nikkou 01.10.05, 09:25 Ja też chcę :(:(. Kto się zrzuci dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Start statku z kosmicznym turystą 01.10.05, 09:50 ja poczekam, jak Rutan dostarczy Bransonowi statki do jego kosmicznych linni, u nich bilet na orbite ma byc duzo tanszy niz te 20 milionow:) Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Virgin Galactic 01.10.05, 12:24 Pierwsze loty SpaceShipTwo (tak nazywa sie "seryjna" wersje SpaceShipOne) zaczna sie chyba w 2008. 5 takich pojazdow kupila Virgin Galactic, pierwsza "linia kosmiczna", czesc konsorcjum Virgin Airlines. Przewiduja ze lot na orbite bedzie kosztowal potencjalnego turyste, "tylko" 200 tys. dolarow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l.taborowski Re: Start statku z kosmicznym turystą 01.10.05, 09:50 A mówią że pieniądze szczęścia nie dają :| Odpowiedz Link Zgłoś
solar2k Re: Start statku z kosmicznym turystą 01.10.05, 11:23 nikkou: Ja bym się zrzucił dla Ciebie, ale drobnych przy sobie nie mam :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Start statku z kosmicznym turystą 01.10.05, 11:35 a co z ta dziewczyna, ktora kilka lat temu wygrala w rmfie przelot po orbicie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Start statku z kosmicznym turystą 01.10.05, 13:45 tez się nad tym zastanawiałem, RMF robiło przez kilka miesięcy wokół tego tyle szumu, a jak juz sie konkurs zakończył to wszystko ucichło, moze ktoś wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1972 ANKIETA: Dla kogo loty w kosmos? 01.10.05, 11:44 Chciałbym poznać Waszą opinię. Założyłem internetowy serwis do badania opinii. Możecie tam odpowiadać na istniejące ankiety i zakładać swoje. Wszystko bezpłatnie, bez reklam, bez spamu i całkowicie anonimowo itp. www.ganmat.com Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
starybaca Re: ANKIETA: Dla kogo loty w kosmos? 01.10.05, 14:33 tomi1972 napisał: > Chciałbym poznać Waszą opinię. > Założyłem internetowy serwis do badania opinii. Możecie tam odpowiadać na > istniejące ankiety i zakładać swoje. > Wszystko bezpłatnie, bez reklam, bez spamu i całkowicie anonimowo itp. Fajna strona, ale moim zdaniem bez szans na przyciągnięcie większej liczby użytkowników. Kto będzie sobie chciał zawracać głowę zakładaniem konta tylko po to, żeby zagłosować w ankiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Szkoda ,że nie poleciał jakiś nowy milioner ? 01.10.05, 14:30 Jest kilku świeżych milionerów którzy ogołocili wschód Europy z majątku. Ale oni wolą finansować kampanie polityczne wasali z Polski , niż latać w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Dr Joahan K. na orbitę? 01.10.05, 17:59 Jeśli za swoją forsę, to droga wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Przynajmniej płaci za swoje wycieczki! 01.10.05, 17:58 Więcej takich! Wszyscy astronauci powinni płaćić, to byłby wtedy dobry biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Nowe plany amerykanskie. 01.10.05, 18:47 W kosmos beda wysylani tylko fachowcy:-))) www.cagle.com/working/050928/stayskal.gif Odpowiedz Link Zgłoś