polani 23.12.05, 17:32 Pamietajcie o tego zydy z Nazaretu i Jego Mamusie to wszytko oddnas jwrejow zadarma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 23.12.05, 17:46 ein kemocha, fredziu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 23.12.05, 23:13 Lucjan Rydel-"Betlejem Polskie" Żydzie, żydzie, Mesyjasz się rodzi, wiec go tobie,wiec go tobie powitac sie godzi A gdzie Go jest? A gdzie Go jest? Radbym widzieć tego! Będziem witać, będziem klaniać, jeśli co godnego. Żydzie, żydzie, w Betlejem miasteczku, Tam On leży, tam On leży w żłobie, na sianeczku. Nie pleć, głupi, czyś się upił? Idź do diabła chłopie! Pan tak wielki, Pan tak wielki co by robił w szopie? Żydzie, żydzie, króle Go witają, Mirrę, złoto, mirrę, złoto, kadzidło Mu dają. Wiem ja o tym, wiem ja o tym: u mnie w kramie byli, Troche mirrę i kadzidła u mnie zakupili. Żydzie, żydzie, otóż jawnie widzisz, A czemuż się, a czemuż się Mesyjasza wstydzisz? Ja starego Pana Boga jak należy umiem, Ale tego Maleńkiego jeszcze nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 27.12.05, 17:19 Betlejem sa 2 jeden na Galileij a droga kolo jerozolime dwoje sa nasze jak wisla do joradanu nowe krolewstwo Israel Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw06 [...] 31.12.05, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 23.12.05, 23:57 I pomyslec polani ze taka lajza jak ty tez do narodu wybranego sie przyczepil. Yahve wstyd robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 26.12.05, 09:09 heheheh Fredziu, twoj narod byl wybrany kiedys, ale tosie skonczylo dwa tysiace lat temu, teraz raczej jest to narod nie wybrany, to my jestesmy teraz wybrani hehehehhehe. a wy? zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 27.12.05, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 27.12.05, 17:41 pac sie na Izrael to high tech swiatlo dla gojow a polska to ciemnota zacofana pro arabski kraj ci eksportuje baby i przestemcow Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 27.12.05, 17:54 to mnie rozbawiłeś - Polska pro-arabska- hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 27.12.05, 17:58 polani napisał: > > Pamietajcie o tego zydy z Nazaretu i Jego Mamusie > to wszytko oddnas jwrejow zadarma Kiedyś nasza landlordka, w dzielnicy chasydów, przyszła do nas przed Wigilią i mówi: "Pojutrze urodziny tego Żyda, co przed nim klękacie". Przypomniałeś mi młodość Fredziu. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 27.12.05, 18:52 ma racje udalo mu sie byc waszem bogiem zaden z nas sie nie udalo mnielismy w polsce Sterke krolwa polski ale nie boga Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 29.12.05, 16:08 polani napisał: > ma racje udalo mu sie byc waszem bogiem zaden z nas sie nie udalo > mnielismy w polsce Sterke krolwa polski ale nie boga Fredziu, nie bądź taki skromny. Przed tym Żydem nie tylko Polacy klękają. A jeśli chodzi o Esterkę, to nie była ona królową Polski, już raczej królewską nałożnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 27.12.05, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone jednej rzeczy nie rozumien, co roku 27.12.05, 18:22 moja zone katoliczke na msze w natale odprowadzjac, jak tam zawsze o jakims spisie ludnosci sie mowi, to dlaczego o nim w kronikach cesarstwa rzywmskiego sie nie mowi i dlaczego mialby Cesarz jakis spis oglosic, ze pozniej zaraz Herrod chcial niemowlaki zabic, czyzby tutaj konfliktu kompetencji nie bylo, I Betleme w autonomicznym krolestwie Giudei sie znajdowalo,a w czasie Pilata juz autonomi nie mialo....i provinzja rzymska byla. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: jednej rzeczy nie rozumien, co roku 27.12.05, 18:54 Wlosi sa mordercy Jezusa nie zydzi :)))) goje Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wybrany 27.12.05, 18:57 narod to Polacy starozakonnej wiary:) Jak ty. zarty na bok: Wesolych Swiat naszym kuzynom zydom:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Wybrany 27.12.05, 19:00 cie tez pozdrow znajamego czartorickiego co ma tam wielki Hotel na sejnu i zarobil w 50 lat od panstwa Jwrejow 1O Mil $ za bron francuska Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Wybrany 27.12.05, 19:28 tak znals polskich jwrejow frajerow Minsiter Skarby Pinachs Kozlowski(Sapir) Dawid Ben Gurion(Grin) Dawid Hurowicz facety stworzyli panstwo jwrejskie i nie znali sie w wykupienia bron a ten Polak skasowal 10% az ze inny Polski Jwrej Szimon Perski(Peres) porzed do Francuzow bezposrednio i nawet dostal tanja. Takie sa szlachcicy polskie zawsze zyli na nasze koszty Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wybrany 27.12.05, 19:31 Polani, ty mnie nie denerwuj. Ja tez polski szlachic a musze na byt zasuwac:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Wybrany 29.12.05, 12:54 sorry sa szlachcica jak ty i sa szlachcia bandyci(Paric) cala hebrajska literaturejest pelna Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Wybrany 29.12.05, 16:18 a dokąd uciekaliście w XV wieku? do tej Polski, która niby na Wasz koszt ..? haha Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Wybrany 30.12.05, 17:54 my juz bilsmyw polsce od czasa mieszka polska jest nasza od wisly dnjeper do jordanu Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa fredek mosku powodzenia w Nowym Roku 2006 29.12.05, 13:18 w szwindlach roznych,roznistych geszeftach i chutzpie Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: fredek mosku powodzenia w Nowym Roku 2006 29.12.05, 15:44 a ty co modlisz sie to naszego jwreja i jego mausie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: fredek mosku powodzenia w Nowym Roku 2006 29.12.05, 16:07 propaganda sukcesu ,fredzio. teraz wam sie czkawka odija jak sukces odniosl, a pierw krzyczeliscie "krew jego na nas i na dzieci nasze" a on was przezywal "plemieniem wezowym"... Walic sie w piersi i na kolana,pewnie wam wybaczy i odpusci wasze winy jak sie pokajacie Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: fredek mosku powodzenia w Nowym Roku 2006 30.12.05, 17:56 to nie my to rzymiani ci nakrecili nowy testament pozatem moje pre dziadki nie byli w jerozolimie tylko w Netanij wy gojstwo dostaliscie jwreja zadrama i ostatnie 2000 lat mordujecie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
maharani1 Re: malo sympatyczne te wasze zyczenia... 30.12.05, 21:53 happy new year z hindustanu, gdzie hindu, chrzescijanie, muzulmanie oraz zydzi [10tys.] razem zyja, pracuja i celebruja swieta kazdej religii. bierzcie z nich przyklad:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: malo sympatyczne te wasze zyczenia... 02.01.06, 13:35 my w Izraelu tez mamy inne religij i traktujemy ich lepijej nisz naszych w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw06 [...] 31.12.05, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 02.01.06, 13:36 tylko nie kradajcie rosjana gazu bo zamkna wam jak na ukrainie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Zyce wam Polacy powodzenia w Nowym Roku 2006 04.01.06, 15:46 ale nie zgadza sie robanja drzewo chojnkowe Odpowiedz Link Zgłoś