absztyfikant 04.05.07, 19:56 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8847789,wiadomosc.html Co za pustema... Nazwisko iscie krolewskie, ale tylko nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder A to ci babulec:(( Wspolczuje serdecznie... 04.05.07, 20:00 ...mezowi tej pani oraz potomstwu! Mysle, ze teraz, po tym slabo zawoalowanym nawolywaniu do antydemkratycznej rewolty, pies z kulawa noga (poza oszolomstwem) nie pofatyguje sie, by odac na nia swoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A to ci babulec:(( Wspolczuje serdecznie... 04.05.07, 20:04 ja mysle, ze moga byc te rozruchy, ale nie z powodu jej nawolywania idiotycznego, tylko dlatego ze arabowie francuscy poczuja sie zagrozeni.... nu, ale sarkozy to wie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:11 W poprzednich wyborach trzymalem kciuki za Jospina, ale sadzac po dzisiejszych liderach PS, mozna smialo uznac, ze to barwne srodowisko stacza sie po rowni pochylej... Moze to i dobrze. Najrozsadniejszy wydawal mi sie Bayrou, ale wteraz oddalbym w ciemno glos na Sarkozy'ego. Pani royal jest niebezpieczna, zreszta po jej glupotach na temat Quebecu wyrobilem sobie o niej zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:31 a ja po jej glupotach w jerozolimie.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:32 Zgoda. Ale sama musisz przyznac, ze tak jak glupoty w Jerozolimie byly jednak "po linii" socjalistow francuskich, tak wypowiedzi o Quebecu Francuzow skonsternowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:27 oczywiscie.... ona zdaje sie na paru frontach juz zrobila takie faszle.. :)))) oczywiscie jej kandydatura jest rewolucjonizujaca, jesli mozna tak powiedziec, bo wiesz, francja i kobieta na czele... ale nie wystarczy byc kobieta... brakuje jej troche do przywodcy ogromnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:30 Zobaczymy co zrobi Hillary:))))) Mozna jej wiele zarzucic, ale nie jest malowana lala i ma leb na karku. Zreszta, gdyby nie ona, to Billa by pewnie nie bylo. A Royal i tak powinna sie cieszyc, bo okazala sie lepsza od Jospina. Dobre i to na otarcie lez, bo chwila kleski zbliza sie coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:34 hillary to baba madra strasznie... i ma jaja.. :))) a co do kleski, to juz mam doswiadczenie z mojego mocarstwa: wszystkie plebiscyty sa nic nie warte. trzeba poczekac na wyniki prawdziwe. wiesz, jak u nas przed wyborami rozdzwaniaja po ludziach, kazda partia, i sie pytaja mnie, na kogo bede glosowac, to ja glosuje telefonicznie na kazdego, nawet na ovadie.. byle mi dali spokoj.. :)))) bo kiedys to powiedzialam prawde i zaczeli mnie przekonywac, ze nie mam racji i rozmowa trwala prawie godzine. a teraz w 20 sekund mam spokoj. a do urny wrzucam to, co wrzucam.... ovadii nie.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:36 A taka fajna piosenke moj ukochany reb Ovadia na wybory zrobil, no wiesz... www.nothingmatter.com/stuff/2006/03/shas-jingle06.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:39 tinyurl.com/2yoeh2 Oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:42 A co na to wasze nieczyste przeciez sumienia?? Nie boicie sie, ze pojdziecie za to do piekla? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:43 Jestem ateista, ale dla Ovadii robie wyjatek i traktuje go smiertelnie powaznie. Musisz sie wczytac mocniej Marouderze:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:45 ja sie nie boje... w piekle bardziej interesujaco..... nie nudzialam sie za zycia, to i po smierci nie mam zamiaru... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kiedy Tadeo zwany tez na skutek obowiazujacej... 04.05.07, 21:51 ...ustawy lustracyjnej li tylko Ojcem Zalozycielem (aktywnych dziennikarzy i pracownikow naukowych lustruja, a powolywaczy do zycia czy to mediow, czy szkol wyzszych nie!) zaczyna swoja spiewke o milosci bozej, ja zaczynam sie bac..Myslalem, ze tak jest tez z Toba..trudno, zostane sam w swoim strachu:( Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:42 jasne, marudzinski.... to nasz ukochany rabin... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:47 One of a kind. www.politicsnow.co.il/images/ovadia.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:41 aha.... piosenki to oni zawsze fajne robia... :))) ale jak ja sobie wyobraze ovadie pedzacego na spotkanie z hillary, to mnie smiech ogarnia i wcale nie pusty... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:44 ...Maybachem?? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:48 chyba maybachem nie, ale nie mniej niz volvo albo mercedes. i jego woza. a potem prowadza z obu stron za rece.... a potem jak gdzies wchodzi, to siem wszyscy rzucaja i go po rekach caluja.... ty sie nie pytaj marudzinski.... ja to raz widzialam, i tylko moje dobre, polskie wychowanie nie pozwolilo mi zar- zec (z z kropka) ze smiechu na cala sale brit-milowa.... aaaa, a potem go posadzili na takim specjalnym krzesle na podwyzszeniu, jak krola jakiego.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:55 O. tadeusza tez woza. Ostatnio zastanawial sie co prawda, czy by sie przesiasc z maybacha na krowe, ale ostatecznie odrzucil ten pomysl..nieslusznie zreszta. Ovadia (z przykroscia to przyznaje jako polski patriota) szykowniejszy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:58 Rydzyk jest teoretycznie szarym zakonnikiem (radyjko czyni go poteznym), a Ovadia byl kiedys naczelnym rabinem Izraela. Nie ta liga Marouder. Polscy dygnitarze koscielni (biskupi, arcybiskupi, kardynalowie) sie jeszcze lepiej woza, a swoja droga nie wiem czy to jest powod do dumy... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:51 Ovadia? Nie wiem czym jezdzi, ale to dobry czlowiek, skoro tzw. Palestynczycy chcieli go sprzatnac... www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3144945,00.html tutaj cos na poprawe humoru: hydepark.hevre.co.il/uploaded/020918_003021-1245_ovadia%5B1%5D.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Fuj!! 04.05.07, 21:52 ...bylo gdzies podobne zdjecie ojca tadeusza dokonujacego toalety ale nie zasejfowalem sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Fuj!! 04.05.07, 21:54 Caly pic polega na tym, ze czcigodny Ovadia surowo zakazal dlubania w nosie w szabas:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No ma grzech jak sku...syn!! 04.05.07, 21:57 Raz-dwa poznac czemu Szasowi nie idzie w wyborach!! Kara Boza po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 22:01 hihihi..... to napewno bylo w dzien powszedni.... bo ovadia zakazal dlubac w nosie w szabes... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: Sego straszy rozruchami:P 05.05.07, 00:14 czy to wlasnie ten pan rabe ovadia ma zamiar kandydowac na prezydenta israela? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 05.05.07, 00:21 nie daj bog, sol.... myslalam, ze nam dobrze zyczysz... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 to nie moja wina...:-))))))) 05.05.07, 00:45 ale slyszalem, ze jakis rabin ma takie zamiary...:-) a, ze wam dobrze zycze to chyba nie masz watpliwosci????!!!:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-kk Kiedys nocowalem w ROYAL House Hotel... 04.05.07, 21:58 w miescie Ensenada... piekna nazwa... ogolnie zas... widok na doki portowe... ale Panienki lekkich obyczajow w poblizu... tez byly piekne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A co na te wrazenia z Ensenady powiedziala.. 04.05.07, 22:02 ...W.Cz. Malzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
j-kk czy ty sobie zarty robisz? 04.05.07, 22:03 zebym na antypody z malzonka sie wybieral? Odpowiedz Link Zgłoś
j-kk Ale to powaznie... 04.05.07, 22:08 Ensenada, Meksyk. 300 km na poludnie od Los Angeles. Piekniejszych kobiet - niz tam do tej pory nie widzialem. Niezaleznie od tego, czym sie zajmowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 22:10 ...a w Europie? Io preferisco ragazze italiane. (czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 22:18 marouder napisał: > ...a w Europie? > Io preferisco ragazze italiane. bueno :) Tu Prefiero a chicas italianas :))) istotnie w Europie - Wloszki sa najciekawsze...:))) ale nie o Europie mowilem... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 23:09 nie ma to, jak miedzynarodowe towarzystwo..... :))) jeszcze nie znacie chlopaki israelek..... wloszki moga sie schowac... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 23:12 juz zacieram raczki... kiedys sprawdze :))) buenas noches. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy ty sobie zarty robisz? 04.05.07, 22:08 jezuuuuu, moj jedzie w przyszlym tygodniu sam do wloch.... na caly tydzien... kurrrka, musze sie jakos zabezpieczyc... jakis ochraniacz, albo hercule poirot..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder To masz problem! Ovadia by ci raz-dwa poradzil... 04.05.07, 22:12 ...co masz zrobic, ale skoro sie wysmiewasz z duchownego, nauczyciela oraz polityka w jednym.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sadzilem, ze twoja podstawowa komorka spoleczna 04.05.07, 22:07 ...jest organizacja partnerska i kolektywna! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kiedys nocowalem w ROYAL House Hotel... 04.05.07, 22:02 hahahaha..... nu j-k..... ty przynajmniej stoisz na ziemi.... a nie tam rabiny, ksiendze, piekla i nieba.... panienki sa!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś