dana33 30.05.05, 13:45 cos sprzatnela tak szybko i cichutko watek gini o mnie? czy dlatego, ze ja cos tam napisala nie etykietycznego, czy tez jestes przeciwko kultowi osobistemu???? :)))) a tak mi sie podobalo, jak o mnie pisali.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder kropka jest telepatka, ino czyje mysli odgaduje? 30.05.05, 13:47 Oto jest pytanie:))) dana33 napisała: > cos sprzatnela tak szybko i cichutko watek gini o mnie? czy dlatego, ze ja > cos tam napisala nie etykietycznego, czy tez jestes przeciwko kultowi > osobistemu???? :)))) > a tak mi sie podobalo, jak o mnie pisali.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd a może? 30.05.05, 14:30 dana33 napisała: > cos sprzatnela tak szybko i cichutko watek gini o mnie? czy dlatego, ze ja > cos tam napisala nie etykietycznego, czy tez jestes przeciwko kultowi > osobistemu???? :)))) > a tak mi sie podobalo, jak o mnie pisali.... ____________________________________________________ zezowaty Snajper55 został cenzorem. Widzę dziwne decyzje. Coś co powinno być skasowane WISI, a coś czasami neutralnego znika. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: a może? 30.05.05, 16:16 kosz! klikaj w kosz, jak coś widzisz, czego nie powinieneś widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a może? 31.05.05, 08:32 kropka napisała: > kosz! > klikaj w kosz, jak coś widzisz, czego nie powinieneś widzieć :) > Strasznie madre, czy to forum jest dla jednej osoby?Co to znaczy cos czergo nie powinienes widziec? A co z innymi? Skoro cos sie nie podoba jednej osobie czy innym tez sie musi nie podobac? Tym sposobem mozna zabic to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 15:03 dana33 napisała: > cos sprzatnela tak szybko i cichutko watek gini o mnie? czy dlatego, ze ja > cos tam napisala nie etykietycznego, czy tez jestes przeciwko kultowi > osobistemu???? :)))) > a tak mi sie podobalo, jak o mnie pisali.... jak skasowali to skasowali-napisz jeszcze raz to samo tylko przestaw kolejnosc (domyslam sie bluzgow) wystarczajaco dlugo jestes na FS zeby takich glupich pytan nie zadawac prosic o wyjasnienie cenzora,to tak jakby mu d..lizac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 15:24 wlasnie nie bylo tam bluzgow, bambuko, dlatego sie zdziwilam... ja d... lizac? kiedykolwiek komukolwiek? nu, gdzies ty to widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 15:35 dana33 napisała: > wlasnie nie bylo tam bluzgow, bambuko, dlatego sie zdziwilam... > ja d... lizac? kiedykolwiek komukolwiek? nu, gdzies ty to widzial? widze teraz!! zawsze bylem i jestem przeciwko jakiejkolwiek cenzurze pytanie sie cenzora dlaczego??? wlasnie uwazam na lizanie d.. dobrze wiesz ile kiedys postow moich kasowali szczegolnie jak prowadzilem"konwersacje" z jojo.....z Toba czasmi tez nigdy!! ani on ani ja nie spytalismy sie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 19:49 nu, bambuko, naprawde.... mamy dyskutowac tutaj o tym, kto lubi jakie d.... lizac? moze wy kropkowatych nie lubicie???? a tk na serio, to co ma pytanie do lizania? tak mnie zamotales i wprawiles w strach, ze teraz nawet nie smiem sie zapytac kropki, dlaczego wojtusiowi odpowiedziala, a mnie nie.... widzisz, ile twoja krytyka dla mnie znaczy???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 19:53 to sie zapytaj , kropka nie taka glupia, zeby nie wiedziec KTO w ten kosz tak walil Odpowiedz Link Zgłoś
news7 Re: dana nie rob sobie taniej reklamy 30.05.05, 16:54 Czasem liznac komus d...jest i przyjemne i przynosi korzysci. Trzeba wiedziec jednak komu lizac i kiedy.Sa od tego specjalisci i mam nadzieje udziela Ci porady fachowej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Pytanie do wszystkich... 31.05.05, 00:17 bam_buko napisał: > jak skasowali to skasowali-napisz jeszcze raz to samo tylko przestaw kolejnosc > (domyslam sie bluzgow) > wystarczajaco dlugo jestes na FS zeby takich glupich pytan nie zadawac > prosic o wyjasnienie cenzora,to tak jakby mu d..lizac Jaka jest roznica miedzy pisaniem "d" z kropkami (wybacz, kropko) a wypisaniem wszyskich czterech liter? Dotyczy to nie tylko "d" ale i innych takich "pieknych" slow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: hej kropka.... 30.05.05, 23:05 co Wam sie tak na pieszczoty zebrało? Burza będzie, czy cóś? Dana, watek wyleciał, bo był "niemiły". Dla obu stron był niemiły. Jak wpadniecie w trans, to Wam zmysły tępieją. Ale jak ktoś czyta z boku, to go trzęsie. A że wstrząsów mamy dość w realu, to wirtualnych zupełnie nie trzeba :) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hej kropka.... 31.05.05, 08:22 watek byl niemily????? jezuuu, ja nikak nie kumaju... ja prosta baba, watek o dzniu zaglady, ktory tak chcialam wywalic, byl dostatecznie "mily", zebyscie go nie wywalili, a ten byl az tak niemily, ze sie go wywalilo???? git, kto powiedzial, ze musze wszystko rozumiec???? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 COŚ MNIE OMINEŁO,DANA CZY JA CI JUŻ PISAŁEM,ŻE 31.05.05, 00:40 masz niesamowitą osobowość, jesteś fajna babka i to wzbudza w ludziach zazdrość zwykła zawiść i zazdrość trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: COŚ MNIE OMINEŁO,DANA CZY JA CI JUŻ PISAŁEM,Ż 31.05.05, 08:20 cus kropka mojej osobowosci nie zauwazyla... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To nie byl watek o Danie 31.05.05, 08:24 To byl watek o Herodzie i rzezi niewiniatek, widac Kropce sie nie spodobal, jeszcze troche o Kropka ocenzuruje pismo swiete. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Patrz kropka 31.05.05, 08:27 legendy.siedliszcze.webpark.pl/herody.htm Jakiez to antysemickie tresci mozna wygooglac. Odpowiedz Link Zgłoś