ghotir 19.11.06, 01:03 Wydawalo mi sie, ze to jest forum polsko-jezyczne. Prosze poprawcie moj blad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Moderatorzy a jezyk polski 19.11.06, 01:18 polskojęzyczne to jedno słowo. Ponadto czas już zacząc stosować polską czcionkę. Jednym słowem wywalić ghotira i za polszczyznę i za czcionkę i za nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Felusiak znowu jest pod wplywem dziwnych substancj 19.11.06, 01:28 Zadalem pytanie o polsko-jezycznosc tego forum. W odpowiedzi Felusiak zaproponowal wyrzucenie mnie z tego forum. Reakcja Felusiaka jest znamienna dla ludzi uzywajacych narkotykow/alkoholu w/g DSM IV. Felusiak, moze nadszedl czas na udanie sie na SSI z powodu "drug/alcohol dependency"? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiak znowu jest pod wplywem dziwnych subs 19.11.06, 03:52 Na drzewo ciołku piaty fakultet wyplatać idź. Postanowiłem zostać ostatnim chamem, forumowym impertynentem. Głupota zalewajaca forum zmieszana z moim intelektualnie umotywowanym chamstwem. Splendid. Sophisticated. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Felusiak potwierdza bycie nalogowcem czegos 19.11.06, 04:00 Bractwo, ktore uczylo mnie o uzaleznieniach jakies pietnascie lat temu twierdzilo, ze nalogowcy ZAWSZE zaprzeczaja. Gorzej, nalogowcy staja sie bardzo "violent" kiedy ktos dostrzega ich nalog. To wypisz wymaluj sposob podejscia Felusiaka do mnie odkad zasugerowalem, ze on moze miec klopoty z jakims nalogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiak potwierdza bycie nalogowcem czegos 19.11.06, 07:08 tak, towarzyszu gohotir, jestem uzależniony. przyznaje sie. moje uzależnienie polega na tym, że kiedy czytam wasze towarzyszu ghotir wypoty dostaje czkawki i rency mnie zaczynajo sie trzęśc i wtedy szlag mnie trafia i za wszelkom cenem muszę wam, towarzyszu ghotir przyłożyć. wtedy wstepuje we mnie mr. hyde i natychmiast wymyślam wam, towarzyszu ghotir od moronów z czterema fakultetami. przyznacie sami, towarzyszu ghotir, że jesteście moronem. a jesli nie przyznacie sie, towarzyszu ghotir to i tak jest to bez znaczenia, gdyz widac golym okiem. macie wypisane na czole i w dodatku w nocy widać. neon chyba albo odblaskowy fosfor, czy cos w tym rodzaju. idźcie towarzyszu ghotir do łazienki i zamknijcie sie i ....... . No, i to byby ło na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
j-kk Nie wiem dlacuego Ci sie tylko wydaje? 19.11.06, 01:31 ghotir napisał: > Wydawalo mi sie, ze to jest forum polsko-jezyczne. Prosze poprawcie moj blad. Istotnie , jest to forum polsko-jezyczne. ponad wszelka watpliwosc. Moje pytanie : I co , w zwiazku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Pytanie o jezyk forum 19.11.06, 01:54 Nareszcie ktos zadal pytanie gdzie ide z tym pytaniem. Otoz chcialem uprzejmie zapytac dlaczego nasza cenzura toleruje tutaj ludzi, ktorzy nie potrafia poslugiwac sie jezykiem polskim w stopniu umozliwiajacym zrozumienie ich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Pytanie o jezyk forum 19.11.06, 01:57 poniewaz jest to forum polsko-jeyzczne, czyli swiatowe. i pisac tu moze kazdy - poslugujacy sie jezykiem polskim gorzej, lub lepiej. cenzura dba tylko o Netetykiete.... slaba znajomosc polskiego, podobnie jak organiczna glupota nie jest (i moim zdaniem nie powinna byc) karalna :))) glupich odsiewac powinna publika i wolny rynek. - nie cenzura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Pytanie o jezyk forum 19.11.06, 02:07 Slaba znajomosc jezyka to jedna sprawa. Nieznajomosc jezyka do takiego stopnia, ze nie mozna zrozumiec wypowiedzi to inna sprawa. Ale masz racje, granice sa tu zatarte. Domyslam sie, ze powinienem przyczepic sie do naszych moderatorow o tolerowanie na polsko-jezycznym forum obelg wyglaszanych pod adresem calego narodu polskiego przez ludzi, ktorzy nie potrafia sklecic zdania w jezyku polskim. J-k, dzieki za przyczynienie sie do wyklarowania mojej pozycji wobec cenzury i Fredziow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie zwalczam ani fredziow, ani islamuskow. 19.11.06, 02:16 watpie, czy cokolwiek Ci wyklarowalem... Uwagi osmieszajace (rzekomo) Narod Polski osmieszaja w istocie Fredzia i traktuje je lagodnie... Gdyby uwagi takie pisal jakis islamusek - mialbym do nich podobne podejscie... Niebezpieczne - nie sa uwagi osmieszajace Polske i Polakow, ale Polske i Polakow CHWALACE... W imie obcych celow. Tu Ambasada Islamostanu ma daleko wieksze zaslugi, niz Ambasada Izraela .... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: nie zwalczam ani fredziow, ani islamuskow. 19.11.06, 02:23 j-k napisał: "Niebezpieczne - nie sa uwagi osmieszajace Polske i Polakow, ale Polske i Polakow CHWALACE... W imie obcych celow." W sprawie pochwal uderzyles w dziesiatke, wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś