IP: *.cols.net 16.02.01, 03:15
Ten ktotki artykol o Pakistanie i sytuacji kobiet w tym kraju jest prawie idyllycznym obrazem... Nie dosc ze problem opisany jest jedynie naskorkowo, to poza tym Pakistan nie jest zadnym wyjatkiem. Tak jest we wszystkich krajach islamskich, bez wyjatkow od reguly. Drobne roznice w ulubionych sposobach znecania sie nad kobietami nie sa tu istotne. No, ale Allah jest wielki :)))
Czy moze w koncu, niezaleznie od checi zachowywania sie zgodnie z tzw. "political correctness" nasze i zachodnie media zaczna w koncu pisac prawde o stosunkach spolecznych w tych krajach?? Ja rozumiem ze kiedy jeszcze ropa byla po 10$ za barylke to kazdy Naczelny nie chcial draznic... Ale teraz to juz nawet jak by mowic sama prawde o tych zalosnych wynawcach jedynej prawdy, to juz naprawde nie wstrzasnie to zadnym rynkiem, ropy tez.. :))

Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Pakistan IP: 157.25.84.* 16.02.01, 14:34
    • Gość: DILDO Re: Pakistan IP: *.public.svc.webtv.net 18.02.01, 05:44
      SLUCHAJ HMM IE MIESZAJ W TO ALLAHA I ISLAMU. JA 20 LAT MIESZKAM W USA I TU TEZ BABOM WCIRY SPUSZCZAJA Z TYM ZE NIE MOWIE O LUDZACH WYZNANIA MUZULMANSKIEGO ALE KATOLICY,BABTYSCI ITP.MIESZKALEM TEZ 3 LATA W BOLIWII GDZIE BOLIWIJCZYCY POUCZALI MIE ZE CO JAKIS CZAS BABIE TRZEBA WPIERDOL SPUSCIC.JAK SIE BABY NIE BIJE TO JEJ WATROBA GNIJE
      • Gość: Andrzej Re: Pakistan IP: *.ml.com 23.02.01, 19:27
        Chlopie,

Jestes wyjatkowym prymitywem, licz sie z jezykiem...
        • Gość: dildo Re: Pakistan IP: *.public.svc.webtv.net 24.02.01, 02:36
          prymitywem jest ten kto probuje osadzac i osmieszac inne religie i narody nie majac najmniejszego pojecia o zyciu tych ludzi.Pojedz , zobacz i potem otworz gebe
          • Gość: Monika Re: Pakistan IP: 212.244.10.239, 212.244.10.* 26.02.01, 12:52
            Od siedmiu miesiecy jestem z mezczyzna z Pakistanu z ktorym planuje slub.Nie spotkalam jeszcze tak dobrego czlowieka choc wiele podrozowalam i poznalam kilka kultur.Islamu boja sie Ci ktorzy go nie znaja, lub Ci ktorzy poznali go od razu w najgorszej wersji np. w Afganistanie.Ja wiem, ze Pakistanczycy sa niesamowicie dobrzy dla swoich kobiet,w przeciwienstwie do niektorych Polakow...
            • Gość: Ziuta Re: Pakistan IP: *.upc.chello.no 26.02.01, 13:12
              Oj naiwna ty !!!
              Uwazaj, zebys na miejscu nie zmienila zdania, ale to juz bedzie
              za pózno !!!
            • Gość: brzuch Re: Pakistan IP: *.public.svc.webtv.net 28.02.01, 02:08
              Monika nie wiem czy masz w planie przeprowadzke do Pakistanu ale jesli tak to dobrze sie zastanow. Nie mowie o opresii kobiet bo to jest na calym swiecie. Mwie o roznicy kultur. Kiedys spedzilem wakacje w Maroku .Bardzo mi sie podpbalo ale mieszkac bym tam nie mogl
            • Gość: klops Re: Pakistan IP: 195.13.250.* 28.02.01, 13:33
              Moniko! zycze szczescia, ale jakos nie wierze, ze z islamem jest cokolwiek w porzadku. vide dzisiejsze info o rzezbach buddy w afganistanie. caly problem polega na tym, ze ja moge zniesc istnienie islamu, ale islam nie moze mojego....
            • Gość: ReMonika Re: Do Moniki - Ratuj sie poki mozesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 216.104.228.* 07.05.01, 05:09
              Wiem dokladnie i znam kulture bo moja dziewczyna jest z Pakistanu. Powiem tylko
              jedno bedziesz plakala i zalowala ale nie teraz tylko po slubie. Naprawde mowie
              powaznie dziewczyno ratuj sie. Znam tyle histori ze mogl bym napisac ksiazke na
              ten temat i nie potepiam tu islamu ale ludzi ktorzy stworzyli kulture i
              obyczaje ktore zupelnie nie maja nic wspolnego z religia. Kazdy mezczyzna z tej
              kultury bedzie traktowal cie jak ksiezniczke krolowa do czasu slubu, potem
              bedziesz traktowana jak inwentaz, w njlepszym wypadku.
    • Gość: DILDO Re: Pakistan IP: *.public.svc.webtv.net 18.02.01, 05:44
      SLUCHAJ HMM IE MIESZAJ W TO ALLAHA I ISLAMU. JA 20 LAT MIESZKAM W USA I TU TEZ BABOM WCIRY SPUSZCZAJA Z TYM ZE NIE MOWIE O LUDZACH WYZNANIA MUZULMANSKIEGO ALE KATOLICY,BABTYSCI ITP.MIESZKALEM TEZ 3 LATA W BOLIWII GDZIE BOLIWIJCZYCY POUCZALI MIE ZE CO JAKIS CZAS BABIE TRZEBA WPIERDOL SPUSCIC.JAK SIE BABY NIE BIJE TO JEJ WATROBA GNIJE
      • Gość: asia Re: Pakistan IP: 213.76.144.* 19.02.01, 20:43
        Bo zupa była za słona.....
        To też dotyczyło kraju islamskiego?
        • Gość: DENAR Re: Pakistan IP: 212.244.135.* 23.02.01, 22:51
          "... bo sąsiadka ma nowe futro" - to chyba nie Pakistan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka