Gość: Eagle IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 00:22 Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Ciekawe,czy te uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zydowska_ruletka Re: Na tym forum jest dwoch zacieklych antysemito 09.09.02, 00:29 Gość portalu: Eagle napisał(a): > Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Ciekawe,czy te > uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? Ja potrafie do dwoch i to mi wystarczy zeby moc policzyc najbardziej kurewskie narody swiata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: Na tym forum jest dwoch zacieklych antysemito IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 00:58 zydowska_ruletka napisał(a): > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Ciekawe,czy te > > uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? > > Ja potrafie do dwoch i to mi wystarczy zeby moc policzyc najbardziej kurewskie > > narody swiata ... Umyj sie bumie z Szikago,bo kiedy twoje posty czytam,to przez printer moj nowoczesny,smrod skarpetek twoich dziurawych,na zachowanie psa mojego,dziwnie jakos wplywa,po szikagosku szczeka i co jakis czas,zeby sobie myje,ryja pluka i do tego zeby na mnie jeszcze szczerzy.Skoncz z tym smrodem z ryja twojego ziejacym,bo mi zwierzeta domowe na dobre zwariuja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Na tym forum jest dwoch zacieklych antysemito IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 01:59 no panowie zadam kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
zydowska_ruletka Egon 09.09.02, 02:09 Gość portalu: Eagle napisał(a): > zydowska_ruletka napisał(a): > > > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > > > Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Ciekawe,czy t > e > > > uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? > > > > Ja potrafie do dwoch i to mi wystarczy zeby moc policzyc najbardziej > kurewskie > > > > narody swiata ... > Umyj sie bumie z Szikago,bo kiedy twoje posty czytam,to przez printer moj > nowoczesny,smrod skarpetek twoich dziurawych,na zachowanie psa mojego,dziwnie > jakos wplywa,po szikagosku szczeka i co jakis czas,zeby sobie myje,ryja pluka i > > do tego zeby na mnie jeszcze szczerzy.Skoncz z tym smrodem z ryja twojego > ziejacym,bo mi zwierzeta domowe na dobre zwariuja ! Pocaluj mnie w moja zydowska dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Egon IP: *.246.106.254.Dial1.NewYork1.Level3.net 09.09.02, 02:19 zydowska_ruletka napisał: > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > zydowska_ruletka napisał(a): > > > > > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > > > > > Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Ciekawe, > czy t > > e > > > > uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? > > > > > > Ja potrafie do dwoch i to mi wystarczy zeby moc policzyc najbardziej > > > kurewskie > > > > > > narody swiata ... > > Umyj sie bumie z Szikago,bo kiedy twoje posty czytam,to przez printer moj > > nowoczesny,smrod skarpetek twoich dziurawych,na zachowanie psa mojego,dziw > nie > > jakos wplywa,po szikagosku szczeka i co jakis czas,zeby sobie myje,ryja pl > uka > i > > > > do tego zeby na mnie jeszcze szczerzy.Skoncz z tym smrodem z ryja twojego > > ziejacym,bo mi zwierzeta domowe na dobre zwariuja ! > > > Pocaluj mnie w moja zydowska dupe. Kim jest Egon,zasrancu pierdolony szikagoski !!! Wytlumacz mi pederasto polski,w Szikago,w dupie swojej szczescia szukajacy. Mow pedale niedorozwiniety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Egon IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 02:39 Gość portalu: killer napisał(a): > zydowska_ruletka napisał: > > > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > > > zydowska_ruletka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > > > > > > > Glupi Jude z Szikago i reszta durniow,kolegow jego !!! Cie > kawe, > > czy t > > > e > > > > > uposledniaki do 3 liczyc potrafia ? > > > > > > > > Ja potrafie do dwoch i to mi wystarczy zeby moc policzyc najbar > dziej > > > > > kurewskie > > > > > > > > narody swiata ... > > > Umyj sie bumie z Szikago,bo kiedy twoje posty czytam,to przez printer > moj > > > nowoczesny,smrod skarpetek twoich dziurawych,na zachowanie psa mojego > ,dziw > > nie > > > jakos wplywa,po szikagosku szczeka i co jakis czas,zeby sobie myje,ry > ja pl > > uka > > i > > > > > > do tego zeby na mnie jeszcze szczerzy.Skoncz z tym smrodem z ryja two > jego > > > ziejacym,bo mi zwierzeta domowe na dobre zwariuja ! > > > > > > Pocaluj mnie w moja zydowska dupe. > Kim jest Egon,zasrancu pierdolony szikagoski !!! Wytlumacz mi pederasto > polski,w Szikago,w dupie swojej szczescia szukajacy. Mow pedale > niedorozwiniety !!! Ale Pan tego Chuja zalatwil p.Killer ! Ja siedze cicho,bo mnie wasze rachunki ksiegowane nie obchodza,jestem neutralny,a tego kutasa z Szikago,to niech pan mr.killer tak zalatwi,zeby o tym forum zapomnial,ale ja w tym palcow swoich,jak by sie kto pytal nie maczalem,OK, mr.killer ? Odpowiedz Link Zgłoś