i-love-2-bike 16.05.05, 03:44 www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bam_buko Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:05 no wlasnie jakies interesujace gadu gadu bylo w ostatnim tygodniu? przypominaja mnie sie mlode lata jak wracalem z kosciola(obowiazek) to ojciec chcac sprawdzic czy naprawde bylem pytal sie o czy bylo kazanie-skad moglem wiedziec,nawet jak przypadkiem bylem w srodku i tak nie sluchalem. odpowiedz byla zawsze ta sama ...........o zydach,co mialo wiele wspolnego z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:06 i-love-2-bike napisała: > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 teraz do rzeczy zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z Putinem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:13 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > teraz do rzeczy > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z Putinem :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:21 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > > > teraz do rzeczy > > > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z Putinem > > :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) hehe przeciez napisalem ze jako mlody chlopak....... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:22 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > bam_buko napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > > > > > teraz do rzeczy > > > > > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z Putinem > > > > :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) > > hehe przeciez napisalem ze jako mlody chlopak....... to na kolana hooolerro z powisla i 10 zdrowasiek mi zaraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:33 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > > > > > > > teraz do rzeczy > > > > > > > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z Putinem > > > > > > :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) > > > > hehe przeciez napisalem ze jako mlody chlopak....... > > to na kolana hooolerro z powisla i 10 zdrowasiek mi zaraz:))) hola hola najpierw ktos musialby mnie te zdrowaski przypomniec Ps.ta historyjke o kosciele zalaczylem zeby ulatwic Tobie odp. o czym bylo gadu gadu na forum..........o zydach co rowniez nie mija sie z prawda Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:34 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > bam_buko napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > > > > > > > > > teraz do rzeczy > > > > > > > > > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wraz z P > utinem > > > > > > > > :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) > > > > > > hehe przeciez napisalem ze jako mlody chlopak....... > > > > to na kolana hooolerro z powisla i 10 zdrowasiek mi zaraz:))) > > hola hola najpierw ktos musialby mnie te zdrowaski przypomniec > > Ps.ta historyjke o kosciele zalaczylem zeby ulatwic Tobie odp. > o czym bylo gadu gadu na forum..........o zydach co rowniez nie mija sie z > prawda e tam b_b na kolana i pokutowac za te 3 zony i 4 butelki:))) nu dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: my tu gadu gadu 16.05.05, 04:55 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > > > > > www.msnbc.msn.com/id/3842331/?GT1=6542 > > > > > > > > > > > > teraz do rzeczy > > > > > > > > > > > > zdjecia fajne no1 to jednak Bush w samochodzie wr > az z P > > utinem > > > > > > > > > > :))) fajnie wiedziec,ze do kosciola chodzisz:)))) > > > > > > > > hehe przeciez napisalem ze jako mlody chlopak....... > > > > > > to na kolana hooolerro z powisla i 10 zdrowasiek mi zaraz:))) > > > > hola hola najpierw ktos musialby mnie te zdrowaski przypomniec > > > > Ps.ta historyjke o kosciele zalaczylem zeby ulatwic Tobie odp. > > o czym bylo gadu gadu na forum..........o zydach co rowniez nie mija sie > z > > prawda > > e tam b_b na kolana i pokutowac za te 3 zony i 4 butelki:))) nu dobranoc:)) rachelkaaaaaaaaaaaa................wyjasnilem!! 2 zony 3 buteki ok!!!!!!!!!!!! nie mozna pokutowac na siedzaco?? no na stojaco,dlaczego od razu na kolana....... przy barze na kolanach??? tez wymyslilas Odpowiedz Link Zgłoś