Dodaj do ulubionych

Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, pracowici

14.07.05, 11:53
ludzie. Raz na jakis czas jednak trafia sie zakompleksiony zydek- gej,
komunista z ambicjami bycia burzujem - choc na to nie starcza mu klasy,
rasista i nazista ktory nadrabia za wszystkich. Tu na tym forum zgromadzilo
sie ich szczegolnie duzo. Mozna tylko wspolczuc reszcie normalych ludzi tej nacji.
Obserwuj wątek
    • 1ja Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac+ 14.07.05, 15:12
      Tez tak sadze,ze generalnie Polacy sa OK!
      Czasami trafi sie jakas polaczkowaty alfons-juz drugi tydzien trwa proces takich
      z nad Wisly-nieletnimi dziewczynkami z kraju rodzinnegob handlowali.
      Jeden dostal trzy lata.
      Drugi cos tam.
      Jednej dziewczynce przysadzono ponad 40 000 koron,drugiej-105 000.
      Wybijaja moski polaczkowate i dziedzinach innych.
      Czasami planete z trzema sloncami odkryje,a czasami kogos okradnie,zgwalci i tp.
      A tak,pozatem,wszystko-OK!
      • dana33 Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac 14.07.05, 15:50
        wlasnie, generalnie polacy sa ok.
        czasami trafi sie jakas, ktorej bog poskapil szarych komorek. lata taki owad z
        kwiatka na kwiatek, wszedzie zostawi troche kupy, tak bez sensu i bez
        przyczyny, bo to wszystko, co umie. tzw. potrzeby naturalne.
        ale generalnie, to takich malo, generalnie, ta reszta jest w porzadku.
        • polski_francuz Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac 14.07.05, 15:53
          A Zydowki!

Mam ten sam gust co Kazimierz Wielki. No i nie wchodzilbym w malzenskie
          kontrakty bobym sie dal wyrolowac.

Starozakonni sa jednak sprytniejsi na forse. Bez dwoch zdan.

Pozdr.

PF
          • 1ja Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac+ 14.07.05, 16:02
            Sadzac po twoich postach-czuj sie juz wyrolowany.
            Tylko przez kogo?
            • polski_francuz Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac 14.07.05, 16:07
              Przez kobiety pardi.

Mam dwie takie w domu. 2 na jednego spokojnego, uczciwego Polaka z pochodzenia.

PF
              • 1ja Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac+ 14.07.05, 16:10
                Prawdobodobnie mowa o zonie i corce?
                Zone nalezy wychowac.
                A corka juzb was obydwoch wychowa!
                • biedronka24 Antosiu 14.07.05, 16:15
                  ´ich´ jest dwoje- jesli mozna w czyms pomoc :)
                • polski_francuz Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac 14.07.05, 16:20
                  Nad zona jeszcze pracuje.

Przed coreczka obydwoje tanczymy kankana na stole. Masz racje. To slonce
                  naszego zycia.

Pf

• i-love-2-bike Re: Bo generalnie Zydzi to przemili skromni, prac 14.07.05, 19:07
                  1ja napisał:

> Prawdobodobnie mowa o zonie i corce?
                  > Zone nalezy wychowac.
                  > A corka juzb was obydwoch wychowa!

oj prosisz sie kropa o slownik,co ty polskiego juSZ nie znasz. zaraz antos
                  cukiernicze wyroby zwroci ci uwage,bo mnie co chwila prostuje. jakich obydwoch?
              • kropekuk Sfrancuziales: i zona, i kochanka. Tylko CZEMU 14.07.05, 16:11
                tak glupio "w jednym domu"?
                • polski_francuz Re: Sfrancuziales: i zona, i kochanka. Tylko CZEM 14.07.05, 16:21
                  Chcialbym. Ale 3 na jednego? Nie dalbym rady. Zle mnie w domu wuchowano.

PF
                  • kropekuk Hihihi...To dziekuj Bogu, ze nie ma w domu i... 14.07.05, 16:28
                    TESCIOWEJ:)
                    • polski_francuz Re: Hihihi...To dziekuj Bogu, ze nie ma w domu i. 14.07.05, 16:29
                      Nie strasz mnie.

PF
                    • biedronka24 drogi samsonie nie zdradzaj juz nam tajemnic 14.07.05, 16:30
                      twego dokerskiego loza. Czy ty z tym merkatem z tesciowa czy bez- to na prawde
                      nie ma takiego znaczenia - tak sadze.
                      • kropekuk A ty sie pochwal...studiami doktoranckimi kolo 40 14.07.05, 16:32

• biedronka24 Nawet gdyby tak bylo 14.07.05, 16:38
                          (abstrahujac co dla jednych jest kolo- zaleznie od interpretacji polowy szklanki)
                          to i tak nie byloby powodu do chwalby co najwyzej zrozumienie dla wysilku.
                          Juz cie pouczalam ze praca w instytucie naukowym nie jest tym samym co studia
                          doktoranckie. Czy caly klan Nostromo taki zazdrosny? Ostatecznie to ty kochanie
                          chwaliles sie za mnie- i z nadmiarami swoimi i typowymi klamstewkami, ktore
                          stosujesz wobec siebie. Ja tego nie lubie i nie stosuje. A to co robie, gdzie i
                          jak - jesli w zgodzie z prawem i bez krzywdy innych ludzi jest moja prywatna
                          sprawa. Czyzby w dokach cie tego nie nauczono? Nie chodziles do przedszkola?
                          • kropekuk Mialem Ph.D. PRZED 30-tka.... 14.07.05, 16:42

• polski_francuz Allez 14.07.05, 16:45
                              nieladnie sie chwalic.

PF

• biedronka24 Au contraire 14.07.05, 16:50
                                ceci montre la qualite du titre qu´il pretend d´avoir.
                            • biedronka24 jak wiekszosc 14.07.05, 16:46
                              bo najlatwiej sie robi za jednym zamachem. No i co dalej?
                              Rozumiem ze ten doktorat przydal sie do insynuacji na temat ludzi, ktorych nie
                              znasz, gledzenia w niecie, albo do dywagacji rasistowskich na temat ras?
                              Mysle, ze wiekszosc moich przyjaciol ma doktorat ale reprezentuja nieco inny
                              poziom niz ty. Dlatego mam powody by w niego powatpiewac. Zreszta wszyscy sa
                              dosc zajeci, pomimo iz nie wszyscy maja dzieci, a tym bardziej dwoje.
                            • marouder jak pieknie, ze uzylas czasu przeszlego, 14.07.05, 16:47
                              bo tez ci z tego Phd tylko papier zostal:))Z papierem wiadomo, zawsze sie
                              przydaje..w takich lub innych okolicznosciach przyrody brytyjskiej, wiec nos go
                              gabi ze soba, bo a nuz sie jeszcze przyda:))

kropekuk napisał:

>
                              • kropekuk Idioto: to brytyjski "papior". A tu znaczy sporo. 14.07.05, 16:50
                                Nie tak jak polski "doktorat" warty tu mniej nizli sowiecki "kandidat nauk". I
                                slusznie, sadzac po wiesciach z Polski:
                                serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2819275.html
                                Buhahahaha!!! Buhahahaha!!!
                                • polski_francuz Czlowiek 14.07.05, 16:52
                                  jest wazny nie tytul.

Staraj byc go godny(a).

PF

• explicit Re: Czlowiek 14.07.05, 17:55
                                    Nie za wiele wymagasz ??? :)

uklony

==============================================================================

Staraj byc go godny(a).
                                    • polski_francuz Re: Czlowiek 14.07.05, 18:12
                                      Poki zycia, poty nadziei.

Split, wpisz mi cos inteligentnego na watku o Francji.

PF
                                • marouder rozumiem gabi,ze skoro brytyjski, to byloby ci 14.07.05, 16:53
                                  trudno go uzyc w celach higienicznych, bo to papier sztywny, twardy i predzej
                                  sie mozna nim podrapac niz podetrzec. Pewnie masz racje, jako zawziety praktyk.

kropekuk napisał:

> Nie tak jak polski "doktorat" warty tu mniej nizli sowiecki "kandidat nauk". I
                                  > slusznie, sadzac po wiesciach z Polski:
                                  > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2819275.html
                                  > Buhahahaha!!! Buhahahaha!!!
                                  • kropekuk Juz robisz za Marsjanina z tej zawisci... 14.07.05, 19:09
                                    Jak to Polaczkom cudzy sukces przeszkadza :)))))))))))))))))
                                    • marouder rozumiem, ze za sukces uwazasz sytuacje 14.07.05, 19:37
                                      kiedy w pewnych okolicznosciach uda ci sie uzyc wzmiankowanego dyplomu w celach
                                      higienicznych, nie uszkodziwszy zanadto czesci wstydliwych..nie gabi, taki twoj
                                      sukces nie przeszkadza mi zupelnie:) Jako czlowiek towarzyski ciesze sie, ze
                                      dbasz o podstawowa czystosc swojego masywnego ciala oraz o zmysl powonienia osob
                                      postronnych.

kropekuk napisał:

> Jak to Polaczkom cudzy sukces przeszkadza :)))))))))))))))))
                                      • i-love-2-bike Re: rozumiem, ze za sukces uwazasz sytuacje 14.07.05, 19:44
                                        marouder napisał:

> kiedy w pewnych okolicznosciach uda ci sie uzyc wzmiankowanego dyplomu w celach
                                        > higienicznych, nie uszkodziwszy zanadto czesci wstydliwych..nie gabi, taki twoj
                                        > sukces nie przeszkadza mi zupelnie:) Jako czlowiek towarzyski ciesze sie, ze
                                        > dbasz o podstawowa czystosc swojego masywnego ciala oraz o zmysl powonienia oso
                                        > b
                                        > postronnych.
                                        >
                                        > kropekuk napisał:
                                        >
                                        > > Jak to Polaczkom cudzy sukces przeszkadza :)))))))))))))))))

czyli myjcie sie dziwczyny,bo nie znacie dnia,ani godziny:)))
                                      • kropekuk Ty tak na bazie doswiadczen ze swym magisterium? 14.07.05, 20:24

• marouder Gabi, to by bylo trudne, bowiem moj dyplom ma 14.07.05, 20:28
                                          forme okladek ksiazeczki, nie to co twoj certyfikat, podobny dyplomom uznania za
                                          zaslugi dla szkolnej druzyny pici-polo:))

kropekuk napisał:

>
                                          • kropekuk [...] 14.07.05, 20:37
                                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                            • i-love-2-bike Re: Polak potrafi - wierze w ciebie, piece of shi 14.07.05, 20:40
                                              kropekuk napisał:

>

nie tylko potrafi,ale juz to dawno udowodnil,ale do tego nie mozna byc piece of
                                              stinking self-hating exrementem gabcia.take a good look in the mirror,and what
                                              do you see?
                                              • marouder wlasnie gabi, co ty w sobie widzisz, ze sama siebi 14.07.05, 20:43
                                                jeszcze nie rzucilas? Badz rozsadna i bierz przyklad z tych, ktorzy swego czasu
                                                rzucili cie w diably i teraz dobrze sobie zyja:))

i-love-2-bike napisała:

> kropekuk napisał:
                                                >
                                                > >
                                                >
                                                > nie tylko potrafi,ale juz to dawno udowodnil,ale do tego nie mozna byc piece of
                                                > stinking self-hating exrementem gabcia.take a good look in the mirror,and what
                                                > do you see?
                                        • i-love-2-bike Re: Ty tak na bazie doswiadczen ze swym magisteri 14.07.05, 20:30
                                          kropekuk napisał:

>
                                          jesli to do mnie pytanie,to pudlo,przeciez nie ukonczylam szkoly podstawowej.
                                          ale kochanie w zyciu otarlam sie nawet o takich co doktorat mieli juz w wieku 25
                                          lat, jak rowniez znam ludzi z podwojnym doktoratem,ale zaden nie skonczyl jak ty
                                          gabcia,gdyz zwykle ludzie umieja sie sprzedac i robia albo to czego sie
                                          wyuczyli,albo zmienili dziedzine by robic to co intratne. nikt nie siedzi jak ty
                                          latami na forum piszac te banialuki do 5 nad ranem i nikt nie zamienil sie w
                                          chorego,ziejacego nienawiscia antypolaka udajacego zaplutego anglika piszacego
                                          do podrzednych dziwek polskich.
                                • biedronka24 wierszyk dla doktoranta przed 30 tka 14.07.05, 17:00
                                  ktoremu pozostal tylko tytul:

Dobre i zle sa boskie stworzonka,
                                  Nie wszystkim dane jest wpadac w ramionka.
                                  Wszystkie zas maja wielka szanse
                                  Czy tobie znane sa te niuanse?

Kotus- i w imieniu mojego szefa, ktory zostal profesorem zwyczajnym mniej wiecej
                                  w podobnym wieku, w ktorym ty ´zrobiles´ doktorat- sle ci zyczenia wytrwalosci w
                                  twojej - jakze nieszczesliwie porzuconej pracy naukowej.

Biedronka
                                  • marouder dla dobra pracy naukowej biedronko 14.07.05, 20:23
                                    prosze bys przekonala szefa, by wycofal swoje zyczenia dla gabi..toc ta praca
                                    naukowa jest po prostu szczesliwa z faktu, ze gabi ja porzucila!!!:))Miejcie to
                                    ludzie na wzgledzie

biedronka24 napisała:

> ktoremu pozostal tylko tytul:
                                    >
                                    > Dobre i zle sa boskie stworzonka,
                                    > Nie wszystkim dane jest wpadac w ramionka.
                                    > Wszystkie zas maja wielka szanse
                                    > Czy tobie znane sa te niuanse?
                                    >
                                    > Kotus- i w imieniu mojego szefa, ktory zostal profesorem zwyczajnym mniej wiece
                                    > j
                                    > w podobnym wieku, w ktorym ty ´zrobiles´ doktorat- sle ci zyczenia wytrwalosci
                                    > w
                                    > twojej - jakze nieszczesliwie porzuconej pracy naukowej.
                                    >
                                    > Biedronka
                              • biedronka24 Jesli toto ma doktorat 14.07.05, 16:52
                                to z nauk politycznych.
                                Raczej nie brytyjski. Jedyne co mu pozostalo to pretensje. A to sie zdarza nawet
                                w najlepszej rodzinie.
                                Poza tym istotne jest to - ze doktorat robi sie po to by pracowac jako naukowiec
                                a nie wyglaszac szczytne opinie w necie.
                                Jak to osle zrobilo cos dla tytulu to jest bardziej niz ridicule- zwlaszcza w
                                Wielkiej Brytanii ;)
                                • kropekuk Ze SLAWISTYKI, biedroneczko ;) 14.07.05, 20:25

• gurru kropekuk ma PhD z asfonsowstwa stosowanego 14.07.05, 16:52
                            • i-love-2-bike Re: Mialem Ph.D. PRZED 30-tka.... 14.07.05, 20:03
                              kropekuk napisał:

>

no to zwykle robi sie przed 30. w koncu wiekszosc ludzi robi to zaraz po
                              studiach,nu nie? pomimo,ze masz doktorat tos chamka niebywala,jak widac niewiele
                              ci przyszlo z niego.
              • biedronka24 nie ma co narzekac 14.07.05, 16:14
                od milosci i szacunku dla tego co sie ma - pieknieje sie.
                Spojrz wacpan na zazdrosc samicy Nostromo. Chodzi za mna by ´mi dokopac´ jak
                mowi. Nietrudno zgadnac czemu :).
                A Antos - co sie mu nie napisze tryska jadem i zolcia - niczym jego ukochana
                noblistka. Najwyrazniej w tej Skandynawii zimno cos- i dlatego poezji oceniac
                nie umieja...
                Laissez lui bouffer son amertume.
                Rejouissez vous de votre chance car elle ne se fait montrer que rarement.
                • flondrowaty Re: nie ma co narzekac 14.07.05, 16:16
                  biedronka24 napisała:

> A Antos - co sie mu nie napisze tryska jadem i zolcia - niczym jego ukochana
                  > noblistka.

On ma praecox wytryski.
                  • biedronka24 w zakresie poezji w ktorym sie porusza tak 14.07.05, 16:33
                    - owszem. To sie nazywa byc egzaltowanym (w odroznieniu od prawdziwego
                    temperamentu) i brytyjczycy tego raczej nie lubia. Zreszta nie tylko oni.
                  • i-love-2-bike Re: nie ma co narzekac 14.07.05, 19:07
                    flondrowaty napisał:

> biedronka24 napisała:
                    >
                    >
                    > > A Antos - co sie mu nie napisze tryska jadem i zolcia - niczym jego ukoch
                    > ana
                    > > noblistka.
                    >
                    >
                    > On ma praecox wytryski.

ta dzienne,dlatego sie w nocy udziela na forum.
                • 1ja Re: nie ma co narzekac+ 14.07.05, 16:17
                  Czy jestes piekna?
                  A moze nic nie masz?
                  • biedronka24 w kazdym kawaleczku 14.07.05, 16:25
                    ktory zasluguje na milosc- wtedy gdy kochac potrafie.
                    Jak kazdy albo nikt.

No i gdy nie mam migreny. Bo wtedy mnie nie ma. A wlasnie idzie na zmiane pogody.
                    • 1ja Re: w kazdym kawaleczku+ 14.07.05, 17:11
                      A czy lubisz pracowac?
                      • biedronka24 jak mam ciekawy etap pracy tak 14.07.05, 17:15
                        jak nudniejszy to nie bardzo. Dzis mam nudniejszy.
                        Narazie.
                        • 1ja Re: jak mam ciekawy etap pracy tak+ 14.07.05, 19:10
                          I to ma zwyczaj dlugo trwac?
                          • biedronka24 co masz na mysli? 14.07.05, 19:29
                            widze ze problem dlugosci i czasu utkwil w twej swiadomosci dosc mocno :).
                            Owszem trwa dlugo. Angazuje sie rownie zawziecie w prace jak i w lenistwo. Taka
                            moja natura. Przycieraja mnie dzieci.
    • kropekuk TO jest klasyczny RASIZM, biedronko...Wracaj z 14.07.05, 16:09
      Reichu i juz wiecej Mein Kampf nie czytaj :))))))))))
    • remekk Niesety nie tylko kropdupki . Premierzy , naczelni 14.07.05, 19:09
      ...rabini , przywódcy diaspory etc ... .
      • 1ja Re: Niesety nie tylko kropdupki . Premierzy , nac+ 14.07.05, 19:11
        I twoi gnebicieli.
    • akserm Zydzi to jedna z tych nacji co nadaja dynamizmu 14.07.05, 20:11
      historii, bez wzgledu na to czy sie ich lubi czy nie, trzeba im to przyznac.
      • bdx65 Re: Zydzi to jedna z tych nacji co nadaja dynamiz 14.07.05, 20:39
        Prześledźcie życiorysy noblistów, tylko nie mówcie potem, że w
        Sztokholmie...itd. Nie wierzę w to, że są narodem wybranym, chociaż... kto wie.
        Oni się uczą, mają taki obowiązek i nie są ignorantami. Tu leży ich siła,
        przecież wystarczy naśladować, a nie zazdrościć i w swojej bezsilności rzucać
        potem wyssane z palca oszczerstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka