Dodaj do ulubionych

Kropka, nie widzisz tego nowego trolla???

31.01.06, 18:55
prorokuje, bo na stare lata takie zdolnosci w sobie odkrylem.
Za chwile zwala sie tu nasi przyjaciele z pretensjami do Rachelki, jesli juz
moderatora nie atakuja,ze rachelka zalozyla sobie nowego nicka i wlasne watki
podbija.
I to bedzie w ich stylu, bo inaczej czemu ma to wszystko sluzyc?
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:00
      krystian71 napisała:

> prorokuje, bo na stare lata takie zdolnosci w sobie odkrylem.
      > Za chwile zwala sie tu nasi przyjaciele z pretensjami do Rachelki, jesli juz
      > moderatora nie atakuja,ze rachelka zalozyla sobie nowego nicka i wlasne watki
      > podbija.
      > I to bedzie w ich stylu, bo inaczej czemu ma to wszystko sluzyc?

wlasnie wpadlam na forum i tak sobie mysle,ze chyba w toronto brakuje jednak
      psychiatrow. tego gamonia nie stac na ulzenie sobie,wiec wiadomo za kim
      lata.ciezko tak wirtualnie i na polecenie jak czleka przycisnie:)a co do grupy
      wiadomo,jak mnie nie ma to tu spokoj zazartowal tomcio. jak mowie "dog & ponny"
      show,tylko nie wiadomo kto ten dog a kto tu ponny?
      • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:15
        wlasnie, jak cie nie ma,dobrze ze qrwa jestes, bo w pierwszej chwili
        myslalem,zes z radosci zwariowala
        • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:18
          krystian71 napisała:

> wlasnie, jak cie nie ma,dobrze ze qrwa jestes, bo w pierwszej chwili
          > myslalem,zes z radosci zwariowala
          >
          ja zwariowalam e tam,zostawiam to naszym aktorom,ja mam lepsze rzeczy niz
          latanie za soba jeno i rozmawianie ze soba w 10 nickach:) ale teatrzyk jak
          wymysliles. jak mowie mamy juz doga czekamy na ponny. dancia jednak nie moze bez
          akcji motyl egzystowac,a dzisiaj pajaca mozesz znalesc za pol darmo. no to mamy
          FS made in...,o to w koncu walczyli,aby poziom nie spadl:)chyba wezme flet,moze
          zostane kompozytorem patrzac na ten taniec trzmieli;)
    • dana33 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:03
      odpisze ci krystek tak, jak ty i pustema piszecie do mnie, jak zglaszam cos do
      kropki, ok?

juz przylecieli i placza i skomla.....

(fajne nie?)
      • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:18
        nie apropos.
        ja do kropki pretensji nie mam , ja uprzedzam fakty i szkoda,ze nie bylem tak
        madry pare dni temu.
        Aha, jak sie ten nowy troll nazywa?
        nie zauwazylas, kto tu sie zglosil? maruda=maureen=genefski?
        wlasnie o tym byla dzisiaj na adminowaniu rozmowa.
        nie pamietasz/
      • krystian71 PS 31.01.06, 19:19
        dziwie sie ,ze poczuwasz sie do obowiazku odpisywania.Ja o trollach pisze, i
        zmasowanym ataku na rachelke.W mysl scenariusza.
        Ty przeciez nie masz z tym nic wspolnego!
        • dana33 Re: PS 31.01.06, 19:21
          oczywiscie ze nie mam. ja zawsze prosto w twarz, nie mam dodatkowych nikow, i
          rowniez nikogo nie namawiam. ale widac, ze pustema jest bardzo lubiana..... :)))
          • krystian71 B A R D Z O Dana, sama nawet nie wiesz jak bardzo 31.01.06, 19:24
            dla mnie np jest normalna kobieta, czasami trzezwo stapajaca po ziemi, czasami
            rozwichrzona, troche nie obliczalna , z dobrym sercem, ( nie zapomne jak
            pocieszala po zlamaniu odnoza tego gnojka jabeza, jak mu sie zroslo, chamsko
            zaatakowal)
    • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:03
      krystian71 napisała:

> podbija.

no to mamy doga, a teraz czas na ponny. nieobecni obecni i ich pieski. oj wej
      jak ciezko w eretz:)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35961606&a=35961836
      ps. ciekawe jakie dyrektywy dostali z kukulczejo jaja. atak na ciebie,mnie,czy
      kropke? jak obstawiasz?
      • dana33 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:19
        przeceniasz pustemo i moje zdolnosci i moje zainteresowanie toba...
        nie wiem kto to super maruda, nie wiem kto to cumtroll, ale przyznaje, ze
        niezle sie z ciebie nabijaja. i nie tal wulgarnie jak ja, prawda?
        ale ze sie im chcialo tyle twoich watkow podniesc na pierwsza strone..... musza
        cie bardzo lubic..... prawie tak bardzo, jak ja cie lubie.
        milego dnia, pustemciu.... :))))
      • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:22
        he,he link DOSKONALY.
        po paru dniach latania za toba, i uzywaniu slowa PUSTERMA postanowil zaciagnac
        infermacji, u zrodla.
        • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:26
          krystian71 napisała:

> he,he link DOSKONALY.
          > po paru dniach latania za toba, i uzywaniu slowa PUSTERMA postanowil zaciagnac
          > infermacji, u zrodla.

a maurys niby nie rozumie,ale sie znalazl jak na zawolanie, z takimi samymi
          smutasami jak dana.
          "dzies teatrzyk zaczynamy tralalalala
          wszystkie dzieci zapraszamy..."
          ps.czy ty sadzisz,ze jest choc jeden osobnik na tym forum,ktory tych aktorow
          lubi? ja bym ich kurcze poslala do przyzakladowej szkoly ,zeby wzieli pare
          lekcji 'acting 101',nu wiesz nauczyli by sie prezencji,dykcji kunsztu
          oratorskiego,a tak jakis kolesiow smetnych wypuszczaja,sepleni toto,slini sie
          toto na wlasnych wpisach. fuj,co za zenada. i to rajcuje taka dancie i tomusia.
          • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:30
            wlasnie dana stwierdzila,ze to oni sie z ciebie nabijaja:))))))))))))))
            he,he,he co za prymitywizm,Ociepko-Chagall:)))
            rze od godziny z tego,ze w dziesiatke trafilem, chyba za piec dwunasta, w
            ostatniej chwili
            i z tego towarzystwa, ktore udalo mi sie tu zanecic, bo wlasnie ich sie tu
            spodziewalem
            • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:33
              krystian71 napisała:

> wlasnie dana stwierdzila,ze to oni sie z ciebie nabijaja:))))))))))))))
              > he,he,he co za prymitywizm,Ociepko-Chagall:)))
              > rze od godziny z tego,ze w dziesiatke trafilem, chyba za piec dwunasta, w
              > ostatniej chwili
              > i z tego towarzystwa, ktore udalo mi sie tu zanecic, bo wlasnie ich sie tu
              > spodziewalem

no wiadomo dancia zostala odtracaona przez kazdego na tym forum,no to z braku
              laku przykleja sie do takich samych jak ona. musisz zrozumiec problem odtraconej
              obronczyni dobrej sprawy. nie latwo krystianku tak ciagle walczyc o sprawe.
              nudno ci i samotnie,a wiec wymyslasz scenariusze,a ze jestes dosyc ciezkawa to i
              scenariusz troszke jak dla przyglupich kanadyjczykow. ci jedza byle co,wiadomo z
              desperacji.potem jakies natchnione meskie blondynki przybiegaja jak na
              zawolanie,wiadomo oni sa dyspozycyjni ,no i ruch na forum sie zaczal.
              • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:36
                rzeczywiscie, to musi byc cos na rzeczy.
                Zawiedzione ambicje, utracone sympatie, rozmienione na drobne.
                Wtedy sobie szukasz nowych przyjaciol, chocby wsrod zurow spod supersamu
                • i-love-2-ski crocodile rock,keep rockin' toronto 31.01.06, 19:37
                  www.lyricsfreak.com/e/elton-john/46669.html
                  • krystian71 he,he nt 31.01.06, 19:38

• i-love-2-ski Re: he,he nt 31.01.06, 19:40
                      krystian71 napisała:

>
                      uuu robi sie luzniej,chyba dog&ponny show zaczal przygotowywac nowe
                      przedstawienie.nie ma to jak dobry show,tylko gdzie ta suzzie sie podziala?
    • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:14
      krystian71 napisała:

> podbija.

no widzisz nie czekales dlugo. dog sie znowu odezwal i czeka na ponny. hop hop
      ,gdzie sie kucyku schowales? moze nawet tomus z negevem zaloza watek na temat
      strasznego antysemityzmu w wykonaniu teatrzyku zielona ges.aktorzy sie
      niecierpliwia,a psy dostaly pare kostek to lataja jak dzikie. nu wroce tu za
      pare minut zobaczymy kto co splodzil. na pewno kiedys te baterie walna,bo
      musza,chociazby z nudow,a ja jestem cierpliwa,bardzo cierpliwa dlaczego nie.
      gdzie jezcze mozna spotkac prawdziwych clownow,to wymierajaca rasa?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35962271
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35962271
      • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:33
        SWIETNE LINKI RACHEL, SWIETNE
        nie zauwazylem rowne 10 minut po moim watku, chyba bidulinka go nie zauwazyla.
        Piesciami wale sie z dumy w szeroka klate :)))))))))))))
        • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:35
          krystian71 napisała:

> SWIETNE LINKI RACHEL, SWIETNE
          > nie zauwazylem rowne 10 minut po moim watku, chyba bidulinka go nie zauwazyla.
          > Piesciami wale sie z dumy w szeroka klate :)))))))))))))
          somsiada:) wezykiem jasiu,wezykiem.
          ps.moze im jakis tekst piosenki podsuniemy,aby sie nie nudzili. nu wiesz dana
          nie tancuje za szybko,bo nie moze a tu chlopaki krewkie to by sobie troche
          porajcowaly tylko psia mac ni ma z kim:)
        • dana33 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:41
          tylko nie wal sie za mocno, bo potem boli.... :))))
          glupio otworzyles ten watek, krystek, bo kropka teraz w kropce. powinna
          wszystko zlikwidowac, bo trolle. ale jak zlikwiduje wszystko, to po pustemie
          nie zostanie sladu..... :))))
          • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:46
            nie danus, sposob jest prostszy, i admini go stosowali przy spamach Lecha, po
            prostu wszystkie watki wracaja na swoje miejsce , zgodnie z chronologia.
            Wiec nie warto tego sposobu stosowac, by w ten sposob np na osla kogos
            wywalic,gdybys przykladowo na to wpadla, co sugerowalas w swoim watku
            • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:49
              krystian71 napisała:

> nie danus, sposob jest prostszy, i admini go stosowali przy spamach Lecha, po
              > prostu wszystkie watki wracaja na swoje miejsce , zgodnie z chronologia.
              > Wiec nie warto tego sposobu stosowac, by w ten sposob np na osla kogos
              > wywalic,gdybys przykladowo na to wpadla, co sugerowalas w swoim watku

elementary watson,elementary. ale jak widac mysla,tylko kiepsko im wychodzi,aby
              nie wpasc. wczoraj wpadli z jednym,dzisiaj z drugim,ale probowac beda do
              upadlego. w koncu za cos im placa i raporcik trza pod wieczor zdac. po to chyba
              jest to forum,bo po coz innego mialoby byc forum dyskusyjne GW,przeciez nie do
              dyskusji o tym co ty myslisz i rozmowy z kims kto mysli inaczej?
              • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:51
                jak to szlo z tym kukulczym_jajem?
                "To forum nie jest do pyskowek,"
                To forum jest by sciesnic szeregi i wykonywac polecenia :)
                • i-love-2-ski Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:58
                  krystian71 napisała:

> jak to szlo z tym kukulczym_jajem?
                  > "To forum nie jest do pyskowek,"
                  > To forum jest by sciesnic szeregi i wykonywac polecenia :)

yo man,sluba nie druzba,nie mozemy ino rajcowac,jak trza pracowac.nu lece i ja
                  bo znowu sie opuscilam w sprzataniu i gotowaniu,a jak wiesz ja gosposia i
                  sprzataczka platna od umytej sztuki jeno,a sluzba nie druzba:)
            • dana33 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 20:06
              przeceniasz moje znajomosci i computerowe i znajomosci dzialania forum.
              widze, ze juz wszystko zniknelo z pierwszej strony i na oslej nie ma, wiec jak
              widac masz racje. wiesz co mowisz z doswiadczenia?
              piszac "Chcialem,zeby przez chwile wszyscy z ta metoda sie zapoznali" znaczy ze
              to ty byles cumtroll i super maruda? zeby jak mowisz, zapoznac nas z ta metoda?
              niezle, niezle to zrobiles. ale zabawe mialam swietna... :))))
              strasznie podejrzliwy jestes, ale to normalne w stosunku do zydow, nie? nic nie
              sugerowalam, po prostu na zdrowy rozum wzielam, ze nie moga te posty zostac na
              pierwszej stronie przez pare dni, ale nie znalam tej metody wracania postow na
              miejsce... znow sie czegos nauczylam... :)))) byloby ostatecznie szkoda
              pozbawic przyszlych forumowiczow pustemowych perelek... :))))
              • krystian71 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 21:23
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=35902172
                to tak na wszelki wypadek , gdyby ktos jeszcze nie znal twoich brudnych metod
                Jestem dymny z siebie,ze dzisiaj je uprzedzilem.
                Dana, czy ty nie powinnas sugestii markusa posluchac, i rzeczywiscie odsunac
                sie na jakis czas.?
                Na zoldzie hamasu jestes? Uparlas sie, by zla robote dla swojego kraju
                wykonywac?
                Przeciez kazdy glupi widzi, ze judzisz , manipulujesz, obrazasz, i swad za soba
                ciagniesz, tych wszystkich przyglupow , ktorych na pierwsza linie posylasz.
                Markus nie taki glupi, on lepiej na interesach sie rozumie, jak nie mnie , to
                posluchaj jego
    • maureen2 Re: Kropka, nie widzisz tego nowego trolla??? 31.01.06, 19:15
      czyba plażowa dziewczyna zmieniła nicka i pisze sama do siebie aby podbić swoje
      wątki,żałosne,marność,małość.
    • krystian71 a nie mowilem? 31.01.06, 19:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35961470&a=35961842
      • i-love-2-ski Re: a nie mowilem? 31.01.06, 19:20
        krystian71 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35961470&a=35961842

oj jak wesolo znalazl sie i ponny:)) no to mamy dumb&dumber plus orkiestra deta.
        ide po nuty:) BRB trzym sie niech sie dzieci ciesza,skoro niczego/nikogo nie maja:)
      • krystian71 Re: a nie mowilem? 31.01.06, 19:25
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35961470&a=35962735
    • krystian71 nigdy nie miales mocnej, maureen 31.01.06, 19:26

• krystian71 ZDAJE MI SIE ,ZE WATEK ZADANIE SPELNIL 31.01.06, 19:43
      rachelcia wraca na swoje miejsce:))))
      Powinienem na forum o adminowaniu to zalozyc, ale nie kazdy tam zaglada, ja
      dzis przypadkiem tam wdepnalem, a byla mowa wlasnie o tym,czego tu mialas
      przyklady.Chcialem,zeby przez chwile wszyscy z ta metoda sie zapoznali

Kasuj kropcia, i go wywal, az wstyd,ze do takich sposobow z przedszkola sie
      trzeba posuwac
    • i-love-2-ski musze napisac scenariusz tej sztuki 31.01.06, 20:33
      niestety,ktos musi sie wreszcie poswiecic.

aktorzy:

1.dog-liroj,kameleon forumowy o 100 nickach,sympatyzujacy z suzzy.
      2.ponny-nasza przemila forumowa meska blondynka,maurycy,dyspozycyjny suzzie
      3. suzzie,or rather THE SUZZIE-nasza ambasadorka dobrego slowa DANA

show.

DOG wpada na forum zmieniajac nicki co sekunda,przykleja sie do wpisow
      rachelki. w ciagu minuty mamy 30 wpisow wyciagnietych z lamusa z wpisami
      geniusza z toronto.
      po paru minutach do akcji wlacza sie PONNY,niby nic ale zwraca uwage
      DOGowi,uwazajac,ze to rachelka sama sobie podbija wpisy.
      nasza wspaniala SUZZIE,ktora normalnie nie siedzi na forum,nagle zjawia sie
      niespodziewanie,zaklada 2 watki na temat rachelki,ubaw ma po pachy,ze rachelka
      sama sobie wpisuje w swoje watki jakies dyrdymaly,tylko po to aby ubawic sama
      siebie.

5 minut pozniej w kociolku wre. DOG lata jak oszalaly,PONNY zwalnia,a SUZZIE z
      luneta przerzucona przez ramie wpisuje sie jak oszalala na paru wpisach
      "rachelka dostala kota" "rachelka pisze sama do siebie"

10 minut pozniej zjawia sie nasz przewielebny pan scan,ktory nigdy na forum nie
      siedzi,ale dzisiaj mial objawienie,jak mu niemowle kwililo wiec sprawdzil forum
      i co widzi "rachelka pisze sama do siebie"
      tu oto dowod
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35962271&a=35966132
      1 godzine pozniej,jak SUZZIE sie naje i napije,obdzwoni grupe zjawia sie tomcio
      i zaklada nastepujacy watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&wv.x=2&a=35946512
      "Precz z rachelka,ona sama do siebie pisze na forum i wprowadza zamet"

2 godziny pozniej negev,z-daleka albo arap (sluzba ich rotuje) zaklada watek na
      FS pod tytulem
      "antysemityzm a rachelka"
      200 wpisow ukazuje sie po 2 minutach

wieczorem grupa opisuje co zaszlo w kukulczym-jaju bezzoltkowym i omawia
      strategie na dzien jutrzejszy. jeszcze pare telefonow,rozmow z domownikami na
      temat "strasznego antysemityzmu rachelki" i mozna pojsc spac.
      och,bylabym zapomniala,zanim gasimy swiatlo ostatnie sprawdzenie wpisow.

NO NIE ta cholerna rachelka jeszcze cos pisze, now wiec ostatni wpis robimy na
      FM,na temat zlego moderowania na tym forum,gdzie pisza sobie takie rachelki,a
      wiadomo bez nich nie bylo by rachelek.

KURTYNA

OKLASKI

KWIATY

BIS BIS BIS(ale to jutro) w koncu suzzie musi o 5 nad ranem zasnac.
      • krystian71 Re: musze napisac scenariusz tej sztuki 31.01.06, 21:32
        ruszamy na hollywood, osttnio Spielbergowi cos odbilo.moze mu sie scenariusz
        spodoba i bedziemy mieli nowy film na BBC
    • krystian71 biedoty,boz korzni, ktore w zadny inny sposob nie 31.01.06, 22:06
      potrafia zaistniec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka