Dodaj do ulubionych

ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH

IP: *.215.217.54.Tampa1.Level3.net 25.04.01, 18:07
ZYDOWSKI POTOP Nr4:
OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH NA POLSKIE.
(bez tych, ktorzy je zachowali w wersji zydowskiej)
"Zyd rzadzi i Zyd sadzi"

Zrob kopie i przekaz innym!

Nazwiska autentyczne (rodowe) nizej wymienionych osob zostaly ustalone w
oparciu o dane tajnej kartoteki ludnosci Polski przy Centralnym Biurze
Adresow MSW/nr ewd. 1/6526/1, data archiwacji 9.07.1984 nr rejestracyjny
14750 - 99, data rejestracji 29.08.1969.

Organ rejestracji Wydz. III-2 SUSW Warszawa;
relacji osob znajacych osobiscie wielu sposrod wykazanych oraz
danych ujawnionych przez historykow w ich licznych publikacjach.

NAZWISKA:
Zmienione Autentyczne (rodowe)
------------
Obserwuj wątek
    • Gość: Berg Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.ipt.aol.com 25.04.01, 19:28
      Tylko patrzec jak za chwile wszyscy koszerni pseudoobroncy tolerancji przykleja
      ci kolejna etykietke "antysemity". Bo samo to ze cos o nich publikujesz i
      chocby tylko to ze sie z nimi nie zgadzasz wystarczy zeby cie obrzucili
      oskarzeniami o ksenofobie i nienawisc do "starszych braci w wierze" ktorzy sami
      nie szczedza wysilkow zeby szkalowac Polakow na lamach tego forum.
      Aha , jeszcze pewnie cie beda wysylac do psychiatry i mowic zebys sie zacza
      leczyc - typowe dla tych wszystkich "tolerancyjnych" obroncow syjonizmu ktorzy
      nie maja zadnych kontrargumentow do prowadzenia rzeczowej dyskusji i sposobu
      merytorycznej obrony. Dzis nie jest antysemita ten , ktory nie lubi Zydow lecz
      ten ktorego Zydzi nie lubia.

Pozdrawiam

Berg
    • Gość: olw Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.tera.com.pl 26.04.01, 00:42
      Słowem: wszyscy jesteśmy niemieckimi Żydami. I może to
      fajnie - cywilizacja Żydowska ma 6 tysięcy lat...
      • Gość: mesco Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.01, 12:21
        berg i alexy pierdola od rzeczy. Skad masz debilu
        wglad do akt ministerstwa?
        Nie sa to ksiazki Piecuch i Pajaka?
        Co robil Piecuch w PRLu?
      • Gość: wolf Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 149.201.241.* 28.06.01, 00:33
        super ja też chcę być Zydem taka fajna cywilizacja.My Polacy w porównaniu do
        nich jesteśmy prymitywni.
    • Gość: Symeon Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 01:11
      Fantastyczne!
      Zawsze podejrzewałem, że bez nas (Niemców)i Żydów, to Polacy by jeszcze po
      drzewach skakali.
      Tak trzymaj, stary!
    • Gość: Alexy OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH. Zrob kopie i przekaz innym! IP: *.208.200.12.Tampa1.Level3.net 27.04.01, 14:35

Gość portalu: Alexy napisał(a):

&#62 ZYDOWSKI POTOP Nr4:
      &#62 OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH NA POLSKIE.
      &#62 (bez tych, ktorzy je zachowali w wersji zydowskiej)
      &#62 "Zyd rzadzi i Zyd sadzi"
      &#62
      &#62 Zrob kopie i przekaz innym!
      &#62
      &#62 Nazwiska autentyczne (rodowe) nizej wymienionych osob zostaly ustalone w
      &#62 oparciu o dane tajnej kartoteki ludnosci Polski przy Centralnym Biurze
      &#62 Adresow MSW/nr ewd. 1/6526/1, data archiwacji 9.07.1984 nr rejestracyjny
      &#62 14750 - 99, data rejestracji 29.08.1969.
      &#62
      &#62 Organ rejestracji Wydz. III-2 SUSW Warszawa;
      &#62 relacji osob znajacych osobiscie wielu sposrod wykazanych oraz
      &#62 danych ujawnionych przez historykow w ich licznych publikacjach.
      &#62
      &#62 NAZWISKA:
      &#62 Zmienione Autentyczne (rodowe)
      &#62 ------------
      • Gość: ... Re: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH. Zrob kopie i przekaz innym! IP: 212.244.170.* 27.04.01, 14:38
        Już mówiłem: sie masz Hans!
    • Gość: Slawek.R Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 212.179.158.* 11.05.01, 20:38

