julian.m 29.03.06, 00:36 tak trzymac towarzyszu Bernanke,Greenspan jest z was dumny: www.msn.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viper39 Re: US stock dives 29.03.06, 04:06 julian.m napisał: > tak trzymac towarzyszu Bernanke,Greenspan jest z was dumny: > www.msn.com/ o znawca sie odezwal... czy ty wogole wiesz o co chodzi w tej gieldzie? z tego co piszesz wnioskuje ze pojecie masz malutkie Odpowiedz Link Zgłoś
feluisak Re: US stock dives 03.04.06, 17:55 Pokaz mi taka swoja wypowiedz z ktorej wynikaloby, ze TY masz jakiekolwiek pojecie o czymkoilwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: US stock dives 04.04.06, 01:50 feluisak napisał: > Pokaz mi taka swoja wypowiedz z ktorej wynikaloby, ze TY masz jakiekolwiek > pojecie o czymkoilwiek. oo marna komunistyczna podrobka sie znalazla wez sie ciemna maso powies wreszcie nie bedziesz sie meczyl w niewiedzy. tak gwoli informacji poniewaz nie masz pojecia o niczym i ty, wiec po co wogole tobie matole cokolwiek tlumaczyc, idz udawac felusiaka gdzies indziej Odpowiedz Link Zgłoś
feluisak Re: US stock dives 04.04.06, 02:34 viper39 napisał: > > tobie matole cokolwiek tlumaczyc, Ale przeciez ty NIGDY NIC NIKOMU nie tlumaczysz. Ty tylko ublizasz i wymyslasz od najgorszych wszystkim po kolei, z luboscia zaczynajac kazde zdanie od zwrotu "nie masz o tym zadnego pojecia". Bo przeciez tobie pare lat za granica daje patent na tajemna madrosc i wiedze wszelaka. Dziwne wiec ze NIGDY nie napisales nic madrego, odkrywczego czy chocby zawierajacego wyczytane madrosci z interesujacym komentarzem. Taki polski chlopek-roztropek o szerokiej rumianej twarzy, ktory wybral sobie Nowy Jork na robienie "kariery" bo w Lublinie czy Zielonej Gorze zabiliby go smiechem, o Warszawie nawet nie wspominajac . Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: US stock dives 05.04.06, 20:45 viper39 napisał: > > o znawca sie odezwal... czy ty wogole wiesz o co chodzi w tej gieldzie? z tego > co piszesz wnioskuje ze pojecie masz malutkie Ja tez nie mam o tym zielonego pojecia ale skoro natknalem sie na fachowca to prosze uprzejmie o skomentowanie prostym zolnierskimi slowami ja odczytac te linie zebata. bc21.vhb.de/asp/wpcharts.asp?o=h&sn=50&tmpl=hb_profile&sym=DAX.IND&w=476&h=280&bc=365&dtyp=Line&ct=99 Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Re: US stock dives 04.04.06, 06:50 Wrocimy do tego watku kiedy DJIA bedzie powyzej 12 000 punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
feluisak Re: US stock dives 05.04.06, 15:48 captain.america napisała: > Wrocimy do tego watku kiedy DJIA bedzie powyzej 12 000 punktow. Pewnie. Im wyzej lata DJIA, tym bedzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: US stock dives 05.04.06, 15:52 Jak DJIA osignie 12000 to TSE bedzie powyzej 15 000. Odpowiedz Link Zgłoś
julian.m Re: US stock dives 06.04.06, 18:31 United States futures gold topped $600 an ounce for the first time since January 1981.Cos mi sie zdaje ze papierowe akcje niebawem beda srodkiem uszlachetniajacym przy produkcji papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: US stock dives 06.04.06, 19:58 julian.m napisał: > United States futures gold topped $600 an ounce for the first time since > January 1981.Cos mi sie zdaje ze papierowe akcje niebawem beda srodkiem > uszlachetniajacym przy produkcji papieru toaletowego. Dolacza do Twoich postow, znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
julian.m Re: US stock dives 06.04.06, 23:14 w kazdym badz razie ja sie nie przechwalam publicznie,ze mam stopien naukowy i stosowna do tego prace, tak jak ty to robisz.Nie sadzisz ze to jest strasznie plytkie? Odpowiedz Link Zgłoś