wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 10:45 jest żle , ja już twoje wpisy zaczynam czytać z nudów oj biada i plwanie i lipa , zapanowały czasy nudności na tym forum , puść trochę dziarskich głupot , to może coś będzie ...? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: na kropkę 29.04.05, 11:20 alez mamusiu, nie przetarlas dzisiaj okularow? rozejrzyjsie dokladnie i natychmiastowo zobaczysz, ze 90% postow to wlasnie te dziarskie glupstwa.... morze smiechu, zapewniam cie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 11:28 jak nie przeczytam jakiegoś twojego dziarskiego wcielenia , to lipa jest już się zastanawiałem czy samemu czegoś nie nasmarować , tylko że obawiam się że byś mnie szybko wykryła :D , pa markus mi tylko został :( Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: na kropkę 29.04.05, 11:57 pisz, pisz, nawet jak wykryje, to ci nie powiem... :)))) a twoje posty to od razu usmiech... wiec pisz, masz talent... :))) a marcus to tak zajety, ze juz tu ledwo go co widac... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 11:30 A prosze Pani, a ta dorodna w gatkach to mnie brzydko przezywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 11:36 i co ty byś zrobił , jak by mnie nie było ;D kto by ci dzichada reklamował ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 11:43 wyrodnamatka napisała: > i co ty byś zrobił , jak by mnie nie było ;D > kto by ci dzichada reklamował ....:) No popatrz co sie porobilo !! Najciekawszy watek zostal brutalnie okrojony. Wszystko przez twoj brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 11:48 marcus_crasuss napisał: > wyrodnamatka napisała: > > > i co ty byś zrobił , jak by mnie nie było ;D > > kto by ci dzichada reklamował ....:) > > No popatrz co sie porobilo !! > > Najciekawszy watek zostal brutalnie okrojony. > Wszystko przez twoj brak kultury. Zapomnialem dodac - Mahmucie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 11:49 no lipa się zrobiła :( ale nasmarowałem następny :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 11:52 wyrodnamatka napisała: > no lipa się zrobiła :( > ale nasmarowałem następny :D Twardziel z ciebie. PS A jak tam w parku Swierczewskiego ? Wszystko juz kwitnie ? Labedzie juz plywaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 11:57 w parku sowińskiego , tam mam blisko - kochany stara wola , a to zobowiązuje nie mieszaj do wszystkiego moczara , to nie ta liga :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 11:59 wyrodnamatka napisała: > w parku sowińskiego , tam mam blisko - kochany stara wola , a to zobowiązuje > nie mieszaj do wszystkiego moczara , to nie ta liga :D No wiesz, za moich czasow byl jeszcze plac Thelmanna. Nie mozna byc ze wszystkim na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: na kropkę 29.04.05, 11:59 mamusiu, mamusiu, to zlodziejaszek nikow.... "nasz" marcus to sie pisze craSSus a nie crasuSS..... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 12:01 ale też jest mocny :) markusy są mocne ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 12:04 wyrodnamatka napisała: > ale też jest mocny :) markusy są mocne ... Nie daj sie zwiesc falszywym prorokom. A tak miedzy nami mecenasami. Kobiecie to juz wogole nie mozna wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: na kropkę 29.04.05, 12:10 bo one to są wszystkie takie maty hari - te dziewczyny , ale to fakt co jest warte życie bez przygody i tajemnicy ... tylko kropka jest inna , tnie na całego jak facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: na kropkę 29.04.05, 12:13 wyrodnamatka napisała: > bo one to są wszystkie takie maty hari - te dziewczyny , ale to fakt > co jest warte życie bez przygody i tajemnicy ... > tylko kropka jest inna , tnie na całego jak facet :) Takie ciecie to juz rzniecie, mahmucie Odpowiedz Link Zgłoś