Dodaj do ulubionych

Krystian71? :))))

26.11.06, 21:18
Kozę przyprowadził w niedzielę do lokalu wyborczego mieszkaniec Kunowa
(Świętokrzyskie) - poinformowała wiceprzewodnicząca obwodowej komisji
wyborczej nr 5 w Kunowie Anna Frank.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3755738.html
Obserwuj wątek
    • marouder To nie on. On zlamal cisze wyborcza!! 26.11.06, 21:20
      Janina Niedziela z kieleckiej delegatury Krajowego Biura Wyborczego
      poinformowała, że do delegatury dotarły sygnały od wyborców o złamaniu ciszy
      wyborczej w Wąchocku i Pacanowie.
    • arap1 Re: Krystian71? :)))) 26.11.06, 21:21
      siostra.oddzialowa napisała:

> Kozę przyprowadził w niedzielę do lokalu wyborczego mieszkaniec Kunowa
      > (Świętokrzyskie) - poinformowała wiceprzewodnicząca obwodowej komisji
      > wyborczej nr 5 w Kunowie Anna Frank.
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3755738.html
      dobre Krystek ze swoja kochanka na wyborach..:-)))
      • grzegorz1948 Re: arap 26.11.06, 21:25
        U was to normalne ze z koza na postronku chodzi sie wszedzie bo sie boicie zeby
        moslemy kozie "wybuchowego" paska nie przypieli.
      • dana33 Re: Krystian71? :)))) 26.11.06, 21:25
        nie smiejta siem ludziska...... krystian wprawdzie pasuje do pacanowa, ale on z
        gdanska zdaje sie..... oprocz tego niedziela, wiec on dzisiaj byl podwojnie
        zajety: trzeba bylo znalezc czas i na wybory, co jak wiecie latwe nie bylo, no
        i na kosciol, msze, spowiedz, rozgrzeszenie i zdrowaski. potem jeszcze obiad, i
        pewno jolka tez miala jakies plany.... chlopak zapracowany dzisiaj, nawet
        jeszcze do compa nie dotarl.... albo moze dzisiaj rozgrzeszenia nie dostal? albo
        dostal, ale z taka pokuta, ze ciagle jeszcze odwala te zdrowaski?
        trzeba sie litowac nad biedakiem.... :))))
        • krystian71 pitu,pitu, chlastu,chlastu mam iPodow jedenastu 26.11.06, 22:07
          juz z godzine tutaj siedze.
          A dlatego tak pozno,ze sie wybralem na msze do malego kosciolka
          wiejskiego,zreszta nad rzeka KACZA, bo po mszy byl koncert polaczonych chorow i
          orkiestr pt Mozart sacralny.
          Na pewno znasz :Missa Brevis in C ,motet "Ave verum corpus" i Sonaty.
          2.12 jest Mozart dramatczny,6.12 Mozart Symfoniczny.
          Wal do Gdyni,wstep wolny,jesli ci o kase chodzi.
          Proboszcz dba o parafian,zwlaszcza takich,co by w zyciu do filharmonii nie
          trafili.
          A jak chor i orkiestry zagrzmialy
          Agnus Dei,
          qui tollis peccata mundi,
          miserere nobis.

Agnus Dei,
          qui tollis peccata mundi,
          dona nobis pacem.

to musial bisowac dwa razy

Gdybys byla cos madrego,wiedzialabys ,ze moja rada dawno wybrana ,i juz sie o
          swoj mandat nie musze martwic,i moj prezydent tez ,i zajelabys sie swoimi
          goscmi.
          • grzegorz1948 Re: pitu,pitu, chlastu,chlastu mam iPodow jedenas 26.11.06, 22:34
            az ci zazdroszcze tego koncertu.Sztuka sakralna w kosciele to juz jest obraz i
            oprawa.
            Ale wracajac do tej ponizejD..y33. Sam Biskupa w raczke calowala bo w tym wieku
            gdy zwiewala z Polski to byla z pewnoscia i w Bierzmowaniu(a w Komunii Sw
            napewno) A wiec jej inteligencja jeszcze opada?!Czy moze to IQ zejsc do pozycji
            minusowej?!
            Wal do Gdyni,wstep wolny,jesli ci o kase chodzi.
            To juz bylo nie potrzebne bo na nastepny koncert zwali ci sie caly Izrael i ze
            smrodu nie wytrzymasz
            • star-war Re: pitu,pitu, chlastu,chlastu mam iPodow jedenas 26.11.06, 22:38
              grzegorz1948 napisał:

> az ci zazdroszcze tego koncertu.Sztuka sakralna w kosciele to juz jest obraz i
              > oprawa.
              > Ale wracajac do tej ponizejD..y33. Sam Biskupa w raczke calowala bo w tym wieku
              >
              > gdy zwiewala z Polski to byla z pewnoscia i w Bierzmowaniu(a w Komunii Sw
              > napewno) A wiec jej inteligencja jeszcze opada?!Czy moze to IQ zejsc do pozycji
              >
              > minusowej?!
              > Wal do Gdyni,wstep wolny,jesli ci o kase chodzi.
              > To juz bylo nie potrzebne bo na nastepny koncert zwali ci sie caly Izrael i ze
              > smrodu nie wytrzymasz

Jasne , piekny zapach czosnku jest niezbedny w takim wypadku, zabija smrod
              niemytych nog i smierdzacych skarpet.
              • grzegorz1948 Re: star-war 26.11.06, 23:03
                Ludzie maja odmienne upodobania.
            • krystian71 Re: pitu,pitu, chlastu,chlastu mam iPodow jedenas 26.11.06, 22:55
              a co im tam bede zalowal,niech sie ukulturalniaja cholera, muzyka lagodzi
              obyczaje,zwlaszcza sakralna.
              Czy moze byc cos piekniejszego od Mszy h-moll ,Pasji Bacha, Msza Koronacyjna
              Mozarta, Nieszporow Monteverdiego,albo Missa Solemnis Beethovena czy Mszy
              Koronacyjna Mozarta ,genialne i święte.
              Jak ktos potrzebuje dowodow na istnienie Boga,to jednym z nich jest wlasnie
              taka muzyka.
              Proboszcz nie glupi chlop,wie co robi:))
              Zapraszam Grzesiu, we wrzesniu ,w kazda sobote jest festiwal Muzyki
              sakralnej,nie tylko Mozart i nie tylko polskie orkiestry.
              I wstep wolny,rzecz jasna , :)))dofinansowywuje Prez.Szczurek i Port Gdynia
              • grzegorz1948 Re: Krystian 26.11.06, 23:08
                W przyszlym roku w wrzesniu moze bede w tych okolicach to tez z checia
                skorzystam.Na dobre cele tez cos wyskrobie z portmonetki.
                A tak na marginesie w jakim stanie jest teraz akwarium w Gdynii bo znam go z
                1977roku no i powiedziawszy prawde bylo to najladniejsze jakie widzialem
                • vitka_ja Re: Krystian 26.11.06, 23:21
                  grzegorz1948 napisał:

> W przyszlym roku w wrzesniu moze bede w tych okolicach to tez z checia
                  > skorzystam.Na dobre cele tez cos wyskrobie z portmonetki.
                  > A tak na marginesie w jakim stanie jest teraz akwarium w Gdynii bo znam go z
                  > 1977roku no i powiedziawszy prawde bylo to najladniejsze jakie widzialem

Jest po remoncie,jasne przejrzyste powiększone o nowe akwaria a także wiele
                  nowych gatunków fauny.
                  • grzegorz1948 Re: vitka_ja 26.11.06, 23:23
                    Dziekuje za informacje
                  • krystian71 to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 10:13

• vitka_ja Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 14:40
                      krystian71 napisała:

> Bo nie chcę Cię stresować moją sygnaturką, a co dopiero jak się na koncercie
                      spotkamy ??
                      • krystian71 Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 15:19
                        serio?przeciez mnie nie stesujesz.
                        a jesli sie nie myle ,na judaice piszesz pod dwoma nickami...po co? vitalia nr
                        1 ,kiedys tu na swiecie pisala o gdyni,dlatego skojarzylem to i podobienstwo
                        nickow.
                        te wszystkie koncerty sa w kosciolach.chodzisz na takie?To wytlumacz tej pipie
                        danie,co to sa rekolekcje,i ze miedzyinnymi i na tym polegaja.
                        Ja wysiadam
                        • vitka_ja Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 15:32
                          krystian71 napisała:

> serio?przeciez mnie nie stesujesz.
                          > a jesli sie nie myle ,na judaice piszesz pod dwoma nickami...po co? vitalia nr
                          > 1 ,kiedys tu na swiecie pisala o gdyni,dlatego skojarzylem to i podobienstwo
                          > nickow.
                          Ja tu nigdy o Gdyni nie pisałam jako vitalia! mam dwa i owszem ale tylko te dwa,
                          a vitka_ja jest tak skonstruowany żeby było wiadomo o kogo chodzi właśnie, nie
                          ukrywam tego w żadnym przypadku:)

> te wszystkie koncerty sa w kosciolach.chodzisz na takie?To wytlumacz tej pipie
                          > danie,co to sa rekolekcje,i ze miedzyinnymi i na tym polegaja.
                          > Ja wysiadam

Na koncerty chodzę czasem do Francuszkanów, bo kocham muzykę, i nie ważne gdzie
                          jej słucham , bywam tam także na koncertacj jazzowych,, a o rekolekcjach to nie
                          mam wiele do powiedzenia bo też nie chodzę :)
                          Muzyka to co innego, ponieważ sama gram na pewnym instrumencie to i lubię słuchać :)
                          • krystian71 Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 16:10
                            nie upieram sie,bo czlowiek omylny jest.Pewnie to byl jakis link na judaike,i
                            podazylem tym sladem,bo Gdynia to moje miasto rodzinne i moja
                            milosc,he,he ,stad cie z gdynia zawsze kojarzylem.
                            No tosmy sie pewnie we wrzesniach o siebie u franciszkanow na Ujejskiego
                            ocierali,:)))apage satanas
                            • vitka_ja Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 16:35
                              krystian71 napisała:

> nie upieram sie,bo czlowiek omylny jest.Pewnie to byl jakis link na judaike,i
                              > podazylem tym sladem,bo Gdynia to moje miasto rodzinne i moja
                              > milosc,he,he ,stad cie z gdynia zawsze kojarzylem.
                              Gdynia i moje miasto ukochane.

> No tosmy sie pewnie we wrzesniach o siebie u franciszkanow na Ujejskiego
                              > ocierali,:)))apage satanas
                              Taa i nic innego nie mogłam się po Tobie spodziewać a parchem jakimś się nie
                              zaraziłeś?
                              • krystian71 Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 17:55
                                ciezkie zycie, nie ja je wymyslilem,taki jest swiat z tamtej strony Morza
                                Srodziemnego,ktory sobie teorie o wybranstwie wlasnie w ten sposob przelozyl a
                                potem ja rozwinal udowadniajac,ze to wlasnie KK jest ich najwazniejszym
                                wrogiem ,ktory powinien byc niszczony
                                • vitka_ja Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 18:10
                                  krystian71 napisała:

> ciezkie zycie, nie ja je wymyslilem,taki jest swiat z tamtej strony Morza
                                  > Srodziemnego,ktory sobie teorie o wybranstwie wlasnie w ten sposob przelozyl a
                                  > potem ja rozwinal udowadniajac,ze to wlasnie KK jest ich najwazniejszym
                                  > wrogiem ,ktory powinien byc niszczony
                                  A ja myślałam że z człowiekiem rozmawiam ,,, a nie z kościołem katolickim.
                                  Rozumiesz tę różnicę ?
                                  Czego mieszasz politykę czy religię do muzyki ?
                                  • krystian71 Re: to ty,vitalia? po co sie przelogowujesz? 27.11.06, 18:15
                                    jesli jeszcze tegonie zauwazylas,to watek jest na temat kozy Anny Frank.To JA
                                    tu probuje jakis kulturalny temat zaszczepic,witalo :)))
              • vitka_ja Re: pitu,pitu, chlastu,chlastu mam iPodow jedenas 26.11.06, 23:18
                Masz rację, muzyka łagodzi obyczaje,to też bywam i na takich koncertach,
                faktycznie warto.
      • josifek Re: Krystian71? :)))) 27.11.06, 17:46
        jezeli koza w szadorze byla, to byla krystka zona, jezeli bez szadoru to jeszcze
        nie, ale krysek juz na nia oko polozyl.
    • krystian71 nie podpuszczaj mnie ,Anna Frank juz dawno niezyje 26.11.06, 22:10

• absztyfikant Anna Frank /nt 27.11.06, 16:49

• krystian71 taa jest,Anna Frank,orly,sokoly bazanty, do apelu 27.11.06, 17:17

• krystian71 srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 17:26

• vitka_ja Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 17:37
            krystian71 napisała:

>Boli co ?
            I tym akcentem podziękuję za miłą rozmowę .
            • krystian71 Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 17:56
              ja tez dziekuje,bylo bardzo milo :)))
            • krystian71 Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 17:57
              tylko sie dziwie,czemu ptaszek okazal sie tak plochliwy :)))
              • vitka_ja Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 18:08
                krystian71 napisała:

> tylko sie dziwie,czemu ptaszek okazal sie tak plochliwy :)))Nic nie wiem o
                żadnym płochliwym ptaszku, a orły ? tam gra się na skrzypcach :)
                • krystian71 Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 18:10
                  moge odmowic odpowiedzi?To nieladnie obmawiac kogos poza jego plecami :)))
                  • vitka_ja Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 18:12
                    krystian71 napisała:

> moge odmowic odpowiedzi?To nieladnie obmawiac kogos poza jego plecami :)))
                    Nic mnie to nie obchodzi, żadne insynuacje również, jak nauczysz się grać na
                    skrzypcach to może zagrasz z orłałami:)
                    • krystian71 Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 18:21
                      jakie znowu insynuacje,vit-ko -ja ,fiddlerem nie jestem,za to podobno niezle na
                      gitarze zasuwam,mowia,ze w duszeszczypatielnyj sposob.
                      PS Jolka sie o ta koze obrazila,zaraz mnie stad zgoni.
                      Ja jej mowie,ze to tylko zydzi,a dla nich to normalka ,oni innego sposobu
                      dyskusji jak zoofilsko-pedofilski nie uznaja.
                      Jolka mi nie wierzy, mowi,ze czlowiek o normalnym genotypie takich argumentow
                      nie uzywa.Jak ja mam swoja Jolke przekonac,zanim mi korek wykreci ?
                      • marouder Korek zakreci, chciales powiedziec? 27.11.06, 18:24
                        krystian71 napisała:
                        Jak ja mam swoja Jolke przekonac,zanim mi korek wykreci ?
                      • vitka_ja Re: srry o orlicach i kukulkach zapomnialem 27.11.06, 18:24
                        no i niech ci wykręci , bo już bzdury gadasz
                        żegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka