aaki 14.01.07, 00:11 ja ide spać,a wy piszecie dalej, OK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: Możemy pójśc na ugode... 14.01.07, 00:16 no way,ja bede pilnowac czy mossad z blazarkiem nie stoja za drzwiami. spij,spij dam ci znac jak centrala sie rozdzwoni za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Możemy pójśc na ugode... 14.01.07, 00:27 łel,olrajt,okej,wery gód.obejmujesz dyżur do rana.gót lak Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Możemy pójśc na ugode... 14.01.07, 00:28 aaki napisała: > łel,olrajt,okej,wery gód.obejmujesz dyżur do rana.gót lak jakies 2 godziny bo ide obgladac film o tym jak dzielny israel obronil sie przed banda palestynska. zapowiada sie niezly seans,nu i jutro bede mogla byc in.. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Pokraczna cyklistka wulgarna dzisiaj bardzo 14.01.07, 00:57 Caly czas wtraca swoje uwagi o wibratorze . Trociny juz sie sypia ,a jeszcze cos tam pamieta . Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Pokraczna cyklistka wulgarna dzisiaj bardzo 14.01.07, 08:22 Brakuje jej cholpa... :)) A Krystek nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Możemy pójśc na ugode... 14.01.07, 00:32 Na was nie warto nawet sobie strzepic klawiatury. By the way: szperacz, objasnij jej co i jak z tym urzadzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Możemy pójśc na ugode... 14.01.07, 00:35 absztyfikant napisał: > Na was nie warto nawet sobie strzepic klawiatury. By the way: szperacz, objasni > j > jej co i jak z tym urzadzeniem. > a co masz ja w strzepach,mossad nie dal ci jakiejs porzadnej? nu wstyd,masz racje nie strzep sobie niczego lepiej idz sie zarapij lub zjudajkuj. w koncu taki as jak ty nie powinien z plebsem nawijac. nu zmykaj no zaraz z tym wibratorkiem,tylko nie zapomnij wyklikac mnie po drodze na moderacji lub reczno-noznie mucho z koneksjamY.psia mac a to cholera wazniacha,musze rece umyc z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Pokraczny jazgot dziecinnego rowerka z bejzmentu 14.01.07, 00:59 Prozak za drogi ? Bye bye , twoje dullarki w Polsce juz nic nie warte ( i paszporcik konsularny takze )))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Pokraczny jazgot dziecinnego rowerka z bejzme 14.01.07, 08:29 Hmmm... Za drogi - nie sadze. Ale na nia chyba juz i to nie dziala... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 08:34 dalej nie powiedzialas mnie z ktorego plemienia pochodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 08:39 a coz to ma za znaczenie z jakiego plemienia pochodzi? Przeciez nikt i ciebie nie pyta z jakiego plemienia bam_buko pochodzi... Jesli juz domagasz sie takich informacji, to najpierw przedstaw sie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 08:44 hehe obronca z urzedu sie zjawil.....rowniez dyzur czy normalna dniowka?? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 08:51 nie , raczej staropolska grzecznosc... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 08:59 w porzadku....niech sie nie boi...nie zjem jej Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Tutu/Tutsi masz dzisiaj dyzur?? 14.01.07, 09:56 Bac sie ciebie, takiego drania?? I tak miernego hakera, ktory nie potrafi mi odpowiedziec na proste pytanie - skad kilkam, dlatego musi sie poslugiwac podstepami, aby wyciagnac informacje od innych, moja droga INEZ6... :))) Idz sie lecz. Schizofrenia to powazny przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Bam_buko 14.01.07, 09:53 Widzisz, kochasiu, jaki jestes przejrzysty... Zapomniales sie przelogowac?? ;)) Poza tym, jak jestes tak tepy i nie pamietasz moich odpowiedzi - twoja strata. Powtarzac ci ich nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko tutu/tutsi ty sie dobrze czujesz?? 14.01.07, 11:28 moze masz po szabasowa goraczke?? nie pomylilas adresata?? nie pamietam bysmy byli kochasiami..... Odpowiedz Link Zgłoś