polak.patriota 16.01.07, 14:30 I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 ja tez,i kazdy tez.Rzadzenie przez Zyda gwarantuj 16.01.07, 14:36 zawsze doskonaly rezultat Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Wystarczy zobaczyc co sie z ta dzicza na pustyni 16.01.07, 16:41 stalo, jak ten pedofil z Mekki rozkazal Hebrejow zamordowac i jak dlugo kultura w maroko trwala po roku 1000 jak tam dzielni arabscy zdobywcy hebrejow mordowali, o Hiszpani juz nie wspomne w ciagu 100 lat wszystko przesrali. A najwieksza radosc mnie to budzi, ze PRL bez Hebrejow nawet 25 lat nie przetrzymal, nie mowiac juz o Wielkiej III Rzeszy i wielkim Zwiazku Sovieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith-1 Re: ja tez,i kazdy tez.Rzadzenie przez Zyda gwara 16.01.07, 18:47 krystian71 musisz sie nauczyc odroznic, co jest dobre a co troche gorsze. Owszem zydzi maja duzo dobrego do zaoferowania. Ale tez i wiele złego. Nie mozna zatracac własnych przekonan na rzezcz innych! I nie pisze tak dlatego ze nie lubie zyow, wrecz przeciwnie moj chłopak jest Żydem. Ale nalezy pamietac co jest dobre a co złe. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Kocham Ruskow!!! 16.01.07, 16:46 I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony. he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham zadneg 16.01.07, 16:49 ...narodu, oraz wcale mi nie zalezy, zeby jakis narod rzadzil swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 19:22 marudzinski!!!!! przywoluje cie do porzadku, jasna krowa.... nie wylamuj sie z linii nadanej tutaj wszystkim przez krystka katolickiego pelnego wartosci chrzescijanskich!!!!! tu nie ma znaczenia czy sie chce czy nie, czy kochasz czy nie, krystek tak zarzadzil i tak ma byc!!!! to sie nazywa demokracja pelna demokracji. o chrzescijanskich wartosciach oczywiscie. krystkowych..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 22:25 to mówisz Dana,że ten co trzy razy dzienie nie napisze o żydziakach ten dureń i powinien się leczyć jasna krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 22:32 oczywiscie!!!! ma pisac conajmniej 3 razy dziennie, tylko o zydziakach, nu, o zydziaczkach tez, w kazdym zdaniu przynajmniej jedno takie okreslenie!!!! przeciez to jasne wszystkim!!!! to wlasnie wartosci chrzescijanskie typowe dla krystkow tego swiata.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antys.bk Re: Kocham Żydów 16.01.07, 19:27 polak.patriota napisał: > I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony. A już nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: Kocham Żydów 16.01.07, 22:30 antys.bk napisała: > polak.patriota napisał: > > > I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony. > > A już nie jest? onie ciegiem nadzieje maja ze jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kocham Żydów 16.01.07, 22:34 oczywiscie, ze jest...... przeciez to glowny temat tego naszego forum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kocham Żydów...i chcem+ 17.01.07, 03:24 Kto by sie chcial mosce parchatej pulsowatej sie odwzajemniac? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith-1 Re: Kocham Żydów...i chcem 18.01.07, 07:55 puls.usa skoro jestes taki/a niepocieszona z powodu tego ze cie nie kochaja moze powinnas zastanowic sie dlaczego taj jest. Ja kocham tylko jednego konkretnego i on mi wystarczy, nie potrzebuje innych. Moze ty tez powinienes/as wybrac sobie tylko jedna osobe, nie zawsze wszystkich mozna kochac,i nie zawsze wszyscy beda kochac ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kocham Żydów...i chcem 18.01.07, 08:02 nie licz na wzajemnosc kocie... Odpowiedz Link Zgłoś