Gość: ''' IP: *.acn.pl 16.07.03, 19:20 Por. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973 Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ''' Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 16.07.03, 20:22 Gość portalu: ''' napisał(a): > Por. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973 > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: 12.6.221.* 16.07.03, 21:46 Gość portalu: ''' napisał(a): > Por. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973 > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Nie udaje, tylko nim jest, natomiast udaje, ze nie zna polskiej pisowni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stammbaum Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 16.07.03, 21:54 Gość portalu: ''' napisał(a): > Por. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973 > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Nie udaje. Fragment tekstu skopiowac i wkleic jest w stanie nawet fredzio (przepraszam za wyrazenie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.actcom.co.il 16.07.03, 22:15 stammbaum napisał: > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > Por. > > > > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973</a> > > > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. > > Nie udaje. > Fragment tekstu skopiowac i wkleic jest w stanie nawet fredzio (przepraszam za > wyrazenie ) nu, nie zwracacie uwagi, po prostu ktos sie podszywa pod fredzia, fredzio54 oryginalny pisze swoje imie pogrubionym pismem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 17.07.03, 06:47 Gość portalu: dana33 napisał(a): > stammbaum napisał: > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > Por. > > > > > > <a > href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=699 > 0973"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=69 > 90973&a=6990973</a> > > > > > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. > > > > Nie udaje. > > Fragment tekstu skopiowac i wkleic jest w stanie nawet > fredzio (przepraszam za > > wyrazenie ) > > nu, nie zwracacie uwagi, po prostu ktos sie podszywa pod > fredzia, fredzio54 oryginalny pisze swoje imie > pogrubionym pismem.... F54 (prawdziwy) jest zalogowany. Nicki zalogowanych są zawsze pisane grubym pismem i tak jest w tym liście. Wszystko sie zgadza. Ta osoba, która podszywa się pod F54 czołgitse Szarona czyli Olbżyma z Polski na chwilę się zapomniała. To się zdarza na tym Forum. Taka "chwilka zapomnienia". Fakt, trudno udawać przez dłuższy czas kretyna. To by zmęczyło nawet idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 17.07.03, 06:52 Gość portalu: ''' napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > stammbaum napisał: > > > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > > > Por. > > > > > > > > <a > > href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=699 > > 0973"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50 > &w=69 > > 90973&a=6990973</a> > > > > > > > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. > > > > > > Nie udaje. > > > Fragment tekstu skopiowac i wkleic jest w stanie nawet > > fredzio (przepraszam za > > > wyrazenie ) > > > > nu, nie zwracacie uwagi, po prostu ktos sie podszywa pod > > fredzia, fredzio54 oryginalny pisze swoje imie > > pogrubionym pismem.... > > > F54 (prawdziwy) jest zalogowany. Nicki zalogowanych są zawsze pisane grubym pis > mem i tak jest w tym liście. Wszystko sie zgadza. > > Ta osoba, która podszywa się pod F54 czołgitse Szarona czyli Olbżyma z Polski n > a chwilę się zapomniała. To się zdarza na tym Forum. Taka "chwilka zapomnienia" > . > > Fakt, trudno udawać przez dłuższy czas kretyna. To by zmęczyło nawet idiotę. Ale może to zapomnienie nastapiło po "wykonywaniu sexu". To byłoby nawet zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 17.07.03, 11:05 Gość portalu: ''' napisał(a): > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > stammbaum napisał: > > > > > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > > > > > Por. > > > > > > > > > > <a > > > href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=699 > > > 0973"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html > ?f=50 > > &w=69 > > > 90973&a=6990973</a> > > > > > > > > > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. > > > > > > > > Nie udaje. > > > > Fragment tekstu skopiowac i wkleic jest w stanie nawet > > > fredzio (przepraszam za > > > > wyrazenie ) > > > > > > nu, nie zwracacie uwagi, po prostu ktos sie podszywa pod > > > fredzia, fredzio54 oryginalny pisze swoje imie > > > pogrubionym pismem.... > > > > > > F54 (prawdziwy) jest zalogowany. Nicki zalogowanych są zawsze pisane gruby > m pis > > mem i tak jest w tym liście. Wszystko sie zgadza. > > > > Ta osoba, która podszywa się pod F54 czołgitse Szarona czyli Olbżyma z Pol > ski n > > a chwilę się zapomniała. To się zdarza na tym Forum. Taka "chwilka zapomni > enia" > > . > > > > Fakt, trudno udawać przez dłuższy czas kretyna. To by zmęczyło nawet idiot > ę. > > Ale może to zapomnienie nastapiło po "wykonywaniu sexu". To byłoby nawet zrozum > iałe. Łobuz jeden ma zdolności. Szybko się uczy. Niedługo osiągnie mistrzostwo; nic dziwnego, w końcu musiał być kiedyś wunderkindem. Por. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990588&a=6990588 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 17.07.03, 11:56 Gość portalu: ''' napisał(a): > Łobuz jeden ma zdolności. Szybko się uczy. Niedługo osiągnie mistrzostwo; nic d > ziwnego, w końcu musiał być kiedyś wunderkindem. > > Por. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990588&a=6990588 nu, ''', troche styl bnadema z tym seksem i troche zafajdanego z ta manipulacja, co? czy tez nie zauwazyles, ze fredzio po prostu skopiowal mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 17.07.03, 12:05 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > Łobuz jeden ma zdolności. Szybko się uczy. Niedługo osiągnie mistrzostwo; > nic > d > > ziwnego, w końcu musiał być kiedyś wunderkindem. > > > > Por. > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990588&a=6990588 > > nu, ''', troche styl bnadema z tym seksem i troche zafajdanego z ta > manipulacja, co? czy tez nie zauwazyles, ze fredzio po prostu skopiowal mnie? O "wykonywaniu sexu" i przyjemnościach z tym związanych Fredzio pisał niejeden raz; tylko z grubsza zacytowałem. Skopiował? Dana, co ty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 17.07.03, 13:30 Gość portalu: ''' napisał(a): > O "wykonywaniu sexu" i przyjemnościach z tym związanych Fredzio pisał niejeden > raz; tylko z grubsza zacytowałem. > > Skopiował? > > Dana, co ty - Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 18.07.03, 07:11 Dziekuje wam z ufanja kocham polske jako mazochista ! teraz powaznie jaki kraj jest najciemniejszy ? Polska czy Irlandia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.07.03, 07:15 fredzio54 napisał: > Dziekuje wam z ufanja > kocham polske jako mazochista ! > teraz powaznie jaki kraj jest najciemniejszy ? Polska czy Irlandia ? nu, fredziu, znow cytujesz, tylko nie wiem kogo tym razem... a tak to ma hadasz? dasz hama mimeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 18.07.03, 07:44 Gość portalu: dana33 napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Dziekuje wam z ufanja > > kocham polske jako mazochista ! > > teraz powaznie jaki kraj jest najciemniejszy ? Polska czy Irlandia ? > > nu, fredziu, znow cytujesz, tylko nie wiem kogo tym razem... > a tak to ma hadasz? > dasz hama mimeni :) תודה רבה אחולי תסבירי לי מדוע פולנים לא מודים שהם כלומניקים! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.07.03, 08:46 fredzio54 napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > Dziekuje wam z ufanja > > > kocham polske jako mazochista ! > > > teraz powaznie jaki kraj jest najciemniejszy ? Polska czy Irlandia ? > > > > nu, fredziu, znow cytujesz, tylko nie wiem kogo tym razem... > > a tak to ma hadasz? > > dasz hama mimeni :) > תודה רבה אחול > י תסבירי לי > מדוע פולנים ל > א מודים שהם כל > ;ומניקים! > :) ....נו, לא כולם :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaąder Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 18.07.03, 08:58 Gość portalu: dana33 napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > Dziekuje wam z ufanja > > > > kocham polske jako mazochista ! > > > > teraz powaznie jaki kraj jest najciemniejszy ? Polska czy Irlan > dia ? > > > > > > nu, fredziu, znow cytujesz, tylko nie wiem kogo tym razem... > > > a tak to ma hadasz? > > > dasz hama mimeni :) > > ???? ??? ???? > 1500; > > ? ?????? ?? > > ???? ?????? ? > 1500; > > ? ????? ??? ?& > #1500; > > ;???????! > > :) > > ....??, ?? ???? > :) Znowu mi dajecie ten jadlospis z kafe Ejliat? 1500 to dla mniue za drogo. Najwyzej, zeby groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.07.03, 09:11 Gość portalu: Flaąder napisał(a): > Znowu mi dajecie ten jadlospis z kafe Ejliat? 1500 to dla mniue za drogo. Najwy > zej, zeby groszy. nu, to czule poranne rozmowy miedzy mna a fredziem (musze przeciez konkurowac na odleglosc z jego licznymi przyjaciolkami....) a tys widzial w eilacie cos za wiecej niz 70 zlotych? a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flądera Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 18.07.03, 09:34 Ja tm już do tego Eljatu nie będe chodzić, no chyba że mi /fredek coś postawi, to zobaczę, ale przedtem sprawdze jaki to z niego Olbzym, bo z byle kurduplem do knajpy nie pojde, nie? Ostanio jak tam bylem z kolega, z jednym takim homo, co kaze sobie mowic Ben-Hure i raz mowi ze jest żydem a raz niemcem, to zaczelo sie tanio od wina ale pożniej jak doszlo do koniaków to sie robily coraz drozsze i te ostanie to juz chyba musialy kosztowac ponad setke, bo wyszedlem z tamtąd całkiem goły i nie mialem nawet forsy na taksówke. Ale nie wykluczam ze mi ukradli w toalecie bo nachwile powiesilem marynarke żeby zmyc sos z koszuli a tam sie krecili jacyś tacy, jakis mieli taki wyglad opalony. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.07.03, 09:45 Gość portalu: Flądera napisał(a): > Ja tm już do tego Eljatu nie będe chodzić, no chyba że mi /fredek coś postawi, > to zobaczę, ale przedtem sprawdze jaki to z niego Olbzym, bo z byle kurduplem d > o knajpy nie pojde, nie? > > Ostanio jak tam bylem z kolega, z jednym takim homo, co kaze sobie mowic Ben- Hu > re i raz mowi ze jest żydem a raz niemcem, to zaczelo sie tanio od wina ale poż > niej jak doszlo do koniaków to sie robily coraz drozsze i te ostanie to juz chy > ba musialy kosztowac ponad setke, bo wyszedlem z tamtąd całkiem goły i nie mial > em nawet forsy na taksówke. Ale nie wykluczam ze mi ukradli w toalecie bo nachw > ile powiesilem marynarke żeby zmyc sos z koszuli a tam sie krecili jacyś tacy, > jakis mieli taki wyglad opalony. nu, ty to znow wstawiony? wiec nie nas, fladro, tam w toalecie nikt nie moze sie krecic, bo nie ma miejsca. oprocz tego, to bylam tam kilka razy i nie widzialam ani jednego israelczyka a opaleni to sa polacy tez, bo takie ladne lat. a na koniec to jeszcze raz: eIlat a nie elIat, ok? > F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fąder Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 18.07.03, 10:04 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Flądera napisał(a): > > > Ja tm już do tego Eljatu nie będe chodzić, no chyba że mi /fredek coś > postawi, > > to zobaczę, ale przedtem sprawdze jaki to z niego Olbzym, bo z byle kurdup > lem > d > > o knajpy nie pojde, nie? > > > > Ostanio jak tam bylem z kolega, z jednym takim homo, co kaze sobie mowic B > en- > Hu > > re i raz mowi ze jest żydem a raz niemcem, to zaczelo sie tanio od wina al > e > poż > > niej jak doszlo do koniaków to sie robily coraz drozsze i te ostanie to ju > z > chy > > ba musialy kosztowac ponad setke, bo wyszedlem z tamtąd całkiem goły i nie > > mial > > em nawet forsy na taksówke. Ale nie wykluczam ze mi ukradli w toalecie bo > nachw > > ile powiesilem marynarke żeby zmyc sos z koszuli a tam sie krecili jacyś > tacy, > > jakis mieli taki wyglad opalony. > > nu, ty to znow wstawiony? wiec nie nas, fladro, tam w toalecie nikt nie moze > sie krecic, bo nie ma miejsca. oprocz tego, to bylam tam kilka razy i nie > widzialam ani jednego israelczyka a opaleni to sa polacy tez, bo takie ladne > lat. a na koniec to jeszcze raz: eIlat a nie elIat, ok? > > F. To ty tam byłas w męskim przedziale? Ci faceci to nawet myslałem ze może jacyś Czeczency a może i jacys nie wiadomo kto, no i wcale nie mam przekonania ze to napewno oni. troche sie tam w Eljacie typkow zbiera, dużo jest brunetów, ja tam chodze raz no dwa razy do roku, jeden mi nawet mopwil ze pisze wiersze, ale potem chci9al nudzil zeby mu postawic, to wtedy zarecytuje. U nas sie mówi Eljat, a jak pisze naszyldzie to nawet nie popatrzyłem, Eljat to Eljat i dobra. Troche mi nazwa przypomina jedną taka barmanke na Woli, tez sieę nazywa Ela. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.07.03, 09:46 nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 18.07.03, 10:14 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? Flader moze pujdziesz do Menora tam serwuja jedzienie i nazywaja to zydowska kuchnia nawet u nas w wojsku jadlem lesoze potrawy, znowu polacy przybieraja sie na zydy aby monety zkasowac. polecam wam polaka jesc nazse wojskowe konserwy "loof" z ta potrawa wygralisym 7 wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flader Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 18.07.03, 10:23 fredzio54 napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? > Flader moze pujdziesz do Menora tam serwuja jedzienie i nazywaja to zydowska > kuchnia nawet u nas w wojsku jadlem lesoze potrawy, znowu polacy przybieraja > sie na zydy aby monety zkasowac. > polecam wam polaka jesc nazse wojskowe konserwy "loof" z ta potrawa wygralisym > 7 wojny Też mi mowili że tam jest nieszczególnie i jakos tak niby elegancko. To ne dla mnie. Atekonserwy wymawiacie lufa? Czemu taka zaraz wojskowa nazwa? U nas lufa to wiadomo co,moze byc setka moze piecdziesiaątka, aby była prosta szklanka . 25 gram bdają w kieliszkach, ale to takie maluchy takie więcej dla ciot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba gaZa bojowy sie pO nich robi? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 19:26 fredzio54 napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? > Flader moze pujdziesz do Menora tam serwuja jedzienie i nazywaja to zydowska > kuchnia nawet u nas w wojsku jadlem lesoze potrawy, znowu polacy przybieraja > sie na zydy aby monety zkasowac. > polecam wam polaka jesc nazse wojskowe konserwy "loof" z ta potrawa wygralisym > 7 wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: gaZa bojowy sie pO nich robi? IP: *.acn.pl 18.07.03, 19:35 Gość portalu: babariba napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? > > Flader moze pujdziesz do Menora tam serwuja jedzienie i nazywaja to zydows > ka > > kuchnia nawet u nas w wojsku jadlem lesoze potrawy, znowu polacy przybiera > ja > > sie na zydy aby monety zkasowac. > > polecam wam polaka jesc nazse wojskowe konserwy "loof" z ta potrawa wygral > isym > > 7 wojny Jak segość strzeli taka loofe z z cebula i śledziem to potem padajcie narody . To moja rada jest taka - nie jesc takiej loofy bez lufy wodecznosci. Dobra lufa przertawi każzda loofe. I wtedy moż na bezpiecznie gdaać. I tak [powinno byc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: gaZa bojowy sie pO nich robi? 21.07.03, 06:38 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, zapomnialam, a co ''' tak lubi w tobie? > > > Flader moze pujdziesz do Menora tam serwuja jedzienie i nazywaja to z > ydows > > ka > > > kuchnia nawet u nas w wojsku jadlem lesoze potrawy, znowu polacy przy > biera > > ja > > > sie na zydy aby monety zkasowac. > > > polecam wam polaka jesc nazse wojskowe konserwy "loof" z ta potrawa w > ygral > > isym > > > 7 wojny > > > Jak segość strzeli taka loofe z z cebula i śledziem to potem padajcie narody . > > To moja rada jest taka - nie jesc takiej loofy bez lufy wodecznosci. Dobra lufa > przertawi każzda loofe. > > I wtedy moż na bezpiecznie gdaać. I tak [powinno byc, nie? Lof albo Loof jest potrawa wojskowa( miesa) IDF chcial jaj zmienic a le my kombantanci protestowalismy napisalismy list do ministra obrony "jak zapomne cie mooja kochany loof zapomne moja prawo reke " polecam wam ta potrawa wydzialem takie cos podobne w Menora kolo twardej ul. Moje Polki kochaja moj czulent jest to potrawa szabatowa w IDF sie dostaje na sobote i szczegulnje jest to nasze tajmne bron przeciwko ciemnosci arabskiej Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 18.07.03, 17:47 Zasypał się jak nic. Olbrzym z Polski 1.90m w czołgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 24.07.03, 12:21 werw napisała: > Zasypał się jak nic. Olbrzym z Polski 1.90m w czołgu :) skad wiesz ? niemow nic dowdzca ! Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Re: Sensacja - F54 nauczył się mówić !!!!!!!!!!!! 24.07.03, 12:29 fredzio54 napisał: > werw napisała: > > > Zasypał się jak nic. Olbrzym z Polski 1.90m w czołgu :) > skad wiesz ? niemow nic dowdzca ! bylem raz na przyjecie WP bardzo sie moje opowiadania podobala.paczylem sie na ytch Panow znimi wojne nigdy nie wygrac moglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba czymś normalnym się tym razem ochlał IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 19:17 a nie tym świństwem, co go na codzień pija ********** Gość portalu: ''' napisał(a): > Por. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6990973&a=6990973 > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: czymś normalnym się tym razem ochlał IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.03, 20:45 Gość portalu: babariba napisał(a): > a nie tym świństwem, co go na codzień pija > ********** > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > Por. > > > > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=6990973&a=6990973 > > > > Zawsze wiedziałem, że łobuz udaje kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Re: czymś normalnym się tym razem ochlał 24.07.03, 14:38 Polaczku noe poczenba jest twoje pomoc any twoja vodki Izrael , te 500 $ na naj leprze kognac stac mi bo dostaje premie z likwidowac antysemitow i Arabstwo. A ty Biedak co w Bramie stoji nie mozesz Wodka dla Komplow postawic ! chcesz mi pare Dolarow proponowac ! to jakiege Emiruture checsz obkrasc ! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: czymś normalnym się tym razem ochlał 24.07.03, 14:41 bredzio54 napisał: > Polaczku noe poczenba jest twoje pomoc any twoja vodki Izrael , te 500 $ na naj > leprze kognac > stac mi bo dostaje premie z likwidowac antysemitow i Arabstwo. > A ty Biedak co w Bramie stoji nie mozesz Wodka dla Komplow postawic ! > chcesz mi pare Dolarow proponowac ! to jakiege Emiruture checsz obkrasc ! kocham cie Bredzio54 myslisz to samo o swoich jak ja o was Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Re: czymś normalnym się tym razem ochlał 24.07.03, 14:45 fredzio54 napisał: > bredzio54 napisał: > > > Polaczku noe poczenba jest twoje pomoc any twoja vodki Izrael , te 500 $ n > a > naj > > leprze kognac > > stac mi bo dostaje premie z likwidowac antysemitow i Arabstwo. > > A ty Biedak co w Bramie stoji nie mozesz Wodka dla Komplow postawic ! > > chcesz mi pare Dolarow proponowac ! to jakiege Emiruture checsz obkrasc ! > kocham cie Bredzio54 myslisz to samo o swoich jak ja o was Arabczku pedalu Sprzedasz mi twojego Wiebloda ? Wiesz dlaczego wy kochacie wieblodow lecz Kobiet ? Z Kobita macie Seks ale od Wiebloda macie Mleko, welne i TEZ SEKS, takie paskudniaki jestecie ! Haram alikum ! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: czymś normalnym się tym razem ochlał 24.07.03, 14:58 bredzio54 napisał: > fredzio54 napisał: > > > bredzio54 napisał: > > > > > Polaczku noe poczenba jest twoje pomoc any twoja vodki Izrael , te 50 > 0 $ n > > a > > naj > > > leprze kognac > > > stac mi bo dostaje premie z likwidowac antysemitow i Arabstwo. > > > A ty Biedak co w Bramie stoji nie mozesz Wodka dla Komplow postawic ! > > > chcesz mi pare Dolarow proponowac ! to jakiege Emiruture checsz obkra > sc ! > > kocham cie Bredzio54 myslisz to samo o swoich jak ja o was > > > Arabczku pedalu > Sprzedasz mi twojego Wiebloda ? > Wiesz dlaczego wy kochacie wieblodow lecz Kobiet ? > Z Kobita macie Seks > ale od Wiebloda macie > Mleko, welne i TEZ SEKS, takie paskudniaki jestecie ! > Haram alikum ! Bredzio jestes SUper polaczkiem i Sjionista Odpowiedz Link Zgłoś