z_daleka 12.07.06, 21:05 wymazac hizbalach razem z panem nasrala...skoro sami o to prosza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goidbaurn mustafa-g, jeszcze nie plywasz we wlasnym? 12.07.06, 21:18 przeciez marzysz od dawna o tym samym - a rebours, czyz nie? a tu pech...:) ale powaznie i po mesku: - jak myslisz, tym razem, ze 100 - 200 islamskich bandytow z hisbollahu da sie przeniesc na alternatywna cywilizacje islamska na Marsa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum plywasz jasiu? Zawolaj salowa... 12.07.06, 21:24 Poki co jasiu, tylko dzisiaj siedmiu waszych piach gryzie. I mnie to wcale nie cieszy. Wiesz czemu? Bo nie jestem takim gowniarzem i betonem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaurn mustafa, jasio cie znowu seksualnie napastowal? 12.07.06, 23:10 podac ci adres jasia, mala indolencjo polityczna... kolejna wojenka z Izraelem, ktora macie ochote przegrac? nie stawiam przeszkod :))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:21 ha, tobie juz jest mokro...wcale sie nie dziwie...masz powod... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:22 snij biedaku... Coz ci pozostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:27 pozyjemy, zobaczymy...a tak , zupelnie apropos...nie uwazasz, ze pora wymazac bandycka organizacje, ktora korzystajac z terytorium jednego niezaleznego panstwa, przekracza granice drugiego niezaleznego panstwa, zabija jego obywateli a innych porywa...? Czyzbys swoim zwyczajem popieral takie bandyckie incydenty, gie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 znowu parlamentarzystow porwali na Zach.Brzegu? 12.07.06, 21:29 a to ci dopiero swolocz Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: znowu parlamentarzystow porwali na Zach.Brzeg 12.07.06, 21:34 parlamentarzystow(sic)...nikt nie porwal. Zostali zatrzymani do przeslucznia...a ze maja sporo na sumieniu, beda sie musieli z pracami parlamentarnymi, troche wstrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wczasy w libanie 12.07.06, 21:46 idefiaków tez nik nie porwał.zostali zatrzymani do czasu ich wymiany na 300 wiezniów albo na 3000.będą mieli małą przerwę w odbywaniu zaszczytnej służby wojskowej. moze nawet dłuzsza niz te ustawowe trzy lata Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: wczasy w libanie 12.07.06, 22:04 aaki...przeciez mimo wszysko...jestes troche inteligentny i zdajesz sobie sprawe, ze za takie lajdactwo przyjdzie wam zaplacic. Ci 3 zolnierze juz prawdopodobnie sa straceni, dlatego ze ci co ich porwali nie potrafia odmowic sobie rytualnej rzezi...ale wiedz i zapamietaj sobie doktorze medycyny, ze dostana za to nalezna zaplate...jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wczasy w libanie 12.07.06, 22:09 z_daleka napisał: > aaki...przeciez mimo wszysko...jestes troche inteligentny i zdajesz sobie > sprawe, ze za takie lajdactwo przyjdzie wam zaplacic. Ty tez mimo wszystko.... jestes inteli (zostawmy to) i wiesz, ze przyjdzie wam zaplacic za wasze obecne lajdactwa. > Ci 3 zolnierze juz prawdopodobnie sa straceni, dlatego ze ci co ich porwali > nie potrafia odmowic sobie rytualnej rzezi... Bo naleza do tej zlej "rasy"... wiem, wiemy. > ale wiedz i zapamietaj sobie doktorze medycyny, ze dostana za to nalezna > zaplate...jak zawsze. A ty wiedz i zapamietaj, ze i wy dostaniecie nalezna zaplate.... jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wczasy w libanie 12.07.06, 22:10 wkroczyli na obce terytorium i tam dostali sie do niewoli. ja rozumiem,że przyjemniej jest walczyć za z odległosci 10 km poprzez nacisniecie guzika odpalająceg :-)))tak jak rano kiedy "udało" wam sie ustrzelić matke z kilkorgiem dzieci. potem w tył zwrot i za 20 minut mozna pić zimne piwo w kantynie Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: wczasy w libanie 12.07.06, 22:14 glupiemu mozna wybaczyc, klamczuchowi raczej nie...zegnam ozieble doktorku... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wczasy w libanie 12.07.06, 22:21 propagande koleś to mozesz nastolatkom w izraelu wciskac. ja na to jestem za stary. ewentualnie pogadaj z arapem ,dana, fredziem i resztą zmieniająca co wieczór nicki-z pewnością znajdziecie wspólny język na temat wielkiego izraela,podłości podludzi arabów i nadzwyczajnej etyczności jaka obowiązuje w idf. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 12.07.06, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 22:29 ale mimo wszystko ciesze sie ze to nie ty dostałas sie do niewoli. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 22:32 Tuwim w Polsce zakazany... Najwyzsza pora! teraz w modzie sa o_braty... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 22:41 to taki tuwim z rynsztokową modyfikacją dokonaną przez danusię. dziewczyna ma specyficzny jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 23:04 Kochanie, caly wierszyk ci zacytowac, czy w kawaleczkach ci deklamowac ty, forumowy sku..synu, Gó..arzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu A sr.. chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. ?? Polskiego poety sie nie docenia, bo zydem mi sie bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets i wy, 12.07.06, 23:08 I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, was olałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świńtuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę!... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 09:20 to napewno Tuwim? Bo wiersz stracil rym. Na jego miejscu napisalbym do was : "calujcie WY mnie wszyscy w dupe", a potem poszedl sie ochrzcic Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 10:30 Tobie juz tylko krok do zislamienia zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 10:55 Raczej nie, wierny jestem wierze ojcow. Tuwim nie byl taki ortodoksyjny, pewnie dlatego jego wiersz stracil rytm, a na jego trumnie byl slad po oderwanym krzyzu Krzyza z jego tworczosci nie dalo sie oderwac. Tak sobie mysle,ze to przez to, ze Julian Tum\wim jeszcze na dlugo przed smiercia przekonal sie co robia jego pobratymcy w panstwie Israel, ze Irgun Tzeva'i Le'umi dopuszcza sie wstretnych mordow ,ze wladze israela stosuja metody terrorystyczne i po II Wojnie Swiatowej jest to pierwsze panstwo terrorystyczne w najblizszej okolicy. Musial sie tego strasznie wstydzic, tak jak kazdy owczesny uczciwy Zyd, zwlaszcza po zamachu na Hotel Króla Dawida w Jerozolimie, w którym zginęło 89 osób (m. in. 41 Arabów, 26 Brytyjczyków, czy po 27 kwietnia 1947 gdy na rozkaz Begina irgunowcy powiesili dwóch porwanych żołnierzy brytyjskich, Wiedzial,ze te porwania im wejda w krew i nie zawahaja sie nawet przed porwaniem demokratycznie wybranych parlamentarzystow palestynskich, bo kto , jak nie on, polski Zyd, wiedzial najlepiej do jakich podlych czynow zdolni sa jego wspolplemiency. Przed takim przerazajacym dziedzictwem nalezalo uciekac w te pedy, nawet za cene wyrzekniecia sie wiary ojcow, to tez wcale mu sie nie dziwie, ze mimo panujacej ateizacji wymuszanej przez zydokomune pisal na dlugo przed smiercia: "jeszcze sie kiedys zasmuce jeszcze do ciebie powroce Chrystusie jeszcze sie kiedys rozplacze i przez lzy ciebie zobacze Chrystusie I z taka dziwna zaloba bede sie zalil przed Toba chrystusie ma dusza przed Toba kleknie i wtedy serce mi peknie Chrystusie Ja tez sie nie dziwie , ze na wiesc o takich zbrodniach wlasnego narodu peklo serce tego polskiego zyda-Tuwima. Przeciez , nie bez kozery, zyl i wychowywal sie w kregu polskiej wlasnie kultury. Taka konfrontacja z tym ,do czego zdolni sa Zydzi musiala byc strasznym przezyciem _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 10:58 Wiesz, wcale od wiary ojcow nie odstapil. Po prostu uwiezyl, ze najpopularniejszy zyd na swiecie byl dlugo oczekiwanym mesjaszem i tyle. I nie przeszkodzilo to Tuwimowi byc nadal zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 10:59 Mowisz, ze parasz sie poganstwem?? Wspolczuje... Ciezko bowiem uwierzyc calej zgrai zydow mowiacych o Bogu, co? A szczegolnie modlic sie do Zyda, ktory umarl tak chaniebna smiercia... W ogole porazka!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ta ostatnia linijka jest jakos spaprana 13.07.06, 11:10 oprocz braku inteligencji i odpowiedzi na temat zauwazam u ciebie absolutne i konsekwentne braki w ortografii, rzecz jasna polskiej. Smiem podejrzewac,ze i w swej sygnaturce takie byki walisz Co do Tuwima, nie mialem szczescia ani szans przeprowadzac z nim wywiady za zycia. To fajnie,ze tobie dal takie szanse, by wytlumaczyc sie,czemu sie od was odcial i was olal Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 22:44 aaki napisała: > ale mimo wszystko ciesze sie ze to nie ty dostałas sie do niewoli. Ci z Hizbollah tez powinni sie cieszyc. Nie wiedza co ich ominelo... Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaurn pisz poprawniej , mustafa-g :))) 13.07.06, 00:10 goldbaum napisał: > Ci z Hizbollah tez powinni sie cieszyc. Pisz poprawniej mustafa-g... hamas i hisbollach sa uznane na terenie UE za orgganizacje przestepcze. Poprawnie - tak powinienes napisac: "Ci bandyci islamscy z hisbollah tez powinni sie cieszyc". Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: ledwo weszłas a juz cie wywalili? 12.07.06, 23:01 to za poezje w twoim kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: wczasy w libanie 13.07.06, 11:23 aaki napisała: > wkroczyli na obce terytorium i tam dostali sie do niewoli. > ja rozumiem,że przyjemniej jest walczyć za z odległosci 10 km poprzez nacisnie > cie guzika odpalająceg :-)))tak jak rano kiedy "udało" wam sie ustrzelić matke > z kilkorgiem dzieci. > potem w tył zwrot i za 20 minut mozna pić zimne piwo w kantynie AAKI, TY SLYSZYSZ JAKIES KOMUNIKATY Z RADIA EL MANAR I PODAJESZ TO JAKO WIARYGODNA WIADOMOSC. IDF, ALA EL MANAR I AAKI, WKROCZYL NA LIBANSKIE TERYTORIUM I PO PROSTU SIE BLAGAL ISC DO HIZBULLOWSKIEJ NIEWOLI. BRAWO DYZURNY LEKARZU. CORAZ LEPIEJ MI SIE PODOBASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 z daleka ...Ty to na powaznie? 13.07.06, 09:47 tak podaja wasze media? wy w to wierzycie? Prowadzone sa w Israelu jakies badania nt wiarygodnosci informacji i powszechnego zaufania do kazdej bzdury? Pytam powaznie,bo to jest TEN wlasnie temat, ktory najbardziej mnie interesuje, ze tak powiem zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:31 Wymazuj, wymazuj, likwiduj i bombarduj... Ile wlezie! Jak to bylo jeszcze t tym "przekraczaniem granic"? "Korespondent EFE z Bejrutu pisze też, że według władz Libanu, do porannego ataku na izraelskich żołnierzy doszło po libańskiej stronie granicy, w okolicach miejscowości Aita Szaab." Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:36 goldbaum napisał: > Wymazuj, wymazuj, likwiduj i bombarduj... Ile wlezie! > > Jak to bylo jeszcze t tym "przekraczaniem granic"? > > "Korespondent EFE z Bejrutu pisze też, że według władz Libanu, do porannego > ataku na izraelskich żołnierzy doszło po libańskiej stronie granicy, w okolicac > h > miejscowości Aita Szaab." ----- Ten twoj korespondent to pewnie sie goldbaum nazywa, albo i nasrala... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:39 Nie "moj" tylko ten, na ktorego powoluje sie wyborcza. Jesli cos sie nie zgadza, to mozesz skorygowac... Macie tam jakis peryskop w tym bunkrze? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:43 mamy wszystko co potrzeba...tylko zebys jutro nie siegal znowu po twoje ulubione porownamia...zwykle siegasz po nie jak dostajesz w dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:46 z_daleka napisał: > mamy wszystko co potrzeba... No to swietnie! > tylko zebys jutro nie siegal znowu po twoje ulubione porownamia... Jesli sa trafne to ich chetnie uzywam i bede uzywal. > zwykle siegasz po nie jak dostajesz w dupe... Nie w "dupe" (co za slownictwo!) tylko w lokiec - waszym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:49 Starczy pajacu na dzisiaj...i tak poswiecilem ci za duzo czasu...a to wszystko dlatego , ze bunkrze nudno jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 21:50 Oj nerwy puszczaja, pusczaja...pewnie dlatego ze tak nudno w tym bunkrze. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 22:12 No shit , tam tez rebe rzadzi ? No girls ? uklony ============================================================================== a to wszystko dlatego , ze bunkrze nudno jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: tylko sie nie zmocz... 12.07.06, 22:58 Jak ja uwielbiam geniusz i dowcip Zyda Polskiego - Juliana Tuwima... On sie takim jak ty w ten sposob odcinal: Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci przytyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:12 wczoraj...wczoraj byl wtorek... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:18 nie jestem buchalterem...rachunkami zajmij sie wraz z tym na g. wezcie sobie jeszcze kogos do pomocy, bo dwadziescia palcow chyba nie starczy... na hizballa byc moze bedziecie musieli zaopatrzyc sie w liczydla.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:25 a na siedmiu waszych (tylko dzisiaj) palcow ci starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:26 w tym dzieci i kobiety w gruncie rzeczy róznicie sie od drugiej strony tylko jakością uzbrojenia-mentalnośc ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:28 aaki napisała: > w tym dzieci i kobiety ale temu z daleka (na szczescie) nie przychodzi nic lepszego do glowy jak walenie dowcipow o buchalterach.... Smieszne nie? Mozna sie usmiac po pachy z tego koszer-humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:29 smiej sie pajacu...po pachy... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:32 Oooo... zaczynamy byc osobisci? Znow nerwy wysiadaja? Tak szybko? Kiepskie powietrze w bunkrze? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:38 osobiscie pajacu? Toz od poczatku tego watka goldbamie podgladasz mnie czy sie osobiscie nie zmoczylem...i ty palancie smiesz robic takie uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:42 Ze cie podgladam? W tym twoim bunkrze? Kilka tysiecy kilometrow stad? Myslalem, ze wiecie jak unikac udaru... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:39 jakos zydzi do tej pory byli dobrzy w buchalterii. zwykle umiecie liczyc co do grossa Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:40 widac w buchalteri jestescie lepsi, doktor... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 12.07.06, 21:44 co jest doktor? zle sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
reb-beka Re: ilescie dzis ludzi w gazie zabili? 13.07.06, 11:46 aaki napisała: > jakos zydzi do tej pory byli dobrzy w buchalterii. > zwykle umiecie liczyc co do grossa my.opera.com/boria/homes/blog/zakop1.gif Przyjzyj sie sobie i zastanow nad zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: najwyzszy czas 12.07.06, 21:31 Heheh , o to ci chodzi ??? Seven Israel Defense Forces soldiers were killed and two others were abducted Wednesday in attacks by guerillas from the militant Hezbollah organization. A co oni tam robili ??? Later in the day, four IDF soldiers were apparently killed when their tank hit a mine some 6 kilometers inside Lebanese territory. Zwroc siem do producenta Merkawy niech ci forse odda :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: najwyzszy czas 12.07.06, 21:34 explicit napisał: > Later in the day, four IDF soldiers were apparently killed when their tank hit > a mine some 6 kilometers inside Lebanese territory. Daleki pewnie to mial na mysli piszac: "pora wymazac bandycka organizacje, ktora korzystajac z terytorium jednego niezaleznego panstwa, przekracza granice drugiego niezaleznego panstwa, zabija jego obywateli a innych porywa" Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 12.07.06, 21:39 nie badz taki wesolek splicie , przecie wiesz dobrze, ze znow za to zabulisz... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum zobacz explicit 12.07.06, 21:47 Jak to to sie cieszy.... i zaciera lapska na dobra gesiefta. z_daleka napisał: > przecie wiesz dobrze, ze znow za to zabulisz... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: najwyzszy czas 12.07.06, 21:35 Skad klikasz , z lapatapa z bunkra ? :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 12.07.06, 21:45 co ci za roznica skad klikam...skad bym nie klikal, to twoj licznik bije... Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 arabowie sa jednak glupi 12.07.06, 22:04 pieprza sie tyle lat z Israelem, wysylaja na darmo setki samobojcow-kamikaze ktorzy wyrzadzaja minimalne straty a przeciez... mogliby udac sie do Rosji z kilkoma walizkami petrodolularow i wrocic z tymi walizkami ale z kilkoma nukami w srodku. Jeden nuke na israel by prawdopodobnie wystarczyl, a to co zostalo podlozyc pod imc Debilja i jego wojennych neokonow.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 12.07.06, 22:12 i wlasciwie zaden...nie przekonal mnie, ze wymazanie hiszbalach razem z panem nasrala, to zly pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: najwyzszy czas 12.07.06, 22:17 To zle czy dobrze? Przynajmniej bedziesz mial o czym dzisiaj marzyc... w bunkrze. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: najwyzszy czas 13.07.06, 00:01 tak jak was nikt do konca nie wytepil tak i wy zionce nie wytepicie do konca co sobie ubzduraliscie.Ty o tym dobrze wiesz zionc,nu ale macie z tej chucpy dochod niezly nu i zatrudnienie zioncow w armii bo nic innego nie potraficie robic.Wy zionce-najwieksze gowno zawsze na wierzch wyplywaci,gina tylko naiwni Zydzi i inni.Ktos wam kiedys dokopie,macie to pewne. Tfuj,jak zawsze yebane zionce. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 13.07.06, 07:15 badz mezczyzna psu_bracie, trzymaj nerwy na wodzy...beda ci jeszcze potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: najwyzszy czas 13.07.06, 10:32 Ja nerwy?.Ty zioniec chyba jestes poyebany do konca. Ta negev ci niezle mycke grzeje.Zdelm na chwile bo ci resztki muzdzku uwiera i pieprzysz zioncowskie pierdoly. Tfuj,Jak zawsze yebane zionce. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski To może zaszkodzić 13.07.06, 07:39 Uważajcie, Kristiany, Obracia, Goldbaumy i Accy - wy wszyscy forumowe wieczne Bałwany, zbytnie rozgrzanie może wam bardzo zaszkodzić. No wiecie, taka żółta ciecz. Trzymajcie się chłodno. Wasz Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: To może zaszkodzić 13.07.06, 16:35 wiesz ze z wiadomych powodów u ciebie łatwiej o przegrzanie mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: najwyzszy czas 13.07.06, 11:31 czas najwyzszy wymazac cale to synajskie pieklo! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 13.07.06, 11:44 abe_ltd napisała: > czas najwyzszy wymazac cale to synajskie pieklo! - ------------ coz co Egipcjanie przeszkadzaja??? Fakt ze tam upaly niemilosierne, ale to jeszcze nie pieklo... Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: najwyzszy czas 13.07.06, 13:19 z_daleka napisał: > coz co Egipcjanie przeszkadzaja??? Fakt ze tam upaly niemilosierne, ale to jesz > cze nie pieklo... No nie wiem. Czterdzieści stopni w Szarm el Szejk to jednak sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: najwyzszy czas 13.07.06, 14:09 pieklo zaczyna sie od 65,3 stopnia... Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: najwyzszy czas 13.07.06, 14:48 z_daleka napisał: > pieklo zaczyna sie od 65,3 stopnia... Ja z północy. Czterdzieści mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś