Dodaj do ulubionych

Witaj MUSLIM!!!

IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 02:42
Jak widze wciaz na strazy naszej wielkiej sprawy!!!
Gdy przygladam sie lepiej, to widze, ze praktycznie calodobowo!!!
Jakiego rodzaju sciemy wciskasz dzisiaj ludziom? Chcesz udowodnic, ze jestes
niesmiertelny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Muslim witaj slim IP: *.*.*.* 16.09.01, 02:52
      Gość portalu: slim napisał(a):

> Jak widze wciaz na strazy naszej wielkiej sprawy!!!
      > Gdy przygladam sie lepiej, to widze, ze praktycznie calodobowo!!!
      > Jakiego rodzaju sciemy wciskasz dzisiaj ludziom? Chcesz udowodnic, ze jestes
      > niesmiertelny?

Bog tylko jest niesmiertylny
      nie martw sie lubie spac i zawsze spie 9 godzin ale o roznych porach
      nikomo nic nie wciskam no chyba ze jestes w stanie mi dac przeklad...

>

• Gość: slim Re: witaj slim IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 03:15
        ostatnio kolezanka powiedziala mi, ze przecietny czlowiek powinien spac 6-7
        godzin na dobe, ja sam spie 8, powiedziala mi dalej, ze kto spi wiecej to ma
        przejawy depresji, zas kto mniej to juz nie pamietam czego, ale przy moich 8
        najbardziej interesowalo mnie to pierwsze :)
        • Gość: Muslim Re: witaj slim IP: *.*.*.* 16.09.01, 03:18

> ostatnio kolezanka powiedziala mi, ze przecietny czlowiek powinien spac 6-7
          > godzin na dobe, ja sam spie 8, powiedziala mi dalej, ze kto spi wiecej to ma
          > przejawy depresji, zas kto mniej to juz nie pamietam czego, ale przy moich 8
          > najbardziej interesowalo mnie to pierwsze :)

depresja nas wszystkich spotka jesli sytuacja zostanie taka napieta
      • Gość: Egon Re: witaj slim IP: *.proxy.aol.com 16.09.01, 03:36
        Gość portalu: Muslim napisał(a):

> Gość portalu: slim napisał(a):
        >
        > > Jak widze wciaz na strazy naszej wielkiej sprawy!!!
        > > Gdy przygladam sie lepiej, to widze, ze praktycznie calodobowo!!!
        > > Jakiego rodzaju sciemy wciskasz dzisiaj ludziom? Chcesz udowodnic, ze jest
        > es
        > > niesmiertelny?
        >
        > Bog tylko jest niesmiertylny
        > nie martw sie lubie spac i zawsze spie 9 godzin ale o roznych porach
        > nikomo nic nie wciskam no chyba ze jestes w stanie mi dac przeklad...
        >
        > >
        >

Ajajajaj,odkrylem,ze z debilem dyskutowalem i czas i money
        stracilem,ajajajaj,jeszcze kilka dni i moslem morde zamknie....na wieki juz....
    • Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 02:55
      ...a lato piekne bylo tego roku...
      • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 02:58

> ...a lato piekne bylo tego roku...

nie caly poniewaz byla powodz w polnoc polsce
        ale bylem nawet za granica...
        a jak u ciebie?

• Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 03:07
          u mnie ok,
          gdyby byla taka koniecznosc i mialbys powiedziec po ktorej jestes konkretnie
          stronie, gdyby od tego zalezalo na przyklad zycie jednej osoby po kazdej ze
          stron, i musialbys wybrac. Bez zadnych rozwiazan posrednich i sztuczek
          prawnych - ktora ze stron obecnego konfliktu bys wybral?
          • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 03:16

> u mnie ok,
            > gdyby byla taka koniecznosc i mialbys powiedziec po ktorej jestes konkretnie
            > stronie, gdyby od tego zalezalo na przyklad zycie jednej osoby po kazdej ze
            > stron, i musialbys wybrac. Bez zadnych rozwiazan posrednich i sztuczek
            > prawnych - ktora ze stron obecnego konfliktu bys wybral?

o jakim konflikcie?
            ta masakra
            jestes przeciwko teroryzm
            nikomu nie wolno odebrac komusz zycie bez powodu (kara smierc )
            sztuczek prawnych nie znam ja to bardzej technika....
            dla mnie rozwiazanie jest taki znalezc cala ekipe za to odpowiedzalna od A do Z
            bo skasowac A B C D nic nie rozwiaza Bo sa inni gotowi ich zastapic nawet ten na
            czele A....
            nie jestem za szlepych sankcji bombardowanie izolacja ekonomiczna... (kuba-
            Irak)..
            wiecej kase na walka z dyktatorow na cale swiecie i wspomagac kraje trzeciego
            swiata wszystkie ekonomicznie krotko muwiac walczyc z nendza...
            a dla ciebie jaki by byl rozwiazanie?

• Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 03:25

nie odpowiedziales na moje pytanie, chodzilo mi o konkretna odpowiedz,
              obwiniasz jednych i drugich, ale czesciej kogos bronisz, kogo czesciej=ku komu
              CI blizej, trzeba czasem wybrac, nie na cale zycie to wybor przeciez, tylko na
              dzisiejszy dzien zalozmy.
              • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 03:29
                nie moga wybierac
                gdybym dostal rozkac powalczyc w afganistan to be odmuwil....
                ale pomoc w sciganie terrorystow jestem za
                uwazam ze nie mam wyboru tak jak muwisz obwinam jedni i drugi...
                a ty co proponujesz podaj twoj punkt widzenia aby rozwinac dyskucja

• Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 03:38
                moze tez byc tak, ze jak kogos czesciej bronisz to wcale nie jestes za ta strona

byc moze w krytyce usa kryje sie Twoj zal, ze nie jest doskonala, tak jakbys
                tego pragnal, ale przeciez tworza ja ludzie, a ludzie nie sa doskonali.
                Dlaczego oni akurat maja byc doskonali? Bo caly swiat chcialby miec kogos kto
                by byl? Kogos kto rozwiaze ich wszystkie problemy, by mogli spac spokojnie?
                Zapewni prace i bezpieczenstwo? W dodatku za darmo i na kazde zawolanie, gdy
                tylko u sasiada zaczna sie objawy jego niedoskonalosci?
                • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 03:43

> moze tez byc tak, ze jak kogos czesciej bronisz to wcale nie jestes za ta stron
                  > a
                  >
                  > byc moze w krytyce usa kryje sie Twoj zal, ze nie jest doskonala, tak jakbys
                  > tego pragnal, ale przeciez tworza ja ludzie, a ludzie nie sa doskonali.
                  > Dlaczego oni akurat maja byc doskonali? Bo caly swiat chcialby miec kogos kto
                  > by byl? Kogos kto rozwiaze ich wszystkie problemy, by mogli spac spokojnie?
                  > Zapewni prace i bezpieczenstwo? W dodatku za darmo i na kazde zawolanie, gdy
                  > tylko u sasiada zaczna sie objawy jego niedoskonalosci?

nie odczuwam do nich zal
                  ale mam pretencji poniewaz malo komu zalezy pokoj na ziemi wiekszosc zalezy na
                  pokoj u siebie
                  ale nie szkodzi ze inny sie morduja bo zawsze jakiesz interesy mozna tam zrobic a
                  szczegulnie bron
                  moze kiedysz urodzi sie czlowiek ktory napiszy rownanie matymatycznie lub
                  programik komputerywy i udowodni w nim ze jak bedzie wszedzie pokoj bedzie duzo
                  duzo lepiej niz sprzedac bron i wydac tyle miliardow na ryposte militarne...
                  no i szkolic terroristow
                  • Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 03:56
                    ale jesli w usa nie wyda sie kasy na bron i szkolenie terrorystow, a w Chinach,
                    Rosji czy gdziekolwiek indziej ta kase sie wyda, to na jak dlugo wystarczy
                    pokoju i czy on w ogole by byl?

Dodam tylko, ze te dwa kraje nie sa tak wrazliwe na punkcie opini publicznej i
                    tym podobnych glupot, a jaka kolwiek dyskusja w przypadku jednego z nich, czy
                    nawet luzna rozmowa ukarana zostalaby wiezieniem, nie mowiac juz o otwartej
                    krytyce.
                    • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 03:59

> ale jesli w usa nie wyda sie kasy na bron i szkolenie terrorystow, a w Chinach,
                      >
                      > Rosji czy gdziekolwiek indziej ta kase sie wyda, to na jak dlugo wystarczy
                      > pokoju i czy on w ogole by byl?

czyli uwazasz ze skoro ci kraje szkola to ameryka ma szkolic no to widzisz result
                      oussama ben laden to byly agent CIA
                      dzisz rosja juz na tylko malo stac

> Dodam tylko, ze te dwa kraje nie sa tak wrazliwe na punkcie opini publicznej i
                      > tym podobnych glupot, a jaka kolwiek dyskusja w przypadku jednego z nich, czy
                      > nawet luzna rozmowa ukarana zostalaby wiezieniem, nie mowiac juz o otwartej
                      > krytyce.

czyli cos uzywac inny kraje sasiedni jako ochrona przeciwko nich
                      dzisz rosja takze poczebuje wielka pomoc mozna z nia dyskutowac cos za cos
                      juz nie ta sama mentalnosc

• Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 04:06

> czyli uwazasz ze skoro ci kraje szkola to ameryka ma szkolic no to widzisz resu
                        > lt
                        > oussama ben laden to byly agent CIA

tak widze rezultat, ale jaki bylby rezultat gdyby nie szkolila, a w Afganistanie
                        nie wykrwawila by sie owczesna ZSRR? Moglibysmy sobie pogadac przez internet? Byc
                        moze, ale nie bylo by Gazety WYborczej.

> dzisz rosja juz na tylko malo stac

nie powiem, zeby akurat tych co sa sprawcami tego wszystkiego bylo stac na cos
                        wiecej niz Rosje

• Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 04:09
                          slim
                          nadal nie napisalesz rownierz co proponujesz
                          pospierz sie bo juz mi sie chce spac .... :-)
                          • Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 04:15
                            w tym problem, ze moje rozwiazanie jest tez zbyt idealne, nie dalo by sie
                            ziscic w swiecie takim jakim jest.

GAMEOVER
                            • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 04:18

> w tym problem, ze moje rozwiazanie jest tez zbyt idealne, nie dalo by sie
                              > ziscic w swiecie takim jakim jest.
                              >
                              > GAMEOVER

nie zgadzam sie jezcie zyje :-)
                              powiec czekawi mnie twoje rozwiazanie ...

• Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 04:32
                                Gdybym powiedzial, ze winni musza zostac ukarani, to pewnie bylo by ok. Ale gdy
                                cos narasta przez lata, i wielu maczalo w tym palce to wskazac ogolnego wroga,
                                dlatego lepiej rozwazac przypadki poszczegolne i konkretne. Od wykrycia
                                sprawcow tego co ostatnio sie stalo i ich ukarania poczynajac.

To jest trudna sprawa do dyskusji, bo terrorysci atakuja cale spoleczenstwo,
                                gdy to spoleczenstwo odpowiada atakiem na zrodlo terroru, to Ci sami terrorysci
                                wrzeszcza: no i gdzie wasza wolnosc i demokracja, gdzie wasz szacunek do zycia,
                                do jednostki. Gdzie ta sprawiedliwosc. Zabiliscie tylu niewinnych.
                                • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 04:38

> Gdybym powiedzial, ze winni musza zostac ukarani, to pewnie bylo by ok. Ale gdy
                                  >
                                  > cos narasta przez lata, i wielu maczalo w tym palce to wskazac ogolnego wroga,
                                  > dlatego lepiej rozwazac przypadki poszczegolne i konkretne. Od wykrycia
                                  > sprawcow tego co ostatnio sie stalo i ich ukarania poczynajac.
                                  >
                                  > To jest trudna sprawa do dyskusji, bo terrorysci atakuja cale spoleczenstwo,
                                  > gdy to spoleczenstwo odpowiada atakiem na zrodlo terroru, to Ci sami terrorysci
                                  >
                                  > wrzeszcza: no i gdzie wasza wolnosc i demokracja, gdzie wasz szacunek do zycia,
                                  >
                                  > do jednostki. Gdzie ta sprawiedliwosc. Zabiliscie tylu niewinnych.

i zwerbuja z ci ktorzy przezyli tego ataku
                                  po odpowiedni pranie mozga
                                  i kolejna druzyna jest gotowa do szkolenie
                                  powinni byc ukarany takze odpowiedzialni z stronuy kraje ktory popieraja i kraje
                                  ktory nie oficjalnie dla interesach popierany
                                  a tak ogulnie to chcial bym aby ben laden zostal osadzony napewno dowiemy sie o
                                  wielu tajnych spraw
                                  wiem to jest imposible...
                                  • Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 04:47

> wiem to jest imposible...

to wlasnie sprawia, ze wielu ludzi spi wiecej niz te 6-7 godzin na dobe

• Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 16.09.01, 04:41
      ide spac dobra noc
      • Gość: slim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 16.09.01, 04:47
        dobranoc
        • Gość: Egon Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.proxy.aol.com 16.09.01, 04:53

> dobranoc

Na zawsze moslemy.wojna wybuchla!!!
    • Gość: Fredzio Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 53.122.34.* 17.09.01, 08:21
      Muslim jestes Muzelmanski Virtuelnem terroyrsta,
      spadaj z Polski "Tchafef, imszi 1", bo polacy beda cie polowac na to sa
      spezialisci:
      II WS przeciwko Zydow
      1945-47 Przeciwko Zydow
      1968 Przeciwko Zydow
      Syria i Liban sa cudowne Kraja wez swoia Bezplatna Blondynka i Jazda.

Dobrze ze Bog mnie Muzelmany stworzyl.
      Jak Pan Bog stworzyl Swiata 6 dni parcowal i w Szabat niedzial w ytm momencie
      SZATAN STWORZYL ARABOW !

• Gość: ARABKA Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:29
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Gość portalu: slim napisał(a):
        > Muslim jestes Muzelmanski Virtuelnem terroyrsta,
        > spadaj z Polski "Tchafef, imszi 1", bo polacy beda cie polowac na to sa
        > spezialisci:
        > II WS przeciwko Zydow
        > 1945-47 Przeciwko Zydow
        > 1968 Przeciwko Zydow
        > Syria i Liban sa cudowne Kraja wez swoia Bezplatna Blondynka i Jazda.
        >
        > Dobrze ze Bog mnie Muzelmany stworzyl.
        > Jak Pan Bog stworzyl Swiata 6 dni parcowal i w Szabat niedzial w ytm momencie
        > SZATAN STWORZYL ARABOW !
        >
        >
        >
        Zauwazylam, ze masz dobrze opanowany jeden zwrot po arabsku. BRAWO
        Znasz cos jeszcze oprocz tego. Bo to juz wszyscy znaja.
        • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 17.09.01, 15:38
          Gość portalu: ARABKA napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: slim napisał(a):
          > > Muslim jestes Muzelmanski Virtuelnem terroyrsta,
          > > spadaj z Polski "Tchafef, imszi 1", bo polacy beda cie polowac na to sa
          > > spezialisci:
          > > II WS przeciwko Zydow
          > > 1945-47 Przeciwko Zydow
          > > 1968 Przeciwko Zydow
          > > Syria i Liban sa cudowne Kraja wez swoia Bezplatna Blondynka i Jazda.
          > >
          > > Dobrze ze Bog mnie Muzelmany stworzyl.
          > > Jak Pan Bog stworzyl Swiata 6 dni parcowal i w Szabat niedzial w ytm mome
          > ncie
          > > SZATAN STWORZYL ARABOW !
          > >
          > >
          > >
          > Zauwazylam, ze masz dobrze opanowany jeden zwrot po arabsku. BRAWO
          > Znasz cos jeszcze oprocz tego. Bo to juz wszyscy znaja.

Tchafef to po arabsku?
          bo imchi to tak
          • Gość: ARABKA Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:43
            Muslim nie krytukuj naszego "kolegi". Niech probuje dalej! Praktyka cwiczy
            mistrza. A jak bedziesz go tak krytykowal to sie chlopak zniecheci do nauki.
            • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 17.09.01, 15:48

> Muslim nie krytukuj naszego "kolegi". Niech probuje dalej! Praktyka cwiczy
              > mistrza. A jak bedziesz go tak krytykowal to sie chlopak zniecheci do nauki.

nie krytykuje go
              ale chcialbym wiedziec czy to po arabsku moze on lepwij zna od mnie arabskiego
              kto wie
              a co do to ze nazywasz go chlop
              to mi sie chce smiac bo sadze ze jest starsze od ciebie a napewno od mnie!
              mais le niveau intelo ........ hehehehehe

• Gość: ARABKA Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 16:01
                Chyba wieku to ma tu niewiele wspolnego z Jego wypuwiedziami. Czytajac jego
                wypowiedzi mysle, ze calkiem dorosly to On nie jest, z calym szacunkiem.
                • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! IP: *.*.*.* 17.09.01, 16:02

> Chyba wieku to ma tu niewiele wspolnego z Jego wypuwiedziami. Czytajac jego
                  > wypowiedzi mysle, ze calkiem dorosly to On nie jest, z calym szacunkiem.

to zapytaj go ile arabow zabil w wojny 1973
                  no to zwnioskujesz jego wiek

• Gość: ARABKA Re: Witaj MUSLIM!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 16:16
                    Gość portalu: Muslim napisał(a):

> Gość portalu: ARABKA napisał(a):
                    >
                    > > Chyba wieku to ma tu niewiele wspolnego z Jego wypuwiedziami. Czytajac jeg
                    > o
                    > > wypowiedzi mysle, ze calkiem dorosly to On nie jest, z calym szacunkiem.
                    >
                    > to zapytaj go ile arabow zabil w wojny 1973
                    > no to zwnioskujesz jego wiek
                    >

Wiesz co u niektorych mozna zauwazyc? Im starszy tym glupszy. Tutaj mozesz
                    znalezc pelno przykladow.
                    A tak naprawde to mnie to nie interesuje ile ma lat. Wlasnie tym bardziej jezeli
                    jest dojrzalym czlowiekiem powinien dojrzale sie wypowiadac. Zauwazyles to u
                    Niego? Jesli tak to daj mi jakis przyklad prosze to z pewnoscia cofne moe
                    twierdzenie.
            • Gość: Fredzio Re: Witaj MUSLIM!!! Arabka IP: 53.13.52.* 17.09.01, 16:38
              Powiedz mi Szanowna Arabka nazywasz się FATMA
              Jak twój Tatuś sprzeda cię albo juz sprzedal cię , to ile Dostanie ?
              Misle jak Jesteś Prawdziwa Blondynka , dobrze wyszkolona i nie używana
              to koło 20000 US$.
              Normalna Polak Nie zapłaci !
              "Tchafef" po Arabsku znaczy spadaj winies się !
              • Gość: ARABKA Re: Witaj MUSLIM!!! Arabka IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 16:43

> Powiedz mi Szanowna Arabka nazywasz się FATMA
                > Jak twój Tatuś sprzeda cię albo juz sprzedal cię , to ile Dostanie ?
                > Misle jak Jesteś Prawdziwa Blondynka , dobrze wyszkolona i nie używana
                > to koło 20000 US$.
                > Normalna Polak Nie zapłaci !
                > "Tchafef" po Arabsku znaczy spadaj winies się !

No brawo, to prawdziwie w Twoim stylu!
                A ile dostanie moj tatus jak mnie sprzeda to juz nie Twoj interes.
                Napewno wiele.
                Z moim imieniem to sie troche pomyliles. To jest juz drugie jakie tutaj dostalam.
                Kto wie moze je zmienie?

I nie denerwuj sie tak.....stres szkodzi zdrowiu!
              • Gość: Muslim Re: Witaj MUSLIM!!! Arabka IP: *.*.*.* 17.09.01, 22:23

> to koło 20000 US$.

fredzio zajmij sie wnukami zamiast robic z siebie durnia!!!

• Gość: Muslim fredzio twoja znajomosc arabskiego jest marna IP: *.*.*.* 17.09.01, 22:24

> to koło 20000 US$.

jest roznica miedzy arabski klasyczny i dialekt danego regionu lub panstwa

• Gość: Habib Fredzio!!! IP: *.chello.pl 18.09.01, 01:26
                Skoro chlubisz się być znawcą Islamu i języka arabskiego z pewnością zrozumiesz:
                Kul khara, sharmute!
                Dokładnie tyle mam Ci do powiedzenia.
                W języku Polskim toby nie wypadało, ale skoro nikt tu oprócz ciebie nie zna
                arabskiego to chyba nie przeszkadza.
                A do Arabki i Muslima. Nie wiem, po co się trudzicie. Mnie szkoda byłoby
                dyskutować z takim teez jak on.
                • Gość: Muslim Re: Fredzio!!! IP: *.*.*.* 18.09.01, 01:30
                  Gość portalu: Habib napisał(a):

> Skoro chlubisz się być znawcą Islamu i języka arabskiego z pewnością zrozumiesz
                  > :
                  > Kul khara, sharmute!
                  > Dokładnie tyle mam Ci do powiedzenia.
                  > W języku Polskim toby nie wypadało, ale skoro nikt tu oprócz ciebie nie zna
                  > arabskiego to chyba nie przeszkadza.
                  > A do Arabki i Muslima. Nie wiem, po co się trudzicie. Mnie szkoda byłoby
                  > dyskutować z takim teez jak on.

alez habib nie denerwuj sie
                  z fredzio to czysta przejemnosc dla mnie rozmawiac z nim
                  odkrywam ludzka glupota...
                  nie daj sie prowokowac i nie pisz tak jak on
                  on o tym marze abyszmy klenyli jak on to mu pomorze poniewaz bedzie mial czesty
                  sumienia myslac ze wszysce sa taci sami jak on
                  nikogo nie nawidza nikogo nie szanuje...
                  trudno wspolczuje mu
                  niech Bog mu wybaczy

• Gość: Habib Re: Fredzio!!! IP: *.chello.pl 18.09.01, 01:52
                    No cóż, jak zapewne wiesz, nazwałem go tylko "głupcem", w mojej wypowiedzi nie
                    było cienia "przeklinania".
                    Ludzie tacy jak fredzio nie denerwują mnie, bo zazwyczaj nie zwracam na nich
                    uwagi.
                    Tylko zastanawiam sie, czy nie szkoda Ci trudu? Fredzio zapewne sam zrozumie co
                    chcesz mu powiedzieć za kilka lat <tzn. jak skończy szkołę podstawową>.
                    A jeśli nie to nic mu nie pomoże.
                    • Gość: Muslim Re: Fredzio!!! IP: *.*.*.* 18.09.01, 02:03

> No cóż, jak zapewne wiesz, nazwałem go tylko "głupcem", w mojej wypowiedzi nie
                      > było cienia "przeklinania".
                      > Ludzie tacy jak fredzio nie denerwują mnie, bo zazwyczaj nie zwracam na nich
                      > uwagi.
                      > Tylko zastanawiam sie, czy nie szkoda Ci trudu? Fredzio zapewne sam zrozumie co
                      >
                      > chcesz mu powiedzieć za kilka lat <tzn. jak skończy szkołę podstawową>.
                      > A jeśli nie to nic mu nie pomoże.

fredzio dawno skonczyl podstawowka
                      przenaj mniej tak twierdzi.......
                    • Gość: ARABKA Re: Fredzio!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 18.09.01, 14:07

> No cóż, jak zapewne wiesz, nazwałem go tylko "głupcem", w mojej wypowiedzi nie
                      > było cienia "przeklinania".
                      > Ludzie tacy jak fredzio nie denerwują mnie, bo zazwyczaj nie zwracam na nich
                      > uwagi.
                      > Tylko zastanawiam sie, czy nie szkoda Ci trudu? Fredzio zapewne sam zrozumie co
                      >
                      > chcesz mu powiedzieć za kilka lat <tzn. jak skończy szkołę podstawową>.
                      > A jeśli nie to nic mu nie pomoże.

Wiesz Habib, ze to nie jESt trud. Ja znajduje wiele zabawy czytajac Jego
                      bezsensowne wypowiedzi. Czekac to nie ma sensU, az On zrozumie, bo to nigdy nie
                      nastanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka