aaki 10.01.06, 15:38 i dobrze, i na zdrowie(w.majakowski) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu1 W latach 80. pomagała "Solidarności" i opozycji a 10.01.06, 16:55 W 1968 w wyniku nagonki antysemickiej wyjechała do Wielkiej Brytanii. W latach 80. pomagała "Solidarności" i opozycji antykomunistycznej. Odcięła się od okresu stalinowskiego, choć nigdy nie przeprosiła za swe czyny. ------------------------------------------------------------------------ Ciekawe dlaczego to jest przemilczane ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: W latach 80. pomagała "Solidarności" i opozy 10.01.06, 17:05 a gdzie tu trepie widzisz przemilczenie, przeciez polski portal cytujesz Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: W latach 80. pomagała "Solidarności" i opozy 10.01.06, 17:08 ciążą na niej zarzuty o zbrodnie okresu stalinowskiego a emeryturę odebrano jej zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no nie , aaki, najlepsza wiadomosc tego dnia!!! 10.01.06, 17:04 jak sie chce to sie moze,:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i powinna jeszcze zwrocic wszystko to co dotad 10.01.06, 17:07 pobrala , wbrew prawu,sadowa morderczyni jedna !!! Dwa miesiace Kaczora i juz koniec potwora :))0 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie zgadzam się z tobą 10.01.06, 17:12 zarzuty na niej ciążą ze względu na czyny,a nie ze względu na narodowość Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 dlaczego dopiero teraz? 10.01.06, 17:23 Gdzie były poprzednie rządy? Kto weryfikował tą osobę piętnaście lat temu? Właśnie po to wybraliśmy Kaczyńskich! Trzeba uporządkować przeszłość i zbrodniarza nazwać zbrodniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 dokladnie tak, Kto jej ta emeryture przyznal 10.01.06, 17:36 gdy kazdego robotnika w Polsce sie weryfikuje co do jednego dnia. Ten niech zwraca za nieprawnie pobrane swiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.na.wlosciach Re: Tobie tez odbierzemy, konfidenci PRL pod sci 10.01.06, 17:43 Co to znaczy "odbierzecie"? Dwa posty wyżej usiłujesz bronić żydokomunę, więc wnioskuję, że odbierać to będziemy raczej my Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: spierd...zukerman 10.01.06, 17:44 krystian71 napisała: > he,he popatrz ,popatrz jak to kazdy konusik podkrada moje nicki,jak widac wielu lubi po cichu garnki,tylko wstydza sie przyznac glosno? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: spierd...zukerman 10.01.06, 17:46 powinnas byc dumna z tego,co nie / Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: spierd...zukerman 10.01.06, 17:50 krystian71 napisała: > powinnas byc dumna z tego,co nie / JA KUCHARA POZDRAWIAM WSZYSTKIE NIEDOJDY KUCHENNE KTORE TO PODKRADAJA MOJE NICKI BO GLODNE CHODZA W WYJEZDZONYCH KAPCIACH. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: wolańska bez emerytury :-) 10.01.06, 17:45 aaki napisała: > i dobrze, i na zdrowie(w.majakowski) ales ty bezlitosny,nic dziwnego,ze danus ciebie juz znielubila. jeszcze troche a zabronil bys tych 5 balonikow dla biednego dziadka morelka. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 tu szlangbauma teraz potrzeba 10.01.06, 17:48 czepial sie mnie pare dni temu, co zamierzaja kaczory z tym fantem zrobic , a teraz go wessalo Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: tu szlangbauma teraz potrzeba 10.01.06, 17:50 krystian71 napisała: > czepial sie mnie pare dni temu, co zamierzaja kaczory z tym fantem zrobic , a > teraz go wessalo wsiadl w airbus,to pewnie nie moze wstac z fotela,bo te juz zupelnie dla szczuplych tylko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: tu szlangbauma teraz potrzeba 10.01.06, 17:53 w dc-10 northwestu smierdzi,a w dc-10 finnair nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: tu szlangbauma teraz potrzeba 10.01.06, 18:29 aaki napisała: > w dc-10 northwestu smierdzi,a w dc-10 finnair nie :P dobrze ,ze nie piszesz o el-al:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ale Rachelciu 10.01.06, 18:51 ta wyploszowata qrwa bez emerytury.!!! Trzeba jeszcze ze trzy razy do gory podbic Na jej miejscu,bym sie dawno tych 1500 zl zrzekl.Ile to moze byc, ze 350 Euro? Tak dla swietego spokoju i zeby o mnie zapomnieli , choc o swoim Fieldorfie- Nilu nigdy nie zapomna, boby Bog o nich zapomnial Ale to musialo na Zydowe trafic,ktora nawet tych 350 nie popuscila i jak zwykle nie zrozumiala ze suka dodatkowo jatrzy Jedna pociecha,ze juz niedlugo bedziemy wiedzieli,gdzie jest pochowana. Bo od suki o miejscu wiecznego spoczynku gen.Nila dowiedziec sie nie da. Moze , gdyby obiecano jej zostawic ze 100 euro tej emerytury, toby wycierus puscil farbe , a corka generala wiedziala by na ktorym wysypisku smieci swieczke zapalic i my razem z nia Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ale Rachelciu 10.01.06, 18:55 krystian71 napisała: > ta wyploszowata qrwa bez emerytury.!!! > Trzeba jeszcze ze trzy razy do gory podbic > Na jej miejscu,bym sie dawno tych 1500 zl zrzekl.Ile to moze byc, ze 350 Euro? > Tak dla swietego spokoju i zeby o mnie zapomnieli , choc o swoim Fieldorfie- > Nilu nigdy nie zapomna, boby Bog o nich zapomnial > Ale to musialo na Zydowe trafic,ktora nawet tych 350 nie popuscila i jak zwykle > > nie zrozumiala ze suka dodatkowo jatrzy > Jedna pociecha,ze juz niedlugo bedziemy wiedzieli,gdzie jest pochowana. > Bo od suki o miejscu wiecznego spoczynku gen.Nila dowiedziec sie nie da. > Moze , gdyby obiecano jej zostawic ze 100 euro tej emerytury, toby wycierus > puscil farbe , a corka generala wiedziala by na ktorym wysypisku smieci > swieczke zapalic i my razem z nia no nie zostawiles na szmacie suchej nitki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a do czego wg ciebie sluza szmaty? 10.01.06, 18:57 pytam rzecz jasna gospodynie domowa , w trakcie remontu ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: a do czego wg ciebie sluza szmaty? 10.01.06, 18:59 krystian71 napisała: > pytam rzecz jasna gospodynie domowa , w trakcie remontu ??? :)))) do tego,aby pod koniec dnia do pralki ja wrzucic,na dlugi cykl i wyzymac;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 od gory czy od dolu :)))) 10.01.06, 19:07 PSWolanska zmiesci sie tylko do POLARA i nawet jej pranie na bio nie pomoze Too late, mrs Brus Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: od gory czy od dolu :)))) 10.01.06, 19:08 krystian71 napisała: > PSWolanska zmiesci sie tylko do POLARA i nawet jej pranie na bio nie pomoze > Too late, mrs Brus mowisz,ze szkoda cyklu na nia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a co , mialas jakies zludzenia 10.01.06, 21:38 a to nie szmaciarstwo wrzeszczec :aj, waj antysemityzm, gdy ktos ci zarzuca sadowe morderstwo najwiekszego patrioty? Odpowiedz Link Zgłoś