Gość: Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 25.04.03, 00:19 www.kingfish.us.tf/superm.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gelatik Oczywiscie ze to byl superman IP: 61.131.48.* 25.04.03, 00:27 A Bimi wlasnie sie spytal czy jest normalny:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5775782 Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:33 Witam Krola To waszec jeszcze zyje ? Radosc to wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:41 _hermenegilda napisała: > Witam Krola > > To waszec jeszcze zyje ? > Radosc to wielka. Witam:-) Zyje! A ty ? Hermenegildo czy Helgo? Juz nie pamietam i tak jest mi bardzo milo. Helga zreszta przepadla. On cierpi na bezsennosc i podejzewam ze po paru bezsennych tygodniacyh nagle na pare dni zasnela:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:45 kingfish napisała: > > Witam:-) > > Zyje! A ty ? > Hermenegildo czy Helgo? Juz nie pamietam i tak jest mi bardzo milo. > Helga zreszta przepadla. On cierpi na bezsennosc i podejzewam ze po paru > bezsennych tygodniacyh nagle na pare dni zasnela:-) I ja zyje, ale co to za zycie ? Helga przepadla chyba na dobre a szkoda. Twoje filmy jak zawsze swietne ale czy sprawa WTC wciaz jeszcze nie jest wyjasniona ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:51 _hermenegilda napisała: > kingfish napisała: > > > > Witam:-) > > > > Zyje! A ty ? > > Hermenegildo czy Helgo? Juz nie pamietam i tak jest mi bardzo milo. > > Helga zreszta przepadla. On cierpi na bezsennosc i podejzewam ze po paru > > bezsennych tygodniacyh nagle na pare dni zasnela:-) > > > I ja zyje, ale co to za zycie ? > Helga przepadla chyba na dobre a szkoda. > > Twoje filmy jak zawsze swietne ale czy sprawa WTC wciaz jeszcze nie jest > wyjasniona ? Dla mnie byla juz dawno wyjasniona ale wlasnie wczoraj wpadlem na watek pod tytulem Fan Club Bimi gdzie znalazlem post tego obywatela o lazerach ktore zniszczyly WTC. Zdjecie na filmku wlasnie jest jego postu i tak nawet ta czerwona kreseczka,(niby lazer), na nim byla. Jak moglem tego nie dokonczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:58 kingfish napisała: > Dla mnie byla juz dawno wyjasniona ale wlasnie wczoraj wpadlem na watek pod > tytulem Fan Club Bimi gdzie znalazlem post tego obywatela o lazerach ktore > zniszczyly WTC. Zdjecie na filmku wlasnie jest jego postu i tak nawet ta > czerwona kreseczka,(niby lazer), na nim byla. Jak moglem tego nie dokonczyc? Rozumiem, ze pokusa byla przemozna. Ciesze sie, ze bywasz na forum. Zycze dobrej zabawy Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 01:01 _hermenegilda napisała: > kingfish napisała: > > > Dla mnie byla juz dawno wyjasniona ale wlasnie wczoraj wpadlem na watek po > d > > tytulem Fan Club Bimi gdzie znalazlem post tego obywatela o lazerach ktore > > > zniszczyly WTC. Zdjecie na filmku wlasnie jest jego postu i tak nawet ta > > czerwona kreseczka,(niby lazer), na nim byla. Jak moglem tego nie dokonczy > c? > > > Rozumiem, ze pokusa byla przemozna. > Ciesze sie, ze bywasz na forum. > Zycze dobrej zabawy > Dobranoc Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuni Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 00:43 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > www.kingfish.us.tf/superm.swf Chcialem zapytac czy Ty i v.c.-zapoznany milosnik internetowej tworczosci epistolograficznej bimiego , to przypadkiem nie jedna i ta sama osoba? Zuni. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:47 Gość portalu: Zuni napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > www.kingfish.us.tf/superm.swf > > > Chcialem zapytac czy Ty i v.c.-zapoznany milosnik internetowej tworczosci > epistolograficznej bimiego , to przypadkiem nie jedna i ta sama osoba? > Zuni. Na pewno nie. Ja z Bimi juz bardzo dawno temu i bardzo dlugo rozmawialem na temat zwiazany z 9/11 a szczgolnie z Pantagonem. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Dla milosnikow spiskow-9/11 25.04.03, 00:51 Gość portalu: Zuni napisał(a): >> Chcialem zapytac czy Ty i v.c.-zapoznany milosnik internetowej tworczosci > epistolograficznej bimiego , to przypadkiem nie jedna i ta sama osoba? > Zuni. Moj idol Kingfish to genialny tworca dziel we Flash´u i niedoscigniony lowca ryb.Dumna jestem, ze go znam. Odpowiedz Link Zgłoś