Gość: Dana IP: *.as17.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GT Re: fredzio54-naucz sie pisac po polsku analfabet IP: *.as17.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 15:29 Ten glupek fredzio54 to jakis izraelski faszysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Mam w dupie twojego kolege IP: *.as17.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Mam w dupie twojego kolege 07.12.02, 18:45 Mie kszycz tak Glosno o Dupie jeszcze Arafatek Lalus dowiedze sie i bede ciebie walic, on jest niekarny bo Dostal Nobela z Terroryzm i wszytkie pedali na swiecie kochaja go. Mozesz do mnie po hebrajsku napisac !!! ale jest znano ze Polcy i opce Jezyki sa jak Wieblodzi i Koszerna wodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Mam w dupie twojego kolege IP: *.as2.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 20:39 fredziu54! co to za jezyk? czy twoja Mama Byla kuurwa na Ukrainie czy w Kairze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Mam w dupie twojego kolege IP: *.as9.nwbl1.wi.voyager.net 08.12.02, 19:45 W Libii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mam w dupie twojego kolege IP: *.as10.nwbl1.wi.voyager.net 15.12.02, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Prosze nie obrazac mojego kolegi IP: *.tnt91.chi5.da.uu.net 08.12.02, 20:00 Z jakim przestajesz takim sie stajesz. do prymitywizmu przez szkole Fredka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektor To nie jest obraza. To dobra rada IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.02, 04:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fredzio54-naucz sie pisac po polsku analfabet IP: *.as17.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 16:17 super Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredzio54-naucz sie pisac po polsku analfabet 08.12.02, 19:12 Nie moge byc analfabetem bo umie Czytac po Polsku !!! na. na.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Re: fredzio54-naucz sie pisac po polsku analfabet IP: *.as9.nwbl1.wi.voyager.net 08.12.02, 19:20 Czytac to potrafisz, tylko nie rozumiesz o czym pisza. Zacznij od polskiego elementarza: Ala ma kota, a kot ma zyda itd. Napisz do mnie jak zrobisz postepy. Aha! Zrob dzisiaj cos pozytywnego i nie zabij dziecka palestynskiego (przynajmniej ten jeden raz) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredzio54-naucz sie pisac po polsku analfabet 09.12.02, 18:54 Gość portalu: Osama napisał(a): > Czytac to potrafisz, tylko nie rozumiesz o czym pisza. Zacznij od polskiego > elementarza: Ala ma kota, a kot ma zyda itd. Napisz do mnie jak zrobisz > postepy. Aha! Zrob dzisiaj cos pozytywnego i nie zabij dziecka palestynskiego > (przynajmniej ten jeden raz) Aran idz walic twojego Wieblada , to jest wasz zwiczaj pare razy na swoich oczy widzialem. Ja kalb jak hara ja imszi maskun arab ! Tfu na Brode Muchameda twoj Pedofil Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Osama wali swojego Wiebloda !!! 09.12.02, 19:02 Arabski zwiczaj bo z uzywana Zone czeba minum 700 PLN zaplacic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 Re: Osama wali swojego Wiebloda !!! 09.12.02, 19:24 fredzio54 napisał: > Arabski zwiczaj bo z uzywana Zone czeba minum 700 PLN zaplacic !!! fredek jedynym terrorysta na tym swiecie jest szaron i jego kolesie. oraz bruklinjska rada pejsow. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Osama wali swojego Wiebloda !!! 09.12.02, 22:35 warchol3 napisał: > fredzio54 napisał: > > > Arabski zwiczaj bo z uzywana Zone czeba minum 700 PLN zaplacic !!! > > > fredek jedynym terrorysta na tym swiecie jest szaron i jego kolesie. > oraz bruklinjska rada pejsow. Ty polaczku i twoje arabskie Kumpli co sprzedaja ci Haszisza Libanskiego sa Terrorysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Osama wali swojego Wiebloda !!! IP: *.as27.nwbl1.wi.voyager.net 12.12.02, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver fredziu zapomnij jak najpredzej 09.12.02, 19:25 Gwiazdor fredzio pisze zle po polsku ale to nic dziwnego. Znacznie gorsze jest to co pisze. Jest ordynarnym, prymitywnym aroganckim rasistowskim lobuzem. Gdyby znal przyzwoicie jezyk polski zapewne popisywalby sie jeszcze bardziej. Nie kazcie mu sie zatem uczyc polskiego bo lepiej by o tym jezyku zupelnie zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredziu zapomnij jak najpredzej 09.12.02, 22:39 bigobserver napisała: > Gwiazdor fredzio pisze zle po polsku ale to nic dziwnego. > Znacznie gorsze jest to co pisze. > Jest ordynarnym, prymitywnym aroganckim rasistowskim lobuzem. > Gdyby znal przyzwoicie jezyk polski zapewne popisywalby sie jeszcze bardziej. > Nie kazcie mu sie zatem uczyc polskiego bo lepiej by o tym jezyku zupelnie > zapomnial. Mam ciebie w Nosie. taki dumny Polak jak ty pozwala tutaj Arabstwo i antysemitow bez kary naszego Panstwa i Narodu deformowac. Premier Szamir powiedzal z kazdy polak dostaje swoich Anytsemickie uczucia mliekiem mmamy. Premier szamir wie dokladnie z kom ma do czynienia, polacy jego tatusia zamordowali i on sam z Polski pochodzi i Pana tadeusza na pamiec pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDF fredziu54! Niedlugo Arabowie poderzna ci gardlo, IP: *.as15.nwbl1.wi.voyager.net 09.12.02, 23:33 i zatesknisz za prowincjonalna Polska. Bedzie juz troche za pozno na powrot, a poza tym nikt was w Polsce (ani nigdzie indziej) nie chce. Zdechnij w bolu i pomalu na swojej pustynnej ziemi obiecanej. Chuuj ci w dupe, wielbladzie! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: fredziu54! Niedlugo Arabowie poderzna ci gard 10.12.02, 04:55 fredek - a co zlego w byciu antysemita ??? Znam kilku - bardzo porzadni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny fredek wyslalem ci juz raz diagnoze-zapomniales?? 10.12.02, 05:46 digilander.libero.it/caricacell Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredek wyslalem ci juz raz diagnoze-zapomnia 10.12.02, 18:35 szpital_psychiatryczny napisała: > digilander.libero.it/caricacell You are Idiot, you are Pollack who cleaning Streets Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredziu54! Niedlugo Arabowie poderzna ci gard 10.12.02, 18:34 wesoly3 napisał: > fredek - a co zlego w byciu antysemita ??? > Znam kilku - bardzo porzadni ludzie Pstawil ich przed Mojego wozu dostane premie ! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredziu54! Niedlugo Arabowie poderzna ci gard 10.12.02, 18:33 Gość portalu: IDF napisał(a): > i zatesknisz za prowincjonalna Polska. Bedzie juz troche za pozno na powrot, a > poza tym nikt was w Polsce (ani nigdzie indziej) nie chce. Zdechnij w bolu i > pomalu na swojej pustynnej ziemi obiecanej. Chuuj ci w dupe, wielbladzie! Lepiej unas umzec miz na Gojska Laskie,mamy Asady Kompleks mi nie poczebujemy Gojow oni poczebja nas dowod jezus z Nzaretu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex fredziu54 to arabski wielblad IP: *.as4.nwbl1.wi.voyager.net 14.12.02, 00:33 Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredziu54 to arabski wielblad 15.12.02, 18:41 Jestem zaobrazony takie cos byc jeszcze arabaem nazywano od Poskiej swinii nie koszerna ! Tfu Odpowiedz Link Zgłoś