mal-sia 16 lat temu jaką wybrac zmywarkę,jakiej firmy?poradzcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alik Re: zmywarka IP: *.master.pl 16 lat temu Witam! Ja mam elektroluxa i jestem zadowolana(45cm)Jednak radzę, jeśli jest miejsce- na 60cm. Dobre są bosche,ale jeśli mają przyciski w środku,to oprócz małego światełka pod drzwczkami nie widać, czy skończyła zmywać. Szukać najlepiej z tablicą rozdzielczą na zewnątrz! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: zmywarka IP: *.aster.pl 16 lat temu Mam boscha w zabudowie z niewidocznym panelem (w zabudowie taka zmywarka moim zdaniem wygląda lepiej). W trakcie pracy jest zaskakująco cicha. Moja zmywarka po skończonym myciu 3 razy piszczy. Dźwięk można ustawić głośniej lub ciszej albo w ogóle wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.behemota Re: zmywarka 16 lat temu Ja również polecam Boscha. Mój model ma wyświetlacz m.in. z czasem jaki pozostał do końca zmywania. Zużywa niewiele wody, cicho pracuje, górny kosz można ustawić na różnych wysokościach. Za radą znajomych kupiliśmy 60 cm, mimo że jest nas tylko dwoje i to była bardzo dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalina Re: zmywarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Mam siemensa 60-tkę. Wiele słyszałam komentarzy, że za duża na dwie osoby. Dla mnie świetny wybór. Wszystko się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś