Dodaj do ulubionych

Droga kropko , mam interes do ciebie ,...

01.12.05, 16:51
Nasza kolezanka z il wypisujac syjonistyczne bzdety na tym forum oszkalowala
publicznie cala grupe ludzi - Opisy rzekomo zniszczonych i rozkradzionych
przez Palusow cieplarni , ktore w pocie czola zbudowali zydowscy osadnicy ,
odkupione od nich za nasze (US) ciezko zarobione pieniadze , etc - Well ,
droga kropko , okazuje sie ze zdemolowane i pozostawione w takim stanie przez
samych wlascicieli i odbudowane w rekordowym tempie , przez rzekomych wandali

Bezpodstawnie oszkalowanym nalezy sie satysfakcja , nie sadzisz ? Autorka
klamstw nie musi przepraszac , to jej sprawa - Credibility dawno stracila :)

Obnazanie klamcow i podzegaczy z agenda jest karalne bo moj post poparty
artykulem w Herald Tribune autorstwa korespondenta z N Y Times polecial na
osla , a tymczasem ta co judzi hasa bezkarnie ,... Nieladnie !!!

uklony

============================================================================

Gaza greenhouses herald economic harvest
=========================================
By Greg Myre The New York Times

SUNDAY, NOVEMBER 27, 2005

GADID, Gaza Strip Amid the rubble of the former Jewish settlements,
Palestinians have sown the first seeds of a modest economic revival.

Less than three months after the Israelis departed, Palestinians have
repaired scores of greenhouses left by the settlers, planted an autumn crop
and are preparing to harvest an estimated $20 million worth of strawberries,
cherry tomatoes, sweet peppers, and an array of herbs and spices. The produce
is intended mostly for export to Europe, but some will also be headed to
Israel, Arab countries and the United States.

============================================================================

When the Israeli farmers left, they took their most valuable equipment with
them, like heaters and computer systems that monitored irrigation. In
addition, some greenhouses were damaged or destroyed.

www.iht.com/articles/2005/11/27/news/gaza.php
Obserwuj wątek
    • mamzerek Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 16:53
      zydy wszyskto niszcza!
      synagogi tez sami zniszczyli a potem zwalaja na pokoj milujacych arabow.
      Szczegolnie tych w Szchem, tfu Nablusie.

wymioty!
      m.

New York Times :all the lies that fit to print!
      czkawka
    • kropka Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 17:00
      O.K. ale dyskutuj dalej w tym wątku, w którym "nasza koleżanka z il"
      oszkalowała. Nie twórz kolejnych wątków na ten sam temat.
    • dana33 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 17:49
      rozlupaniec...... po pierwsze, to nie "odkupione od nich za nasze (US) ciezko
      zarobione pieniadze", bo kupila je grupka zydowskich milionerow z usa. ja
      wprawdzie jestem na twoim utrzymaniu (calkiem niezle mi sie powodzi), ale
      rozlupaniec.... nie przesadzajmy jak powiedzial ogrodnik.... przeciez nie masz
      zamiaru utrzymywac teraz wszystkich palestynskich osiedlencow, jak ciem znam...

hihihi, spodobalo mi sie to powiedzonko: "Bezpodstawnie oszkalowanym nalezy sie
      satysfakcja"..... juz biore synowski pistolecik marki desert eagle made in
      israel.... tylko daj szybko znac gdzie, o ktorej godzinie i ilu sekundantow...
      twoja jedyna kolezanka z il (tylko uwazaj, jak bedziesz strzelal, bo tom
      rybkie to ja chcem...)
      • explicit Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 18:19
        Nu , ciucius , jakbys nie wiedziala to lece z wyjasnieniem - Te zydowskie
        milionery odpisza te 15 milionow od podatkow a dziure w budzecie uzupelni six-
        pack Joe , jak widzisz nic nie ginie , "od smierci i od podatkow nie uciekniesz"
        ==============================================================================
        rozlupaniec...... po pierwsze, to nie "odkupione od nich za nasze (US) ciezko
        zarobione pieniadze", bo kupila je grupka zydowskich milionerow z usa.

Hehe , tego jeszcze nie probowalem z kobietami , figlara z ciebie ,... :)))
        satysfakcja"..... juz biore synowski pistolecik marki desert eagle made in
        israel.... tylko daj szybko znac gdzie, o ktorej godzinie

To zalezy od ciebie :) Nie myslisz ze ja sie nimi zajme ,...
        ilu sekundantow...

uklony
        • dana33 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 18:22
          git, rozlupaniec, po 2 sekundantow na lebka, daj znac gdzie i kiedy... :)))
          (ja ciem juz informowala kiedys, ze ja 2-3 razy w roku na poligon pod
          jeruszalaim jezdze i tam siem cwiczem w strzelaniu? nu, zebys nie powiedzial
          potem, ze ciem nie uprzedzila...)
          • explicit Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 18:43
            Hehe , odpale ci tych dwoch sekundantow , za sekundantke , pod warunkiem ze
            sprytna ,...

uklony

git, rozlupaniec, po 2 sekundantow na lebka,
            • i-love-2-bike Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 18:50
              explicit napisał:

> Hehe , odpale ci tych dwoch sekundantow , za sekundantke , pod warunkiem ze
              > sprytna ,...
              >
              > uklony
              >
              > ==============================================================================
              >
              >ojej ale wy wszyscy zgrzecznieliscie podczas mojej nieobecnosci,tylko czekac
              kiedy ty listy o tresci gorejacej bedziesz do IL slal. chyba splicie cos ci
              zmieklo,zes taki sucker sie zrobil na niewiescie duze wdzieki,nu wiadomo dana
              zaraz powie,ze zazdrosc mnie gryzie. oj wej co to sie porobilo na tym
              forum,kazdy sie kocha na umor,tylko czekac az ktos kogos znowu zdradzi:))
              • kropka Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 02.12.05, 15:49
                wiele straciłaś. Juz dawno gary pozmywane :)
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=31965928
                • i-love-2-bike Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 03.12.05, 02:16
                  kropka napisała:

> wiele straciłaś. Juz dawno gary pozmywane :)
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=31965928

hm,u kogo pozmywane u tego pozmywane. ja sie nie moge doszorowac roznych rzeczy
                  po tylu miesiacach pozostawienia domu w meskich rekach. watrobka nie wchodzi w
                  gre,jestem ciagle pod wrazeniem tych ciasteczek i kluseczek,ale zeby chlop z
                  baba przepisy watrobkowe wymienial to juz szcyt. jak mowie tylko patrzec na nowe
                  koligacje i zdrady forumowe. w razie czego,gdyby smrod sie zrobil za duzy moj
                  chanel No 5 czeka,ale musze przyznac,ze rozczarowal mnie ten zapach:)) pozdr
                  kropa,chociaz cenzorow nie znosze,mam na was wysypke.
              • grzegorz1948 Re: Oj Rachelciu przeciez EXPLICIT to kawalarz. 03.12.05, 00:30
                On na pojedynek przyjdzie bez sekundantow ale z karabinem maszynowym.Tak nie
                dawno zaprosil Danusie rybki lowic bo chcial ja utopic, tylko ja ja ostrzeglem!
            • dana33 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 18:52
              a potem ty sie pytasz, co te baby od ciebie na basenie chca?????
      • krystian71 Dana,nie chodzi o to kto odkupil, chodzi o to kto 03.12.05, 10:28
        ZDEWASTOWAL
        • dana33 Re: Dana,nie chodzi o to kto odkupil, chodzi o to 03.12.05, 12:49
          co zdewastowal ,krystek, bo juz sie gubie w nadmiarze tematow na tym
          watku... :))))
          • dana33 Re: Dana,nie chodzi o to kto odkupil, chodzi o to 03.12.05, 13:00
            aaaa, juz mi sie odgubilo....
            widzisz krystek, ja naprawde nie musze klamac. wszystko bylo w tv. ty mnie
            powiedz, po co ja mam marnowac czas na glupkow? napisalam, ze zdewastowali sami
            palestynczycy. nie wierza mi? nie widzieli zdjec albo zapomnieli ze widzieli co
            pokazywala tv na calym swiecie? git. zapomnieli. nie mam najmniejszego zamiaru
            wdawac sie tutaj w dyskusje idiotyczne. przeciez ci ktorzy uwazaja, ze
            nienawidze wszystkich arabow i wszystkich polakow beda to uwazac dalej. ci co
            uwazaja, ze klamie, beda tak uwazac dalej. lekko zmanipuluja moje zdania i beda
            to powtarzac w kolko macieju. nu, niech maja. nie mam ochoty wiecej na zadne
            dyskusje w tym stylu. kazdy ma prawo uwazac co chce, kazdy kto lubi zamykac
            oczy na prawde i na to co sie wokol niego dzieje, tez ma prawo. nawet my
            israelczycy mamy takie prawo, tylko ze poniewaz udawanie, ze fakty to nie fakty
            skonczy sie dla nas nieszzesciem, nie mozemy sobie pozwolic na taki luxus.
            ostrzegalismy tutaj przed tym, co wkrotce zacznie sie w europie juz pare lat
            temu. fajnie dzisiaj poczytac, jak nas wysmiewano, drwiono, oskarzano o panike,
            wrzeszczano ze do europy nigdy nie przyjdzie terror, jak jest u nas. nuuuu?
            dzisiaj francja i europa twierdza z cala pewnoscia, ze to z powodu mieszkania w
            blokach..... nu, zdaje sie ze sam pisales, ze pol polski mieszka w blokach i to
            nie od dzisiaj.... chcecie dalej zamykac oczy, git. ja w europie juz nie
            mieszkam. to samo z tym, co sie dzieje u nas. zebys tylko wiedzial, ze
            wszystkie umowy z palestynczykami ktore byly zrobione przed ewakuacja gazy,
            poszly w tzw. cholere: nie przestrzegaja nic, szmugiel broni i terrorystow z
            egiptu do gazy odbywa sie first class, zwiekszyla sie ilosc ostrzeliwan naszego
            terytorium... o wszystkim tym pisalismy, mowilismy..... ty farsztejst, my wiemy
            z kim mamy do czynienia. wy jeszcze ciagle zamykacie oczy. robicie blad, bo
            bedziecie nieprzygotowani na sytuacje, ktora juz istnieje w europie.
            wiec po co mi te dyskusje? ja wiem swoje. przekonac was nie przekonam.
            • explicit Re: Dana,nie chodzi o to kto odkupil, chodzi o to 03.12.05, 17:49
              Git , a teraz przepros i odwolaj , korona ci z glowy nie spadnie ,...

uklony

aaaa, juz mi sie odgubilo....
    • wujcio44 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 01.12.05, 17:51
      Mały, partykularny interes. n/t
    • samsone A jak tam arabku o twoich wkladach, ze w czasie 01.12.05, 17:55
      zamachu na WTC zaden Zyd tam nie zginal , choc 418 Zydow tam zwloki znaleziono,
      moze Mossad je tam pozniej przywiozl.Nie zawswze arabku mozna fakty do waszych
      koranskich celow zastosowac.
      • dana33 Re: A jak tam arabku o twoich wkladach, ze w czas 01.12.05, 18:06
        smieszne jest to, samsone, ze te zdjecia, gdzie oni wszystko niszcza, rozwalaja
        i rozkradaja do ostatniego gwozdzia poszly w caly swiat, kazdy mogl to ogladac
        w tv....
        nu, ale tak prawde mowiac, to przeciez moglam ja osobiscie zainscenizowac i
        wyprodukowac taki film, nie? pewnie i zrobilam, ale nie powiem tego rozlupancowi
        bo to moja slodka tajemnica... :))))
        • samsone Re: A jak tam arabku o twoich wkladach, ze w czas 03.12.05, 02:58
          bo oni nadzieje maja ,ze im UNIA na nowe cieplarnie zaplaci,a za te pieniadze
          oni bron kupia.
    • markv501 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 02.12.05, 14:45
      pobierasz zasilek. podatkow nie placisz
      • explicit Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 03.12.05, 00:06
        Zacznimy od tego palancie z marky501 , ze korzystam wylacznie z medicare na
        disability , na ktore jako podatnik placilem przez 28 lat ,... Za reszte place
        z kieszeni . Pozatym jesli znasz jakis kraj gdzie nie placisz podatkow , to
        podziel sie z nami ta wiadomoscia , chetnie zmienie adres , bo tutaj my friend
        placisz podatek (nie wazne kim jestes) za kazdy artykul w sprzedazy wlacznie z
        zarciem , za ktore rzekomo nie placimy podatkow , ale doplacamy dotacjami
        farmerom ,...

Grzecznie tym razem i uklony

=============================================================================

pobierasz zasilek. podatkow nie placisz
        • el_matador9 Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 03.12.05, 02:29
          obrzydliwa i konformistyczna jest ta cała kropka,wiernopoddańcza stalinowska
          cenzorka na usługach Izraela i USA.Kropka w tym że pracuje we wrażej Europie i
          pokojowi światowemu Gazecie.tak to jest gdy głupia baba bierxe się do
          polityki.prosto użas.
          • samsone Re: Droga kropko , mam interes do ciebie ,... 03.12.05, 02:59
            no i co dalej....juz skonczyles, to wiesz co teraz zrobic masz, aby nie smierdzialo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka