emaglara 05.05.07, 00:23 ze 80 % zydow sa przeciwko rzadom Olmerta, kazde dzieclo wie, ktore zyje bez cenzury, kazde dziecko wie, ze 200 tysiecy zydow protestuje, ale kropka wie lepiej, wywalic i nie ma 200 tysiecy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:24 idź juz spac, późno Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:25 nie wywalaj zlotko Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:26 kropka napisała: > idź juz spac, późno a ty nie pojdziesz? swiatki piatki tak tylko nas pilnujesz,nie znudzilo ci sie jeszcze? z tego zmeczenia nawet zyczenia wywalasz na osla. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:27 życzenia to pocztówką. Z kwiatkiem i "z powięszowaniem ymienin" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:28 Mialas ymynyny Kropko? Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:31 odezwal sie Twoj adorator kropko, ile ci ludzi podpier...il ze tak go kochasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
flash15 i wbij im Kropko do tepych glowek 05.05.07, 00:31 ze Zyd pisze sie jak Polak duza litera. Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara [...] 05.05.07, 00:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pisalam o ty, o czym caly swiat pisze 05.05.07, 00:32 kropka napisała: > życzenia to pocztówką. Z kwiatkiem i "z powięszowaniem ymienin" pocztowka byla e-card,teraz takie w modzie. w koncu mamy technologie po cos kropka. cheer up,bo od tego sprzatnia to skore na dloniach poniszczysz i paznokcie zedrzesz.niestety nie mam jeszcze polskiego alfabetu w mym sprzENcie wiec nie moge sie atac i etac jak ty.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Kropka robisz sie bezczelna. 05.05.07, 00:34 Jesli odpowiada ci rola nieswiadomego agenta mossadu to prosze bardzo. Wlasnie smaze donos anonim na ciebie do kontrwywiadu. Przyjrzy sie praktykom propagandowym tutaj i twojej dzialalnosci. Takie osoby jak ty nazywaja sie w Polsce pozytecznymi idiotami z durna i antypolska poprawnoscia polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike kropa 05.05.07, 00:35 a moze ty powinnas nam zakladac 40 watkow dziennie i tym samym nie bedzie problemu,ze cUs nie pasuje tematycznie ,jest niemerytoryczne lub lamie jakas tam luzna etykieto-nete. czyz nie prosciej po prostu sterowac rozmowe jak kapitan zeglugi..... wiadomo skad a my bedziemy tylko dopelniali zdania? skoro juz nakazujecie nam pojscie do lozek,kasujecie watki tych z innymi fryzurkami,czy pogladami niz nasz milosciciwe panujacy nadredaktor,to moze pomyslcie o IDEALNYM forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: kropa 05.05.07, 00:38 Idealne bedzie jak nauczysz sie troszke oglady na salonach i przestaniesz obrazac ludzi z bejzmentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike [...] 05.05.07, 00:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: kropa 05.05.07, 01:02 hej ;) nie obrazaj mi mojej kanapy musztardowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa 05.05.07, 01:14 emaglara napisała: > hej ;) nie obrazaj mi mojej kanapy musztardowej ;) kanapy tera nie w modzie,otomany wracaja do lask i jakies strasznie wielkie fotele,a musztardowy dobre bo jak ktory bedzie sie rzucal to w leb,a ze lby puste to i nie szkoda szkielka:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kropa 05.05.07, 01:04 Czemu mnie wzywasz Rochellynko? Na amory cie wzielo? Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: kropa 05.05.07, 00:40 nie mam slow, cymbalistow jak wiesz bylo wielu ... Odpowiedz Link Zgłoś