aaki 01.09.05, 22:49 i ją zagrabiły choć to ziemia ich nie była? kto za tym stał i czemu to służyć miało.może mię mędrzec samsone na tym forum to objaśni zamiast o nowem orleanie prawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbik Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 01.09.05, 22:52 a ty co aaakihmed spac nie mozesz , waliles juz czolem w dywanik ? Naziislam znowu bije rekordy , ponad 1000 zamordowac w jeden dzien , ho ho tloczno u allaha w te gorace dni ( wystarczy hurys ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki kto im dał prawo ja się pytam tunis zająć 01.09.05, 22:56 i ziemie kwitnące zrabować.może mnie to żbik powiem mędrzec sefradyjski Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 01.09.05, 23:09 Przeczytalam tytul i zobaczylam pierwsza litera nicka, i reke bym sobie dala uciac ze to arap1. Za drugim wgladem patrze a to ty aaki takimi tytulami strzelasz. I take it's sarcasm. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 01.09.05, 23:13 jestem szawłem na drodze do damaszku ;-) a mię ty abe powiesz dlaczego sułtan solejman tak arabów muslimskich w poważaniu wogóle nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 01.09.05, 23:23 A nie mial, Szawle? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ty abe mnie wyjaśnij dlaczego w celu jakim 01.09.05, 23:28 azja tuhajbejowicz muslim zdradziecki żonę pana wołodyjowskiego porwał i na hurysę z tego ich islamskiego edenu przerobić próbował.tego pytania nikt z forumowych koranoislamistów wyjaśnic mię nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
hansii stali za tym Chinczycy? 01.09.05, 23:32 Ci przeciez odeslali Czingis Chana do Europy obiecujac mu tam bogactwa. Pewnie i wczesniej maczo.meta skierowali na Afryke Polnocna? Uwazam, ze sam ten bidak nigdy by na to nie wpadl. . Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah a wiesz ze jarek potrafi nawiazac do 02.09.05, 00:21 sprawy obrabowania kwitnacych ziem afryki polnocnej z tematyki rozwoju kolonii mrowek w mongolii?? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki taki malutki wielki katon ;-) naszych czasów 02.09.05, 06:13 "Carthaginen delendam esse" Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i dopiero w tej chwili uswiadomilem sobie 02.09.05, 08:41 jak ten Katon musial denerwowac swoich wspolobywateli:))) Nie pamietasz przypadkiem jak skonczyl,czy umarlwe wlasnym lozku ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: i dopiero w tej chwili uswiadomilem sobie 02.09.05, 18:17 sądząc po wieku w chwili śmierci(85 lat) zapewne tak Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Bo islam to faszyzm i caly czas to udowadniaja 02.09.05, 08:44 Wtedy mordowali i gwalcili i teraz to robia i caly swiat im na to pozwala . A "polskie" forumowe arabstwo im wturuje Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 02.09.05, 18:58 bo byly pod wplywem diabla i ich wyslanca - dziwkarza i pedofila. tak trudno to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: dlaczego arabskie muslimy na afrykę północną 02.09.05, 19:05 nie mów... były pod twoim wpływem ? ? Odpowiedz Link Zgłoś