nasrallah 18.08.05, 18:07 dlaczego wojtek przestal sie mna interesowac??? to nieladnie wojtek. napisz prosze choc jeden poscik do administracji o mnie. malutki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k mozesz powiedziec dlaczego? 18.08.05, 18:31 gdyz liczne dyskusje doprowadzily do stwierdzenia, ze nie da mu sie udowodnic naruszenia netetykiety? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: mozesz powiedziec dlaczego? 18.08.05, 18:39 j-k napisał: > gdyz liczne dyskusje doprowadzily do stwierdzenia, ze nie da mu sie udowodnic naruszenia netetykiety? --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: mozesz powiedziec dlaczego? 18.08.05, 18:41 > Narusza netetykietę. > Tak jak również np. "sharon_hui" i "danaciul". nie, nie narusza :] Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah gdybym wojtka nie mial 18.08.05, 18:52 to bym chyba jakies zwierzatko zaczal hodowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: gdybym wojtka nie mial 18.08.05, 23:48 zgadza sie, wojtka nie mozna by nawet wymyslec przy najbujniejszej fantazji... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a tu tradycyjnie jak w kurniku 18.08.05, 23:53 czyli Ty Wojtku kontra banda.... z ambicjami wilczkow ale niestety niezmiennie futrem hien cmentarnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a tu tradycyjnie jak w medresie. 18.08.05, 23:56 biedronka24 napisała: > czyli Ty Wojtku kontra banda.... ale kto mu kaze wystepowac przeciw kontra-bandzie? ja bym sie tak bez sluzb celnych i granicznych bal... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ale sie pospieszyles skarbie 18.08.05, 23:59 jak ci dalam prztyczka. NO coz. Roztargnienie na stare lata... A prztyczek sie przydaje. Najlepiej sluzy ten wymierzony reka wyhodowanego na piersi synka... Tego od Yihhhaaaaa. He, he. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie smiesz 19.08.05, 00:05 biedronka24 napisała: > jak ci dalam prztyczka. doprawdy? nie mam slabosci do detali. to w koncu zgadzasz sie, ze niejaki wojciech naruszyl netetykiete ( poprzez nick - pasorzyd) a nasrallah jednak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ronoir i jego Kingsajz 19.08.05, 00:11 juz dawno mnie znudzil. Powody dla ktorych napedza sie te oczywiste - zabawowe odwety- tez. Wobec powyzszego wybieram sie spac. A slabosci to ty wogole nie masz. Jak kazdy baseballista. Twardy byc musi i kask na glowie tez miec musi.... A glowa... Tak.....Wstrzasy i te rzeczy... No coz. Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie czytam bajdurzen. 19.08.05, 00:14 od czytania miedzy wierszami byli zas specjalisci-komunisci z Mysiej. oczywiste jest tylko jedno: Wojciech (pasorzyd) naruszyl netetykiete. nasr-allah -nie. spij spokojnie i nie przejmuj sie wlasnymi slabosciami. bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 oczywiste jest to ze jak myslisz tak na powaznie 19.08.05, 00:17 to prawda jest nastepujace twierdzenie: a) Stany i Europa aktywnie produkuja terrorystow b) Nie ma nic bardziej idiotycznego niz dla zapewnienia sobie komfortu zycia ten komfort rujnowac. c) nie masz pojecia o zwiazkach przyczynowo skutkowych. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie przejmuj sie, dziewcze... 19.08.05, 00:23 polityka i politologia zajmuje sie 30 lat... raczej nie powtarzaj ideologii kanclera Sprodera... czynisz to niepotrzebnie. powtarzam ci: zwiazki przyczynowo-skutkowe byly mi znane, gdy Cie nie bylo na tym swiecie... bedzie dobrze. nawet po 2-tonowych bombach, zrzuconych na Iran. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nauki polityczne - komitet centralny 19.08.05, 00:26 swietnie sie wpasowales... Ha, ha. Nie wiem czy wiesz kto z tego pokolenia studiowal nauki polityczne... I co o nich moje pokolenie myslalo. Jest sie czym chwalic.... Tatus mordowal czy tylko zamykal? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a nie wiem czy zauwazyles polityka Niemiec 19.08.05, 00:28 nie bardzo sie interesuje. Mam tu znajomych, pracuje. Dzieci sie ucza. Nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jest - polityczna ignorantko 19.08.05, 00:31 biedronka24 napisała: > swietnie sie wpasowales... Ha, ha. poniewaz to tacy jak ja spowodowali, ze mozesz tu wypisywac twoje piramidalne glupoty... Tfuj,, jak zawsze, Dr. J.K. w 1981 przewoniczacy "Solidarnosci" w jednym za duzych warszawskich zakladow przemyslowych. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ten sam co potem juz w ramach AWS-u 19.08.05, 01:00 na ktory nota bene glosowalam rozwalil cala polska prawice dla prywaty? Ha, ha. Solidarnosc nie jest dla mnie choragwia. To bylo cos co trzeba bylo zrobic. A niektorzy z Solidarnosci byli tez w UW. Zalosne. Zwiazki zawodowe mi nie imponuja. Zwlaszcza te na owczesnej politologii.. Dobre sobie... Solidarnosc na naukach politycznych.. Szybki zwrot. Moje uznanie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 i nie klam glupio- gdyby to co piszesz 19.08.05, 02:10 mialo jakakolwiek wartosc - i bylo faktyczna walka z systemem, to nie akceptowalbys jawnej propagandy i manipulacji, i calej tej metodyki ubeckiej, niezaleznie od jej ewentualnej celowosci czy nie. Wiedzialbys dobrze ze i wtedy tak glupio to tlumaczono. Np dzieciakom ze wschodniej czesci polski bezposrednio po wybuchu wyjasniano, ze ewentualnie moga wziasc jodyne, ale nie ma takiej potrzeby... Jesli Amerykanie w ten sam sposob polozyli swoje idealy, na ktorych zbudowali panstwo i chca brnac w to dalej to wyloza sie na prywacie tak samo jak solidarnosc na AWSie. Kosztem wszystkich tych ktorzy przy zasadach i tradycji pozostali, albo pragneli pozostac, bo zostaly zamiast tego komuchy przy wladzy. Nie klam zalosnie, albo sie nie osmieszaj. Bo jedyne co cie tlumaczyc by moglo to chyba zebys byl stuletnim starcem trzesacym portkami o stadko dzieci. Ale nad tym moglabym sie litowac, a nie rozumiec.... solidarnosc.....prywatna.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 popracuj w jakiejs firmie amerykanskiej 19.08.05, 02:12 o powazniejszych akcjach a bedziesz wiedzial o czym mowie. Najlepszy dowcip z tego forum? Polska antyamerykanska... Buahhaha... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Jasiu Tyś "bystra" menczyzna 19.08.05, 00:35 j-k napisał: > to w koncu zgadzasz sie, ze niejaki wojciech naruszyl netetykiete > ( poprzez nick - pasorzyd) > a nasrallah jednak nie? ----------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wojciechu, na teksty personalne sie nie lapie... 19.08.05, 00:41 wazne jest tylko jedno: nasrallah nie naruszyl netetykiety. a islamski przyglup: - niejaki pasorzyd netetykiete naruszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu, na teksty personalne sie nie lapie 19.08.05, 00:44 Jasiu oba nicki naruszają netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: a tu tradycyjnie jak w kurniku 19.08.05, 00:31 biedronka24 napisała: > czyli Ty Wojtku kontra banda.... > z ambicjami wilczkow ale niestety niezmiennie futrem hien cmentarnych;) ------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Wojtku sam widzisz- one z gory przez Jasiow 19.08.05, 01:03 przegrane. Jas mysli schematycznie. Wywalczylem wolne soboty bo zalozylem kotwiczke i teraz czolobitnosc i domek w Konstancinie. A jak nie to sie wypne... Tak mysli Jasiu. On nie umarl jak moja nauczycielka historii, pod pregierzami lodowatej wody. Nie wyrzucono go z pracy, i nie odebrano prawa wykonywania zawodu. On walczyl glosno.. Tak jak glosno sie bedzie bombardzowal... Tylko zapomnial ze Arabowie to nie wyspa jak Japonia... Politolog zapomnial.... Bo to politolog ...schematyczny... Ale co ja tu bede mowic.. W koncu nie moja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k pojde Ci na reke Wojciechu 18.08.05, 23:54 tylko Ty nie rob mi wbrew... wojcd napisał: > j-k napisał: > > gdyz liczne dyskusje doprowadzily do stwierdzenia, ze nie da mu sie > udowodnic naruszenia netetykiety? > --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 admini lubia rozne okreslenia 18.08.05, 23:56 np ´zydek´ u marcusika.... No coz. Kto mieczem wojuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k admini wiedza, podobnie, jak i ja 18.08.05, 23:59 biedronka24 napisała: > np ´zydek´ u marcusika.... > No coz. Kto mieczem wojuje.....< ze to forum prozydoskiej i proamerykanskiej GW. i ze sa tu rowni i rowniejsi. jezeli nie czujesz sie tu dobrze, to polecam forum al ahram po angielsku. tam tacy jak goldbaum i mirmil ukochaja Cie i przytula. pamietaj, dziewcze... nie dbaj o opinie... byles zachowala linie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tak, tak, ja tez wiem 19.08.05, 00:01 co mysla o tej proamerykanskiej amerykanskie firmy. He, he. A takze co mysla o niej ludzie.... Tacy zwykli. Prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a szef mowil 19.08.05, 00:03 ze mu nie wszystko jedno. He, he. A tu takie pro zaraz.... Hi, hi. Kon by sie usmial..... Najlepsza zas jest walka o demokracje przy pomocy monopolu na prawde... To zawsze uwielbialam.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alez nie bierz tu udzialu, jesli GW jest Ci obca! 19.08.05, 00:07 masz jeszcze "NIE", Trybune Ludu... cos tam od Leppera... mamy w koncu wolna prase... kto Cie zmusza - tu sie meczyc..? masochizm jest cecha degradujaca charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Aaaa to ja biore udzial. No tak, w tym niewszystko 19.08.05, 00:13 jedno. Hi,hi. Ja nie biore. Ja przechodze. Z cala swiadomoscia pozostawiania swojego cienia, i sladow na piasku. Nie chcesz- idz inna droga... Ale ty biedaku musisz. A ja nie. To jest ten luksus... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mam wrazenie , ze to ty "musisz" 19.08.05, 00:16 ja jedynie LUBIE posmiac sie na tym forum z islamuskow. dosc subtelna to roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 owszem bo ja z tych stron izraelskich 19.08.05, 00:20 z rakietnicami sie nie smieje. Roznica taka, ze w przeciwienstwie do ciebie mialam doswiadczenia z roznych krajow w ktorym odbija ludziom na punkcie ideologii. Dla mnie ktos z izraela dzis nie ma nic wspolnego kulturowo z jakimkolwiek Zydem z Polski bo i wyglada i mentalnosc ma niczym sie nie rozniaca od mentalnosci Palestynczyka. Pozornie przeciwstawne- a dokladnie takie same. Nie musze. Mowie ci to bo wiem ze i ty wiesz ze bardzo wielu ludzi mysli podobnie i ma podobne jak ja doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Malo tego 19.08.05, 00:25 Wiem ze moj nauczyciel fizyki nigdy nie zalozylby nam sznurow granatow na szyje, choc kultura zydowska jest mu bardziej niz bliska. Dlatego on jest Polakiem, a ci ludzie, ktorzy swoje dzieci ubieraja w granatniki, ktorzy podsycaja niechec i zawisc swoich dzieci w stosunku do innych nacji sa mi calkowicie obojetni... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziewcze, smieszysz, coraz bardziej 19.08.05, 00:28 siedzac 30 lat w polityce i w politologii, nie mam doraznego interesu, by prezentowac tu zakres moich doswiadczen i kontaktow... ale cieszy mnie, ze rozumiesz, ze o dniu bombardowania instalacji atomowych IRANU zdecyduje jednak mr. President Bush, a nie ty. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Bombarduj sie dlugo i szczesliwie 19.08.05, 00:29 a zacznij od siebie.... Proponuje jednak najpierw zastanow sie nad alternatywa dla ropy. Mimo wszystko. Panie Maleszka. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Zydzi w Izraelu = Palestynczycy 19.08.05, 00:31 Howgh. NO to milego bombardowania... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 1. nie... 2. nie... 19.08.05, 00:50 1. nie mam na imie Jasio..., niestety... ale adres tego islamskiego przyglupa, Jasia chetnie Ci podesle... 2. Pisalem juz, ze nie. Jezeli nie zdolales do tego przekonac adminow, to widocznie nie masz racji... Nie sadzisz, ze powinienes opuscic to forum, jezeli admini Cie nie rozumieja, tacy jak ja, wsklazuja Ci na Twoja alogike? czujesz sie tu dobrze? jest, Wojciechu, tyle pieknych miejsc na Swiecie... bylem niedawno nad Jeziorem Genewskim... serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Jasiu nie denerwuj się proszę 19.08.05, 00:58 j-k napisał: > 1. nie mam na imie Jasio..., niestety... > ale adres tego islamskiego przyglupa, Jasia chetnie Ci podesle... ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah ptysiek. lezysz jak golota po ciosie lewisa 19.08.05, 00:59 buauaahahhaha co sie rozpoczelo?? rozpoczac to teraz mozesz sobie snickersa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah buhahaha "walka sie dla wojtusia rozpoczela" 19.08.05, 01:05 nie slimaku.ona sie juz zakonczyla :) www.boxingpress.de/fotos/lewis-golota.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 spodniczek- pasjonujesz sie bicepsami? 19.08.05, 01:08 dolacz do naszego kolegi (aktualnie z rodu ksiazecego), a sam nie zapomnij wytuszowac rzes... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 dla ciebie kitkat chunky white dziubdzius 19.08.05, 01:06 lezysz i kwiczysz, i pomysl jeszcze o tym co robia ludzie, ktorych rodziny zgina... Np w bombardowaniu.. Ile maja do stracenia... Ludzie z temperamentem ma sie rozumiec... Jak ci w Izraelu... Dziubdzius umierales kiedys? Bo ja conajmniej raz. Sportowo coprawda. Jak sie wtedy zachowasz, podobnie jak to jak sie zachowasz na 40tu paru metrach poznasz- tak na pewno- tylko tam.... Dobranocka... Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah biedrona. poszukaj se innego rozmowce 19.08.05, 01:08 napisalem juz raz. dla mnie jestes zbyt "udziwniona" przestan sie ze swoimi bredniami i emocjonalnymi spostrzezeniami odzywac. zaraz cie wsadze do nickow ignorowanych i bedzie final. jestes zbyt nudna zeby byc irytujaca oraz zbyt dziwna zeby byc ciekawa. wyrazilem sie jasno. bez odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah ps- podobno kiedys bylas stalym gosciem forum 19.08.05, 01:11 psychologia. to dla ciebie dobre miejsce. moj stosunek do kobiet po psychologii jest jasny - sa bardzo "powalone" gdybys choc miala zgrabny tylek i nie byloby to forum to moze bym na ciebie poswiecil pare minut. ale tutaj oprocz twoich beznajdziejnych gadek nie masz nic do prezentacji wiec "pa-pa" Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 miejmy nadzieje ze zadna semitka 19.08.05, 01:16 nie studiowala psychologii, a tym bardziej posiada z pewnoscia niezgrabny tylek bo nasz nowogwinejczyk mialby problemy ze tak powiem- poprawnosciowo- ideologiczne.... Pudlo x2 A to co zgrabne jest dla ludzi z klasa, inteligencja i poczuciem humoru. I juz takiego znalazlam. Inni maja prawo sie oblizywac. Dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah Re: miejmy nadzieje ze zadna semitka 19.08.05, 01:35 fajnie. a teraz sayonara Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 mayonaise 19.08.05, 01:40 a przy okazji- nie zapomnij chusteczki. Zapomnialam dodac. U panow tez cenie zgrabne posladki. Wrzaski Yyihaaa sa fajne. Ale niestety zaraz potem spoglada sie na wrzeszczacego... I to czesto bywa moment jego upadku... Dlatego dobrze sie ukrywaj...zeby cie jakis straszliwy islamista grasujacy na forum nie wytropil... Biedactwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah zobacz czy mnie nie ma na forum kraj 19.08.05, 01:43 na wszelki wypadek posiedz tam z pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 czy ptaszek moze byc pechowy? 19.08.05, 01:45 jak to jest z tym antysemityzmem? ;). To na dobranoc. A ja ide na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nasrallah napisał: 19.08.05, 01:12 nasrallah napisał: > napisalem juz raz. dla mnie jestes zbyt "udziwniona" > > jestes zbyt nudna .......zeby byc ciekawa. > > wyrazilem sie jasno. bez odzewu Niezle... To cos jak z Picassa w prozie.... Odpowiedz Link Zgłoś