Brawo,Alexy!Podales bardzo ciekawa liste.Niestety,zapomniales kilka nazwisk,
      wiec spiesze przypomniec:

1.Jozef PIlsudski(Josele Mesersznyt)-ujarzmil Polakow za pomoca przewrotu majo-
      wego 1926 roku.W okresie 1-szej wojnie swiatowej sciagnal na siebie gniew z
      powodu odmowy posluszenstwa.Austriacy byli przekonani,ze nalezy sie im szacunek
      ze strony Zydow za nadanie im obywatelskich praw,tymczasem Zyd Pilsudski
      (Mesersznyt)byl innego zdania.Potem wszczal wojne z Rosja bolszewicka zeby udo-
      wodnic bolszewikom iswiatowi,ze nie wszyscy Zydzi cholduja komunistom.

2.Marszalek Rydz-Smigly{Berle Chucher)-uwiodl Polakow obiecujac,ze "Nie oddamy
      nawet guzik od munduru",tymczasem oddal Niemcom cala Polske.

3.Jozef Beck(Josele Kumcuryk)-spojrz odnosnie marszalka Rydz-Smiglo.

4.Roman Dmowski(Ruben Sztybele)-jak kazdy Zydowski cwaniak azeby sie przypodobac
      rdzennym Polakom,pisal rozprawy na temat problemu zydowskiego i czytajac
      entuzjastyczne oddzwieki antysemitow,zacieral z satysfakcja dlonie,i smiejac sie
      sarkastycznie,szeptal:"Alezci goje sa debilkami".
      5.Kardynal Wyszynski(Andrzej Wyszyner)-grzmial przeciwko Zydom a w tym samym
      czasie obsadzil wyzsze cherarchie koscielne Polski swymi zydowskimi bracmi.

Alexy,to narazie wszystko,z checia postaram sie dodac nowe nazwiska,oczywiscie
      za Twoim przyzwoleniem,a ty tymczasem zastanow sie nad tym jak latwo sfabrykowac
      listy z wymyslonymi nazwiskami.

listy nazwisk.
      • Gość: Peace Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.dialup.mindspring.com 11.05.01, 22:13
        Ktos tutaj stal sie nerwowy hehehe. Polska ponad wszystko!!!
    • Gość: Vist ZYDOWSKI POTOP Nr4: >>>>>> Alexy - Hans <<<<<<< IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 22:16

&#62 ZYDOWSKI POTOP Nr4:

Hans, znowu ?
      • Gość: Slawek.R Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: >>>>>> Alexy - Hans <<<<<<< IP: 212.179.157.* 12.05.01, 18:54
        Gość portalu: Vist napisał(a):

&#62" Gość portalu: Alexy napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 ZYDOWSKI POTOP Nr4:
        &#62 &#62 OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH NA POLSKIE.
        &#62 &#62 (bez tych, ktorzy je zachowali w wersji zydowskiej)
        &#62 &#62 "Zyd rzadzi i Zyd sadzi"
        &#62
        &#62 Hans, znowu ?"

Vista!
        To nie tylko Hans,to rowniesz "inteletual" wszystkich psychopatow na forum,
        Berg.Styl,ktory widzisz,nalezy wlasnie do Berga.

• Gość: sin Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: >>>>>> Alexy - Hans <<<<<<< IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:39
          Skreśl ze swojej list Pawła Jasienicę-Beynara . Nie był pochodzenia żydowskiego
          lecz wywodził się z wiernych Jagielle Tatarów. Jego rodzina - mam przyjemność
          część z nich znać nosi do dzisiaj nazwisko Bejnar. Bez pozdrowień
    • Gość: zydowica Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.mscc.huji.ac.il 03.06.01, 16:51
      Alexy=Ariel Bergbaum
      mazal tov kochasiu!
      czyz nie milej wsrod swoich...
      milych odwiedzin w Jedwabnym!
    • Gość: j71 Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 64.114.83.* 13.06.01, 21:17
    • Gość: ljkel2 Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.vic.bigpond.net.au 19.06.01, 14:36
      Podaj reszte listy (od Kotarbinskiej w dol), bo komputer pozarl jej koncowke.
      Czy aby na pewno Jasienica/Beynar to Zyd? Moze tak, jesli wierzyc Koestlerowi
      (temu od "Ciemnosci w Nocy"), ze 90% obecnych Zydow (prawie 100% Aszkenazich)
      to potomkowie Chazarow, ktorzy ok. VI wieku n.e. przyjeli Judaizm, ale byli
      ludem Indo-europejskim, absolutnie NIE semickim, co doskonale tlumaczy
      dlaczego tak malo Zydow jest rasy semickiej, bo jako semici z Palestyny
      powinni oni wszyscy wygladac jak Jaser Arafat czy prawdziwy (w/g BBC) Jezus,
      zas wiekszosc z nich wyglada raczej jak ten wyidealizowany Jezus z malunkow
      koscielnych (Chazarow - Khazars lub Kchazars mozna znalezc np. w Brytanice).
      ljkel2@netscape.net
    • Gość: Arek Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.abo.wanadoo.fr 19.06.01, 18:32
      Napisz kogo nie ma na tej liscie.
    • Gość: . Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.swipnet.se 20.06.01, 00:15
      Czy Polacy to sami Zydy?
    • Gość: . Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.swipnet.se 21.06.01, 03:21
      Mam pytanie:
      Na ile pokolen wstecz sprawdiles siebie.
      Mozesz udowodnic,ze jestes aryjczykiem?
      A jak Ciebie sprawdza?
      • Gość: Arian Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 26.06.01, 00:00
        Sprawdz
        • Gość: JanS Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 131.102.72.* 26.06.01, 00:00
          Nie czytalem wszystkich maili, wiec moze ktos to juz zauwazyl,
          ze te liste (jesli jest prawdziwa), mozna zatytulowac:
          "Wklad Zydow do kultury polskiej".
          Jest tam np. wybitny patriota Pawel (nie Piotr) Jasienica,
          ofiara komunistycznej nagonki.
          Lista jest urwana, wiec mozna by sie dalej spodziewac Tuwima,
          Slonimskiego, Lesmiana (Lesman), Lechonia (Leszek Serafinowicz),
          bez ktorych polszczyzna nie bylaby tym, czym jest
          (moze byc, bywa, zwlaszcza rzadko na listach dyskusyjnych).

A moze ich tworczosc to tylko zamach na naszego ducha,
          zydowska konspiracja ?
          (Uwaga dla malo inteligentnych - to byl zart)

Oczywiscie, jest tam tez sporo dziadow, ale czy proporcje wsrod
          rasowo czystych sa inne ?

A jezeli chodzi o Leszka Balcerowicza, to moj ojciec (wedlug posiadanych
          przez mnie informacji nie-Zyd) mawial, ze woli byc rzadzony przez madrego
          Zyda, niz glupiego Goja.

Jan

Pytanie za 100 punktow: po tym tysiacu lat zmiennych granic i wedrowek
          ludow, jak wyglada "czysty rasowo Polak" ?
    • Gość: BRO Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.acn.waw.pl 26.06.01, 00:00
      Tylu zacnych ludzi. Niektorz mniej zacni, jak zawsze bywa w duzej zbiorowosci.
      Tylko dlaczego oni wszyscy (jesli to prwda co piszez - tajne zrodla PRL wiecej
      mi mowia o autorze niz ich tresc) musza ukrywac swoja tozsamosc?
      Ja dziekuje Bogu za wszystkich Zydow, jakich mielismy w Polsce. Dziekuje nawet
      za tych calkiem niepieknych jak Bierut. Bo to dowodzi, ze wszyscy mieli jakis
      wplyw na nasze wspolne zycie w Polsce.
      Gdyby Zydzi byli tylko ci najwspanialsi to blado wypadlibysmy jako narod.

Najbardziej jednak dziekuje Bogu za ten narod bo przez nich otrzymalismy Pismo
      Swiete - Biblie i z tego narodu wywodzi się Mesjasz - Zbawiciel swiata - Jezus
      Chrystus.

Pozdrawiam
      BRO
      • Gość: Mariusz Brawo BRO ,ANNA sa jeszcze zacni ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com 26.06.01, 00:00
        Gość portalu: BRO napisał(a):

&#62 Tylu zacnych ludzi. Niektorz mniej zacni, jak zawsze
        bywa w duzej zbiorowosci.
        &#62 Tylko dlaczego oni wszyscy (jesli to prwda co piszez -
        tajne zrodla PRL wiecej
        &#62 mi mowia o autorze niz ich tresc) musza ukrywac swoja
        tozsamosc?
        &#62 Ja dziekuje Bogu za wszystkich Zydow, jakich mielismy
        w Polsce. Dziekuje nawet
        &#62 za tych calkiem niepieknych jak Bierut. Bo to dowodzi,
        ze wszyscy mieli jakis
        &#62 wplyw na nasze wspolne zycie w Polsce.
        &#62 Gdyby Zydzi byli tylko ci najwspanialsi to blado
        wypadlibysmy jako narod.
        &#62
        &#62 Najbardziej jednak dziekuje Bogu za ten narod bo przez
        nich otrzymalismy Pismo
        &#62 Swiete - Biblie i z tego narodu wywodzi się Mesjasz -
        Zbawiciel swiata - Jezus
        &#62 Chrystus.
        &#62
        &#62 Pozdrawiam
        &#62 BRO

• Gość: Czytelni Re: Brawo BRO ,ANNA sa jeszcze zacni ludzie !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.191.36.* 27.06.01, 00:00
          Przez te 700 lat wspólnej egzystencji nastąpiło, pomomo tego że Żydzi pod
          groźbą grzechu bardzo się izolowali, pomieszanie genów. Podziwiam Żydów za to,
          że są tak bardzo czynni, wszędzie są widoczni. Kiedyś usłyszałem słowa starego
          Żyda, który miał gromadkę dzieci, o wielkiej tolerancji, ponieważ dzieci te
          czynnie uczestniczyły we wszystkich partiach w Polsce oczywiście
          przeciwstawnych również. Jak myślicie dlaczego? Drugie pytanie - dlaczego Ci
          ludzie zmienili nazwiska? Czy ze wstydu czy z interesu? Odpowiedzćie sobie sami.
          Pozdrawiam
        • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:22
          .
    • Gość: Anna Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH Coz za wstyd IP: *.access.de.clara.net 26.06.01, 00:00

&#62 ZYDOWSKI POTOP Nr4:
      &#62
      &#62 Zrob kopie i przekaz innym!
      &#62
      &#62 Nazwiska autentyczne (rodowe) nizej wymienionych osob zostaly ustalone w
      &#62 oparciu o dane tajnej kartoteki ludnosci Polski przy Centralnym Biurze
      &#62 Adresow MSW/nr ewd. 1/6526/1, data archiwacji 9.07.1984 nr rejestracyjny
      &#62 14750 - 99, data rejestracji 29.08.1969.
      &#62
      &#62 Organ rejestracji Wydz. III-2 SUSW Warszawa;
      &#62 relacji osob znajacych osobiscie wielu sposrod wykazanych oraz
      &#62 danych ujawnionych przez historykow w ich licznych publikacjach.
      &#62
      &#62 NAZWISKA:
      &#62 Zmienione Autentyczne (rodowe)
      &#62 ------------
    • Gość: Anna Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.access.de.clara.net 26.06.01, 00:00
      Coz za wstyd!
      Wstyd za biednych Polakow.Po prostu nie chce sie wierzyc, ze istnieja ludzie tak malego
      ducha.Zamiast studiowac teksty wielkiego mysliciela naszych czasow, papieza, zajmuja sie glupia ,
      krecia robota.
      Beethoven w swojej 9.symfonii marzyl cytujac Schillera: Alle Menschen werden Brüder.
      Ludzie zajmujacy sie w ten sposob problemem polsko -zydowskim nie sa moimi bracmi i chociaz
      jestem dumna Polka wstydze sie za nich!!!!!!!!!
      Brr, brr!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Żydofil Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.se.com.pl 27.06.01, 00:00
      Zapomniałeś dodać:
      Emanuel Olisadebe - Icek Czarny
      Hans Kloss - Mojsze Agentstein
      o. Tadeusz Rydzyk - rabin Simon Grzyb
      so on
      Odrazu widać prowokacje Mosadu.
      • Gość: Orem Jid Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.chello.pl 03.09.01, 23:27
        Gość portalu: Żydofil napisał(a):

&#62 Zapomniałeś dodać:
        &#62 Emanuel Olisadebe - Icek Czarny

Mała poprawka: pierwotne nazwisko Olisadebe nie brzmiało Czarny, tylko
        Schwarzkopf, dopiero później rodzice zmienili go na bardziej polskie Czarny, aby
        łatwiej było mu wmieszać się w tłum i manipulować Polakami.

&#62 Hans Kloss - Mojsze Agentstein
        &#62 o. Tadeusz Rydzyk - rabin Simon Grzyb

Henryk Jankowski - Avrom Hirszfeld

Orem Jid
    • Gość: BRYŚ DO AUTORA TYCH BREDNI IP: *.hist.uj.edu.pl 27.06.01, 13:50
      DROGI KOLEGO ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ JESZCZE NIEJAKIEGO KAROLA WOJTYŁĘ VEL CHAIMA
      WOJTYŁERA. JEGO ŻYDOWSKOŚC JEST WIDOCZNA JAK NA DŁONI, CHODZI NA CO DZIEŃ W
      MYCCE I MODLI SIĘ W SYNAGOGACH
      • Gość: Krzys Re: DO AUTORA TYCH BREDNI IP: 204.50.249.* 27.06.01, 23:44
        Gość portalu: BRYŚ napisał(a):

&#62 DROGI KOLEGO ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ JESZCZE NIEJAKIEGO KAROLA WOJTYŁĘ VEL CHAIMA
        &#62 WOJTYŁERA. JEGO ŻYDOWSKOŚC JEST WIDOCZNA JAK NA DŁONI, CHODZI NA CO DZIEŃ W
        &#62 MYCCE I MODLI SIĘ W SYNAGOGACH
        Kto wg. Ciebie sposorowal zamach na Oja Swietego 13 maja 1981 roku?
    • Gość: Robert Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.polkomtel.com.pl 27.06.01, 14:04
      Wymieniasz imiona, nazwiska. A jak brzmi Twoje, jeśli łaska? Wpiszę je na listę
      oszołomów. RD
      • Gość: jacek Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 195.136.122.* 27.06.01, 15:19
        W wiekszości demokracji osoby publiczne podają pełne informacje m.in. na temat
        środowiska , z którego pochodzą. Wyborca ma prawo wiedzieć, czy ideologia,
        wychowanie , środowisko i przekonania osoby którą wybiera jest zgodne z jego
        przekonaniami, czy wybierany przyjął je tylko na użytek wyborów.
    • Gość: Żbik Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 17:39
      No, no! Taka jakaś amputowana lista. A gdzie moje nazwisko??? Chętnie
      dowiedziałbym się coś niecoś o sobie. Trochę zmienione, ale jednoznacznie
      żydowskie. Możesz być pewny!!! Ze względu na solidarność z Żydami nigdy go nie
      zmienię!!! Nigdy, ale to nigdy(!!!) nie wstydziłem się tego, że moje nazwisko
      jest żydowskie. Wręcz przeciwnie!!! Jestem z niego dumny!!! Ale nic z tego nie
      wynika. Z genów (chyba?) jestem Żydem, ale z kultury Polakiem. Kocham jednych
      i drugich. Musisz wiedzieć, że za każdym nazwiskiem, ktokolwiek to by nie był,
      kryje się konkretny człowiek. Ten człowiek godny jest największego szacunku,
      choćby to był bezdomny pijak z Centralnego Dworca w Warszawie (chociaż tak
      prawdę mówiąc z każdego dworca), bo jest obrazem Boga. A Ty czyim obrazem
      jesteś? Jeśli nie wiesz, to zajrzyj do książek Darwina. On tam coś mówił o
      rasie podludzi. Nawiasem mówiąc widzę, że nie masz co robić, więc zacznij
      zajmować się Chińczykami. Jest ich tak dużo, że wystarczy Ci dni, aby ich
      policzyć zanim umrzesz. Życzę długiego życia (nie ma to nic wspólnego do
      wtrącania się do polityki demograficznej Chin!!!) i dobrego samopoczucia w
      demaskowaniu wszystkich ludzi pochodzenia żydowskiego.
      • Gość: TLUK Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.hud.gov 28.06.01, 15:18
        Chcialbym byc umieszczony na tej liscie, ale nie znam mojego
        zydowskiego opowiednika, czy szanowny Pan autor ma liste
        w odwrotnym kierunku, goj przechrzta na Zyda.

Podejrzewam, ze ktos z moich przodkow mial stosunki
        z Zydami.

Gość portalu: Żbik napisał(a):

&#62 No, no! Taka jakaś amputowana lista. A gdzie moje nazwisko??? Chętnie
        &#62 dowiedziałbym się coś niecoś o sobie. Trochę zmienione, ale jednoznacznie
        &#62 żydowskie. Możesz być pewny!!! Ze względu na solidarność z Żydami nigdy go nie
        &#62 zmienię!!! Nigdy, ale to nigdy(!!!) nie wstydziłem się tego, że moje nazwisko
        &#62 jest żydowskie. Wręcz przeciwnie!!! Jestem z niego dumny!!! Ale nic z tego nie
        &#62
        &#62 wynika. Z genów (chyba?) jestem Żydem, ale z kultury Polakiem. Kocham jednych
        &#62 i drugich. Musisz wiedzieć, że za każdym nazwiskiem, ktokolwiek to by nie był,
        &#62 kryje się konkretny człowiek. Ten człowiek godny jest największego szacunku,
        &#62 choćby to był bezdomny pijak z Centralnego Dworca w Warszawie (chociaż tak
        &#62 prawdę mówiąc z każdego dworca), bo jest obrazem Boga. A Ty czyim obrazem
        &#62 jesteś? Jeśli nie wiesz, to zajrzyj do książek Darwina. On tam coś mówił o
        &#62 rasie podludzi. Nawiasem mówiąc widzę, że nie masz co robić, więc zacznij
        &#62 zajmować się Chińczykami. Jest ich tak dużo, że wystarczy Ci dni, aby ich
        &#62 policzyć zanim umrzesz. Życzę długiego życia (nie ma to nic wspólnego do
        &#62 wtrącania się do polityki demograficznej Chin!!!) i dobrego samopoczucia w
        &#62 demaskowaniu wszystkich ludzi pochodzenia żydowskiego.

• Gość: kis Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.*.*.* 29.06.01, 08:46
      Albo Blumenfeld jest w dwoch osobach, albo Bielecki i Bugaj to bracia, albo on
      jest nielada cwaniak. Nic nie ma o tym w archiwach? Czy to juz koniec listy?
      Czy beda dalsze mianowania?
    • Gość: arek Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 195.187.35.* 29.06.01, 09:20
      Publikując cokolwiek myśl trochę przy tym. To na prawdę nie boli.
      Pozdrawiam
      • Gość: Czytelni Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: 212.191.36.* 29.06.01, 14:16
        Dlaczego tak się denerwujecie. Lista jak lista, niejedną już czytałem. Przecież
        nikt z kijami na nich nie poleci, chyba że narobią bardzo dużo złego. Przecież
        każdy kto uwikła sie w nieuczciwą działalność powinien być ukarany bez względu
        na narodowość. Jednocześnie pewne sprawy powinniśmy poznać i przyjąc do
        wiadomości. Nic więcej. Nie ma się czego obawiać. Ponieważ Panowie Baksik i
        Gąsiorowski działali zgodnie z prawem do tej pory nic im się nie stało. W
        Polsce karze podlegają tylko płotki. Osoby z tej listy naprawdę niczego nie
        muszą się obawieć. Pozdrawiem serdecznie
    • Gość: Polak Aleks!! -aleś mnie ubawił durniu ha! ha! ha!... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 18:59
      ... przyznaj się - twoje prawdziwe imię brzmi Ibrachim, Ibn, albo Mosze?!! -
      nie??
      I skoro już ci ktoś te głupoty napisał, to przynajmniej podpisz się ...
      wężykiem, wężykiem, wężykiem ...!!!
    • Gość: Beniek Re: ZYDOWSKI POTOP Nr4: OSOBY O ZMIENIONYCH NAZWISKACH IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 08.08.01, 01:13
      Czy znacie jeszcze innych takich ?
    • Gość: Janek "Zyd rzadzi, Zyd sadzi i Zyd kradnie" IP: *.orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net 08.08.01, 15:16

"Zyd rzadzi, Zyd sadzi i Zyd kradnie"

ZYD KRADNIE WASZE CIEZKO
      ZAPRACOWANE PIENIADZE.
      10 MILIONUW ZLOTYCH SPEDZONYCH PRZEZ
      PREZDENTA STOLCMANA (Kwasniewski) NA
      UGOSZCZENIE MIEDZYNARODOWEG ZYDOSTWA W
      JEDWABNYCH.
      • Gość: Zibi Re: IP: *.cognos.com 08.08.01, 22:51
        Gość portalu: Janek napisał(a):

&#62 10 MILIONUW ZLOTYCH SPEDZONYCH ...

Od razu widac polonijnego matola.
        Po polsku jest: "wydanych".

• Gość: dorka Re: IP: 217.153.40.* 09.08.01, 17:48
          Gość portalu: Zibi napisał(a):

&#62 Gość portalu: Janek napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 10 MILIONUW ZLOTYCH SPEDZONYCH ...
          &#62
          &#62 Od razu widac polonijnego matola.
          &#62 Po polsku jest: "wydanych".
          &#62

I jeszcze milionÓw... Potwierdza to moją tezę, że to głównie głąby i matoły takie
          mądrości głoszą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka