Dodaj do ulubionych

uwazajcie!!!!!!

22.01.07, 19:20
wlasnie podano u nas we wiadomosciach, ze co trzeci tzw. palestynczyk z gazy
i west bank ucieka do europy. za glupie 1700 dolarow dostaje sfalszowana wize
pobytowa w jednym z europejskich krajow i one-way-ticket...
coraz weselej bedzie w europie..... no i moze w polsce tez..... radze wam
sprawdzac kazda wize arabska... :))))
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: uwazajcie!!!!!! 22.01.07, 19:23
      Mam nadzieje, ze nie do Polski.
    • marcus_crassus mozesz byc pewna ze wszystkich Ci odeslemy 22.01.07, 19:23
      nawet jak bedzie to antysemickie :)
      • absztyfikant Re: mozesz byc pewna ze wszystkich Ci odeslemy 22.01.07, 19:25
        To nie jest takie smieszne. za 20 lat wpoziom zycia w Polsce wyrowna sie ze
        sredania europejska, a wtedy moga sie zaczac takie cyrki jak w Szwecji.
        Pamietaj Mareczku, ze niedlugo wejdziemy do Schengen, a np. taka Francja moze
        im dac swoje obywatelswto.
        • marcus_crassus Re: mozesz byc pewna ze wszystkich Ci odeslemy 22.01.07, 19:53
          spoko. bedziemy gotowi :)
      • dana33 Re: mozesz byc pewna ze wszystkich Ci odeslemy 22.01.07, 19:49
        nie badz taki hojny, marcuss..... :))))
        jak nie maja israelskiego obywatelstwa, to nie beda mogli wrocic....
    • puls.usa zaczeliscie w eretz produkcje falszywych wiz? 22.01.07, 19:26
      tanio sprzedajecie.....
      ukrainiec by dostac "lewa" amerykanska wize
      tzn lewe zaproszenie
      placi min.$5tys
      • dana33 Re: zaczeliscie w eretz produkcje falszywych wiz? 22.01.07, 19:52
        pulsik hamerykanskopolski...... to nie my..... to iran czy irak im to zalatwia..
    • andreas.007 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 00:21
      to akurat dla Izraela radosna wiadomośc!

A moze Izrael dofinansowuje takie "wyjazdy" one way ticket!

Zamiast zabijac powinni drukowac wizy...
      • dana33 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 08:42
        wlasnie, tez tak uwazam...... zalatwic wszystkim transport bezplatny, z
        posilkiem po drodze, do autonomii gazanskiej... beda w koncu miedzy swoimi,
        wolni i swobodni, w demokratycznej autonomii palestynskiej. a potem szybko, bez
        zadnych problemow wiecej, dac im wolnosc, obwolac demokratyczna republike
        palestynska, zamknac granice na 4 spusty i zaczac podziwiac, jak buduja i
        organizuja ich wymarzone panstwo...
        • andreas.007 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 12:34
          ale przychodzi taki moment,
          że dane terytorium nie wystarcza,
          jak to mówia apetyt rosnie w miare jedzenia...

I chce sie wiecej, i wiecej, i wiecej... i zjeść wszystkich!
          • dana33 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 13:01
            nu, nie widze zadnego problemu, przeciwnie.... polacza sie z jordania w
            konfederacji, tak czy siak to sa zwiazani bardziej z nimi, niz z zydami, no i w
            ten sposob bedzie mozna oddac jordanii west bank, z uwzglednieniem oczywiscie
            bezpieczenstwa israela, czyli nie cala west bank, ale prawie. w ten sposob
            rozwiaze sie rowniez problem jak polaczyc gaze z west bank. a jordanska granica
            jest spokojna od lat, tak ze jak mowia niemcy: alles in butter... :)))
            • andreas.007 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 13:33
              o nawiazujesz do tradycji i przysłów niemieckich
              jakies rodzinne koligacje?

mam nadzieje, ze sposoby łaczenia w stylu niemieckim sa Tobie obce,
              czy własnie zalezy kto akurat "łaczy"?
              Jak nas, to źle..
              a jak my, to udane przedsiewziecie...
              • dana33 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 14:30
                nic nie nawiazuje.... po prostu niemiecki to wlasciwie moj drugi jezyk i czesto
                przychodza mi trafne niemieckie powiedzonka w glowe.
                jak nas to zle, jak my to nie zawsze udane przedsiewziecie, ale oczywiscie,
                staramy sie jak najbardziej... jak nas to zle, bo oni staraja sie nas
                zlikwidowac, jak my, to staramy sie jak najlepiej sie obronic. nie jestem pewna,
                czy wylapujesz roznice, ale oczywiscie rowniez staram sie jak najlepiej ci to
                wyjasnic...
    • ossey Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 00:43

• wolna444 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 02:01
        z wolna zlego wole zyda
        • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 02:08
          Żyd wezmie nas do pracy,
          a Araba my bedziemy zatrudniac...
          • wolna444 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 02:12
            to sie skonczylo
            • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 12:40
              historia lubi sie powtarzać...
              • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 13:02
                znowu nowy nik, blazerski?????
                ty to masz zdrowie, chlopie....
                • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 13:30
                  kombinuj dalej, kombinuj..

Naprawde myslisz, ze tu tylko ten blazerski ma wszystkie nicki,
                  a pozostałe to Twoje?
                  • absztyfikant Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 13:36
                    To nie jest habibi - to jest moj ulubiony Meshuga de Szczecin.
                    • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:22
                      dziekuje Absztyf za polecenie FS,
                      taki fajny tu klimacik... rodzinny!
                      • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:25
                        myslę, ze jak Dana mnie lepiej pozna, to mnie polubi tak jak Ty,
                        i bedzie odrózniac od Blazera i jego nicków!
                        • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:37
                          nu, chyba przyjmiesz przeprosiny.... oczywiscie ze tu rodzinnie, znamy sie od
                          lat, szalenie sie wszyscy lubimy i szanujemy, rowniez nasze rozne poglady na
                          temat ktorych zawsze dyskutujemy kulturalnie i na wysokim poziomie, jak
                          przystalo na ludzi, ktorzy wszyscy konczyli polskie szkoly, nawet jak dzisiaj
                          mieszkaja w roznych zakatkach tego pieknego swiata.
                          dlatego taka bylam podejrzliwa, jak sie tu pokazales tak out of the blue
                          (zadnych koaligacji amerykanskich, troche angielskich).
                          • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:56
                            słowa Absztyfa widze czynia cuda i ludzi odmieniaja! ;-)

Nie ma za co przepraszac,
                            chyba ze przyrównanie do Blazera to... obraza?

Którys z filozofów wyraził opinie,
                            że tak w zasadzie wszyscy ludzie sa tacy sami...
                            ale to nie o Lenina i ten ruch filozoficzny chodzi!

Zakatki swiata piekne,
                            wazne ile zdołamy sie nauczyc przez te chwile pobytu naszego...
                            • absztyfikant Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:57
                              Habibi is one of a kind:)))
                    • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:34
                      hahahaha..... podoba mi sie to de szczecin... :))))
                      ok, przeprosilam go juz wyzej, i jestem cala w nadzieji, ze wybaczy. no i ze on
                      normalniejszy meshuga niz ten blazerski.... czasem messzigene sa calkiem,
                      calkiem, nawet posmiac sie umieja... see me... :)))
                    • praszczur1 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 15:59
                      absztyfikant napisał:

> To nie jest habibi - to jest moj ulubiony Meshuga de Szczecin.
                      >..........................................................
                      Myszygene to ty jesteś,taki trefnis forumowy, lokalna atrakcja dla
                      małowybrednych.
                  • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 14:32
                    szalenie cie przepraszam, jesli nie mam racji.... ale ty tutaj nowy, a blazerski
                    produkuje nowe niki na tasmie fabrycznej i jestem bardzo podejrzliwa do kazdego
                    nowego. wiec wybacz, od teraz bede pisac, jak bedzie okazja, tylko do andreasa..
                    a tak propos tego, co napisales wyzej, z tymi koaligacjami niemieckimi....
                    andreas to dosc niemieckie..... masz jakies koaligacje?
                    • andreas.007 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 15:01
                      poniekad mam powinowactwo,
                      ale nie umiem po niemiecku znam tylko techniczne okreslenia
                      niezbedne mi w kontaktach...

Zaś nick to przypadek i długa historia...

A Ty znasz ten jezyk zgodnie z zasada,
                      ze trzeba znac jezyk wroga?

Ciesze sie, ze juz mnie odrózniasz!
                      dziekuje, ja w kazdym razie nie bede starał sie
                      wyszukiwac ani Twoich ani jego nicków!
                      • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 17:46
                        widze, ze grzesio der niemiecki nie podeslal ci jeszcze mojej austriackiej
                        odyseji (mam pare, grzesio wszystkie ma zeskenowane), wiec nie jestes
                        zorientowany... po pierwsze nie uwazam niemcow za mojego wroga. wroga to ja mam
                        tylko jednego i ten miesci sie pod dwoma slowami: terrorysta arabski. po drugie
                        niemiecki znam zgodnie ze zwykla zasada: jak mieszkasz w jakims kraju, to sie
                        naucz ich jezyka. mieszkalam w austrii pare lat, uczylam sie tam i pracowalam i
                        nie chcialam uchodzic za analfabetke, wiec nauczylam sie tego jezyka calkiem
                        calkiem. a potem to los chcial, ze wyszlam za maz za argentynczyka, ktory nie
                        znal polskiego, a ja nie znam hiszpanskiego, ale oboje znamy niemiecki i w ten
                        sposob zyd argentynski zonaty z zydowka polska mieszkajacy w stolicy israela
                        zwana jerozolima mowia w domu i z dziecmi po niemiecku. teraz jasne? git... :)))
                        • absztyfikant Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 17:56
                          Baronowo, ja Ci nie chce nic mowic, ale nasz habibi mianowal mnie Zydem, a
                          Ciebie zydostwa pozbawil. Jaja, nie?:))))
                          • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 18:17
                            nu, badzmy wielkoduszni i dajmy mu ta satysfakcje.... teraz jeszcze andreas
                            mnie podejrzewa o jakiego zwiazki z niemcami.... ja cie mowie, absztyfikant,
                            tak naprawde to ja jedna z bund deutscher mädchen... :))))
                            • absztyfikant Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 18:20
                              W oryginale bylo Maedel. Uzylas synonimu specjalnie, by odwrocic podejrzenia!
                              No ladnie...
                              • dana33 Re: Wole Araba od Zyda 23.01.07, 20:16
                                :))))
                            • andreas.007 droga moja Baronowo 23.01.07, 20:15
                              dana33 napisała:

> nu, badzmy wielkoduszni i dajmy mu ta satysfakcje.... teraz jeszcze andreas
                              > mnie podejrzewa o jakiego zwiazki z niemcami.... ja cie mowie, absztyfikant,
                              > tak naprawde to ja jedna z bund deutscher mädchen... :))))
                              =================================

...o nic Ciebie nie podejrzewam GIT ;-)))

Jak na razie to Ty mnie podejrzewasz najpierw, ze jestem jakis Blazar!
                              Potem zapytałas o nick i zwiazki z Niemcami, podejrzenie...
                              Pozwoliłem wiec sobie odwzajemnic jedynie Twoje pytanie!
                              GIT ;-)

A teraz Baronowo przypomne Tobie,
                              że juz mielismy przyjemmość mieniac sie postami na forum!
                              Ale pewnie tyle masz roboty, ze nie pamietasz...
                              Bo zdaje sie to Ty na prosbe Absztyfa
                              opisywałas życie pod strachem smierci...
                              z linii frontu!

Nie przejmuj sie tak wszystkim, szkoda Twojego cennego zdrowia,
                              a masz, macie jeszce tyle do zrobienia!

Ja Ciebie mówie - odpuśc sobie troche...
                              Szczególnie odpuśc te podejrzenia,
                              ze inni Ciebie podejrzewaja.... bo lęków dostaniesz!
                              • dana33 Re: droga moja Baronowo 23.01.07, 21:20
                                hahahaha....... fajnie ze wiesz co to git... :))))
                                ty mnie powiedz, andreas.... jak sie zyje tyle lat w kraju, w ktorym ciagle
                                ktos wybucha, to mozna dostac lekow od podejrzen???? :))))
                                wiesz, ja baba nie do zdarcia.. :)))
                                ja cie nie podejrzewam, ja podejrzewam ze ty mnie podejrzewasz... :)))

naprawde nie pamietam..... mea culpa, andreas.... a jesli chodzi o prosby
                                absztyfikanta, to ja wypelnie kazda... :))))
                                • andreas.007 Re: droga moja Baronowo 23.01.07, 21:29
                                  PODEJRZEWAM, ze jak sie zyje w kraju w którym ciagle cos wybucha,
                                  to mozna sie przyzwyczaic do wybuchów...
                                  mam nadzieje, ze urzedniczki nie sa przyzwyczajone do gwałtów
                                  przez przełożonych.... cóz za zbieznośc słów...

Natomiast widze jestes bardzo podejrzliwa i wszystkich podejrzewasz,
                                  że podejrzewaja Ciebie!
                                  Albo wiec jestes podejrzliwa albo podejrzana... ;)))

Co do prósb, to tylko na niego jestes taka czuła?
                                  Mąż wie...
    • polani Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 14:08
      ale mozna zrobic geszeft poszle wszytkich arabow do polski :)))) i jeszcze
      zarobie forsy, polki beda sie cieszic specilanje staruszki
      • absztyfikant Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 14:12
        Fredziu, nawet tak nie zartuj.
        • polani Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 15:20
          juz 3 miliony polakow ucieklo za granica to mozecie goscic 1.5 Miliony arabstwo
          brudastwo
          • absztyfikant Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 15:29
            Polacy wola Ukraincow. Blizsi kulturowo, uczciwi, pracowici.
            • polani Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 15:39
              Ale Gomulka i cala PRL twierdzila ze oni sa wazsze braci a ym agresory !
              • absztyfikant Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 17:49
                Stare czasy...
    • j-k Dana, ale dlaczego dla nich nie Saudi Arabia? 23.01.07, 15:09
      tam brakuje ludzi do pracy...
      - Palestynczycy znaja jezyk...
      - i maja wspolna wiare
      - jest spora kasa do zrobienia...

podczas , gdy u "nasz" w Europie, to moga najwyzej ulice zamiatac...

znasz przyczyny?
      moze polubili smak zydoskiej demokracji?

wiesz...
      dziewczynki...
      wodeczka
      wolne slowo
      i te rzeczy :)))

• dana33 Re: Dana, ale dlaczego dla nich nie Saudi Arabia? 23.01.07, 17:51
        alez j-k..... jak chca do saudi to bon voyage.... :))) ja tylko, biorac na
        zdrowy chlopski rozum, to nie bardzo widze, ze saudia ich tam wpusci. ja wogole
        nie widze tego, ze jakikolwiek arabski kraj ich wpusci, patrz obozy uchodzcow
        istniejace w tych krajach do dzisiaj. ja mysle, ze oni o tym wiedza... jedyny
        "kraj in spe" (ladne okreslenie, nie uwazasz?), ktory ich wpusci, chociazby na
        przekor israelowi i zeby pokazac swiatu jak to oni sami maja "prawo powrotu",
        to autonomia i potem ewentualnie jordania, ale tu mam swoje watpliwosci tez,
        nie zapominajac czarnego wrzesnia. musze przyznac, ze israelscy arabowie
        okazuja sie idiotami.... gryza reke, ktora ich karmi i daje ludzkie warunki
        zycia i jak zwykle nie patrza w przyszlosc. nu, ale to juz ich interes, nie moj.
        moj to jest patrzec, zeby w moich kraju nie tylko moje dzieci, ale i moje
        przyszle wnuki zyly bezpiecznie...
    • genom3 Re: uwazajcie!!!!!! 23.01.07, 19:48
      dana33 napisała:

> wlasnie podano u nas we wiadomosciach, ze co trzeci tzw. palestynczyk z gazy
      > i west bank ucieka do europy. za glupie 1700 dolarow dostaje sfalszowana wize
      > pobytowa w jednym z europejskich krajow i one-way-ticket...
      > coraz weselej bedzie w europie..... no i moze w polsce tez..... radze wam
      > sprawdzac kazda wize arabska... :))))

i po co ich ostrzegasz, niech przyjezdzajo do europy, niech sie rozmnazajo w
      polsce, niech nam dadzo swinty spokoj

natychmiast wykasuj to ostrzezenie!

do forum
      spijcie kochani spokojnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka