Dodaj do ulubionych

Oficjalny komunikat

04.07.05, 01:47
Marcus_crassus wlasnie podkreslil ze ponizszy list o genezie eurojihadu to
czyste FAKTY, z wyjatkiem hansa i lejba (ktorzy nie istnieja).
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25965683&a=25991755
________
Przezyjmy to jeszcze raz:
poland.indymedia.org/pl/2005/07/14973.shtml
Obserwuj wątek
    • abe_ltd Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 01:54
      wyjasnienia od naszego bohatera. Jest w tej chwili 'zajety na stronie' z
      Marianna Rokita. Moze im sie zejsc az do rana.
      Poczekam, niech sobie tam rajcuja
      • manny_ramirez zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 01:55
        Samotnie w NZ???
        • abe_ltd Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 01:57
          No pewnie. Przeciez to moj ulubieniec na tym forum ;o/
          Ja poza tym strasznie uwielbiam jak mna facet pomiata, poniza i krzeslami we
          mnie rzuca. Nigdy Mariannie nie wybacze ;))
          • marianna.rokita Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 01:58
            Slusznie Abe :) Jest o co :))))))))

A teraz sorki, jestesmy zajeci :D
            • manny_ramirez Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 02:00
              tylko zeby z tego jakas marianna_crassus nie obrodzilo:))))
              • marianna.rokita Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 02:02
                :D

maly marianek_crassus mowisz?
                Cholera! Dobra. Idziemy sie zastanowic :)

Bye :)
            • abe_ltd Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:03
              w moim slowniku jak ktos chowa glowe w piasek ze wstydu bo sie zblaznil nazywa
              sie 'wymiekniecie'.
              Crassus wymiekl i tyle.
              Nie wiem czy bedziesz miala duzo 'pozytku' z takiego skopanego faceta. Male
              ego, male....(you know what)
              • manny_ramirez Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:04
                wiesz ABE nie wchodz w te drzwi bo jeszcze Cie ktos naprawde o desperacje
                posadzi:)))
                • abe_ltd Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:06
                  Ktore drzwi masz na mysli?
                  Wytrapianie i pietnowanie ksenofobii? Niestety juz jestem za drzwiami.
                  • manny_ramirez Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:07
                    nie, ja o bardziej przyziemnych sprawach:) Chodzilo mi o te "male" dzrwi;)
                    • abe_ltd Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:08
                      Ach, to?
                      To jest tylko incidental in the greater scheme of things...
                      • manny_ramirez Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:12
                        you know I beg to differ, those things are much more essential to the further
                        growth and well being of mankind than any philosophical dispute my dear ABE
                        • abe_ltd Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:16
                          Except that the creature under this debate is not capable of contributing
                          anything at all to the future growth, nevermind the well being of mankind!
                          • manny_ramirez Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:19
                            well, you do not really know now do you? Soon marianna_crassus or a
                            marcus_rokita may show up on the forum and what will you do then?:)
                            • abe_ltd Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:23
                              Neither of such deviations of nature would consitute a contribution to the
                              future wellbeing of mankind, neither marianna_crassus nor marcus_rokita.
                              At the point of birth we'd be talking about the Coming of Antychrist.
                              • i-love-2-bike Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:25
                                abe_ltd napisała:

> Neither of such deviations of nature would consitute a contribution to the
                                > future wellbeing of mankind, neither marianna_crassus nor marcus_rokita.
                                > At the point of birth we'd be talking about the Coming of Antychrist.

abe ty mowisz jak babka odprawiajaca egzorcyzmy,miej litosc nad starzejaca sie
                                mlodzieza:)))
                              • manny_ramirez Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:25
                                Let's not exaggerate now my dear:))
                                • abe_ltd Macie racje. Jakos mi sie Rokita z Szatanem 04.07.05, 02:38
                                  glupio skojarzyla ;o)
                                  • i-love-2-bike Re: Macie racje. Jakos mi sie Rokita z Szatanem 04.07.05, 02:43
                                    abe_ltd napisała:

> glupio skojarzyla ;o)

z jakim szatanem,dziewcze hoze przerobilo 700 chlopa w noc,gdzie tam szatana
                                    widzisz?:)))))
              • marianna.rokita Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:06
                Nie Marcus szykuje mi kolacje, a co ?

Mniam :)

Potem bedziemy zajeci :)

• abe_ltd Re: Teraz to sie nazywa 'zajeci' 04.07.05, 02:07
                  Zaloze sie ze na kolacje precelki z Red Bull.

Have fun, wspanialomyslnie zezwalam zeby mnie maniek nie oskarzyl znow
                  o 'zazdrosnosc'
          • i-love-2-bike Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 02:17
            abe_ltd napisała:

> No pewnie. Przeciez to moj ulubieniec na tym forum ;o/
            > Ja poza tym strasznie uwielbiam jak mna facet pomiata, poniza i krzeslami we
            > mnie rzuca. Nigdy Mariannie nie wybacze ;))

o kurde abe,krzeslem to manka od macy obrywala po lbie,czy ja tam jakims paskiem
            dusil czort wi,ale ty abe musisz byc bardziej trendy,nie zawiedz mnie.
            • abe_ltd A to nie ten sam osobnik?....... 04.07.05, 02:20
              maca czy dusi, na jedno wychodzi ;)
              • i-love-2-bike Re: A to nie ten sam osobnik?....... 04.07.05, 02:22
                abe_ltd napisała:

> maca czy dusi, na jedno wychodzi ;)

on chlop i jedno i drugie robil:DDDDDDDD
        • i-love-2-bike Re: zazdrosnas o marcusa ABE?;))) 04.07.05, 02:16
          manny_ramirez napisał:

> Samotnie w NZ???

o nastepny sugar daddy sie zjawil,tuz po modlitwach dlatego taki zatroskany o abe?
          • abe_ltd Masz na mysli te modlitwy w lazience? :DDD n.t 04.07.05, 02:17
            • i-love-2-bike Re: Masz na mysli te modlitwy w lazience? :DDD n. 04.07.05, 02:18
              nie nasz jakajlo najpierw 3 zdrowaski a potem do ataku rusza,no wisz:)))
              • jennifer5 Re: Masz na mysli te modlitwy w lazience? :DDD n. 04.07.05, 02:23
                i-love-2-bike napisała:

> nie nasz jakajlo najpierw 3 zdrowaski a potem do ataku rusza,no wisz:)))

nie pisz tak bo zostaniesz posadzona o nasmiewanie sie z ulomnosci.
                • i-love-2-bike Re: Masz na mysli te modlitwy w lazience? :DDD n. 04.07.05, 02:23
                  jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
                  >
                  > > nie nasz jakajlo najpierw 3 zdrowaski a potem do ataku rusza,no wisz:)))
                  >
                  > nie pisz tak bo zostaniesz posadzona o nasmiewanie sie z ulomnosci.

ales ja sie nie nasmiewam,ja tylko napomykam niesmialo.
      • i-love-2-bike Re: Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 02:15
        abe_ltd napisała:

> wyjasnienia od naszego bohatera. Jest w tej chwili 'zajety na stronie' z
        > Marianna Rokita. Moze im sie zejsc az do rana.
        > Poczekam, niech sobie tam rajcuja

e tam wierzysz w cuda,abe marianka wprawna dziewczynka a klienci czekaja,5 minut
        i po wszystkim,potem czas na ilostmylastmarbles.com,gdzie krasula sie naprawde
        wyzywa:))
        • abe_ltd Re: Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 02:18
          Alez on jej kolacje szykuje. O tej porze?...
          • i-love-2-bike Re: Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 02:21
            abe_ltd napisała:

> Alez on jej kolacje szykuje. O tej porze?...

no jak sie zuzyjesz tos glodna:))
            • abe_ltd Re: Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 02:25
              No fakt, oni przeciez maja inne godziny urzedowania - zdecydowanie to nie jest
              8-5 job.
              • i-love-2-bike Re: Mamy drobne opoznienie w uzyskaniu 04.07.05, 02:26
                abe_ltd napisała:

> No fakt, oni przeciez maja inne godziny urzedowania - zdecydowanie to nie jest
                > 8-5 job.

not at all,w koncu ludzi sciska o roznych porach i po to mamy burdeliki i chetne
                dziewczeNta,zawsze pikne.
                • marianna.rokita UUUUUUUUUUUUUUU! 04.07.05, 03:11
                  Mniam :)
    • marcus_crassus bylo bardzo fajnie 04.07.05, 03:11
      fiu-fiu-fiu :)))

az sie zmeczylem :))))

no to ide zajarac szluga teraz :D
      • marianna.rokita Re: bylo bardzo fajnie 04.07.05, 03:13
        Idziemy.Dobranoc:)
        • abe_ltd Troche wczesniej skonczyliscie niz sie spodziewala 04.07.05, 05:44
          m, wiec troche przysnelam.
          Mysle, ze mowie w imieniu wielu relieved forumowiczow teraz, bo ciesze sie
          niezmiernie ze krasul mial wreszcie okazje dac gdzies ujscie swojej furii.
          Bedzie teraz znacznie latwiejszy w kontaktach z innymi.
          Musimy ci podziekowac Marianno.
          Nawet znalazlam cos z czym sie (w gruuuubym zarysie) zgadzam z nasza
          zreformowana i odfrustrowana seksualnie krasulka
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25978245&a=25992800
          • dana33 Re: Troche wczesniej skonczyliscie niz sie spodzi 04.07.05, 08:19
            ale fajny watek.... dobrze sie posmialam.... i jak ladnie napisany.... :)))))
            • marianna.rokita Re: Troche wczesniej skonczyliscie niz sie spodzi 04.07.05, 08:27
              No teraz jakis czas tez bedziemy zajeci :)

Papapaaaa :) Bedziemy, jak wrocimy :)
              • marcus_crassus aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu 04.07.05, 09:30
                sie przeciagam jeszcze..kurcze...malo dzis spalem...chyba nakarmie kotki :)
                • dana33 Re: aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu 04.07.05, 09:33
                  te, marcus, zajecia zajeciami, ale zostawiac glodne kotki????? nu, moja, to
                  dostaje szalu, lata po wszystkich meblach i zrzuca na ziemie porcelane
                  rosenthalowska.... ale moja kota to zydowska, to i pewnie reakcje ma
                  takie.... :)
                  • marianna.rokita Re: aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu 04.07.05, 09:34
                    Juz nakarmilam za niego. Zostawil 15 glodnych malenstw!!!!Moich na dodatek.A
                    obiecal,ze im da jesc :)
                    • dana33 Re: aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu 04.07.05, 10:46
                      :)))
                      • marianna.rokita Dano : 04.07.05, 11:01
                        Ty sie nie smiej prosze uprzejmie :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=25800477
                        u nas w firmie to nawet koty szkola, nie ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=25965885
                        A ten to len.Do niczego sie nie nadaje.
                        • dana33 Re: Dano : 04.07.05, 14:38
                          cudne zdjecia..... zapisuje cie do klubu kociar, jest nas juz pare w tym
                          klubie... i koty pierwsza klasa i kociary tez niczego sobie.... :))))
                          • abe_ltd Re: Dano : 05.07.05, 03:50
                            Moj kot, Basil, sie do niczego niestety nie nadaje. Spi tylko i je. W lozku
                            najwiecej miejsce zajmuje choc najmniejszy.
                            Ostatnio zatkalo mu pee-pee, wiec musial isc do szpitala co mnie zreszta $600
                            kosztowalo. Jak go jeszcze raz zatka to bedzie go trzeba na dziewczynke
                            zupelnie przerobic, nie mowiac juz o kosztach.
                            I co ja mam z takim iwalida zrobic?
                            Dziekuje za porade.
                            • dana33 Re: Dano : 05.07.05, 08:11
                              taaak, te koszty kocie sa niewspolmierne z wielkoscia i uzytewnictwem (tak sie
                              mowi?) osobnika, zgadzam sie. ale zatkane pee-pee???? pierwsze slysze....
                              hmm, pokonsultuje sie z bardziej doswiadczonymi kociarami... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka