11.12.06, 20:00
nie mylic z niedorozwinietym hihihi,a jak juz przeczytacie to prosze kropko
przesujac ten watek na osla,aby tematycznie nie psulo salonow FS.

oczywiscie w zadne Alpy tylko nalezy jezdzic do Colorado,aby wzmocnic nasza
ekonomie i skorzystac z okazji,ze dolar juz tak nisko stoi,ze ledwo sam stoi.
juz widze tysiace wysportowanych koszer sportsmenow czekajacych w kolejce na
wyciag,nie orczykowy. zapraszam w gory i na snieg.

ps.fs-sucks ty pewnie masz do Boulder blizej niz ja,tobie to dobrze,ale trzeba
sprobowac:)
pozdr

breckenridge.ski.com/
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: ho ho ho 11.12.06, 20:03
      Who's fs-sucks? jestem zazdrosny!

PF
      • i-love-2-ski Re: ho ho ho 11.12.06, 20:07
        polski_francuz napisał:

> Who's fs-sucks? jestem zazdrosny!
        >
        > PF

e tam,po co od razu zazdrosc,to super dyskutant no i jezdzi na nartach,zna
        afryke,jezci mopedem i wogole jest sympatyczny,a wiec NA OSLA Z NIM i ZE MNA
        kropka chyba nie spisz,bo widze,ze pracujesz dzisiaj ostro.
        • polski_francuz Re: ho ho ho 11.12.06, 20:11
          Hard times for kropka.

Sexafera rozpetana przez GW zmienia sie w farse.

Many see again and again dirty job of jews.

Ja nie, widze ze durniejemy troche powoli ale nieuchronnie.

Wygralem dzisiaj w tenisa po serii porazek.

I AM THE CHAMPION!

Pozdro

PF
          • i-love-2-ski Re: ho ho ho 11.12.06, 20:13
            polski_francuz napisał:

> Hard times for kropka.
            >
            > Sexafera rozpetana przez GW zmienia sie w farse.

a nie mowilam,zebys nie wierzyl GW i wyszlo na nie. rzeczywiscie kropka zmiata
            brudy szefow:)))

>
            >
            > Wygralem dzisiaj w tenisa po serii porazek.
            >
            > I AM THE CHAMPION!
            >
            > Pozdro
            >
            > PF

ho ho ho no to git,tylko uwazaj na kolana,potrafia po takiej gonitwie bolec. ja
            zaczelam biegac po przerwie wypadowej,ale tam latalam po gorach i pietrach i
            nawet schudlam wiecej niz po mych biegach przez las. niech zyje sport i OSLA LAKA:)
    • j-k skorzystamy :))) 11.12.06, 20:20
      i-love-2-ski napisała:
      i skorzystac z okazji, ze dolar juz tak nisko stoi,

w przyszlym roku :)))
      co mi tam Colorado...

Ponownie San Diego, highway California 1 - do Ensenady
      i los gitarros, tequila & chiqitas :)))

Tylko podeprzyj wlasna piersia tego dolara,
      coby mi do tego czasu nie upadl :)))
      • polski_francuz Hm 11.12.06, 20:21
    • i-love-2-ski ludzie czy wy nie klikacie 11.12.06, 20:23
      bo ja klikam co sekunde,aby na osla wyleciec i nic. cholera przeciez to nie
      temat na FS,ale na sport i turystyka,czyzby kropa ogluchla i oslepla,a moze
      jasio ma przykurcz palcow i nie moze juz naciskac wiecej?
    • krystian71 Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 20:29
      glupiej do sera.

Nie mozesz chwilke posiedziec w domu?Trawnik wygrabic albo co?
      Ledwie przyjechalas i znowu cie gdzies wygania?
      Jak moze ten dollar dobrze stac,gdy zamozni Amerykanie co roku przez pol roku
      za granica sie tluka,i tam swoje dolary wydaja,przez to sie nadpodaz tworzy?
      Nie sluchaj zgryzliwego dziada ,znowu tobie i to-tylkowi zazdrosci tego Colorado
      • i-love-2-ski Re: Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 20:33
        krystian71 napisała:

> glupiej do sera.
        >
        > Nie mozesz chwilke posiedziec w domu?Trawnik wygrabic albo co?
        > Ledwie przyjechalas i znowu cie gdzies wygania?
        > Jak moze ten dollar dobrze stac,gdy zamozni Amerykanie co roku przez pol roku
        > za granica sie tluka,i tam swoje dolary wydaja,przez to sie nadpodaz tworzy?
        > Nie sluchaj zgryzliwego dziada ,znowu tobie i to-tylkowi zazdrosci tego Colorad
        > o

w domu to sie glupieje i traci kondycje piszac do idiotycznej G.W dzis kropce
        odbilo a teraz udaje,ze czysci wszystko jak leci,zgodnie z linia partii. chyba
        GW sie zapetlila,skoro juz najjasniejszego pana skrytykowac nie mozna,bo sie
        tematycznie (sic) nie pasuje do naszych salonow,gdzie kulturom panowie kulturom
        swieci grupka silna,bo przeciez nie czym innym. oj bilety tanie i chyba wskocze
        na pare dni z synkiem na narty w prawdziwe gory,aby sie przewietrzyc po
        europejskim smogu:)))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=53760946
        ps.cos ty taki niedostepny ,napisz co i jak do cholery:)
        • krystian71 Re: Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 20:54
          no wlasnie,Rachelcia , powazne problemy techniczne,szlag trafil wszelkie
          udogodnienia,ktore przyblizaja kontynenty:)))
          A serwisant rodzinny buja miedzy Nagoja a Osaka.Platny,przyjdzie dopiero w
          piatek i mam nadzieje ,ze mi nie spieoli wszystkiego
          • i-love-2-bike Re: Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 20:57
            krystian71 napisała:

> no wlasnie,Rachelcia , powazne problemy techniczne,szlag trafil wszelkie
            > udogodnienia,ktore przyblizaja kontynenty:)))
            > A serwisant rodzinny buja miedzy Nagoja a Osaka.Platny,przyjdzie dopiero w
            > piatek i mam nadzieje ,ze mi nie spieoli wszystkiego

ty tlumoku,ty nieuku jeden musze ci me latorosle mundre podeslac. wystarczy ,ze
            wrzasne jak dana a juz towarzystwo mi naprawia audio-video,bo pozrozbisurmaniali
            mi sie w czasie mojej nieobecnosci i popsuli mi kompa.a bylo sie uczyc lub
            dzieci bic po lbach,aby cos umialy:)))
            • krystian71 Re: Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 21:06
              a bo ty pewnie nie wiesz,ze tu byl bliskowschodni atak al-kaidy na GW i musi
              sie zarazilem,wszystkie choragiewki szlag mie trafil.
              Towarzycho ci naprawia,mi nie ma kto,Jolka w tej materii jeszcze wiekszy lejek
              ode mnie,cwaniaro!
              • i-love-2-ski Re: Hi ,rachelko,(nie mylic z idiotycznym hihihi 11.12.06, 21:12
                krystian71 napisała:

>
                > Towarzycho ci naprawia,mi nie ma kto,Jolka w tej materii jeszcze wiekszy lejek
                > ode mnie,cwaniaro!

he,he bylo se wychowac szwadrony,a od jolki sie odwal,ona ci wystarczajaco wiele
                robi,aby sie kompem nie bawic,to ty chlopie powinienes cos wiedziec i tyle:)
        • krystian71 he,he ,ty tez 11.12.06, 21:03
          jak sie bujalas gdzies nad Pacyfikiem.,kropcia wyslala mi na osla,pod
          pretekstem ,ze to nie swiat wontek o agentach prasowo-literackich o swiatowych
          nazwiskach-Grynberg, Passent i Toeplitz ,i to w momencie ,gdy sobie
          inteligentnie gruchalem z maruderem o literaturze i licencjonowanych przez SB
          tzw opozycjonistach.Ale sie poddala,jak napisalem go jeszcze raz.
          Nie poddawaj sie , sprawy GW ,to bynajmniej nie Kraj, przeciez jeszcze chwila,a
          caly Swiat sie za nia ,za ta gazeta w opresji ujmie
          • i-love-2-ski Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:11
            krystian71 napisała:

> jak sie bujalas gdzies nad Pacyfikiem.,kropcia wyslala mi na osla,pod
            > pretekstem ,ze to nie swiat wontek o agentach prasowo-literackich o swiatowych
            > nazwiskach-Grynberg, Passent i Toeplitz ,i to w momencie ,gdy sobie
            > inteligentnie gruchalem z maruderem o literaturze i licencjonowanych przez SB
            > tzw opozycjonistach.Ale sie poddala,jak napisalem go jeszcze raz.
            > Nie poddawaj sie , sprawy GW ,to bynajmniej nie Kraj, przeciez jeszcze chwila,a
            >
            > caly Swiat sie za nia ,za ta gazeta w opresji ujmie

no wlasnie widze,ze cos ostatnio tu calkiem sie pokrecilo naszym moderatorom,bo
            wiadomo jak daleki pisze na temat twej jolki z wrodzonym mu chamskim akcentem,to
            oczywiscie kropa jest slepa,podobnie jak oslepla i ogluchla na gruchania dany ze
            swita pazow,bo o lesiu i jego problemach z libido rowniez zapomniala,bo
            tematycznie seksmisja z twoim imieniem wiadomo pasuje na FS. szkoda slow burdel
            na kolkach,a od czasu do czasu robi sie pokazowy cyrk i tnie niby kazdego. moj
            post nie wisial dluzej niz 2 minuty aby dostac odpowiedz i pojsc na osla,lesia i
            dalekiego madralskiego z chamskimi ,personalnymi atakami obtluszczonej won
            ston,wisza KUPA MIECI.
            nu spadam:)
            • krystian71 Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:23
              a gdzie znowu spadasz?
              • i-love-2-ski Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:24
                krystian71 napisała:

> a gdzie znowu spadasz?

do mycia kibli,czas na nie:)
                • krystian71 Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:34
                  nu,pewnie zapuszczone te zydowskie kible ,przez dwa miesiace twojej
                  nieobecnosci.
                  Gdybys tak zrobila sobie polroczny urlop,pewnie poprzylepialiby sie do desek
                  • i-love-2-ski Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:37
                    krystian71 napisała:

> nu,pewnie zapuszczone te zydowskie kible ,przez dwa miesiace twojej
                    > nieobecnosci.
                    > Gdybys tak zrobila sobie polroczny urlop,pewnie poprzylepialiby sie do desek

oj premie by mi ucieli i co ja bym poczela biedna,chyba musialabym moderowac w
                    GW za darmo.
                    ps dzisiaj widzialam,ze bilety do polski juz tylko 200$,moze na kotleta
                    schabowego znowu wpadne,juz groze domostwu:))
                    • krystian71 Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:54
                      w dwie strony ? nie kus mnie,bo to ty zacznij kotlety rozbijac i spodziewaj sie
                      wizyt z Polski...
                      A serio,nie dziwota, popatrz tu ,
                      www6.centralwings.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
                      www11.centralwings.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
                      czy kiedykolwiek swiat byl taki maly

• i-love-2-ski Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 22:06
                        krystian71 napisała:

> w dwie strony ? nie kus mnie,bo to ty zacznij kotlety rozbijac i spodziewaj sie
                        >
                        > wizyt z Polski...
                        > A serio,nie dziwota, popatrz tu ,
                        > www6.centralwings.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
                        > www11.centralwings.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
                        > czy kiedykolwiek swiat byl taki maly
                        >
                        >no w dwie strony,wiec ciagle mowi kolezankom,aby rezerwowaly teatr i
                        restauracje potem, bo wpadam. swiat na prawde jest maly,byle tylko wytrzymac te
                        przeloty,to cholera jest najgorsze,ale ceny sa teraz super,nic tylko latac.
          • j-k Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:11
            krystian71 napisała:
            przeciez jeszcze chwila, a caly Swiat sie za nia ,za ta gazeta w opresji ujmie

To sie zgadza...
            Ja tez, gdy beda mieli klopoty, podam im (Sladem Wielkiego Elektryka)
            pomocna NOGE :)
            • krystian71 Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:24
              nu,nu ,wyczuwam pewna ,niesmiala nutke dyskomfortu na mysl o GW .
              hmmm...
              • i-love-2-ski Re: he,he ,ty tez 11.12.06, 21:26
                krystian71 napisała:

> nu,nu ,wyczuwam pewna ,niesmiala nutke dyskomfortu na mysl o GW .
                > hmmm...

moze kupila sierotka ich akcje,a bylo miec wachlarzyk opcji,jak ja:))) te mile
                eunuszki zawsze sie kreca kolo nogi,tylko czekac az podkrakowska wies tu zawita
                ze swoimi jakze oryginalnymi spostrzezeniami,ot niby nic tylko tak z zyczliwosci
                i polecenia pani:)
                • j-k eeh.. biedactwo... 11.12.06, 21:32
                  i-love-2-ski napisała:
                  > moze kupila sierotka ich akcje, a bylo miec wachlarzyk opcji,jak ja:)))

Nie mow mi, ze mialas cos-kiedys wspolnego z Mokotowem,
                  gdyz ciagle czuje tu Czerniakow :)))

Wracajac zas do Adasia, , hloopie pilo statnio za duzo wody... mineralnej.
                  nie moja wina, ze BOMbelki uderzyly mu do glowy :)))
                  • i-love-2-ski Re: eeh.. biedactwo... 11.12.06, 21:43
                    j-k napisał:

> i-love-2-ski napisała:
                    > > moze kupila sierotka ich akcje, a bylo miec wachlarzyk opcji,jak ja:)))
                    >
                    > Nie mow mi, ze mialas cos-kiedys wspolnego z Mokotowem,
                    > gdyz ciagle czuje tu Czerniakow :)))
                    >
                    >
                    zrobie wyjatek jasiu,bo mam dobre serce i widze twoj nieustajacy trUT.jesli
                    chodzi o inwestycje mieszkaniowe,to moge ci szepnac na uszko,ze mam w roznych
                    miejscach jednej gminy totalna ilosc metrow 96,a na dzien wczorajszy przecietna
                    cena metra w tej gminie byla 9,6K /m2.nic tak nie cieszy czleka jak rosnace ceny
                    jego inwestycji,a o ile wiem ostatnio w Warszawie jesli chodzi o ceny mieszkan
                    "sky is the limit",a ja mam czas,ja poczekam spiewajac ho,ho,ho:)
                  • krystian71 Re: eeh.. biedactwo... 11.12.06, 21:43
                    adas od roku juz na odwyku , i to nie od uzywek, jesli nawet ,nic mi o tym nie
                    wiadomo,bo mnie to nic nie obchodzi.
                    Kuracja odwykowa na czym innym polega, musi odzwyczaic sie do wladzy,ktora
                    uwazal za dozywotnia i dziedziczna.
                    Te bombelki jeszcze szybciej uzalezniaja,i stad te desperackie proby i szukanie
                    afer.
                    Jak nie mozna znalesc takich na miare Rywina,Sobotki,Kaczmarka i jego ludzi w
                    min.Finansow ,trzeba szukac cierpliwie.
                    I nazywac je odpowiednio.
                    Z rozmow politycznych robic korupcje polityczna
                    Z pomowienia prostytutek -skandal godny Trybunalu stanu,przedterminowych
                    wyborow ,rozpadu koalicji ,impiczmentu
                    Bo impeachement staje sie impiczmentem,gdy z powodu PICZEK nastepuje
    • genom3 Re: ho ho ho 12.12.06, 02:22
      i-love-2-ski napisała:

> nie mylic z niedorozwinietym hihihi

powiedzialo rozwiniete ho ho ho

,a jak juz przeczytacie to prosze kropko
      > przesujac ten watek na osla,aby tematycznie nie psulo salonow FS.

lizuska, ale obciach

> oczywiscie w zadne Alpy tylko nalezy jezdzic do Colorado,aby wzmocnic nasza
      > ekonomie i skorzystac z okazji,ze dolar juz tak nisko stoi,ze ledwo sam stoi.

ho, ho, ho

> juz widze tysiace wysportowanych koszer sportsmenow czekajacych w kolejce na
      > wyciag,nie orczykowy. zapraszam w gory i na snieg.

ho ho ho
      >
      > ps.fs-sucks ty pewnie masz do Boulder blizej niz ja,tobie to dobrze,ale trzeba
      > sprobowac:)
      > pozdr

ho ho ho
      >
      > breckenridge.ski.com/

ho ho ho

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka