Dodaj do ulubionych

Kocham Żydów

16.01.07, 14:30
I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony.
Obserwuj wątek
    • krystian71 ja tez,i kazdy tez.Rzadzenie przez Zyda gwarantuj 16.01.07, 14:36
      zawsze doskonaly rezultat
      • josifek Wystarczy zobaczyc co sie z ta dzicza na pustyni 16.01.07, 16:41
        stalo, jak ten pedofil z Mekki rozkazal Hebrejow zamordowac i jak dlugo kultura
        w maroko trwala po roku 1000 jak tam dzielni arabscy zdobywcy hebrejow
        mordowali, o Hiszpani juz nie wspomne w ciagu 100 lat wszystko przesrali.
        A najwieksza radosc mnie to budzi, ze PRL bez Hebrejow nawet 25 lat nie
        przetrzymal, nie mowiac juz o Wielkiej III Rzeszy i wielkim Zwiazku Sovieckim.
        • aaki wiemy,wiemy że PRL 16.01.07, 16:44
          z hebrejami przetrwałby o wiele dłużej
      • lilith-1 Re: ja tez,i kazdy tez.Rzadzenie przez Zyda gwara 16.01.07, 18:47
        krystian71 musisz sie nauczyc odroznic, co jest dobre a co troche gorsze.
        Owszem zydzi maja duzo dobrego do zaoferowania. Ale tez i wiele złego. Nie
        mozna zatracac własnych przekonan na rzezcz innych! I nie pisze tak dlatego ze
        nie lubie zyow, wrecz przeciwnie moj chłopak jest Żydem. Ale nalezy pamietac co
        jest dobre a co złe.
    • rusek11 Re: Kocham Ruskow!!! 16.01.07, 16:46
      I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony.

he...he...
    • marouder A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham zadneg 16.01.07, 16:49
      ...narodu, oraz wcale mi nie zalezy, zeby jakis narod rzadzil swiatem.
      • dana33 Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 19:22
        marudzinski!!!!! przywoluje cie do porzadku, jasna krowa.... nie wylamuj sie z
        linii nadanej tutaj wszystkim przez krystka katolickiego pelnego wartosci
        chrzescijanskich!!!!! tu nie ma znaczenia czy sie chce czy nie, czy kochasz czy
        nie, krystek tak zarzadzil i tak ma byc!!!! to sie nazywa demokracja pelna
        demokracji. o chrzescijanskich wartosciach oczywiscie. krystkowych..... :))))
        • ariadna-enta Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 22:25
          to mówisz Dana,że ten co trzy razy dzienie nie napisze o żydziakach ten dureń i
          powinien się leczyć jasna krowa?
          • dana33 Re: A ja jestem emocjonalnie glupi i nie kocham z 16.01.07, 22:32
            oczywiscie!!!! ma pisac conajmniej 3 razy dziennie, tylko o zydziakach, nu, o
            zydziaczkach tez, w kazdym zdaniu przynajmniej jedno takie okreslenie!!!!
            przeciez to jasne wszystkim!!!! to wlasnie wartosci chrzescijanskie typowe dla
            krystkow tego swiata.... :))))
    • antys.bk Re: Kocham Żydów 16.01.07, 19:27
      polak.patriota napisał:

> I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony.

A już nie jest?
      • behamot3 Re: Kocham Żydów 16.01.07, 22:30
        antys.bk napisała:

> polak.patriota napisał:
        >
        > > I uważam, że świat powinien być przez nich rządzony.
        >
        > A już nie jest?

onie ciegiem nadzieje maja ze jest inaczej
      • dana33 Re: Kocham Żydów 16.01.07, 22:34
        oczywiscie, ze jest...... przeciez to glowny temat tego naszego forum... :))))
        • puls.usa Re: Kocham Żydów...i chcem 16.01.07, 22:57
          bez wzajemnosci...niestety
          • 1ja Re: Kocham Żydów...i chcem+ 17.01.07, 03:24
            Kto by sie chcial mosce parchatej pulsowatej sie odwzajemniac?
          • lilith-1 Re: Kocham Żydów...i chcem 18.01.07, 07:55
            puls.usa skoro jestes taki/a niepocieszona z powodu tego ze cie nie kochaja
            moze powinnas zastanowic sie dlaczego taj jest. Ja kocham tylko jednego
            konkretnego i on mi wystarczy, nie potrzebuje innych. Moze ty tez powinienes/as
            wybrac sobie tylko jedna osobe, nie zawsze wszystkich mozna kochac,i nie zawsze
            wszyscy beda kochac ciebie
          • z_daleka Re: Kocham Żydów...i chcem 18.01.07, 08:02
            nie licz na wzajemnosc kocie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka