Dodaj do ulubionych

he,he a moze by tak uzyc SKYPE

27.12.06, 23:25
zamiast sie lomotac na moderowanym forum GW,moze tak te odwazne samce z
listami do podpisu chcialyby sobie na zywo co nieco powiedziec:)) to forum
rzeczywiscie siegnelo juz dna,skoro nawet grzecznosc pf powoduje napad szalu i
szambiaste bluzgi ze strony patriotow,co to te zacne listy chca podpisac. nu
dlugo tu nie pociagniemy skoro silna grupa samcow i samic postanowila kazdego
sobie podporzadkowac,albo wylewac stek pomyj na niepokornych.nu metody
znane,uj znane no i jezyk tez jakis taki swojski.
Obserwuj wątek
    • marouder Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 27.12.06, 23:27
      Pogadaj sobie z panem Koloradem, swoim amurem.
    • genom3 Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 27.12.06, 23:30
      jaka grzecznosc? ze niby ty grzeczna jestes?:)

moge z tobo pisac, ale gadac to sie brzydze
    • aaki a jakie tam zaraz bluzgi? 27.12.06, 23:35
      chłop chciał dobrze a danusia mu tylko doradziła aby spie..ł
      więc bez przesady :-)
      • chawerim Re: spirdalanctwo 27.12.06, 23:37
        to najlepsze wyjście dla niektórych :)
      • i-love-2-ski Re: a jakie tam zaraz bluzgi? 27.12.06, 23:37
        aaki napisała:

> chłop chciał dobrze a danusia mu tylko doradziła aby spie..ł
        > więc bez przesady :-)

biednemu wiatr zawsze w oczy wieje,teraz biedak poszedl spac a ta nawija
        dalej:))jak mowie zobacz jak sie towarzystwo rozochocilo dzisiaj,widac
        wyglodzone jak cholera tym postem swiatecznym. dzisiaj pelen atak w calym
        rynsztunku od wisly do zdechlego morza:)))
        • aaki Re: a jakie tam zaraz bluzgi? 27.12.06, 23:49
          pf widocznie się cos pokręciło i myslał ze rozmawia na pokojach w wersalu z królową angielską :)
          • i-love-2-ski Re: a jakie tam zaraz bluzgi? 27.12.06, 23:51
            aaki napisała:

> pf widocznie się cos pokręciło i myslał ze rozmawia na pokojach w wersalu z kró
            > lową angielską :)

nu chyba masz racje,a tu ani wersal,ani londyn tylko gruba gerta z paroma
            niedomytymi, bezzebnymi gnomami:)on rzeczywiscie prosi sie o klopoty,nikt go nie
            rozumie a tak chlop chce dobrze:)))
            • aaki Re: a jakie tam zaraz bluzgi? 27.12.06, 23:56
              no chce ,ale dobrymi chęciami to piek... tfu! sheol wybrukowany
              • i-love-2-ski Re: a jakie tam zaraz bluzgi? 28.12.06, 00:04
                aaki napisała:

> no chce ,ale dobrymi chęciami to piek... tfu! sheol wybrukowany

co fakt to fakt,zobacz gdzie koncza ci mili,sympatyczni i grzeczni ludzie na
                naszym forum:))) ale na dobra sprawe paru to chyba nie ma z kim wymienic dwoch
                slow w domu dlatego tutaj tak sie prezy i przegina:) nu spadam bo dzisiaj
                strasznie zabalaganilam,jak widac "akcja motyl" byla forum potrzebna do odnowy
                ducha. ach gdziez te czasy,gdzie "akcja rachelka" nie schodzila z forumow
                prywatnych,panstwowych izraelskich etc. drzewiej to bywaly klotnie no i wazne
                powody do nich;))
    • kapitalizm1 Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 28.12.06, 23:20
      - zamiast Skype uzywaj:

www.jajah.com/
      duzo lepszy.
    • ariadna-enta Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 28.12.06, 23:58
      no ja nie mogę samiczka wyzywa ludzi od Żydów,komuchów,pajaców , nie przebiera
      w słowach i sama zniża poziom tego forum wielce oburzoną udaje.Cholerna
      zakłamana i perfidna mimoza.
    • puls gdyby SKYPE bylo gdy konfidenci/tki kablowali 29.12.06, 00:00
      do SB i konsula PRL ( za paszporciki konsularne ) to byloby ci duzo latwiej
      i anonimowo.....co ?
      No coz ale wtedy nie bylo internetu ..a teraz zostalo tylko smecic na FS
      zgoszknialej damie w wieku balzakowskim .
      • marouder Mocno postbalzakowskim! 29.12.06, 00:02
        I nie przesadzaj z tytulatura, jakiej damie??
    • i-love-2-ski Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 29.12.06, 00:25
      ha ha ha no mozna uzyc i SKYPE z kamerka,to dla tych odwaznych z osprzetowaniem.
      zobaczymy w nich tych 40 latkow i 20 latkow piszacych tu na forum. nu dawajta
      chlopaki swoje adresy i uzupelniajcie sprzet,bo ja w przeciwienstwie do was nie
      mam nic do ukrycia,ani nie wstydze sie swego odbicia w lustrze,figury,wieku i
      urody:)) ha,ha ha ale sie koszer doopki rozsypaly i na tym watku,razem z
      pipidowa polska,te biedna bo siedzaca przed kompem caly dzien.
      • marouder Jestescie pewna dobra kobieto, ze poza waszym... 29.12.06, 00:32
        ..mezem-swietym domowego ogniska!!, znajdzie sie ktos, kto chcialby was ogladac???
        Przeciez, na wasz widok wrony dostaja zawalu serca!!
        • puls Re: Jestescie pewna dobra kobieto, ze poza waszym 29.12.06, 00:46
          marouder napisał:

> ..mezem-swietym domowego ogniska!!, znajdzie sie ktos, kto chcialby was ogladac
          > ???
          > Przeciez, na wasz widok wrony dostaja zawalu serca!!

Albo wychaftowal.. tfu nie lubie krzywych nozek na dziecinnym rowerku
      • puls Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 29.12.06, 00:45
        A te krzywe nozki i niska kanalizacje tez pokazesz ?
        czy to bedzie horror na skype ?

No dawaj kabelku swojego nicka to zadzwonie ( horrory to nie moja broszka
        wiec raz na...moze byc ciekawie )
      • ariadna-enta Re: he,he a moze by tak uzyc SKYPE 29.12.06, 01:00
        popatrzcie ludziska my tu wszyscy na forum brzydcy,grubi,garbaci i głupi tylko
        una jedna cud natury i intelektu.Sama wariatka siedzi już od rana na kompie,a
        innym będzie dosrywać.

"Dawajta chłopaki swoje adresy" ,"nie mam nic do ukrycia" cha cha cha
        no to dawaj kobieto co się szczypiesz.
        • vitalia Re: Musi gdzieś wylać z siebie te pomyje 29.12.06, 01:06
          którymi się żywi!!! no cóż frustracja jej nie zna granic przyzwoitości i
          nadmiar hormonów tak działa.
        • rydzyk_smigly "Samotność w sieci" 29.12.06, 01:10
          Czy nie dopuszczasz Ariadno, że to może być ułomna fizycznie czy psychicznie
          osoba żyjąca tylko z netu i dla netu? Stąd te nieustanne epatowanie publiki
          swoją tężyzną, urodą,intelektem. A to mały, brudny, gruby, samotny pokurcz o
          przetłuszczonych rzadkich włosach siedzi przed kompem, wylewający na wszystkich
          żółć swojego nieudanego życia.
          Olać ją, tak uważam.
          • i-love-2-ski Re: "Samotność w sieci" 29.12.06, 01:28
            rydzyk_smigly napisała:

> Czy nie dopuszczasz Ariadno, że to może być ułomna fizycznie czy psychicznie
            > osoba żyjąca tylko z netu i dla netu? Stąd te nieustanne epatowanie publiki
            > swoją tężyzną, urodą,intelektem. A to mały, brudny, gruby, samotny pokurcz o
            > przetłuszczonych rzadkich włosach siedzi przed kompem, wylewający na wszystkich
            >
            > żółć swojego nieudanego życia.
            > Olać ją, tak uważam.

ha,ha nasz czerwoniutki rydzyk sie i tu zjawil,no jak tam panie rydzyk i ty nie
            masz SKYPE z kamerka,czy boisz sie wlasnego odbicia w niej? olac,was olac
            tchorze pieprzone dobrze mowisz,jak dotad same trajlowania i zadnych konkretow.
            widac jakie z was pokurcze,skoro na zaproszenie jedyne co potraficie to pisac te
            swoje codzienne porcje bzdetow na moj temat. samotnosc w sieci,sure
            honey,dlatego ty zbierasz tu podpisy na akcje charytatywna,a panienka z
            pipidowki razem z amantami polskimi po nocach we wlasnych wyrach spac nie moga
            tylko tu stercza. buhahahhaa,ale z was garsc politowania godnych pajacow i
            tyle.jedno co potraficie to snuc sie za mna jak smrod po gaciach co dzien z tymi
            samymi bzdetami. to ja was olewam tchorze pieprzone,jak mowie niech z was ktorys
            poda mi swoj adres to pogadamy a jak nie to wymiatajcie do wlasnych kompow,bo z
            was zalosne trole i tyle.
            • i-love-2-ski no wlasnie 29.12.06, 01:32
              na konkretny plan podania swojego adresu SKYPE abysmy mogli sie i zobaczyc i
              pogadac te moje mile trole sa jak zwykle pelne animuszu ale nie podaja ZADNEGO
              konkretu. widac kto z was jest wiatrem podszyty,amanty sieciowe i te pieknotki
              kobiece co tu smetnie doszlusowaly. widac kto z was nie lubi swego odbicia w
              lustrze bo i ma ku temu powody. nu a teraz wymiatajcie bo znudziliscie mi sie
              znowu jak co dzien.moze pewnego dnia wymyslicie jak egzystowac na forum
              samemu,bez podpinania sie do drugich i bez trolowania ciagle tych samych nickow
              a na razie idzcie do wyr bo u was juz pozna noc.
            • marouder Powiedziala,co wiedziala i frrrrrrrr..poleciala/nt 29.12.06, 01:34

• rydzyk_smigly Trafiło. 29.12.06, 01:36
              zgłoś się po samca i zaznacz w ofercie że jesteś umysłowo nietego ;)
              www.infoteria.pl/letter1.php?branza1=Biura%20matrymonialne
              • i-love-2-ski Re: Trafiło. 29.12.06, 01:41

jak nie rozumiesz tekstu to nie zabieraj sie za pisanie na tym watku. wiesz
                czerwoncu na jaki tu temat mowimy,poczytaj tresc wpisu i albo daj mi swoj adres
                SKYPE,albo wypierniczaj zbierac podpisy tchorzu.samca to ty sobie znajdz,bo
                watpie,ze samice beda mialy na ciebie ochote,moze nawet na tym watku jakiegos
                dla siebie ustrzelisz.
                • rydzyk_smigly przeciez tekst zrozumiały-szukasz samca na skajpie 29.12.06, 01:46
                  chcesz go najpierw obejrzeć przez dziurkę od kamerki, molestantko. A jeśli
                  szukasz to jesteś samotna. Samotna jesteś bo masz defekt a my to widzimy. To
                  wszystko :))
            • ariadna-enta Re: "Samotność w sieci" 29.12.06, 01:51
              sranie w bambus love - ty bez nas żyć nie możesz,dawno kretynko miało cię tu
              nie być,ale ciekawość jest silniejsza i siedzisz na dupie przy komputerze tak
              jak my. Tylko my nie udajemy,że jest inaczej.
              Masz jakieś wąty do mojego miasta? bo cięgiem nawijasz o tej pipidówie,no coś
              masz ubogi słownik.
              A ty piękna mery z abwery takiego masz cudnego faceta to czemu do cholery z nim
              nie leżysz tylko tu siedzisz i pomyje na ludzi wylewasz?.

Myślisz,że będziesz innych bezkarnie obrażać,a my zamkniemy bużki w ciup?
              Zamiast bredzić na forum i pieprzyć o swojej urodzie zarozumiała zołzo kup se
              słownik jężyka polskiego bo w kółko operujesz jednymi i tymi samymi
              wyświechtanymi sloganami.
              I zrozum raz na zawsze,że ja żadnych podpisów nie zbieram,więc zejdż z tego
              tematu boś nudna jak zdarta płyta.
          • ariadna-enta Re: "Samotność w sieci" 29.12.06, 01:33
            co do jej wyglądu to się nie wypowiadam bo nie widziałam,ale faktycznie ma
            jakieś przerośnięte ego.
            Mnie nie obchodzą jej frustracje,niech idzie z nimi do psychologa.
            • i-love-2-ski Re: "Samotność w sieci" 29.12.06, 01:38
              ariadna-enta napisała:

> co do jej wyglądu to się nie wypowiadam bo nie widziałam,ale faktycznie ma
              > jakieś przerośnięte ego.
              > Mnie nie obchodzą jej frustracje,niech idzie z nimi do psychologa.

a ja mysle,ze ktos kto o 1.30 nie spi po nocach tylko siedzi pochylony nad
              kompem i nie umie na zadane pytanie dac normalnej odpowiedzi,sam powinien zaczac
              do lekarzy chodzic. wiesz na jaki temat tu mowimy pieknotko polska,jesli nie
              wiesz to poczytaj,jesli poczytasz to sie ustosunkuj na temat,a jesli nie
              potrafisz nic dodac na temat to otworz okno,zrob pare przysiadow,pocwicz oddechy
              i idz spac. na boga zamknij juz kompa,bo calodzienne siedzenie przed nim
              powoduje juz chyba oczoplas.co z was za ludzie,czy wy macie jakies zycie oprocz
              calodobowego sledzenia forum. macie jakies rodziny,macie
              mezow,zony,dzieci,znajomych co wy o tej porze robicie przed komputerami? sami
              jestescie totalnie zboczeni i chorzy,zacznijcie sie leczyc na adykcje
              komputerowa,bo to powazny problem.
              • vitalia A ty masz piękności światowa ? 29.12.06, 01:42
                >na boga zamknij juz kompa,bo calodzienne siedzenie przed nim
                >powoduje juz chyba oczoplas.co z was za ludzie,czy wy macie jakies zycie oprocz
                >calodobowego sledzenia forum. macie jakies rodziny,macie.............

takaś entelegętna to zajmij się czymś bardziej produktywnym może!
                • i-love-2-ski Re: A ty masz piękności światowa ? 29.12.06, 01:46
                  vitalia napisała:

.
                  >
                  > takaś entelegętna to zajmij się czymś bardziej produktywnym może!
                  >
                  >
                  nastepna,ktora o 1.30 na judajce juz spac nie moze. chyba tez jestes dosc
                  ograniczona skoro nie rozumiesz o czym watek. na trajlowanie dobierz sobie
                  amantow na swym forum,a mnie nie zawracaj d.. bo nie mam ochoty na czcze gadanie
                  z cala wasza schorowana sfora. jak widze bezsennosc to wasza wspolna cecha,ale
                  za tym kryje sie zwykle powod medyczny i na twoim miejscu zajelabym sie soba a
                  nie podklejala sie do mego nicku ze swoimi koszer radami. jak bede ich
                  potrzebowac to wysle ci e-mail a na razie dobranoc cudo judajkowe.
                  • absztyfikant Re: A ty masz piękności światowa ? 29.12.06, 01:48
                    Pustema jest dzisiaj bardzo zdenerwowana:)))
                    • rydzyk_smigly hormony grają marsza a fantoma nima :)) 29.12.06, 01:50

• i-love-2-ski Re: hormony grają marsza a fantoma nima :)) 29.12.06, 01:55
                        a twoje jak widac sa w zaniku mily samczyku.szkoda na was czasu,jak mowie widac
                        kto sie boi swego odbicia w lustrze,bo ma ku temu powody. dobranoc milemu
                        panstwu,bo nie zamierzam dorownac waszej wirtualnej witalnosci przesiadujac do 2
                        nad ranem nad kompem,az spadne sama z krzesla. nie skorzystaliscie z okzaji
                        wasza strata,ale wasz brak odpowiedzi na proste pytanie daje wiele do
                        myslenia.so long samce i samice milych snow wam zycze i oby dobry morfeusz
                        porwal was w swe objecia jak najszybciej,bo jak widze na wasze "drugie" acz
                        gorace polowy to chyba nie macie co liczyc. wonder why?

>
                        • marouder Jesli moge wtracic... 29.12.06, 02:04
                          Mam wrazenie, ze Morfeusz w p. ustach brzmi nienaturalnie, moze raczej zlozylaby
                          nam pani zyczenia Dobrej Nocy uzywajac do tego sformulowan typu: "uderzyc w
                          kimonko" lub "uciac komara"?
                          • rydzyk_smigly "pierdyknąć się do wyra"bardziej po greenpoincku 29.12.06, 02:07
                            marouder napisał:

> Mam wrazenie, ze Morfeusz w p. ustach brzmi nienaturalnie, moze raczej
                            zlozylab
                            > y
                            > nam pani zyczenia Dobrej Nocy uzywajac do tego sformulowan typu: "uderzyc w
                            > kimonko" lub "uciac komara"?
                            • vitalia Re: "pierdyknąć się do wyra"bardziej po greenpoin 29.12.06, 02:09
                              rydzyk_smigly napisała:

> marouder napisał:
                              >
                              > > Mam wrazenie, ze Morfeusz w p. ustach brzmi nienaturalnie, moze raczej
                              > zlozylab
                              > > y
                              > > nam pani zyczenia Dobrej Nocy uzywajac do tego sformulowan typu: "uderzyc
                              > w
                              > > kimonko" lub "uciac komara"?
                              >
                              > czy mówisz o tym greenpoinciku, który to ostatnio zdominowany przez islam
                              jest ????
                            • marouder Nie chcialem tak wprost oj.derektorze:)/nt 29.12.06, 02:10

• marouder Re: A ty masz piękności światowa ? 29.12.06, 01:50
                      Klamczuchy patologiczne tak maja!!
                    • vitalia Re: na nerwy najllepsze kółko różańcowe 29.12.06, 02:04
                      absztyfikant napisał:

> Pustema jest dzisiaj bardzo zdenerwowana:)))

i tak w kółko to samo powtarza, tratata tratata tratata
                      >
                      • i-love-2-ski Re: na nerwy najllepsze kółko różańcowe 29.12.06, 02:14
                        ja judajce o 2am,dziekuje kotus postoje.popros absztyfa to ci dobry hymn na
                        dobranoc zanuci. widzisz gdzybys mi podala swoj adres SKYPE to wygrala bym ci
                        cos na fleciku non koszer,ale jak mowie twoja strata:) no dobra dzieci
                        trzymajcie sie razem bo musze leciec w non koszer swiat.

Colorado mon amour
                        • vitalia Re: na nerwy najllepsze kółko różańcowe 29.12.06, 02:19
                          i-love-2-ski napisała:

> ja judajce o 2am,dziekuje kotus postoje.popros absztyfa to ci dobry hymn na
                          > dobranoc zanuci. widzisz gdzybys mi podala swoj adres SKYPE to wygrala bym ci
                          > cos na fleciku non koszer,ale jak mowie twoja strata:) no dobra dzieci
                          > trzymajcie sie razem bo musze leciec w non koszer swiat.
                          >

A co chciałabyś mi powiedzieć przez ten skype ? hę ?
                          czy może zobaczyć ?
                          A o Judaicę się nie martw, ma się całkiem dobrze:)
                          >
                          > Colorado mon amour
                  • vitalia Re: oj oj :)))))))))) 29.12.06, 01:59
                    wiesz , twoja dupa to mnie całkiem nie rajcuje..
              • ariadna-enta Re: "Samotność w sieci" 29.12.06, 02:00
                a ty debilko to niby gdzie teraz siedzisz i nie martw się o nasze rodziny bo
                damy sobie radę.A kto ci powiedział,że ja chcę z tobą dyskutować- ja rozmawiam
                z normalnymi ludżmi,którzy mnie nie wyzywają od Żydów i komuchów.
                Idż mężusiowi obiad ugotować,albo weż ścierkę do ręki i odpręż się trochę bo
                coś nerwowa jesteś.
                Za to ja mam coraz większy ubaw z ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka