Dodaj do ulubionych

Sego straszy rozruchami:P

04.05.07, 19:56
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8847789,wiadomosc.html
Co za pustema... Nazwisko iscie krolewskie, ale tylko nazwisko...
Obserwuj wątek
    • marouder A to ci babulec:(( Wspolczuje serdecznie... 04.05.07, 20:00
      ...mezowi tej pani oraz potomstwu!
      Mysle, ze teraz, po tym slabo zawoalowanym nawolywaniu do antydemkratycznej
      rewolty, pies z kulawa noga (poza oszolomstwem) nie pofatyguje sie, by odac na
      nia swoj glos.
      • dana33 Re: A to ci babulec:(( Wspolczuje serdecznie... 04.05.07, 20:04
        ja mysle, ze moga byc te rozruchy, ale nie z powodu jej nawolywania
        idiotycznego, tylko dlatego ze arabowie francuscy poczuja sie zagrozeni.... nu,
        ale sarkozy to wie... :))))
    • absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:11
      W poprzednich wyborach trzymalem kciuki za Jospina, ale sadzac po dzisiejszych
      liderach PS, mozna smialo uznac, ze to barwne srodowisko stacza sie po rowni
      pochylej... Moze to i dobrze. Najrozsadniejszy wydawal mi sie Bayrou, ale
      wteraz oddalbym w ciemno glos na Sarkozy'ego. Pani royal jest niebezpieczna,
      zreszta po jej glupotach na temat Quebecu wyrobilem sobie o niej zdanie.
      • dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:31
        a ja po jej glupotach w jerozolimie.. :))))
        • absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 20:32
          Zgoda. Ale sama musisz przyznac, ze tak jak glupoty w Jerozolimie byly
          jednak "po linii" socjalistow francuskich, tak wypowiedzi o Quebecu Francuzow
          skonsternowaly.
          • dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:27
            oczywiscie.... ona zdaje sie na paru frontach juz zrobila takie faszle.. :))))
            oczywiscie jej kandydatura jest rewolucjonizujaca, jesli mozna tak powiedziec,
            bo wiesz, francja i kobieta na czele... ale nie wystarczy byc kobieta...
            brakuje jej troche do przywodcy ogromnego kraju.
            • absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:30
              Zobaczymy co zrobi Hillary:))))) Mozna jej wiele zarzucic, ale nie jest
              malowana lala i ma leb na karku. Zreszta, gdyby nie ona, to Billa by pewnie nie
              bylo. A Royal i tak powinna sie cieszyc, bo okazala sie lepsza od Jospina.
              Dobre i to na otarcie lez, bo chwila kleski zbliza sie coraz bardziej...
              • dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:34
                hillary to baba madra strasznie... i ma jaja.. :)))
                a co do kleski, to juz mam doswiadczenie z mojego mocarstwa: wszystkie
                plebiscyty sa nic nie warte. trzeba poczekac na wyniki prawdziwe.
                wiesz, jak u nas przed wyborami rozdzwaniaja po ludziach, kazda partia, i sie
                pytaja mnie, na kogo bede glosowac, to ja glosuje telefonicznie na kazdego,
                nawet na ovadie.. byle mi dali spokoj.. :))))
                bo kiedys to powiedzialam prawde i zaczeli mnie przekonywac, ze nie mam racji i
                rozmowa trwala prawie godzine. a teraz w 20 sekund mam spokoj. a do urny
                wrzucam to, co wrzucam.... ovadii nie.. :))))
                • absztyfikant Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:36
                  A taka fajna piosenke moj ukochany reb Ovadia na wybory zrobil, no wiesz...

www.nothingmatter.com/stuff/2006/03/shas-jingle06.mp3
                  • marouder czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:38

• absztyfikant Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:39
                      tinyurl.com/2yoeh2
                      Oczywiscie.
                      • marouder Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:42
                        A co na to wasze nieczyste przeciez sumienia?? Nie boicie sie, ze pojdziecie za
                        to do piekla?
                        • absztyfikant Re: Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:43
                          Jestem ateista, ale dla Ovadii robie wyjatek i traktuje go smiertelnie
                          powaznie. Musisz sie wczytac mocniej Marouderze:)))))))
                        • dana33 Re: Tak z przekasem? O duchownym?? 04.05.07, 21:45
                          ja sie nie boje... w piekle bardziej interesujaco..... nie nudzialam sie za
                          zycia, to i po smierci nie mam zamiaru... :))))
                          • marouder Kiedy Tadeo zwany tez na skutek obowiazujacej... 04.05.07, 21:51
                            ...ustawy lustracyjnej li tylko Ojcem Zalozycielem (aktywnych dziennikarzy i
                            pracownikow naukowych lustruja, a powolywaczy do zycia czy to mediow, czy szkol
                            wyzszych nie!) zaczyna swoja spiewke o milosci bozej, ja zaczynam sie
                            bac..Myslalem, ze tak jest tez z Toba..trudno, zostane sam w swoim strachu:(
                    • dana33 Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:42
                      jasne, marudzinski.... to nasz ukochany rabin... :))))
                      • absztyfikant Re: czy mowicie o panu rabinie Ovadii Josefie?/nt 04.05.07, 21:47
                        One of a kind.
                        www.politicsnow.co.il/images/ovadia.jpg
                  • dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 04.05.07, 21:41
                    aha.... piosenki to oni zawsze fajne robia... :)))
                    ale jak ja sobie wyobraze ovadie pedzacego na spotkanie z hillary, to mnie
                    smiech ogarnia i wcale nie pusty... :))))
                    • marouder Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:44
                      ...Maybachem??
                      • dana33 Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:48
                        chyba maybachem nie, ale nie mniej niz volvo albo mercedes. i jego woza. a
                        potem prowadza z obu stron za rece.... a potem jak gdzies wchodzi, to siem
                        wszyscy rzucaja i go po rekach caluja.... ty sie nie pytaj marudzinski.... ja
                        to raz widzialam, i tylko moje dobre, polskie wychowanie nie pozwolilo mi zar-
                        zec (z z kropka) ze smiechu na cala sale brit-milowa.... aaaa, a potem go
                        posadzili na takim specjalnym krzesle na podwyzszeniu, jak krola jakiego.. :)))
                        • marouder Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:55
                          O. tadeusza tez woza. Ostatnio zastanawial sie co prawda, czy by sie przesiasc z
                          maybacha na krowe, ale ostatecznie odrzucil ten pomysl..nieslusznie zreszta.
                          Ovadia (z przykroscia to przyznaje jako polski patriota) szykowniejszy:((
                          • absztyfikant Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:58
                            Rydzyk jest teoretycznie szarym zakonnikiem (radyjko czyni go poteznym), a
                            Ovadia byl kiedys naczelnym rabinem Izraela. Nie ta liga Marouder. Polscy
                            dygnitarze koscielni (biskupi, arcybiskupi, kardynalowie) sie jeszcze lepiej
                            woza, a swoja droga nie wiem czy to jest powod do dumy...
                      • absztyfikant Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 21:51

Ovadia? Nie wiem czym jezdzi, ale to dobry czlowiek, skoro tzw. Palestynczycy
                        chcieli go sprzatnac...
                        www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3144945,00.html
                        tutaj cos na poprawe humoru:
                        hydepark.hevre.co.il/uploaded/020918_003021-1245_ovadia%5B1%5D.jpg
                        • marouder Fuj!! 04.05.07, 21:52
                          ...bylo gdzies podobne zdjecie ojca tadeusza dokonujacego toalety ale nie
                          zasejfowalem sobie.
                          • absztyfikant Re: Fuj!! 04.05.07, 21:54
                            Caly pic polega na tym, ze czcigodny Ovadia surowo zakazal dlubania w nosie w
                            szabas:))))
                            • marouder No ma grzech jak sku...syn!! 04.05.07, 21:57
                              Raz-dwa poznac czemu Szasowi nie idzie w wyborach!! Kara Boza po prostu.
                        • dana33 Re: Czym Ovadia jezdzi, bo nasz Tadeo jezdzi... 04.05.07, 22:01
                          hihihi..... to napewno bylo w dzien powszedni.... bo ovadia zakazal dlubac w
                          nosie w szabes... :))
                    • sol4000 Re: Sego straszy rozruchami:P 05.05.07, 00:14
                      czy to wlasnie ten pan rabe ovadia ma zamiar kandydowac na prezydenta israela?

• dana33 Re: Sego straszy rozruchami:P 05.05.07, 00:21
                        nie daj bog, sol.... myslalam, ze nam dobrze zyczysz... :))))
                        • sol4000 to nie moja wina...:-))))))) 05.05.07, 00:45
                          ale slyszalem, ze jakis rabin ma takie zamiary...:-)

a, ze wam dobrze zycze to chyba nie masz watpliwosci????!!!:-))))))))

• dana33 Re: to nie moja wina...:-))))))) 05.05.07, 01:57
                            :))))
    • j-kk Kiedys nocowalem w ROYAL House Hotel... 04.05.07, 21:58
      w miescie Ensenada...

piekna nazwa...
      ogolnie zas...
      widok na doki portowe...
      ale Panienki lekkich obyczajow w poblizu...
      tez byly piekne :)))
      • marouder A co na te wrazenia z Ensenady powiedziala.. 04.05.07, 22:02
        ...W.Cz. Malzonka?
        • j-kk czy ty sobie zarty robisz? 04.05.07, 22:03
          zebym na antypody z malzonka sie wybieral?
          • absztyfikant Re: czy ty sobie zarty robisz? 04.05.07, 22:03
            Good point:P
            • j-kk Ale to powaznie... 04.05.07, 22:08
              Ensenada, Meksyk.

300 km na poludnie od Los Angeles.

Piekniejszych kobiet - niz tam
              do tej pory nie widzialem.
              Niezaleznie od tego, czym sie zajmowaly.
              • marouder Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 22:10
                ...a w Europie?
                Io preferisco ragazze italiane. (czy jakos tak)
                • j-k Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 22:18
                  marouder napisał:

> ...a w Europie?
                  > Io preferisco ragazze italiane.

bueno :)
                  Tu Prefiero a chicas italianas :)))

istotnie w Europie - Wloszki sa najciekawsze...:)))
                  ale nie o Europie mowilem...
                  • dana33 Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 23:09
                    nie ma to, jak miedzynarodowe towarzystwo..... :)))
                    jeszcze nie znacie chlopaki israelek..... wloszki moga sie schowac... :))))
                    • jj-k Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 23:12
                      juz zacieram raczki...
                      kiedys sprawdze :)))

buenas noches.
                      • dana33 Re: Ale to powaznie... 04.05.07, 23:13
                        buenas noches... :))))
            • dana33 Re: czy ty sobie zarty robisz? 04.05.07, 22:08
              jezuuuuu, moj jedzie w przyszlym tygodniu sam do wloch.... na caly tydzien...
              kurrrka, musze sie jakos zabezpieczyc... jakis ochraniacz, albo hercule
              poirot..:))))))
              • marouder To masz problem! Ovadia by ci raz-dwa poradzil... 04.05.07, 22:12
                ...co masz zrobic, ale skoro sie wysmiewasz z duchownego, nauczyciela oraz
                polityka w jednym..
          • marouder Sadzilem, ze twoja podstawowa komorka spoleczna 04.05.07, 22:07
            ...jest organizacja partnerska i kolektywna!
      • dana33 Re: Kiedys nocowalem w ROYAL House Hotel... 04.05.07, 22:02
        hahahaha..... nu j-k..... ty przynajmniej stoisz na ziemi.... a nie tam rabiny,
        ksiendze, piekla i nieba.... panienki sa!!!! :))))
    • cet3 Sego jest realistka, przekonasz sie sam 05.05.07, 02:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka