Dodaj do ulubionych

__ CNN______ manipulacje_______i______ kłamsTVa___

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 16:15
Kopia:

Re: OTO SZCZYT CHAMSKICH MANIPULACJI MEDIÓW !!!
Autor: Gość portalu: #
Data: 16-11-2001 08:24 adres: *.wroclaw.tpnet.pl
--------------------------------------------------------------------------------
Gość portalu: pytanie napisał(a):

> Podano w TVN za źródłami z Watykanu (tyle, że nie w wiadomościach ale w Talk
> Show i to "na boku" !) - ZDJĘCIA WIWATUJĄCYCH PALESTYŃCZYKÓW POKAZYWANE NON
> STOP WRAZ ZE ZDJĘCIAMI PŁONĄCEGO WTC TO SĄ ZDJĘCIA ARCHIWALNE SPRZED 10 LAT.
> Czy ktoś potrafi to zweryfikować ???

Pisalem o tym w watku o ataku na WTC.
Dziennikarz (pisalem tam jakiej stacji, bodaj CNN) tlumaczyl, ze nie mial
akurat zdjec
a musial zilustrowac depesze o tym, ze Palestynczycy sie ciesza z ataku.
Wykorzystal film sprzed lat z wizyty i powitania.
CNN relacjonowala wojny z Iraku i Jugoslawii - dziwi to jeszcze kogos ?
TV P jest z cala pewnoscia w czolowce wyscigu manipulacji.
Kto nie wierzy niech sobie kupi stoper i uzyje go w programie Forum Polityczne
1- ynki.
Jest 4 -ech (slownie : czterech) redaktorow. NIC nie
przejdzie "nieprawomyslnego !"

Gembarowskiego przebija ostatnio Durczok w "sterowaniu" wypowiedzia rozmowcy.
P.S. Nazwiska prezenterow nie zostaly zmienione !
Obserwuj wątek
    • Gość: trudziej Re: __ CNN______ manipulacje_______i______ kłamsTVa___ IP: 18.30.51.* 19.11.01, 18:23
      I glupi jest ten co uwierzy w twoje bajki, Vist. Ta sama stacja kilka miesiecy
      temu bembnila o A. Sharonie jako zbrodzniarza wojennego i powolywala sie na sad
      w Hadze a ty wymachiwales w tym czasie choragiewka. Ta sama stacje co dzisiaj
      krytykujesz, oklaskiwales. Badz konsekwetny w twoim zachowaniu. A moze ty
      widzisz tylko twoja prawde?

Jezeli tak twierdzisz ze CNN klamala 11 wrzesnia 2001 na temat cieszacych sie
      Palestynczykow ze smierci niewinnych ludzi w USA, to tak samo klamala stacja
      CNN o A. Sharonie.

Tu sie wkopales po sama szyje.

Ta twoja paranoja przeszladowania ciebie przez Zydow juz calkowicie ci upadla
      na rozum. Jestes psychicznie chory i niestety na ciebie juz zapozno.

Zal mi ciebie i twoich ziomkow.

Pamietam jak w innych watkach ty pisales o Polakach jako cacy ludzie ktorzy
      dbaja o inne narodowosci... Oto przyklad maltretowania ludzi w Polsce.

Wstydz sie Vist ze tak daleko siegasz o prawa ludzkie a nie zauwazasz
      maltretowanych ludzi przez twoich ziomkow w Polsce.

"W opublikowanym w maju raporcie AI o przestrzeganiu praw człowieka wśród
      krajów, w których dochodzi do łamania praw człowieka, znalazła się Polska.
      Według Amnesty, najbardziej niepokojące są w Polsce samowolne zatrzymania i
      maltretowanie w izbach wytrzeźwień. Organizacja twierdzi, że polskie władze
      tolerowały też przypadki "fali" w wojsku i nie chroniły należycie przed
      przemocą mieszkających w Polsce Cyganów."

Wolalbym abys wykrzykiwal swoj protest przeciw Polaka w Polsce (oczywiscie mowa
      o tych ktorzy nie przestrzegaja praw) a pozniej zaja sie innymi narodami o ile
      jestes Polakiem i na przesladowanych i maltretowanych Polakach ci zalezy.
      • Gość: nik CNN wywodzi sie ze szkoły Goebbelsa. IP: *.216-194-20-17.nyc.ny.metconnect.net 19.11.01, 18:38
        CNN wywodzi sie ze szkoły Goebbelsa. Urban to przy nich płotka.
        • Gość: knorr raz cacy, raz be? IP: 132.198.195.* 19.11.01, 18:49
          Vistowi ta szkolka raz odpowiada a raz nie?

To jak to bedzie? CNN klamie czy nie klamie?

Prosze sie zdecydowac!!!!!!!!!!

CNN klamie?

OK - mi na reke.

CNN klamalo o A. S H A R O N I E tak jak klamalo o cieszacych sie
          Palestynczykach.
    • puls klamiesz znowu Vist ,klamiesz z premedytacja Vist 19.11.01, 20:23
      Klamiesz ale glupio Vist na plakatach w Gazie po tragedi w USA pisalo
      wyraznie WTC i samoloty byly narysowane .
      Wiec nie wysilaj sie ,Arafat kilkakrotnie aresztowal dziennikarzy za
      filmowanie swietujacych arabkow , a filmy skonfiskowal .
      Byl ogloszony protest dziennikarzy zagranicznych ,pisano o tym takze na
      forum.
      Vist mysli ze mamy krotka pamiec i znow nawija swoje proarabskie
      watki .
      kurde ale jedno sie nie zmienilo stale klamiesz .
      • zbik Re: klamiesz znowu Vist ,klamiesz z premedytacja Vist 19.11.01, 20:49
        puls napisał(a):

> Klamiesz ale glupio Vist na plakatach w Gazie po tragedi w USA pisalo
        > wyraznie WTC i samoloty byly narysowane .
        > Wiec nie wysilaj sie ,Arafat kilkakrotnie aresztowal dziennikarzy za
        > filmowanie swietujacych arabkow , a filmy skonfiskowal .
        > Byl ogloszony protest dziennikarzy zagranicznych ,pisano o tym takze na
        > forum.
        > Vist mysli ze mamy krotka pamiec i znow nawija swoje proarabskie
        > watki .
        > kurde ale jedno sie nie zmienilo stale klamiesz .

Scigali tych dziennikarzy co filmowali arabstwo jakby zrobili cos zlego ,
        prawdy sie boja swinie terrorystyczne ,a arabstwo na forum ocknelo sie
        i dalej nawija swoje .

• Gość: Aynur TO PRAWDA IP: 62.46.18.* 19.11.01, 20:36
      Sama widzialam te zdiecia 10 lat temu, one byly zrobione po wojnie w Korfez.
      Palestynczycy w ogole nie wiedzieli ze taki zamach na WTC bedzie bo oni by to
      odpowiednio wykorzystali. Byli bardziej zaskoczeni niz wszyscy inni.....
      Pozdrawiam pana Vista.
      Jest pan bardzo madrym czlowiekiem.
      Gratuluje.
      Ta reszta obudzi sie pozniej, byle nie za pozno.....
      • Gość: Paul Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 208.130.53.* 19.11.01, 20:46
        Gość portalu: Aynur napisał(a):

> Sama widzialam te zdiecia 10 lat temu, one byly zrobione po wojnie w Korfez.
        > Palestynczycy w ogole nie wiedzieli ze taki zamach na WTC bedzie bo oni by to
        > odpowiednio wykorzystali. Byli bardziej zaskoczeni niz wszyscy inni.....
        > Pozdrawiam pana Vista.
        > Jest pan bardzo madrym czlowiekiem.
        > Gratuluje.
        > Ta reszta obudzi sie pozniej, byle nie za pozno.....
        Bo.......co? Powiedz Aynur, co sie stanie? Poza tym, jesli chodzi o "klamstwa",
        to jak mawial jeden facet, ktorego maja za wariata:"im wieksze klamstwo, tym
        wiecej ludzi w nie uwierzy". Poza tym "u mnie", w NJ, w "pewnym miescie", gdzie
        populacja arabow jest durza, tez sie cieszyli i nie tylko tam. Wiem o tym, bo tu
        mieszkam. Nie byl to odosobniony przypadek. Teraz wiekrzosc "aktywistow" siedzi.
        I dobrze, wiesz dlaczego? Bo tak sie sklada, ze akurat w tym miescie o ktorym
        mowie jest durzo murzynow, Amerykanow hiszpanskiego pochodzenia, ktorzy
        delikatnie rzecz biorac...nie przebieraja w "srodkach" i policja musiala sie
        sporo natrudzic, zeby ich "utrzymac w miejscu", a do linczu byl tylko krok.
        Uszanowanie.

• Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.16.* 19.11.01, 21:18
          Bylam w Atlantic City- tam bylo tak duzo murzynow ze balismy sie w nocy
          poruszac bez samochodu.Potem zaczelismy spacerowac w dzien.Nasze dzieci (brata
          i moje) bawily sie z innymi dziecmi murzynskimi i nie bylo problemow.
          Zalezy co kto sobie wmowi.
          Jak juz pisalam ten atak nie byl na zasadsach dzihadu, zginelo duzo niewinnych
          ludzi i ten kto z tego sie cieszyl byl takim samym zboczencem jak i ci co
          wykorzystali to potem dla propagandy przeciw islamowi.Obojetnie kto to zrobil
          mial nie rowno pod sufitem.
          Sa duzo lepsze cele do takich nalotow jak Bialy dom, Pentagon...Dlaczego ten
          ktos, (ci ktosie) spieprzyli te dwa naloty a ten na WTC tak im "dobrze" wyszedl?
          Z czego tu sie cieszyc?
          Tam przeciez nawet nikt wazny nie zginal i bylo tam tez mnostwo muzulmanow...
          Pozdrawiam
          • Gość: Paul Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 208.130.53.* 19.11.01, 21:34

> Bylam w Atlantic City- tam bylo tak duzo murzynow ze balismy sie w nocy
            > poruszac bez samochodu.Potem zaczelismy spacerowac w dzien.Nasze dzieci (brata
            > i moje) bawily sie z innymi dziecmi murzynskimi i nie bylo problemow.
            > Zalezy co kto sobie wmowi.
            > Jak juz pisalam ten atak nie byl na zasadsach dzihadu, zginelo duzo niewinnych
            > ludzi i ten kto z tego sie cieszyl byl takim samym zboczencem jak i ci co
            > wykorzystali to potem dla propagandy przeciw islamowi.Obojetnie kto to zrobil
            > mial nie rowno pod sufitem.
            > Sa duzo lepsze cele do takich nalotow jak Bialy dom, Pentagon...Dlaczego ten
            > ktos, (ci ktosie) spieprzyli te dwa naloty a ten na WTC tak im "dobrze" wyszedl
            > ?
            > Z czego tu sie cieszyc?
            > Tam przeciez nawet nikt wazny nie zginal i bylo tam tez mnostwo muzulmanow...
            > Pozdrawiam
            OK, co chcialas przekazac w tym poscie? Ja mowilem o Patterson, NJ. To straszna
            dziura i nawet nie porownuj jej do Atlantic City. Fakt pozostaje faktem. Przed
            9/11 w Pattersonie dzieci tez "bawily sie" spokojnie. I wlasnie ten fakt mnie
            dziwi. Oczywiscie, nie cieszyli sie wszyscy, oczywiscie nie mozna generalizowac,
            oczywiscie WTC zawalil sie caly, a pentagon zostal "tylko" nadburzony, a 4
            samolot spadl daleko od "celu podrozy". No i....? Twoje ostatnie zdanie dziwi
            mnie najbardziej :"tam przeciez nikt wazny nie zginal......". Holly shit, ty
            myslisz jak "oni". Z jednej strony piszesz, ze nie bylo sie z czego cieszyc i
            kazdy kto sie cieszyl "mial nierowno pod sufitem", z drugiej piszesz, ze nie bylo
            sie z czego cieszyc, bo "nikt wazny nie zginal", w zasadzie "misja" udala sie
            polowicznie i wojownicy spieprzyli robote. Czy ty myslisz o tym co piszesz?
            Czy mozesz wyklarowac dokladniej co mialas na mysli?

• Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.17.* 19.11.01, 21:46
              Napisalam ze nikt na swiecie nie mial sie z czego cieszyc-ani muzulmanin ani
              inny.
              Kto normalny cieszy sie ze smierci niewinnych ludzi?
              Nie zginal w tych atakach niczyj wrog a wiec z CZEGO sie cieszyli ci przez
              Ciebie wymienieni?
              • Gość: Paul Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 208.130.53.* 19.11.01, 21:53

> Napisalam ze nikt na swiecie nie mial sie z czego cieszyc-ani muzulmanin ani
                > inny.
                > Kto normalny cieszy sie ze smierci niewinnych ludzi?
                > Nie zginal w tych atakach niczyj wrog a wiec z CZEGO sie cieszyli ci przez
                > Ciebie wymienieni?
                To w takim razie jacy wrogowie i gdzie powinni zginac? Kto, gzie jest czyim
                wrogiem? Pozdrawiam.

• Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.17.* 19.11.01, 22:00
                  Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Aynur napisał(a):
                  >
                  > > Napisalam ze nikt na swiecie nie mial sie z czego cieszyc-ani muzulmanin a
                  > ni
                  > > inny.
                  > > Kto normalny cieszy sie ze smierci niewinnych ludzi?
                  > > Nie zginal w tych atakach niczyj wrog a wiec z CZEGO sie cieszyli ci przez
                  >
                  > > Ciebie wymienieni?
                  > To w takim razie jacy wrogowie i gdzie powinni zginac? Kto, gzie jest czyim
                  > wrogiem? Pozdrawiam.
                  >

Ja na szczescie nie mam wrogow (nie liczac angela) ale ludzie wyszukuja sobie
                  bardzo latwo wrogow, jak ich nie ma to sobie wymyslaja.
                  To do niczego nie doprowadza ja najbardziej boje sie takich sklerotykow co na
                  przyklad doszukuja sie winy w innych a u siebie nie widza.
                  Po 11.09 wszystko sie zmienilo-co zrobic?
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Paul Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 208.130.53.* 19.11.01, 22:06

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                    > >
                    > > > Napisalam ze nikt na swiecie nie mial sie z czego cieszyc-ani muzulma
                    > nin a
                    > > ni
                    > > > inny.
                    > > > Kto normalny cieszy sie ze smierci niewinnych ludzi?
                    > > > Nie zginal w tych atakach niczyj wrog a wiec z CZEGO sie cieszyli ci
                    > przez
                    > >
                    > > > Ciebie wymienieni?
                    > > To w takim razie jacy wrogowie i gdzie powinni zginac? Kto, gzie jest czy
                    > im
                    > > wrogiem? Pozdrawiam.
                    > >
                    >
                    > Ja na szczescie nie mam wrogow (nie liczac angela) ale ludzie wyszukuja sobie
                    > bardzo latwo wrogow, jak ich nie ma to sobie wymyslaja.
                    > To do niczego nie doprowadza ja najbardziej boje sie takich sklerotykow co na
                    > przyklad doszukuja sie winy w innych a u siebie nie widza.
                    > Po 11.09 wszystko sie zmienilo-co zrobic?
                    > Pozdrawiam
                    To ciekawe co piszesz, ja tez oczywiscie nie mam wrogow (moze za wyjatkiem tego
                    forum ;-)). Ale nie odpowiedzialas mi na pytanie. Zwyczajnie jestem ciekaw kto
                    wedlug ciebie (jako muzulmanki, "oblatanej" w rzeczach na ktorych sie zupelnie
                    nie znam) "powinien" zginac, zeby ci, jak piszesz "nienormalni" mieli naprawde
                    sie z czego cieszyc. Czysta ciekawosc. Pozdrawiam.

• Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.16.* 19.11.01, 22:49

> wedlug ciebie (jako muzulmanki, "oblatanej" w rzeczach na ktorych sie zupelnie
                      > nie znam) "powinien" zginac, zeby ci, jak piszesz "nienormalni" mieli naprawde
                      > sie z czego cieszyc. Czysta ciekawosc. Pozdrawiam.
                      >

Czyjs wrog-nie wiem.
                      Kto w swiecie nie ma wrogow..
                      Ty wychodzisz z zalozenia ze to zrobili muzulmanie , ja nie biore pod uwage
                      nikogo.Po prostu nie zginela tam zadna wazna osobistosc.
                      Angela tam tez nie bylo....

Ja patrze na to z punktu widzenia wszystkich panstw i nie widze w tym zadnego
                      zysku .Po prostu mysle :Do czego to mialo byc dobre?
                      Moze nie za dobrze znam sie na polityce ale..
                      • Gość: Paul Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 208.130.53.* 19.11.01, 22:58

>
                        > > wedlug ciebie (jako muzulmanki, "oblatanej" w rzeczach na ktorych sie zupe
                        > lnie
                        > > nie znam) "powinien" zginac, zeby ci, jak piszesz "nienormalni" mieli napr
                        > awde
                        > > sie z czego cieszyc. Czysta ciekawosc. Pozdrawiam.
                        > >
                        >
                        > Czyjs wrog-nie wiem.
                        > Kto w swiecie nie ma wrogow..
                        > Ty wychodzisz z zalozenia ze to zrobili muzulmanie , ja nie biore pod uwage
                        > nikogo.Po prostu nie zginela tam zadna wazna osobistosc.
                        > Angela tam tez nie bylo....
                        >
                        > Ja patrze na to z punktu widzenia wszystkich panstw i nie widze w tym zadnego
                        > zysku .Po prostu mysle :Do czego to mialo byc dobre?
                        > Moze nie za dobrze znam sie na polityce ale..
                        No, ale przeciez w akcie terrorystycznym bardziej chodzi o efekt. Efekt
                        jaknajbardziej zostal osiagniety, nie uwazasz? Sama sie pytasz "Do czego by "to"
                        (chodzi ci o zawalenie WTC) mialo byc dobre? Jakie wedlug Ciebie, czy np. tego
                        co uslyszalas powinny byc inne cele, te w przenosni "dobre"? Wiem ze oboje nie
                        jestesmy expertami w polityce, a tym bardziej w chorej psychice terrorystow,
                        tylko interesuje mnie co ty mozesz o tym myslec. Ja uwazam ze Pentagon to dobry
                        ale trudny cel, bo plaski. Juz chyba bardziej Capitol, albo Bialy Dom, nie?
                        Pozdrawiam

• Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.16.* 19.11.01, 23:02
                          Zabawiasz sie z angelem, na sile chcesz mi te ataki wmowic?
                          Po co mi to?
                          Do garnka nie da sie wlozyc.
                          • _angel_ Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... 19.11.01, 23:12

> Zabawiasz sie z angelem, na sile chcesz mi te ataki wmowic?
                            > Po co mi to?
                            > Do garnka nie da sie wlozyc.

Ciebie do niego smialo mozna wrzucic...
                          • Gość: Paul Ja nie chce nic do garnka wkladac ;-) IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 02:35

> Zabawiasz sie z angelem, na sile chcesz mi te ataki wmowic?
                            > Po co mi to?
                            > Do garnka nie da sie wlozyc.
                            Nie moja droga, wcale sie nie zabawiam. Nie wiem jak ci to przyszlo do glowy.
                            Zadalem normalne pytanie, wysnute z twojego postu. Nie mialem zamiaru smuc
                            zadnych ironicznych zartow, ani obrzucac cie wyzwiskami. Nie mialem zamiaru cie
                            o nic oskarzac, ani nie zadawalem podchwytliwych pytan. Zwyczajnie twoja
                            wypowiedz wydala mi sie interesujaca i warta dalszej rozmowy. To wszystko.
                            Pozdrawiam

• Gość: Aynur Re: Ja nie chce nic do garnka wkladac ;-) IP: 62.46.16.* 20.11.01, 14:49
                              > Nie moja droga, wcale sie nie zabawiam. Nie wiem jak ci to przyszlo do glowy.
                              >
                              > Zadalem normalne pytanie, wysnute z twojego postu. Nie mialem zamiaru smuc
                              > zadnych ironicznych zartow, ani obrzucac cie wyzwiskami. Nie mialem zamiaru ci
                              > e
                              > o nic oskarzac, ani nie zadawalem podchwytliwych pytan. Zwyczajnie twoja
                              > wypowiedz wydala mi sie interesujaca i warta dalszej rozmowy. To wszystko.
                              > Pozdrawiam

Fajnie by bylo gdybys w przyszlosci swojego sluzacego angel zostawil w domu albo
                              przywiazal do drzwi.Nie widzisz ze gryzie i denerwuje?
                              W takich warunkach trudno sie skoncentrowac.
                              Co do wypowiedzi-
                              Ty zakladasz ze zrobili ten caly atak muzulmanie, dlatego wyraznie napisalam ze
                              w WTC do zabitych nalezeli tez muzulmanie -a wiec co bylo na celu?
                              Ja zakladam ze mogl to zrobic kazdy, ale tez nie znalazlam zadnego powodu dla
                              ktorego by ten atak bylby dokonany.
                              Ty , jak zrozumialam , doszukujesz sie kogo ja bym chciala tam widziec zabitego?
                              A wiec Ameryka zostala zaatakowana przez wlasnych obywateli i na wlasnym terenie
                              i z tego powodu bombarduje Afganistan pod haslem bin Laden.
                              Ten kogo ja bym tam chciala widziec, wczesniej czy pozniej tam bedzie.
                              Jezeli bedziesz chcial w przyszlosci ze mna pogadac to zostaw psa w domu prosze.
                              Apropos:
                              Byl szczepiony?
                              Bo mnie ugryzl...
                              Pozdrawiam

• Gość: Paul Do Aynur - podyskutujmy...... IP: 208.130.53.* 20.11.01, 16:36

> > Nie moja droga, wcale sie nie zabawiam. Nie wiem jak ci to przyszlo do gl
                                > owy.
                                > >
                                > > Zadalem normalne pytanie, wysnute z twojego postu. Nie mialem zamiaru smu
                                > c
                                > > zadnych ironicznych zartow, ani obrzucac cie wyzwiskami. Nie mialem zamia
                                > ru ci
                                > > e
                                > > o nic oskarzac, ani nie zadawalem podchwytliwych pytan. Zwyczajnie twoja
                                > > wypowiedz wydala mi sie interesujaca i warta dalszej rozmowy. To wszystko
                                > .
                                > > Pozdrawiam
                                >
                                >
                                > Fajnie by bylo gdybys w przyszlosci swojego sluzacego angel zostawil w domu alb
                                > o
                                > przywiazal do drzwi.Nie widzisz ze gryzie i denerwuje?
                                > W takich warunkach trudno sie skoncentrowac.
                                > Co do wypowiedzi-
                                > Ty zakladasz ze zrobili ten caly atak muzulmanie, dlatego wyraznie napisalam z
                                > e
                                > w WTC do zabitych nalezeli tez muzulmanie -a wiec co bylo na celu?
                                > Ja zakladam ze mogl to zrobic kazdy, ale tez nie znalazlam zadnego powodu dla
                                > ktorego by ten atak bylby dokonany.
                                > Ty , jak zrozumialam , doszukujesz sie kogo ja bym chciala tam widziec zabitego
                                > ?
                                > A wiec Ameryka zostala zaatakowana przez wlasnych obywateli i na wlasnym teren
                                > ie
                                > i z tego powodu bombarduje Afganistan pod haslem bin Laden.
                                > Ten kogo ja bym tam chciala widziec, wczesniej czy pozniej tam bedzie.
                                > Jezeli bedziesz chcial w przyszlosci ze mna pogadac to zostaw psa w domu prosze
                                > .
                                > Apropos:
                                > Byl szczepiony?
                                > Bo mnie ugryzl...
                                > Pozdrawiam
                                Nie, kochanie, przyplatal sie ;-). Ciekawa teoria.....Amerykanie organizuja
                                porwanie samolotow, niszcza u siebie budynki, zabijaja swoich obywateli,
                                podrzucaja naiwne "dowody", zeby nie bylo watpliwosci, ze to Arabowie z "frakcji"
                                Alladyna, po to....zeby bombardowac Afganistan, gdzie nic nie rosnie, nie ma
                                ropy, ani innych surowcow (OK sa diamenty). Wiec robia to wszystko po to zeby
                                zagarnac te diamenty i puscic rurociag z ropa. Wszystko dobrze, tylko......jakby
                                to powiedziec jesli chodzilo by tylko o to, to sie zwyczajnie nie oplaca. Wiec
                                zacznijmy od poczatku. Niech bedzie to "sprzedarz wiazana"- diamenty, rurociag,
                                i zrobienie "porzadku" z Arabami - np. Palestyna. Ale znowu problem, przeciez
                                cala amerykanska propaganda, na czele ze znienawidzonym na tym forum CNN trabi na
                                lewo i prawo, ze tylko "panstwo palestynskie" moze byc ostoja spokoju Izraela.
                                Wiec co jeszcze? Irak. Niedokonczona wojna w Iraku, tak na marginesie, Irak do
                                tej pory nie uznal Kuwejtu, jako niepodleglego panstwa. Ale nie mieszajmy
                                tzw. "dobrych intencji" z polityka, bo jesli nie dostanieny sraczki, to umrzemy
                                ze smiechu. Wiec moze wszystko sie stalo dlatego by......wrocic do Iraku? Ale
                                znowu blad. Do Iraku wcale nie trzeba "wracac" w taki zawily sposob, tym
                                bardziej ze szanowny Irak jest regularnie bombardowany od 10 lat. Wiec tak czy
                                inaczej "cos" sie nie klei, cos sie nie zgadza. Moze przestaniesz byc taka
                                tajemnicza i powiesz wprost o co w twoim rozumieniu tu chodzi. I moze odpowiesz
                                na moje orginalne pytanie: Kto "powinien" zginac, by zadoscuczynic krzywdom,
                                ktorych Amerykanie dopuscili sie na Arabach i calym swiecie. Pozdrawiam.

• _angel_ Re: Ja nie chce nic do garnka wkladac ;-) 20.11.01, 20:28
                                > Byl szczepiony?
                                > Bo mnie ugryzl...

jeszcze nie raz Cie upierdoli ...na wscieklizne padniesz jak kot pod plotem gnido
                                muzulmanska!

• _angel_ Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... 19.11.01, 22:08

Aynur wytlumacz nam prosze kogo uwazasz za waznego?czyzby zycie tych kilku
                  tysiecy niewinnych ludzi nie bylo nic warte??!!
                  "Tam przeciez nawet nikt wazny nie zginal i bylo tam tez mnostwo muzulmanow"
                  No qrwa nic innego tylko pojebana jestes...nie zastanawiasz sie nad co piszesz a
                  to moze i dobrze...w ten sposob dowiemy sie wreszcie co z ciebie za ziolko.Chyba
                  sie nie umylas dzisiaj skoro tak pierdolisz!
                  • Gość: Paul Angel please, daj sie Aynur wypowiedziec. IP: 208.130.53.* 19.11.01, 22:12
                    _angel_ napisał(a):

>
                    > Aynur wytlumacz nam prosze kogo uwazasz za waznego?czyzby zycie tych kilku
                    > tysiecy niewinnych ludzi nie bylo nic warte??!!
                    > "Tam przeciez nawet nikt wazny nie zginal i bylo tam tez mnostwo muzulmanow"
                    > No qrwa nic innego tylko pojebana jestes...nie zastanawiasz sie nad co piszesz
                    > a
                    > to moze i dobrze...w ten sposob dowiemy sie wreszcie co z ciebie za ziolko.Chyb
                    > a
                    > sie nie umylas dzisiaj skoro tak pierdolisz!

• _angel_ Paul... 19.11.01, 22:16
                      ...a przeciez ja Jej nie zabraniam ( bo jak)?Niech sie tylko umyje zanim sie do
                      nas zblizy.
                      • _angel_ Re: Paul... 19.11.01, 22:22
                        szkoda ze tej qrwie nie mozna dupy wysadzic w powietrze albo granatu w pi..e
                        wlozyc bo Ona tez nikt wazny wrecz przeciwnie warta m o z e pol wielblada
                        slepego i kulawego na dodatek.
                        • Gość: Aynur Re: Paul... IP: 62.46.16.* 19.11.01, 22:35
                          _angel_ napisał(a):

> szkoda ze tej qrwie nie mozna dupy wysadzic w powietrze albo granatu w pi..e
                          > wlozyc bo Ona tez nikt wazny wrecz przeciwnie warta m o z e pol wielblada
                          > slepego i kulawego na dodatek

Ty tak ciagle o dupie, nie lepiej bylo by sie ozenic?
                          Nawet z wielbladem, mnie to nie przeszkadza.
                          Ale czy stac (stac) cie nato?
                          Widzisz smrodziarzu, masz racje-obrzydziles mi te cale forum.
                          • _angel_ Re: Paul... 19.11.01, 22:47

> _angel_ napisał(a):
                            >
                            > > szkoda ze tej qrwie nie mozna dupy wysadzic w powietrze albo granatu w pi.
                            > .e
                            > > wlozyc bo Ona tez nikt wazny wrecz przeciwnie warta m o z e pol wielblad
                            > a
                            > > slepego i kulawego na dodatek
                            >
                            > Ty tak ciagle o dupie, nie lepiej bylo by sie ozenic?
                            > Nawet z wielbladem, mnie to nie przeszkadza.
                            > Ale czy stac (stac) cie nato?
                            > Widzisz smrodziarzu, masz racje-obrzydziles mi te cale forum.

ej Ty stara cioto Ty mojego zycia prywatnego znac nie musisz bo jako muzulmanka
                            nie masz prawa zbyt wiele wiedziec .Mowie duzo o Twojej dupie zeby Ci nie bylo
                            przykro, ...jak nam juz wiadomo Twojemu mezowi juz sie znudzilas za stara masz ta
                            dupe skoro zachciewa sie mu drugiej zony...i nie pierdol mi tutaj ze to islam
                            itp. pierdoly... musisz pamietac ze Twoj maz jest nie tylko muzulmaninem ale
                            i ...no wlasnie kim On moze byc?hmmm...mezczyzna napewno nie...niech bedzie CO
                            chce w kazdym badz razie kims kto poluje na "swierze miecho" i czyste pachnace
                            Ciagle Ci powtarzam zebys sie myla to Ty mi nie wierzysz ze to ma jakies
                            znaczenie.Niedlugo stracisz na wartosci a tak to jeszcze chociaz kawalek
                            wielblada jestes warta!
                            • Gość: Aynur Angel IP: 62.46.16.* 19.11.01, 22:52
                              Ty jestes na prawde popierdolony, boje sie ciebie.
                              ty zazdroscisz mi nawet meza?
                              • _angel_ Re: Angel 19.11.01, 22:57

> Ty jestes na prawde popierdolony, boje sie ciebie.
                                > ty zazdroscisz mi nawet meza?

i tak trzymaj...powinnas sie bac i zyc w starchu...okazuje sie Twoj czas
                                nadchodzi!!
                                Jakiego meza?...mowisz o tym stworze co Cie juz nie potrzebuje?...a moze Ty
                                jestes az tak kiepska ze szuka nowej dupy?!
                                • Gość: Aynur Re: Angel IP: 62.46.16.* 19.11.01, 22:59
                                  _angel_ napisał(a):

> Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                  >
                                  > > Ty jestes na prawde popierdolony, boje sie ciebie.
                                  > > ty zazdroscisz mi nawet meza?
                                  >
                                  > i tak trzymaj...powinnas sie bac i zyc w starchu...okazuje sie Twoj czas
                                  > nadchodzi!!
                                  > Jakiego meza?...mowisz o tym stworze co Cie juz nie potrzebuje?...a moze Ty
                                  > jestes az tak kiepska ze szuka nowej dupy?!

Niepotrzebnie robisz sobie nadzieje, moj maz jest bardzo przystojny i nie trzymam
                                  go na sile.A ciebie nikt niechce nawet wielblady.
                                  • _angel_ Re: Angel 19.11.01, 23:18

> _angel_ napisał(a):
                                    >
                                    > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                    > >
                                    > > > Ty jestes na prawde popierdolony, boje sie ciebie.
                                    > > > ty zazdroscisz mi nawet meza?
                                    > >
                                    > > i tak trzymaj...powinnas sie bac i zyc w starchu...okazuje sie Twoj czas
                                    > > nadchodzi!!
                                    > > Jakiego meza?...mowisz o tym stworze co Cie juz nie potrzebuje?...a moze T
                                    > y
                                    > > jestes az tak kiepska ze szuka nowej dupy?!
                                    >
                                    > Niepotrzebnie robisz sobie nadzieje, moj maz jest bardzo przystojny i nie trzym
                                    > am
                                    > go na sile.A ciebie nikt niechce nawet wielblady.

nie trzymasz go na sile bo NIE MOZESZ!!!!! powtarzam: N I E M O Z E S Z !!!
                                    glupia qrwo! kiedy Ty sie obudzisz?widzisz jak Ci ten islam popierdolil nie
                                    tylko w glowie ale i w zyciu.
                                  • _angel_ Nie rycz glupia (Aynur) 19.11.01, 23:29
                                    moze pojdziesz do raju...Allah Ci wynagrodzi bedzie Cie rznal osobiscie za dobre
                                    sprawowanie i wypelnienie obowiazkow zony.Twoim przystojnym mezem zajmia sie
                                    huryski-kurewki a Toba Allah... bedziesz wyrozniona...przeleci Cie na
                                    wylot...uszami Ci jego sperma wyjdzie!!!
                                    • Gość: J.Bond Angel-zwykla prostytuta..? IP: *.105.252.64.snet.net 20.11.01, 03:20
                                      _angel_ napisał(a):

> moze pojdziesz do raju...Allah Ci wynagrodzi bedzie Cie rznal osobiscie za dobr
                                      > e
                                      > sprawowanie i wypelnienie obowiazkow zony.Twoim przystojnym mezem zajmia sie
                                      > huryski-kurewki a Toba Allah... bedziesz wyrozniona...przeleci Cie na
                                      > wylot...uszami Ci jego sperma wyjdzie!!!

Angel, jesli jestes kobieta (w co watpie) to jestes porzadnie popierdolona.
          • kathy Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... 20.11.01, 15:11

> Bylam w Atlantic City- tam bylo tak duzo murzynow ze balismy sie w nocy
            > poruszac bez samochodu.Potem zaczelismy spacerowac w dzien.Nasze dzieci (brata
            > i moje) bawily sie z innymi dziecmi murzynskimi i nie bylo problemow.
            > Zalezy co kto sobie wmowi.
            > Jak juz pisalam ten atak nie byl na zasadsach dzihadu, zginelo duzo niewinnych
            > ludzi i ten kto z tego sie cieszyl byl takim samym zboczencem jak i ci co
            > wykorzystali to potem dla propagandy przeciw islamowi.Obojetnie kto to zrobil
            > mial nie rowno pod sufitem.
            > Sa duzo lepsze cele do takich nalotow jak Bialy dom, Pentagon...Dlaczego ten
            > ktos, (ci ktosie) spieprzyli te dwa naloty a ten na WTC tak im "dobrze" wyszedl
            > ?
            > Z czego tu sie cieszyc?
            > Tam przeciez nawet nikt wazny nie zginal i bylo tam tez mnostwo muzulmanow...
            > Pozdrawiam
            Och, Haniu, jak możesz tak pisać? Gdybym ja tam zginęła, nie byłabym też nikim
            ważnym dla świata, ale dla mojej rodziny tak. Każdy człowiek jest ważny. Życie
            ludzkie jest bezcenne.Właśnie dlatego ten atak był taki straszny - bo zginęli
            zwykli ludzie, którzy po prostu przyszli do pracy.
            Pozdrawiam
            • Gość: Aynur Re: TO PRAWDA- oj prawda, prawda..... IP: 62.46.18.* 20.11.01, 18:36
              kathy napisał(a):

> Och, Haniu, jak możesz tak pisać? Gdybym ja tam zginęła, nie byłabym też nikim
              > ważnym dla świata, ale dla mojej rodziny tak. Każdy człowiek jest ważny. Życie
              > ludzkie jest bezcenne.Właśnie dlatego ten atak był taki straszny - bo zginęli
              > zwykli ludzie, którzy po prostu przyszli do pracy.
              > Pozdrawiam

Ja sie tylko zle wyslowilam, mialam na mysli MYSL zamachowca, tzn. nie wierze ze
              mial on na celu zabicie TYCH ludzi.
              To przeciez nie mialo by sensu.
              Piszac o waznych ludziach mialam na mysli ludzi waznych dla zamachowca.
              Wlasciwie dla takich ani ty ani ja nie jestesmy wazni.
              Pomysl, przeciez tam mogl by zginac tez moj brat.
              Pozdrawiam
      • Gość: Vist¸ Re: _TO_ PRAWDA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 16:34

> Sama widzialam te zdiecia 10 lat temu, one byly zrobione po wojnie w Korfez.
        > Palestynczycy w ogole nie wiedzieli ze taki zamach na WTC bedzie bo oni by to
        > odpowiednio wykorzystali. Byli bardziej zaskoczeni niz wszyscy inni.....
        > Pozdrawiam pana Vista.
        > Jest pan bardzo madrym czlowiekiem.
        > Gratuluje.
        > Ta reszta obudzi sie pozniej, byle nie za pozno.....

Cześć Aynur :-)

Dziękuję, ale to nie moja zasługa...

Ja tylko skopiowałem post z wątku w INFORMACJACH DNIA...

pzdr

Vist¸__________________/
    • Gość: Vist¸ __ Matcwa_____ manipulacje_____i______ kłamsTVa___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 22:31

Kopia:

Re: Czy nie przesadzacie chlopcy?
      Autor: Gość portalu: Porter
      Data: 19-11-2001 15:19 adres: *.orion.pl
      --------------------------------------------------------------------------------
      Otoz wyobraz sobie, ze jestes Palestynczykiem, ktorego 10 lat temu
      sfotografowano, jak cieszyl sie z ustanowienia Autonomii Palestynskiej. I nagle
      w telewizorze pokazuja, ze cieszysz sie z zabicia kilku tysiecy osob. Czy
      dobrze bys sie z tym czul?
      Druga sprawa - na podstawie tych sfabrykowanych zdjec ambasador Izraela w
      Polsce powiedzial: "patrzcie, kto sie cieszy. To sa wlasnie winni". A moze
      powinnismy zadac pytanie: "A kto w tej sprawie mataczy?".

• _angel_ Vist_________m_a_t_a_c_z________/ 19.11.01, 23:21

vist______________Ty _________najwiecej__________mataczysz______________/
        >
        > Kopia:
        >
        > Re: Czy nie przesadzacie chlopcy?
        > Autor: Gość portalu: Porter
        > Data: 19-11-2001 15:19 adres: *.orion.pl
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > Otoz wyobraz sobie, ze jestes Palestynczykiem, ktorego 10 lat temu
        > sfotografowano, jak cieszyl sie z ustanowienia Autonomii Palestynskiej. I nagle
        >
        > w telewizorze pokazuja, ze cieszysz sie z zabicia kilku tysiecy osob. Czy
        > dobrze bys sie z tym czul?
        > Druga sprawa - na podstawie tych sfabrykowanych zdjec ambasador Izraela w
        > Polsce powiedzial: "patrzcie, kto sie cieszy. To sa wlasnie winni". A moze
        > powinnismy zadac pytanie: "A kto w tej sprawie mataczy?".
        >

• Gość: Vist¸ ______ Szanse__na__dyskusję_?__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 23:49
          _angel_ napisał(a):

> vist______________Ty _________najwiecej__________mataczysz______________/
          > >

Angel,

Nie miałem przyjemnośći z Tobą dotąd rozmawiać...
          ale sądząc z tego co tu piszesz jak i powyżej, słusznie.

Nie interesuję się opisywaniem ścian w klozetach.
          Stąd nie widziałeś chyba moich dialogów z ekskrementalistami.

Rozmowa może być na temat, a nie o osobie o której można
          co najwyżej napisać swe najlepiej zapamietane odchody...

pzdr

Vist¸_____________________/
          • _angel_ Re: ______ Szanse__na__dyskusję_?__ 19.11.01, 23:57
            kto by przypuszczal ze vist taki wrazliwy?
            czy Ty aby napewno plci meskiej?

• Gość: Vist¸ Re: ______ Szanse__na__dyskusję_?__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 00:04
              _angel_ napisał(a):

> kto by przypuszczal ze vist taki wrazliwy?
              > czy Ty aby napewno plci meskiej?

To nie jest kwestia "wrażliwości".

Męższczyzna nie musi lubić wydalin,

a kibel, to nie najlepsze miejsce do rozmów.

V.__/

• Gość: Vinc do Vist i Aynur___ IP: *.dialinx.net 20.11.01, 07:02
      Dajcie sobie spokoj,jak mozna prowadzic jakakolwiek polemike z ta pro-
      zydowskimi klakierami.
      Oszolomow nie da sie niczym przekonac,oni juz tacy musza umrzec, maja wyrobiona
      opinie na wiele tematow jak rowniez posiadaja dyplomy ukonczenia szkoly
      nienawisci.
      Pomimo ze nic nie laczy mnie z Islamem, popieram wasze stanowisko w 100%, a
      jesli chodzi o manipulacje CNN, to przebija wszelkie komunistyczne media na
      czele z Trybuna Ludu i moskiewska Prawda z okresu zimnej wojny.
      Pozdrawiam Was
      Vinc..

• Gość: Vist¸ ________ Wojna__niszczy. . . . . . . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 12:43
        Gość portalu: Vinc napisał(a):

> Dajcie sobie spokoj,jak mozna prowadzic jakakolwiek polemike z ta pro-
        > zydowskimi klakierami.
        > Oszolomow nie da sie niczym przekonac,oni juz tacy musza umrzec, maja wyrobiona
        >
        > opinie na wiele tematow jak rowniez posiadaja dyplomy ukonczenia szkoly
        > nienawisci.
        > Pomimo ze nic nie laczy mnie z Islamem, popieram wasze stanowisko w 100%, a
        > jesli chodzi o manipulacje CNN, to przebija wszelkie komunistyczne media na
        > czele z Trybuna Ludu i moskiewska Prawda z okresu zimnej wojny.
        > Pozdrawiam Was
        > Vinc..

:-)

Cześć Vinc.

Miło Cię poznać.

:-)

Vist¸___________________/
    • Gość: MR.CONTI Re: JA WINA NIE LUBIE___________TO GO NIE PIJE IP: *.gtconnect.net 20.11.01, 19:46
      JA TELWIZJJI NIE OGLONDAM BO MNIE OCZY BOLOM TO WAM NIC NA TEMAT CNNU NIE POWIEM.
      ALE. PUL ZYCIA W KNAJPIE SPENDZAM I O TYM DUZO WIEM. JEST KOLO MOJEGO DOMU TAKA
      KNAJPA DO KTUREJ NA PIWO RAS POSZEDLEM. PIWO BYLO CIEPLE A ZAKONSKI NIE DOBRE.
      WCALE SIE TYMN NIE MARTWILEM I DO GAZET O TY NIE PISALEM ALE JUSZ TAM NIGDY
      NIEPOSZEDLEM. NAWET NIE PAMIENTAM JUSZ GDZIE TA KNAJPA JEST.

VIST____________CNNU NIE LUBI BO PISZE ZE KLAMIOM A ICH PROGRAM NA PAMIENC ZNA?

CZY TO NAIWNOSC?

CZY TO GUPOTA?

A MOZE TYLKO ON NAS PILNUJE?

CONTI_______________/

Gość portalu: Vist¸ napisał(a):

> Kopia:
      >
      > Re: OTO SZCZYT CHAMSKICH MANIPULACJI MEDIÓW !!!
      > Autor: Gość portalu: #
      > Data: 16-11-2001 08:24 adres: *.wroclaw.tpnet.pl
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Gość portalu: pytanie napisał(a):
      >
      > > Podano w TVN za źródłami z Watykanu (tyle, że nie w wiadomościach ale w Ta
      > lk
      > > Show i to "na boku" !) - ZDJĘCIA WIWATUJĄCYCH PALESTYŃCZYKÓW POKAZYWANE NO
      > N
      > > STOP WRAZ ZE ZDJĘCIAMI PŁONĄCEGO WTC TO SĄ ZDJĘCIA ARCHIWALNE SPRZED 10 LA
      > T.
      > > Czy ktoś potrafi to zweryfikować ???
      >
      > Pisalem o tym w watku o ataku na WTC.
      > Dziennikarz (pisalem tam jakiej stacji, bodaj CNN) tlumaczyl, ze nie mial
      > akurat zdjec
      > a musial zilustrowac depesze o tym, ze Palestynczycy sie ciesza z ataku.
      > Wykorzystal film sprzed lat z wizyty i powitania.
      > CNN relacjonowala wojny z Iraku i Jugoslawii - dziwi to jeszcze kogos ?
      > TV P jest z cala pewnoscia w czolowce wyscigu manipulacji.
      > Kto nie wierzy niech sobie kupi stoper i uzyje go w programie Forum Polityczne
      > 1- ynki.
      > Jest 4 -ech (slownie : czterech) redaktorow. NIC nie
      > przejdzie "nieprawomyslnego !"
      >
      > Gembarowskiego przebija ostatnio Durczok w "sterowaniu" wypowiedzia rozmowcy.
      > P.S. Nazwiska prezenterow nie zostaly zmienione !

• Gość: MR.CONTI Re: JA WINA NIE LUBIE___________TO GO NIE PIJE IP: *.gtconnect.net 20.11.01, 19:52
        JESZCZE JEDNO: KLAMSTvA SIE PISZE KJLAMSTwA

Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> JA TELWIZJJI NIE OGLONDAM BO MNIE OCZY BOLOM TO WAM NIC NA TEMAT CNNU NIE POWIE
        > M.
        > ALE. PUL ZYCIA W KNAJPIE SPENDZAM I O TYM DUZO WIEM. JEST KOLO MOJEGO DOMU TAKA
        >
        > KNAJPA DO KTUREJ NA PIWO RAS POSZEDLEM. PIWO BYLO CIEPLE A ZAKONSKI NIE DOBRE.
        > WCALE SIE TYMN NIE MARTWILEM I DO GAZET O TY NIE PISALEM ALE JUSZ TAM NIGDY
        > NIEPOSZEDLEM. NAWET NIE PAMIENTAM JUSZ GDZIE TA KNAJPA JEST.
        >
        > VIST____________CNNU NIE LUBI BO PISZE ZE KLAMIOM A ICH PROGRAM NA PAMIENC ZNA?
        >
        > CZY TO NAIWNOSC?
        >
        > CZY TO GUPOTA?
        >
        > A MOZE TYLKO ON NAS PILNUJE?
        >
        >
        > CONTI_______________/
        >
        >
        > Gość portalu: Vist¸ napisał(a):
        >
        > > Kopia:
        > >
        > > Re: OTO SZCZYT CHAMSKICH MANIPULACJI MEDIÓW !!!
        > > Autor: Gość portalu: #
        > > Data: 16-11-2001 08:24 adres: *.wroclaw.tpnet.pl
        > > --------------------------------------------------------------------------
        > -----
        > > -
        > > Gość portalu: pytanie napisał(a):
        > >
        > > > Podano w TVN za źródłami z Watykanu (tyle, że nie w wiadomościach ale
        > w Ta
        > > lk
        > > > Show i to "na boku" !) - ZDJĘCIA WIWATUJĄCYCH PALESTYŃCZYKÓW POKAZYWA
        > NE NO
        > > N
        > > > STOP WRAZ ZE ZDJĘCIAMI PŁONĄCEGO WTC TO SĄ ZDJĘCIA ARCHIWALNE SPRZED
        > 10 LA
        > > T.
        > > > Czy ktoś potrafi to zweryfikować ???
        > >
        > > Pisalem o tym w watku o ataku na WTC.
        > > Dziennikarz (pisalem tam jakiej stacji, bodaj CNN) tlumaczyl, ze nie mial
        > > akurat zdjec
        > > a musial zilustrowac depesze o tym, ze Palestynczycy sie ciesza z ataku.
        > > Wykorzystal film sprzed lat z wizyty i powitania.
        > > CNN relacjonowala wojny z Iraku i Jugoslawii - dziwi to jeszcze kogos ?
        > > TV P jest z cala pewnoscia w czolowce wyscigu manipulacji.
        > > Kto nie wierzy niech sobie kupi stoper i uzyje go w programie Forum Polity
        > czne
        > > 1- ynki.
        > > Jest 4 -ech (slownie : czterech) redaktorow. NIC nie
        > > przejdzie "nieprawomyslnego !"
        > >
        > > Gembarowskiego przebija ostatnio Durczok w "sterowaniu" wypowiedzia rozmow
        > cy.
        > > P.S. Nazwiska prezenterow nie zostaly zmienione !
        >

• pro+se Vist wierzy tylko arabom ,terrorystom ,Arafatowi . 20.11.01, 20:01
          Talibom i innej swoloczy .
          wszystko inne to klamstwo , arabska krew nie pozwala na obiektywizm .
          kutor
          • Gość: Vist¸ _____________ Ale___nudy___ . . . . . . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:41
            pro+se napisał(a):
            > Talibom i innej swoloczy .
            > wszystko inne to klamstwo , arabska krew nie pozwala na obiektywizm .
            > kutor

Ale nudy !

Człowiek już cały rok w kółko te same rzeczy klepie !!!!

Czy to automat postowy ?

Już wypłukany z treści ?

Czy tylko model starszy niebawem złomowany zostanie...

Powielacz ?

Vist¸_________________/
            • Gość: Ogorek Re: _____________ Ale___nudy___ . . . . . . . IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.01, 20:49
              Gość portalu: Vist¸ napisał(a):

> pro+se napisał(a):
              > > Talibom i innej swoloczy .
              > > wszystko inne to klamstwo , arabska krew nie pozwala na obiektywizm .
              > > kutor
              >
              >
              > Ale nudy !
              >
              > Człowiek już cały rok w kółko te same rzeczy klepie !!!!
              >
              > Czy to automat postowy ?
              >
              > Już wypłukany z treści ?
              >
              > Czy tylko model starszy niebawem złomowany zostanie...
              >
              > Powielacz ?
              >
              >
              > Vist¸_________________/

Alez skad,
              normalny oszolom onanista pospolity,

ale zdobyl sie na pewien w jego gatunku niespotykany humanizm -
              bo jego odzywka jest w zasadzie podaniem reki
              - wystarczy jak sie powie, ze wszystkiemu arabowie winni -
              i sprawa zalatwiona...
              a ty wciaz, ze odwrotnie...

Vist daj mu szanse - jestem ciekawy co wowczas powie - moze wyjdzie
              spod psiej skory fragment czlowieka?

Ogorek Hycel
            • Gość: molder link IP: *.sympatico.ca 21.11.01, 00:20
              www.globeandmail.com/servlet/GIS.Servlets.HTMLTemplate?
              tf=tgam/common/FullStory.html&cf=tgam/common/FullStory.cfg&configFileLoc=tgam/co
              nfig&vg=BigAdVariableGenerator&date=20011120&dateOffset=&hub=business&title=Busi
              ness&cache_key=businessColumnistsHeadline¤t_row=1&start_row=1&num_rows=1
              • Gość: Vist¸ Re: link___ ?_____chyba_tasiemiec ?___:-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 14:22
                Gość portalu: molder napisał(a):

> <a href="http://www.globeandmail.com/servlet/GIS.Servlets.HTMLTemplate?">www.gl
                > obeandmail.com/servlet/GIS.Servlets.HTMLTemplate?</a>
                > tf=tgam/common/FullStory.html&cf=tgam/common/FullStory.cfg&configFileLoc=tgam/c
                > o
                > nfig&vg=BigAdVariableGenerator&date=20011120&dateOffset=&hub=business&title=Bus
                > i
                > ness&cache_key=businessColumnistsHeadline¤t_row=1&start_row=1&num_rows=1

Hey Joe !

A cóż to za link ?

W okienku ledwie się mieści...

Ładuje się 20 min.

A potem szuka się "ad rem" nastepne 10 :-)))

To jakaś szarada ?

pzdr

Vist¸_______________/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka