Dodaj do ulubionych

Sława Stećko nie żyje

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.03.03, 22:37
już smaży się w piekle.................
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 23:06
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> już smaży się w piekle.................

Na pewno uważasz, że jesteś wspaniałym polskim patriotą i
      głęboko wierzącym katolikiem, a tak naprawdę nie jesteś ani
      jednym ani drugim, tylko pospolitym głupkiem !
      • Gość: cx Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.03, 00:04
        • prychodko Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota 13.03.03, 00:11
          Sadze, ze Tomek ma racje. Ludzie powinni byc slowni.
          Nacjonalisci ukrainscy z OUN mieli w czasie wojny haslo "Nawet z
          diablem byleby przeciw wrogom Ukrainy". Nastal wiec czas
          splacania dlugow. Stecko "go to hell where you belong" jak
          mawiaja anglosasi.
          • Gość: cx Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.03, 00:32
            a ja myslalem, ze skoro polacy potrafia sie dogadac z niemcami
            to mogliby tez zrobic to samo zrobic z ukraincami.
            i komentaz tomka swiadczy o tym ze jest idiota.
            czy stecko nalezy do piekla czy nieba nie mnie, tomkowi ani
            tobie osadzac. tomek na pewno nie jest katolikiem. katolicy
            przebaczaja i prosza o przebaczenie.
            • Gość: Tomek Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.03, 00:47
              Gość portalu: cx napisał(a):

> a ja myslalem, ze skoro polacy potrafia sie dogadac z niemcami
              > to mogliby tez zrobic to samo zrobic z ukraincami.
              > i komentaz tomka swiadczy o tym ze jest idiota.
              > czy stecko nalezy do piekla czy nieba nie mnie, tomkowi ani
              > tobie osadzac. tomek na pewno nie jest katolikiem. katolicy
              > przebaczaja i prosza o przebaczenie.

Oczywiscie kolego mozemy dogadac sie z Ukraincami. Ale nigdy nie wolno nam
              zapomnieć o czasach II wojny światowej kiedy to członkowie OUN-u, UPA (m.in.
              sama Sława Stećko) wymordowali około 100 tys. Polaków na Wołyniu i Małopolsce
              Wschodniej. Polecam książke Władysława i Ewy Siemaszków pt. "Ludobójstwo"
              laureata tegorocznej nagrody im. Stanisława Mackiewicza.
              A może kolega uważa że nie powinniśmy w imie pojednania z Niemcami potępiać
              Hitlera??????????

Poza tym większość Ukrainców uważa obecnie takich ludzi jak Bandera, Stećko za
              zbrodniaży i TO TY ZAGRAŻASZ POJEDNANIU POLAKÓW Z UKRAINCAMI tzn. konkretnie
              twoja glupota. Najpierw rozliczenie - potem pojednanie
              • Gość: cx Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.03, 02:07
                Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Gość portalu: cx napisał(a):
                >
                > > a ja myslalem, ze skoro polacy potrafia sie dogadac z niemcami
                > > to mogliby tez zrobic to samo zrobic z ukraincami.
                > > i komentaz tomka swiadczy o tym ze jest idiota.
                > > czy stecko nalezy do piekla czy nieba nie mnie, tomkowi ani
                > > tobie osadzac. tomek na pewno nie jest katolikiem. katolicy
                > > przebaczaja i prosza o przebaczenie.
                >
                > Oczywiscie kolego mozemy dogadac sie z Ukraincami. Ale nigdy nie wolno nam
                > zapomnieć o czasach II wojny światowej kiedy to członkowie OUN-u, UPA (m.in.
                > sama Sława Stećko) wymordowali około 100 tys. Polaków na Wołyniu i Małopolsce
                > Wschodniej. Polecam książke Władysława i Ewy Siemaszków pt. "Ludobójstwo"
                > laureata tegorocznej nagrody im. Stanisława Mackiewicza.
                > A może kolega uważa że nie powinniśmy w imie pojednania z Niemcami potępiać
                > Hitlera??????????
                >
                > Poza tym większość Ukrainców uważa obecnie takich ludzi jak Bandera, Stećko
                za
                > zbrodniaży i TO TY ZAGRAŻASZ POJEDNANIU POLAKÓW Z UKRAINCAMI tzn. konkretnie
                > twoja glupota. Najpierw rozliczenie - potem pojednanie.

tomek: zwracam honor, ale dopiero jak zagadales jak czlowiek.
                a nie 'niech sie smazy sie w piekle'. na glupia wypowiedz dostales glupia
                odpowiedz. i do niczego nie prowadzi. na pewno nie do pojednania
                i na pewno sie tak rozliczenia sie nie zaczyna.
                czy hanna muzyka byla zbrodniarka ktora brala udzial w pogromach na wolyniu,
                czy tylko walczyla o niepodlegla ukraine?
                chce tez zobaczyc ta wiekszosc ukraincow ktora uwaza bandere za zbrodniaza.
            • prychodko Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota 13.03.03, 00:54

Ja, podobnie jak Polacy generalnie, nie mam nic przeciwko pojednaniu z
              Ukraincami. Zreszta jak widzisz po nazwisku sam jestem ukrainskiego
              pochodzenia, choc przyznam ze to ktoras juz woda po kisielu. Ale nie zamierzam
              jednac sie z czerwono-brunatnymi diablami z OUN i innymi nacjonalistami.
              Dlatego Stecko "go to hell!"
              P.S. Niemcy juz w wiekszosci nie identyfikuja sie z hitlerowcami.
              • Gość: Tomek Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.03, 01:00
                Brawo p. Prychodko!!! Z takimi Ukraincami jak pan możemy i
                powinniśmy się dogadać. Jest was zdecydowana większość tego
                dumnego Narodu. A Sława Stećko niech wraca skąd przyszła. Do
                piekła.......
            • Gość: Andrzej Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 08:48

Owszem, ale dogawor z Niemcami jest na tej zasadzie, że to jednak my byliśmy
              ofiarami, a oni oprawcami. To dopiero otworzyło np. problem cierpień ludności
              Niemieckiej doznanych z rąk reżimu komunistycznego i zdemoralizowanych
              przesiedleńców. Ukraińscy natomiast, chca się dogadywac jak "bratia" my was
              trochę wyrżneliśmy i wy nas no to pogódzmy się i wybaczmy sobie winy. Takie
              postawienie sprawy może być strawne tylko dla kogoś kto nie zna podstaw
              historii, a one sa takie, że Rosjanie na wschodzie zlikwidowali wszelką
              opozycję i wykorzenili Ukraińską świadomość narodową, a po stronie polskiej
              ona się rozwijała w warunkach pewnych represji, ale nie eksterminacji ludności
              ukraińskiej. Gdyby było tak, ze w 20 leciu miedzywojennym po prostu władza
              zlikwidowała w Polsce wschodniej, inteligencje ukraińską i wszystkich, ktorzy
              byli niewygodni etnicznie dla uznania tych ziem za polskie, a później proces
              był odwaracany czyli parytet ofiar w warunkach bycia raz oprawca raz ofiarą
              taki sam to moznaby było pogadać. Natomiast tak nie jest Ukraińcy w czasie
              wojny po prostu w celach rabunkowych i pod hasłem ukrainizacji ziem mordowali
              Polaków, wszędzie tam gdzie mieli przewagę. Poza tym jak na razie nie ma się z
              kim dogadać na Ukrainie. A właściwie paradoksalnie trzeba by się dogadywać z
              tymi, ktorzy faktycznie gnębią naród Ukraiński, a ich korzenie wyrastają z
              myślenia i ukladow poprzedniego systemu. I na koncu trzeba powiedzieć, ze
              Niemcy wcale nie sa tacy skorzy do wybaczania czegokolwiek. Oni po prostu
              omijaja ten temat, ponieważ nie bardzo moga sobie z nim poradzic. Natomiast na
              poziomie kontaktów politycznych to wyglada o wiele lepiej, bo ani w Polsce ani
              w Niemczech nacjonalizm nie ma takiego znaczenia, jak nacjonalizm ukrainskich
              polityków i ukrainskiej ciemnoty, stanowiacej miaządzącą część społeczenstwa
              Ukraińskiego.
              • Gość: cx Re: nie katolik, nie patriota, tylko tomek idiota IP: *.canadalife.com 13.03.03, 15:43
                >Natomiast na poziomie kontaktów politycznych to wyglada o wiele lepiej, bo ani
                >w Polsce ani w Niemczech nacjonalizm nie ma takiego znaczenia, jak nacjonalizm
                >ukrainskich polityków i ukrainskiej ciemnoty, stanowiacej miaządzącą część
                >społeczenstwa Ukraińskiego.
                z twoimi podladami moge sie czesciowo nie zgodzic. o kazdym narodzie mozesz
                powiedziec ze ciemnota stanowi wiekszosc, takze nie traktuj tak z gory
                ukraincow bo to tacy sami ludzie jak wszyscy inni. z moich personalnych
                kontaktow wynika wrecz, ze polacy to wieksze ciemniaki ale wcale nie uogolniam
                na caly polski narod lub jego wiekszosc. natomiast slogany typu, 'niech sie
                smazy w piekle' niczemu nie sluza i taki byl moj punkt o tomku idiocie.
                zdravia.

• Gość: mk do Andrzeja: nie ciemnota... IP: *.twcny.rr.com 13.03.03, 21:45
                Zabojstw i zbrodni nie mozna zapomniec. Ale nie wolno nazywac
                ciemnota ludzi ktorzy chcieli wlasnego wolnego kraju. Tak samo
                Polakow mozna by nazwac ciemnota bo dazyli do niepodleglosci.
                • Gość: Andrzej Re: do Andrzeja: nie ciemnota... IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 20:07
                  Gość portalu: mk napisał(a):

> Zabojstw i zbrodni nie mozna zapomniec. Ale nie wolno nazywac
                  > ciemnota ludzi ktorzy chcieli wlasnego wolnego kraju. Tak samo
                  > Polakow mozna by nazwac ciemnota bo dazyli do niepodleglosci.

Rozmawiałem z ludzmi z wyższym wykształceniem z Ukrainy i ich zdaniem jest tam
                  wiele ciemnoty. Poza tym jest tutaj wielu Ukraińców i mogę się im przyglądnąć.
                  Ja nie mówie o tym, że oni kupują podstawowe produkty jak sól, słonina i mąka
                  i żyją jak nasi chłopi na przełomie porzedniego wieku, a o tym, że są jako
                  ludzie niedojrzali, nieodpowiedzialni za siebie, za swoje rodziny ani kraj. A
                  jeśli chodzi o dążenie do niepodległości to trzeba mieć na uwadze, ze na
                  Wołyniu głównym motywem morderstw ludnosci polskiej był cel rabunkowy. To
                  zreszta nie pierwszy przypadek kiedy chlopi ukrainscy występowali przeciwko
                  żydom i polakom. Mysle, ze idea niepodleglosci byla tam nie pierwszym
                  motywatorem postępowania. Poza tym uznałbym Polaka za egzemplifikacje ciemnoty
                  w każdym przypadku, gdyby zabijał Boga ducha winnego sąsiada, aby posiąć jego
                  ziemie i majątek i w ten sposób stać się niepodleglym. W taki sposob na
                  niepodleglosc to sie wlasnie wybijali murzyni w Ruandzie, a Serbowie w Kosowie
                  i gdzie indziej. Zresztą Polacy wybili się na niepodleglość w ten sposób, ze
                  sformowali trzy armie w czasie I wojny światowej i w odpowiednim momencie
                  utworzyli rząd w Warszawie, i nie przypominam sobie, ze wtedy na Wołyniu czy w
                  Galicji armia czy ludność Polska likwidowała Ukraińców, po to zeby
                  spolonizować te tereny tj. wg ciebie "dążyć do niepodległości". Zastanów sie
                  co piszesz. Bo nie bardzo rozumiesz podstawowe zasady moralne.
    • Gość: ww Re: Sława Stećko nie żyje IP: 62.233.204.* 12.03.03, 23:42

Tomku, z prawdziwą przykrością zawiadamiam cię, że Romek
      niestety ma rację. Jesteś strasznym głupolem. Jeśli w ogóle
      jesteś w stanie uwierzyć mądrzejszym od siebie, to posłuchaj
      dobrej rady: nie wypowiadaj się o takich sprawach, zamiast tego
      zajmij się swoim rozwojem, czytaniem książek itd.
      • Gość: Tomek Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.03, 00:38
        A dziekuje za radę. Cały czas zajmuje się swoim rozwojem, czytam książki itd.
        jak napisałeś.

P.S. Możecie gadać sobie co chcecie, fakt jest jeden - Sława Stećko smarzy się
        obecnie w piekle, razem ze swoim mężem, Banderą, Szuchewyczem, Łebedem,
        Konowalcem i całą resztą "nacjonalistów" z OUN-u (jeśli oczywiście, w co
        wątpie, wiecie o kim mowa). Może nawet mają kotły obok siebie...........
        • Gość: asko Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.03, 01:24
          Widze ze w Polsce "Demokracja" czeka w kolejce na przyszle
          pokolenia. Naturalnym prawem czlowieka jest "prawo wypowiadania
          swoich mysli". Tomek ma tez do tego pelne prawo !!!. Ja nie
          musze sie z nim zgadzac ale to nie powod do plucia na niego.
          Wracajac do UPA to musze stwierdzic ze wyrabianie sobie opinii
          i kreowanie jej tylko na podstawie przeczytanych ksiazek jest
          pozbawione odpowiedzialnosci. Czekam na wypowiedzi ludzi ktorzy
          na prawde przezyli ten okres i ukrainskich "Rezunow"
          • Gość: Petro Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.kabel.telenet.be 13.03.03, 07:29
            Do Tomka: zdecydowanie powinienes zajac sie swoim rozwojem,
            szczegolna uwge zwroc na ortografie.
            Ciekawe skad masz tak dokladne informacje na temat klientow
            piekla? Osobiste koneksje? Jasnowidzenie? Nie przejmuj sie, to
            sie juz dzisiaj leczy. Niestety, lekarstwa na nienawisc jeszcze
            chyba nie ma, moze oprocz bata!
        • Gość: eksZHA Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.as0.sfld.mi.voyager.net 13.03.03, 11:55
          obok napewno sa Dmowski, Chrobry, Sienkiewicz i Swierczewski.
          • Gość: Tomek Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.03, 12:17
            Gość portalu: eksZHA napisał(a):

> obok napewno sa Dmowski, Chrobry, Sienkiewicz i Swierczewski.

Bez komentarza..................
    • Gość: mozaret Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.proxy.aol.com 13.03.03, 04:00
      Juz od 1943 powinna niezyc.
      • Gość: WWWW Re: Sława Stećko nie żyje IP: proxy:* / 172.18.39.* 13.03.03, 11:30
        odpowiez dla mozareta.JAK BY MAMUSIA I TATUS WIEDZIELI KIM BEDZIESZ TO BY SIE
        SPUSCILI DO KLOZETU.
    • Gość: jojo Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.proxy.aol.com 13.03.03, 04:09
      lufe czolgu "Rudy i psa" w dupe jej wbic jeszcze z wiazanka ostu
      na dobranoc !!!
    • Gość: starzec Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 06:44
      W takiej chwili prowadzenie wszelakiej dyskusji, godzi w zdrowy
      rozsądek. Misericordia!!!
    • Gość: SIENKIEWICZ Re: Sława Stećko nie żyje IP: proxy:* / 172.18.39.* 13.03.03, 10:20
      TY KUTASIE JAK PADNIESZ JAK PADLINA TO CIE OPSZCZAM A JAK CIE
      DOPADNE TO CHMURY OSRASZ
    • Gość: citizen PL Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.tkdami.net 13.03.03, 11:34

Tomku z wielkim zażenowaniem przeczytałem wszystkie Twoje oraz innych
      wypowiedzi(niektóre są bardzo wyważone) i muszę Ci przyznać rację co do
      niektórych faktów (UPA , OUN , mordy na ludności polskiej itd.) ale zwróć uwagę
      na genezę tego wszystkiego - po prostu ukraińcy dążyli do wolności swojej
      ojczyzny a przeszkadzał im w tym Lenin , Stalin i oczywiście częściowo my
      (Polska) . Mój Boże , a czy my (200 lat zniewolenia) nie dążyliśmy do wolności
      i sądzisz(?) , że wszystko odbyło się kryształowo czysto ?
      Podczas wypadów do Bieszczad dowiadywałem się od tybylców jak UPA "werbowała"
      młodych wiejskich chłopaków do bandy - upijając ich samogonem i przystawiając
      broń do skroni. Wielu próbowało uciekać do lasu przed tymi "werbownikami" ,
      niektórym się udawało - postaw siebie w ich skórze , co byś zrobił ?
      Marionetkowy polski prosoviecki rząd tuż po II wojnie też "dał plamę" - słynna
      akcja "Wisła" - dlaczego o tym Szanowny kolego nie wspominasz(czyżby niewygodny
      temat) ? Jak Widzisz Tomku prawda nigdy nie należy do jednej strony - ona jest
      gdzieś tam... bliżej lub dalej ale mimo wszystko pośrodku . I o tym musimy
      pamiętać bo inaczej grozi nam powtórka z tego co przerabiali obywatele dawnej
      Jugosławii kilka i kilkanaście lat temu(a wczorajsze zabicie premiera Serbii
      to też dowód na to) !!! A na przyszłość dam Ci dobrą radę : jeżeli zabierasz
      głos w jakiejś dyskusji to rób to taktownie , kulturalnie używając argumentów
      a nie obelg ,wulgaryzmów podlanych sosem zrobionym na bazie zapiekłości i
      nienawiści . Pozdrawiam wszyskich dyskutantów i życzę dobrego dnia !!!
      • Gość: Tomek Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.03, 12:07
        Gość portalu: citizen PL napisał(a):

> Gość portalu: tomek napisał(a):
        >
        > > już smaży się w piekle.................
        >
        > Tomku z wielkim zażenowaniem przeczytałem wszystkie Twoje oraz innych
        > wypowiedzi(niektóre są bardzo wyważone) i muszę Ci przyznać rację co do
        > niektórych faktów (UPA , OUN , mordy na ludności polskiej itd.) ale zwróć
        uwagę
        >
        > na genezę tego wszystkiego - po prostu ukraińcy dążyli do wolności swojej
        > ojczyzny a przeszkadzał im w tym Lenin , Stalin i oczywiście częściowo my
        > (Polska) . Mój Boże , a czy my (200 lat zniewolenia) nie dążyliśmy do
        wolności
        > i sądzisz(?) , że wszystko odbyło się kryształowo czysto ?
        > Podczas wypadów do Bieszczad dowiadywałem się od tybylców jak
        UPA "werbowała"
        >
        > młodych wiejskich chłopaków do bandy - upijając ich samogonem i przystawiając
        > broń do skroni. Wielu próbowało uciekać do lasu przed tymi "werbownikami" ,
        > niektórym się udawało - postaw siebie w ich skórze , co byś zrobił ?
        > Marionetkowy polski prosoviecki rząd tuż po II wojnie też "dał plamę" -
        słynna
        > akcja "Wisła" - dlaczego o tym Szanowny kolego nie wspominasz(czyżby
        niewygodny
        >
        > temat) ? Jak Widzisz Tomku prawda nigdy nie należy do jednej strony - ona
        jest
        >
        > gdzieś tam... bliżej lub dalej ale mimo wszystko pośrodku . I o tym musimy
        > pamiętać bo inaczej grozi nam powtórka z tego co przerabiali obywatele dawnej
        > Jugosławii kilka i kilkanaście lat temu(a wczorajsze zabicie premiera Serbii
        > to też dowód na to) !!! A na przyszłość dam Ci dobrą radę : jeżeli zabierasz
        > głos w jakiejś dyskusji to rób to taktownie , kulturalnie używając
        argumentów
        > a nie obelg ,wulgaryzmów podlanych sosem zrobionym na bazie zapiekłości i
        > nienawiści . Pozdrawiam wszyskich dyskutantów i życzę dobrego dnia !!!

1. Nikt nie zabraniał Ukraincom dążyć do wolności. Ale czym innym jest walka o
        niepodległość, a czym innym mordowanie w okrutny sposób kobiet, dzieci i
        starców tylko dlatego że byli Polakami, czyli ich wrogami, tak? Jeśli nie
        umiesz tego rozróżnić - przykro mi, nie ma sensu dalej dyskutować
        2. Nigdy nie oskarżałem wszystkich Ukrainców za to co się stało. Mówiłem
        wyłącznie o Sławie Stećko, Banderze i innych przywódcach OUN-u. Myślałem że
        wyraziłem się jasno - jeśli nie, robie to teraz.
        3. Akcja Wisła była odpowiedzią na mordy na ludności polskiej dokonywane przez
        UPA w Bieszczadach. W wyniku jej przeprowadzenia mordy te ustały. Oczywiście
        można było "negocjować", ale kosztowałoby to conajmniej kolejne kilkaset/kilka
        tysięcy istnień w wyniku ludobójczych działań UPA. Akcja Wisła była w tamtej
        sytuacji jedynym wyjściem, takim przysłowiowym mniejszym złem i każdy rząd
        polski by ją w ówczesnej sytuacji przeprowadził (co nie znaczy że uważam
        ówczesny komunistyczny rząd za polski).
        4.Prawda leży pośrodku powiadasz?? Drobny przykład - holokaust, czy również??
        "Niemcy mieli oczywiście swoje racje mordując Żydów, a Żydzi też nie byli bez
        winy". Czy tak uważasz???? Prawda leży pośrodku, nie??????
        NIE ZGADZAM SIĘ - PRAWDA JEST JEDNA
        5.Starałem się nie używać, obelg, wulgaryzmów. A moje słowa "już smaży się w
        piekle...." były takie - ponieważ jest to jedyna pociecha, że ludzie którzy
        wymordowali część mojej rodziny wreszcie zostaną ukarani....... Tu na ziemi
        udało im się jej uniknąć - tam nie.
        • Gość: cx Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.canadalife.com 13.03.03, 17:35
          >Akcja Wisła była odpowiedzią na mordy na ludności polskiej dokonywane przez
          > UPA w Bieszczadach. W wyniku jej przeprowadzenia mordy te ustały.

akcja wisla byla zamowiana przez sowietow i wykonana przez takich
          bohaterow jak np. general swierczewski. wysiedlono nawet lemkow
          i do dzis polski rzad nie chce im oddac zagrabionych ziem.
          uwazaj i nie mow jak nacjonalista ukrainski, ktory twierdzi ze mordy na
          wolyniu byly uzasadnione wielowiekowa polska okupacja.
          akcja wisla byla skierowana przeciw ludziom ktorzy (tez kobiety, starcy,
          dzieci) ktorzy byli bogu ducha winni. zadne pocieszenie ze sowieci byli
          bardziej brutalni. najpierw rozliczenie? wiec rozliczmy sie wszyscy uczciwie.
    • Gość: HITLER Re: Sława Stećko nie żyje IP: proxy:* / 172.18.39.* 13.03.03, 13:01
      DO WSZYSTKICH KUTASOW I HUJI MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE. STEFAN BANDERA .CZEKAM
      NA WAS WSZYSTKICH W NIEBIE.
      • Gość: citizen PL Re: Sława Stećko nie żyje IP: *.tkdami.net 14.03.03, 17:11
        Gość portalu: HITLER napisał(a):

> DO WSZYSTKICH KUTASOW I HUJI MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE. STEFAN
        BANDERA .CZEKAM
        >
        > NA WAS WSZYSTKICH W NIEBIE.

HITLERZE vel SIENKIEWICZ vel WWWW - widzę "znienawidzony tyranie , faszysto i
        nacjonalisto" , że do nieba dostałeś się jako głupiec , idiota , kretyn itp. -
        i sądzę , że takim Ci tam pozostanie być !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka