i-love-2-ski 18.03.07, 16:03 Mr.Bush ----You are FIRED. he,he brawo Donald,nawet przezyjemy twoja fryzurke no a Melania jako first lady-SUPER:) go for it man:) www.cnn.com/POLITICS/blogs/politicalticker/2007/03/trump-has-harsh-words-for-bush.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fs_suck Re: Donald na prezydenta 23.03.07, 04:35 na zywo: www.youtube.com w okienko wpisz Trump Blitzer i kliknij w wywiadzie wspaniale odwazna i prawdziwa wypowiedz Donalda Trumpa o klakierach z Bialego Domu ,enjoy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Donald na prezydenta 23.03.07, 17:46 fs_suck napisał: > na zywo: > www.youtube.com w okienko wpisz Trump Blitzer i kliknij > w wywiadzie wspaniale odwazna i prawdziwa wypowiedz Donalda Trumpa o klakierach > > z Bialego Domu ,enjoy. :)) ma chlop racje,tyle,ze on jest dosc barwna postacia sam w sobie,ale hej z takim szmalem mozna i taka fryzurke nosic i miec swiat w... koniec sezonu,wiosna w pelni:) pozdr szanownego kolege i czas wyjmowac rower i cwiczyc swe grzeszne cialo,aby go nie przybywalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: Donald na prezydenta 25.03.07, 03:29 generalnie biorac ja rowniez nie jestem zwolennikiem Trumpa, ale w tym okreslonym przypadku facet ma 100 % racji i nie owija niczego w bawelne walac prosto z mostu,nu musi kasa jaka posiada pozwala mu czuc sie swobodnie, u mnie sezon jeszcze nie zakonczony, narty pod koniec przyszlego tygodnia sa ujete w rozkladzie, a tem czasem cheers !! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Donald na prezydenta 25.03.07, 03:42 fs_suck napisał: > generalnie biorac ja rowniez nie jestem zwolennikiem Trumpa, ale w tym > okreslonym przypadku facet ma 100 % racji i nie owija niczego w bawelne walac > prosto z mostu,nu musi kasa jaka posiada pozwala mu czuc sie swobodnie, u mnie > sezon jeszcze nie zakonczony, narty pod koniec przyszlego tygodnia sa ujete w > rozkladzie, a tem czasem cheers !! oj mili panowie rzeczywiscie cheers,dzisiaj pije hiszpanskie i musze powiedziec,ze dobre. sezon narciarski juz poza mna no wiec do nastepnego. pozdr fs-sucks i bro w arizona,trzymcie sie panowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: odwazna i prawdziwa wypowiedz Donalda Trumpa 14.11.16, 18:01 (wtedy Donald był chyba jeszcze Demokratą ;->) Donald Trump: Bush Admini"Everything is A Lie" Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Donald na prezydenta 25.03.07, 08:48 Wyglada na to, ze Donald nie zalapal sie na irackie el dorado :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Donald na prezydenta 25.03.07, 20:52 ghotir napisał: > Wyglada na to, ze Donald nie zalapal sie na irackie el dorado :) on nie ma ochoty na wyrzeczenia tego typu,poza tym dla niego prezydentura rownalaby sie stratom materialnym,a po co donaldowi one:) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: dla niego prezydentura równałaby sie stratom 29.09.16, 01:45 Chyba jeszcze raz przemyślał sprawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Melania jako first lady - SUPER :) 06.08.16, 17:27 www.newsweek.pl/swiat/nagie-zdjecia-melanii-trump-czy-melania-trump-pracowala-w-usa-nielegalnie-,artykuly,394877,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 No i co z tego? 06.08.16, 17:58 Modelka to normalny zawód, także naga. Melania przynajmniej jakoś wygląda, w przeciwieństwie do takiej Laury Bush..... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Archeolog 06.08.16, 18:24 Dlugo sie zastanawialem nad Twoim zawodem. Ale juz wiem. Tys archeolog. Nie wiedzialem, ze oni tez pija... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Archeolog 06.08.16, 19:17 Hilaria wam sie nalezy. Pasuje jak ulal. You get what you deserve........ Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: wam sie nalezy 29.08.16, 23:20 No wam, flegma, nie należy się nic - poza staropolskim paszoł won Odpowiedz Link Zgłoś