowskie bajki 16.03.05, 11:51
        krystian71 napisała:

> Czemu Zydzi nie tworzyli wlasnych bajek?

Nie tworzyli ?
        Pol Swiata dzis w nie wierzy a Ty mowisz, ze nie tworzyli
        • maxxo Re: zydowskie bajki 16.03.05, 11:56
          ale to te dla doroslych ? :)
        • krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 11:57
          tylko POL new , nie wiecej .I nie sa to bajki , ktore nadaja sie do czytanie do
          poduszki dzieciom.
          • negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:04
            krystian71 napisała:

> tylko POL new , nie wiecej .
            Mowiles, ze wogole nie tworzyli w takim razie POL to i tak duzo.

> I nie sa to bajki , ktore nadaja sie do czytanie do
            > poduszki dzieciom.

a te z 1000 i jednej nocy sie nadaja ? ;-)

Przy okazji przeczytaj Ksiege Estery - bajka bardzo niepoprawna politycznie
            i bardzo "narodowa" ale za to na czasie - niedlugo swieto Purim.

• krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:26
              neg, ja wiem , w tym sa zrodla naszej wiary itd itp , a mimo to nigdy nie
              moglem sie przemoc i do konca w to uwierzyc.
              Widziales te setki tysiecy wymordowanych ofiar, te kary bez przebaczenia na
              lud , nawet wybrany zeslane.
              Chyba pojde do piekla , skoro w imponderabilia watpie:)I jakas swoja , wlasna
              wizje wlasnej religii sobie stworzylem , wraz z jej geneza.
              pozdr
              • negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:38
                krystian71 napisała:

> neg, ja wiem , w tym sa zrodla naszej wiary itd itp , a mimo to nigdy nie
                > moglem sie przemoc i do konca w to uwierzyc.

Piekne i pouczajace opowiesci, tradycje scalajace narody, ponadczasowe
                madrosci - wszystko to tam jest ale... Sil Nadprzyrodzonych bym w to nie
                mieszal bo te jesli istnieja to wg mnie nie zajmuja sie przyjmowaniem tudziez
                skladaniem ofiar czy innymi Celtami ;-).
                • krystian71 Re: zydowskie bajki 16.03.05, 12:53
                  ale to sie zrobilo super ciekawe , szkoda,ze nie wiedzialem o tym 10 lat temu ,
                  inaczej bym swoimi zainteresowaniami rozporzadzil.
                  A tak musze to zostawic at calendas Grekas , czyli do emerytury.Hmmm,Hmmm ty
                  jako zadeklarowany agnostyk masz tu najmniej do gadania :)))))Sa ludzie ,
                  ktorzy kazde slowo interpretuja doslownie.Nieprawdaz?Albo wszystko jest
                  prawda , albo NIC.
                  • negevmc Re: zydowskie bajki 16.03.05, 21:31
                    krystian71 napisała:

> Sa ludzie ,
                    > ktorzy kazde slowo interpretuja doslownie.Nieprawdaz?Albo wszystko jest
                    > prawda , albo NIC.

Doprawdy czyżbyś mnie miał na myśli ? Ateizm tu nie ma nic do rzeczy.
                    Nie zaprzeczam Biblii czy historiom w niej opowiadanych, zaprzeczam "tylko"
                    ich boskiemu natchnieniu.
        • manny_ramirez Re: zydowskie bajki 16.03.05, 19:55
          dobre:)
    • kotek.filemon Mnie tak! 16.03.05, 12:53
      Mój tatko zawsze powtarzał (i nadal powtarza), że dobry Arab, to, no wiadomo
      jaki Arab (nie napiszę wprost bo wytną). Podobną opinię prezentuje o Murzynach.
      Obie bazuje na osobistych przezyciach i kontaktach handlowych. Nie zawsze się z
      nim zgadzam, ale od ładnych paru lat coraz częściej.
      • rzydzio54 Re: Mnie tak! 16.03.05, 13:07
        A co twoj tata mowi o zydach?
        • kotek.filemon Re: Mnie tak! 16.03.05, 13:13
          Ano nic nie mówi. Może nie miał okazji sprawdzać, nie wiem. Muszę się go
          spytać, może się czegoś nowego dowiem. Całe życie się człowiek uczy, nie tylko
          będąc dzieckiem...
          • rzydzio54 Re: Mnie tak! 16.03.05, 13:46
            Powinienes to w kazdym razie koniecznie tutaj napisac:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21722553
            Bo facet zwatpi!
    • kowal04 NIE, RODZICE STRASZYLI MNIE ZYDEM W DZIECIŃSTWIE. 16.03.05, 13:44
      CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTWIE???

NIE, RODZICE STRASZYLI MNIE ZYDEM W DZIECIŃSTWIE.
    • fredzio54 Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 13:49
      No arabs no terror cheap fuel
      arany maj w glowie terror morderctwo sex narkotyki i alkohol
      ja arabow znam z strony lugy mojego karabina
    • mosiek.crappus Straszą. Tutaj z elementarza Żyda 16.03.05, 19:12
      www.islamonline.org/English/News/2005-03/11/article03.shtml

Israel?s education curricula aim at psychologically mobilizing youngsters for war, inciting ?hostility, grudge and hatred? against Arabs and tarnishing the Arab image, according to a new study.
    • gieroy_asfalta Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 19:53
      gdybys miał pojęcie o historii, religioznastwie, stosunkach społecznych,
      ekonomice czy nawet o higienie osobistej to tez nie lubiłbys Arabów...
      • maryszka Re: CZY RODZICE STRASZYLI WAS ARABEM W DZIECIŃSTW 16.03.05, 21:27
        gieroy_asfalta napisał:

> gdybys miał pojęcie o historii, religioznastwie, stosunkach społecznych,
        > ekonomice czy nawet o higienie osobistej to tez nie lubiłbys Arabów...

...Zydow, Albanczykow i murzynow tez.
        Ale tylko pod warunkiem jesli mialbys pojęcie o historii, religioznastwie,
        stosunkach społecznych, ekonomice i higienie osobistej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka