Gość: piotr-kiler IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 12:16 kurcze powinni zrobić porządek z tymi terrorystami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: falafel Putin się cieszy IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 12:21 takie zamachy sa dla Putina bardzo dobre: raz że ma jakieś kolejne usprawiedliwienie za NORD OST, dwa że lepiej wygląda kwestia wojny z czeczenią a trzy że wybory wygra jeżeli będzie miał wroga z którym walczy jak jakis car bezwzględny. Rosjanie to lubią a on o tym dobrze wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilpo Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.toya.net.pl 25.08.03, 13:08 Tak to jest ,jak dzikusom da się demokrację. Ten kraj bez stalowej ręki zamienia się w dzicz, i to bez względu na to kto zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar_fox_hunter Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: 147.45.129.* 25.08.03, 13:35 Czy komentowac zawsze znaczy pisac glupoty? Zamach to dobre dla Putina? Rosjanie to dzikusy? Chyba ci, co pisali to, maja nierowno pod sufitem. Jednym tragedia, a jacys dranie sie ciesza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 25.08.03, 14:13 Gość portalu: polar_fox_hunter napisał(a): > Czy komentowac zawsze znaczy pisac glupoty? Zamach to dobre dla > Putina? Rosjanie to dzikusy? Chyba ci, co pisali to, maja > nierowno pod sufitem. Jednym tragedia, a jacys dranie sie > ciesza... Oczywiscie, DRANIE sie ciesza. Putinowcy podkladali bomby w 1999 (agenci FSB zlapani w Riazaniu na goracym uczynku przez milicje - to jest fakt). Jesli sami organizuja, to i zawsze sie ciesza. Szczegolnie, ze na Czeczenow moga wtedy zganic wszystko (jak to bylo z tym wybuchem w pasazu w Moskwie, ktory pozniej okazal sie zwyklym elementem wojny gangow o terytorium do zbierania haraczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borzik Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.crowley.pl 25.08.03, 14:34 Pamietam to,Putinowi jakis plakal sie w kamizelke w tym pasazu,a Putin w swoim stylu,mocnego w gebie cedzil przez zeby- "Skaty",za kadrem byl odpowiedni komentarz ,ze "skaty" to Czeczency,a pozniej kiedy juz wyjasnilo sie-nikt nie wyskakiwal z demencjami.Dobra metoda.Dobrze ze mam to w nosie,bo juz bym przewrocil sie od tej ich ruskiej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cip Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.kjj.estpak.ee 25.08.03, 14:38 Po 1sze, wiele sie mowi ale gdzie to jest? -ciagla gadka o haraczach, mafii itd. jasne ze tego jest w rosji niemiare ale jeszcze nikt mi nie powiedzial ze ktos do niego przychodzil (w moskwie czy gdzies indziej) z proba zebrac haracz - takie sposoby sa przeszloscia, przestaly istniec i nie dokuczaja przedsiebiorcom. na fali teraz nielegalny biznes. Po 2ie, wybuchy dobre dla Putina? -smieszne i nie logiczne jak zreszta mija sie z tym jak to odbieraja rosjanie: Putin przyszedl do wladzy gloszac hasla walki z terroryzmem i zaprowadzenia spokoju - wydazenia jak podane udowodniaja zwyklemu obywatelowi porazke Putina i jego niemoc zwalczania tego zjawiska Wniosek: dla tych co zwykli tu wypisywac hasla nie zastanawiajac sie nad ich sensem i logika, nie zabierac lepiej slowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj kejsi fffffffffffffffffffffq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 16:29 pragne panstwa zapewnic ze wrzodowa grzybica pochwy mojej kochanej gieni ma sie ku koncowi wskutek czego powroci niedlugo na ulice w tureckiej dzielnicy i oszczedzi panstwu tego szczekania na forum w takiej ilosci w jakiej objawia sie to podczas rekonwalescencji. tak sie koncza zabawy z nieszczepionym rosomakiem! gienia stracila ostatniego zeba stad jej poziom agresji widocznie sie wzmogl, ale iranski znajomy weterynarz ma za kilka dni jej wprawic kilka zebow, bo w interesie bezzebne kurwy sa towarem slabo ruchliwym. gdybyscie panstwo spotkali sie z wypowiedziami gienki w jezyku, ktory ona okresla jako celtycki czy nawet starocerkiewny to miejcie pewnosc ze w trakcie pisania postow na forum probuje zjesc jakas papke dla bezzebnych staruch i stad ten jej niewyrazny belkot. badzcie panstwo pewni, ze z kultura celtycka jedyny kontakt gienki ogranicza sie czasem do chwytania celtyckiego fiutaska w usta, o ile marynarz jest takim desperatem lub splukanym starcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grez Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: 217.153.116.* 25.08.03, 16:58 drugi punkt świadczy, że nie masz bladego pojęcia o Rosji, komuniźnie i histori. Dotychczasowe fakty jednoznacznie pozakują, że jest to rosyjska prowokacja, jak większość "ataków". Putin sobie nic nie robi z takich "porażek", i tak trzyma wszystko w ręku: rząd, sądy, parlament, media też nie podskoczą, a ludzie, jak za cara, czy 1sekretarza kochają dobrotliwego ojca narodu. Przecież jak lew walczy z terrorystami, którzy są tacy paskudni. Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 25.08.03, 17:32 Jeszcze jeden specjalista d/s Rosji. Od razu hasla wobec innych: "nie masz bladego pojęcia o Rosji". Co prorokiem jestes, ktory wszystko wie? > Dotychczasowe fakty jednoznacznie pozakują, że jest to rosyjska prowokacja Chlopie - jakie fakty i jak to "jednoznacznie". O tym, ze one tak pokazuja jak na razie prawie wylacznie mowia tylko niektorzy uczestnicy Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dialup.zonnet.nl 25.08.03, 17:46 Narazie,niemozna poprostu NIC powiedziec...pozyjemy zobaczymy: kto,jak i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 18:40 Gość portalu: szaszlyk napisał(a): > Narazie,niemozna poprostu NIC powiedziec...pozyjemy zobaczymy: kto,jak i po co > ? przeciez to juz wiadomo kto i po co...jasnowidzem nie jestem ale dam glowe uciac ze to terrorysci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 18:39 terra0 napisał: > Jeszcze jeden specjalista d/s Rosji. Od razu hasla wobec innych: "nie masz > bladego pojęcia o Rosji". Co prorokiem jestes, ktory wszystko wie? > > > Dotychczasowe fakty jednoznacznie pozakują, że jest to rosyjska prowokacja > Chlopie - jakie fakty i jak to "jednoznacznie". O tym, ze one tak pokazuja jak > na razie prawie wylacznie mowia tylko niektorzy uczestnicy Forum... wiadomo nie od dzis ze Rosjanie opanowali sztuke prowokacji do perfekcji...moga o tym tylko swiadczyc zamachy...raz na jakis czas...po publike.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grez Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: 217.153.116.* 26.08.03, 15:34 wszyscy jesteśmy prorokami ;) a tak na poważnie to nie trzeba być specjalistą - wystarczy historia na poziomie L.O. plus kilkanaście książek nt. Rosji, ZSRR, (o post-ZSRR jeszcze nie ma dobrej pozycji), prasa codzienna, internet. Wiele wskazuje na to, że to rosyjska prowokacja, chyba nie ma sensu wykładać tu całego tła sprawy czeczeńskej. Przypomnij sobie wszystkie historie, począwszy od carskiej rosji, przez szleństwa komunizmu, i teraz: ZERO liczenia się z człowiekiem, totalitaryzm w czystej postaci od kilkuset lat, zniszczenie elit politycznych, utrzymywanie mas ludności na poziomie wegetacji, lekceważenie podstawowych praw człowieka, nie mówiąc o zwykłej uczciwości. To nie tylko Czeczenia, to wszelkie wpadki: K19, Kursk, Czernobyl, NordOst (i masa innych) - wszystko załatwione jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 25.08.03, 18:07 Gość portalu: cip napisał(a): > Po 1sze, wiele sie mowi ale gdzie to jest? -ciagla gadka o > haraczach, mafii itd. jasne ze tego jest w rosji niemiare ale > jeszcze nikt mi nie powiedzial ze ktos do niego przychodzil (w > moskwie czy gdzies indziej) z proba zebrac haracz - takie > sposoby sa przeszloscia, przestaly istniec i nie dokuczaja > przedsiebiorcom. na fali teraz nielegalny biznes. Te gangi sa zlozone z milicjantow. Teraz niedawno bylo afera w Moskwie, jak to niby robia czystke z "wilkolakow w pagonach". Z wielkim hukiem zwolnili WSZYSTKICH(!) czlonkow moskiewskiej milicji kryminalnej i kazali im sie zapisywac od nowa po weryfikacji (po czym sprawa ucichla, bo to i tak w wiekszosci tylko pod publiczke na zblizajace sie wybory - no, moze poza ta grupa milicyjnych bandytow ktora sie zabarykadowala i z ktora sie strzelali, ci "chlopcy" mieli pecha i zostali dla odmiany prawdziwymi kozlami ofiarnymi). To nie tylko chodzi o biznesy, oni aresztuja ludzi na ulicach i kaza im sie wykupywac. Same wladze to przyznaly, ale to niedawno a glosno bylo o tym od lat. > Po 2ie, wybuchy dobre dla Putina? -smieszne i nie logiczne jak > zreszta mija sie z tym jak to odbieraja rosjanie: Putin > przyszedl do wladzy gloszac hasla walki z terroryzmem i > zaprowadzenia spokoju - wydazenia jak podane udowodniaja > zwyklemu obywatelowi porazke Putina i jego niemoc zwalczania > tego zjawiska > > Wniosek: dla tych co zwykli tu wypisywac hasla nie zastanawiajac > sie nad ich sensem i logika, nie zabierac lepiej slowa!!! Zaby "walczyc z terroryzmem", ten terroryzm musi miec. Dla ludzi w kraju i za granica. Nie slyszales, ze jego kraj jest dopiero 14 na liscie "zagrozenych terroryzmem"? Jego bombiarze z FSB zlapani w Riazaniu zostali przed poprzednimi wyborami, a teraz zblizaja sie nowe wybory, wiec i nowe "cwiczenia czujnosci" moga nadejsc z nimi znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borzik Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:43 po 1 masz bardzo dobre ip,kimkolwiek jestes, po 2 -powodzenia po 3 - wynocha z Czeczenii ruskie sobaki :-) dla swego swietego spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Borzik, chce Tobie poskarzyc sie.. 31.08.03, 21:51 Twoje male przyjaciele szaszlyk i grg zasmiecaja Forum. Nie moglbys Ty ich poprosic stad - bo porzadnych ludzi trudno odnalezc pomiedzy postami tych chlopakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: terra, ucaluj Putina w.... IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 22:06 terra0 napisał: > Twoje male przyjaciele szaszlyk i grg zasmiecaja Forum. Nie moglbys Ty ich > poprosic stad - bo porzadnych ludzi trudno odnalezc pomiedzy postami tych > chlopakow... > Ty terra zasmiecasz to forum ,wiec spadaj do Putinowa ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borzik Re: Borzik, chce Tobie poskarzyc sie.. IP: 213.134.139.* 01.09.03, 13:40 Igor,no nie awansuja Ciebie,nie awansuja,siedziec Tobie w porucznikach z 6 lat jeszcze.Tak i mlodosc twoja minie. Ty,ponimaesz li,kawał dobrej roboty tu robisz dla Rossji matuszki,a tu przychodza jak Wasc mowisz nieprzyzwoici i siczko psują,albo jak Wy Ruscy to mowicie-na calą maline srają,mniejsza z tym. Terra0,ona przeciesz zatonela.Zuchy!Tak trzymac.Co tydzien jeden k-159(czy k-195,co to za roznica)prosze..Wiesz co,:-) dobra rada i za darmo-idz w struktury kommercyjne,i tak to zrobisz predzej czy pozniej,wiec zrob to wczesniej a moze szybciej dorobisz sie i bedziesz na swoim. -- Trzymaj sie Pozdr Borzik ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 25.08.03, 17:49 Gość portalu: grg napisał(a): > > > Oczywiscie, DRANIE sie ciesza. Putinowcy podkladali bomby w 1999 (agenci FSB > zlapani w Riazaniu na goracym uczynku przez milicje - to jest fakt). Jesli sami > > organizuja, to i zawsze sie ciesza. Szczegolnie, ze na Czeczenow moga wtedy > zganic wszystko (jak to bylo z tym wybuchem w pasazu w Moskwie, ktory pozniej > okazal sie zwyklym elementem wojny gangow o terytorium do zbierania haraczy). tak grg to putinowcy 22 czerwca 1941 r uderzyli na zsrr to putinowcy zatakowali dagestan to putinowcy pomagali czerwonym kmerom i to ptinowcy odpowiadają za zagładę żydów i indian i wszystkich naradów na tej planecie to putinowcy w czeczeni w latach1996-1999 wprowadzili prawo szriatu przywrócili niewolnictwo a i porywali tysiącami ludzi dla kasy jednym słowem putinowcy są odpowiedzialni za całe zło na tym świecie a czeczeni to biedni szlachetni ludzie bez skazy niczego nigdy złego nie zrobili gdzieby mogli ich kodeks honorowy im na to nie pozwoliłby aby komuś krzywdę wyrządzić to musieli być wyłącznie putinowcy człowieku ty masz paranoje ty powinieneś się leczyć aż wstyd że jesteś studentem historii niedaj boże abyś był politykiem gdyż już dość szaleńców rządziło naszym krajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 25.08.03, 18:12 > tak grg to putinowcy 22 czerwca 1941 r uderzyli na zsrr to putinowcy zatakowali > > dagestan to putinowcy pomagali czerwonym kmerom i to ptinowcy odpowiadają za > zagładę żydów i indian i wszystkich naradów na tej planecie to putinowcy w > czeczeni w latach1996-1999 wprowadzili prawo szriatu przywrócili niewolnictwo a > > i porywali tysiącami ludzi dla kasy jednym słowem putinowcy są odpowiedzialni > za całe zło na tym świecie Powiadasz? oki, nie wiedzialem, ale nie bede sie klocic :) > a czeczeni to biedni szlachetni ludzie bez skazy niczego nigdy złego nie > zrobili gdzieby mogli ich kodeks honorowy im na to nie pozwoliłby aby komuś > krzywdę wyrządzić to musieli być wyłącznie putinowcy > człowieku ty masz paranoje ty powinieneś się leczyć aż wstyd że jesteś > studentem historii niedaj boże abyś był politykiem gdyż już dość szaleńców > rządziło naszym krajem Wiesz co? Ja mysle, ze z tymi Indianami to ty jednak przesadziles. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 26.08.03, 07:54 Gość portalu: grg napisał(a): > > tak grg to putinowcy 22 czerwca 1941 r uderzyli na zsrr to putinowcy > zatakowali > > > > dagestan to putinowcy pomagali czerwonym kmerom i to ptinowcy odpowiadają > za > > zagładę żydów i indian i wszystkich naradów na tej planecie to putinowcy w > > > czeczeni w latach1996-1999 wprowadzili prawo szriatu przywrócili niewolnic > two > a > > > > i porywali tysiącami ludzi dla kasy jednym słowem putinowcy są > odpowiedzialni > > za całe zło na tym świecie > > Powiadasz? oki, nie wiedzialem, ale nie bede sie klocic :) > > > a czeczeni to biedni szlachetni ludzie bez skazy niczego nigdy złego nie > > zrobili gdzieby mogli ich kodeks honorowy im na to nie pozwoliłby aby komu > ś > > krzywdę wyrządzić to musieli być wyłącznie putinowcy > > człowieku ty masz paranoje ty powinieneś się leczyć aż wstyd że jesteś > > studentem historii niedaj boże abyś był politykiem gdyż już dość szaleńców > > > rządziło naszym krajem > > Wiesz co? Ja mysle, ze z tymi Indianami to ty jednak przesadziles. > :))) ale facet to ty właśnie tak piszesz jak cię czytam to nóż mi się w kieszeni otwiera jak można mieć aż tak głupie poglądy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 26.08.03, 12:39 > > Wiesz co? Ja mysle, ze z tymi Indianami to ty jednak przesadziles. > > :))) > > ale facet to ty właśnie tak piszesz jak cię czytam to nóż mi się w kieszeni > otwiera jak można mieć aż tak głupie poglądy ? Ty mi lepiej powiedz, jak mozna byc taki durny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 26.08.03, 13:51 Gość portalu: grg napisał(a): > > > Wiesz co? Ja mysle, ze z tymi Indianami to ty jednak przesadziles. > > > :))) > > > > ale facet to ty właśnie tak piszesz jak cię czytam to nóż mi się w kieszen > i > > otwiera jak można mieć aż tak głupie poglądy ? > > Ty mi lepiej powiedz, jak mozna byc taki durny? :) facet przeczytaj sobie co ty wypisujesz a później okaż skruchę niewiem dlaczego ale ty wierzysz w spiskową teorię dziejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 26.08.03, 14:27 > facet przeczytaj sobie co ty wypisujesz a później okaż skruchę :))) > niewiem dlaczego ale ty wierzysz w spiskową teorię dziejów Masz tutaj 215 stron o "bombowych cwiczeniach czujnosci" w Riazaniu, poczytaj sobie. www.google.pl/search?q=%22ryazan+incident%22+fsb&ie=ISO-8859-2&hl=pl&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 26.08.03, 14:31 Albo jeszcze lepiej, tu masz 1670: www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=ryazan+fsb&lr= Naprawde polecam poczytac, kogoz to zlapala milicja rosyjska na podkladaniu bomby w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 26.08.03, 15:26 Gość portalu: grg napisał(a): > Albo jeszcze lepiej, tu masz 1670: > www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=ryazan+fsb&lr= > Naprawde polecam poczytac, kogoz to zlapala milicja rosyjska na podkladaniu > bomby w bloku. poco mi polecasz te strony jakbym chciał je odszukać to sam bym je sobie poszukał a pozatym nie opieraj swojej wiedzy na tym co pisze się w internecie i przestań przeinaczać fakty zacznij logicznie myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 26.08.03, 16:25 durny1 napisał: > poco mi polecasz te strony jakbym chciał je odszukać to sam bym je sobie > poszukał a pozatym nie opieraj swojej wiedzy na tym co pisze się w internecie > i przestań przeinaczać fakty zacznij logicznie myśleć A ty zacznij ZAUWAZAC fakty. Takie jak ten, ze zlapani na goracym uczynku(!) terrorysci okazali sie byc agentami FSB i wypuszczeni po jednym telefonie z Moskwy. Mozesz przeczytac o tym nawet w CNN, BBC, albo i polskiej prasie. Nawet Rosjanie tego nie ukrywaja, a jedynie zablokowane zostaly wszystkie proby sledztwa w tej sprawie (lacznie z dochodzeniem parlamentarnym Dumy), a akta sprawy specjalnym dekretem zatajone na 50 lat. Fakt jest taki: rosyjskie tajne sluzby organizuja akty terrorystyczne w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 26.08.03, 17:12 Gość portalu: grg napisał(a): > durny1 napisał: > > > poco mi polecasz te strony jakbym chciał je odszukać to sam bym je sobie > > poszukał a pozatym nie opieraj swojej wiedzy na tym co pisze się w interne > cie > > i przestań przeinaczać fakty zacznij logicznie myśleć > > A ty zacznij ZAUWAZAC fakty. Takie jak ten, ze zlapani na goracym uczynku (!) > > terrorysci okazali sie byc agentami FSB i wypuszczeni po jednym telefonie z > Moskwy. Mozesz przeczytac o tym nawet w CNN, BBC, albo i polskiej prasie. Nawet > > Rosjanie tego nie ukrywaja, a jedynie zablokowane zostaly wszystkie proby > sledztwa w tej sprawie (lacznie z dochodzeniem parlamentarnym Dumy), a akta > sprawy specjalnym dekretem zatajone na 50 lat. > > Fakt jest taki: rosyjskie tajne sluzby organizuja akty terrorystyczne w Rosji. a świstak siedzi i zawija te zawiniątka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dialup.zonnet.nl 26.08.03, 17:56 Jezeli nie masz ochoty zapoznac sie z tymi stronami i jezeli mowisz ,ze cie ten temat nie interesuje,to proponuje abys nie bral udzialu w tej dyskusji ! Hyba ze poprostu lubisz robic krecia robote i wierzysz Putinowi na slowo...to niech Putin zostanie twoim bozkiem i sie modl do niego 5 razy dziennie !!! Ja tymczasem chcialbym podziekowac za namiar na te strony...bardzo ciekawe ! Osobiscie jestem przekonany,ze o robota FSB/GRU...i licze ,ze prawda wyjdzie kiedys na jaw ! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 26.08.03, 19:38 Gość portalu: szaszlyk napisał(a): > Jezeli nie masz ochoty zapoznac sie z tymi stronami i jezeli mowisz ,ze cie ten > > temat nie interesuje,to proponuje abys nie bral udzialu w tej dyskusji ! > Hyba ze poprostu lubisz robic krecia robote i wierzysz Putinowi na slowo...to > niech Putin zostanie twoim bozkiem i sie modl do niego 5 razy dziennie !!! > Ja tymczasem chcialbym podziekowac za namiar na te strony...bardzo ciekawe ! > Osobiscie jestem przekonany,ze o robota FSB/GRU...i licze ,ze prawda wyjdzie > kiedys na jaw ! > Powodzenia poprostu ja interesuje się tym tematem ale nie wierze za bardo informacjom jakie przekazuje internet często piszą ludzie tacy jak ty szaszłyk pozatym to gadanie o fsb mnie osobiście śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dialup.zonnet.nl 26.08.03, 22:00 Skoros taki madry...to mi powiedz komu wierzysz i jakie masz zrodla...skoro nagle twierdzisz,ze tak cie to interesuje....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 26.08.03, 22:05 durny1 napisał: > poprostu ja interesuje się tym tematem ale nie wierze za bardo informacjom > jakie przekazuje internet Hmm. Czytasz gazete.pl, tak? Znowu się tam gdzieś na górze nie dogadali, tak jak z cukrem w Riazaniu i koniakiem przy Barajewie [we wrześniu 1999 r. mieszkaniec jednego z bloków w Riazaniu zaalarmował milicję, że ktoś wnosi do piwnicy podejrzane worki. FSB wykryła w workach materiał wybuchowy i zapalnik, później jednak oświadczyła, że to było tylko sprawdzanie czujności mieszkańców, a w workach znajdował się cukier - red.]. www1.gazeta.pl/swiat/1,38945,1167242.html Albo w Riazaniu przesłuchuje się francuskich dziennikarzy dlatego, że szli w stronę budynku, gdzie FSB składowało heksogen - środek, za pomocą którego w 1999 r. wysadzano domy w Moskwie. Francuzów zatrzymano pod pretekstem, że operator nie ma zezwolenia na wjazd do miasta. A zezwolenie takie wcale nie jest konieczne. www1.gazeta.pl/swiat/1,34180,664305.html itd. Ale nawet jesli nie czytasz, a tylko piszesz, to i tak trzeba bylo czytac gazety, ogladac TV. Nawet rosyjska panstwowa: jak oglosili znalezienie bomby, pokazywali nocna ewakuacje ulicznych budynkow i rozbrajanie bomby, a potem polowanie na terrorystow i w koncu ich schwytanie, kiedy ci rozdzieleni usilowali wydostac sie z miasta! Przeciez to byl najbardziej goracy temat w ciagu tych 3 dni w Rosji, ale ty pewnie wtedy spales. > często piszą ludzie tacy jak ty szaszłyk > pozatym to gadanie o fsb mnie osobiście śmieszy To milo. Posmiejemy sie razem na ich procesie, kiedy przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 27.08.03, 20:48 co ty tak cały czas o tych zamachach terorystycznych ja ci już pisałem że czeczeńcy sami wywołali wojnę więc te zamach wcale nie były potrzebne moskwie aby jej wojska miały pretekst do wkroczenia do czeczeni gazety czytam telewizje oglądam itp a wszystkie informacje jakie podajesz są mi znane tylko że ja nie każdą informacje przyjmuje bezkrytycznie tak jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlk Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dialup.zonnet.nl 27.08.03, 21:14 durny1 napisał: > co ty tak cały czas o tych zamachach terorystycznych > ja ci już pisałem że czeczeńcy sami wywołali wojnę więc te zamach wcale nie > były potrzebne moskwie aby jej wojska miały pretekst do wkroczenia do czeczeni > > gazety czytam telewizje oglądam itp a wszystkie informacje jakie podajesz są mi > > znane tylko że ja nie każdą informacje przyjmuje bezkrytycznie tak jak ty? Czyli przyjmujesz informacje WYBIORCZO do swiadomosci ! I tak wlasnie myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 27.08.03, 21:41 durny1 napisał: > co ty tak cały czas o tych zamachach terorystycznych > ja ci już pisałem że czeczeńcy sami wywołali wojnę więc te zamach wcale nie > były potrzebne moskwie aby jej wojska miały pretekst do wkroczenia do czeczeni Dagestan to byl wlasnie ten pretekst, a to ze dagestanski prowodyr nie poniosl zadnych(!) konsekwencji wskazuje tylko, ze byl prowokatorem od poczatku i spelnil swoja wyznaczona role. Zreszta wczesniej szef FSB w Czeczenii "zmarl na zawal serca", emerytowanego generala armii ktory w 1995 zdobywal Grozny (i odmowil przyjecia medalu za to!) "ludzie w maskach" zastrzelili w jego wlasnym lozku, gen. Lebiedz mial "wypadek smiglowca" (jak ten inny gubernator teraz), a jego zastepce z 1996 zastrzelili w Moskwie takze "nieznani sprawcy" (egzekucja w starym stylu KGB: strzal z pistoletu w tyl glowy)... Taka to wtedy dziwna seria zgonow byla. To nawet nie wszystkie, tylko te z tych najbardziej podejrzanych. > gazety czytam telewizje oglądam itp a wszystkie informacje jakie podajesz są mi > > znane tylko że ja nie każdą informacje przyjmuje bezkrytycznie tak jak ty? Ta, "krytycznie" przyjmujesz te co sie z twoja wizja swiata nie zgadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 29.08.03, 19:13 Gość portalu: grg napisał(a): > Dagestan to byl wlasnie ten pretekst, a to ze dagestanski prowodyr nie poniosl > zadnych(!) konsekwencji wskazuje tylko, ze byl prowokatorem od poczatku i > spelnil swoja wyznaczona role. Zreszta wczesniej szef FSB w Czeczenii "zmarl na > > zawal serca", emerytowanego generala armii ktory w 1995 zdobywal Grozny (i > odmowil przyjecia medalu za to!) "ludzie w maskach" zastrzelili w jego wlasnym > lozku, gen. Lebiedz mial "wypadek smiglowca" (jak ten inny gubernator teraz), a > > jego zastepce z 1996 zastrzelili w Moskwie takze "nieznani sprawcy" (egzekucja > w starym stylu KGB: strzal z pistoletu w tyl glowy)... Taka to wtedy dziwna > seria zgonow byla. To nawet nie wszystkie, tylko te z tych najbardziej > podejrzanych. > Ta, "krytycznie" przyjmujesz te co sie z twoja wizja swiata nie zgadzaja. i widzisz tu leży twój problem uważasz że wszystkiemu są wini rosjanie na czele z fsb nie przyjmujesz podstawowych faktów do wiadomości później opisujesz zgony pewnych ludzi (tylko poco?) a nasępnie na podstawie artykułów wyćiągasz wnioski jakie chcesz często oskażasz różnych ludzi o kłamstwo a nie jesteś w stanie tego kłamstwa dowieść acha ja nieprzyjmuje do wiadomości artykułów tendencyjnych a takie się często zdarzają np był niedawno film domkumętalny o czeczeni na polsacie i co ja się z tego filmu dowiedziałem oczywiście dowiedziałem się że powodem wojny w czeczeni były zamachy terorestyczne na dwa bloki mieszkalne itp ani słowem niewspomniano o wyprawie basajewa na dagestan więdz jak mam traktować stacje która robi fil o wojnie czeczeńskiej i niewspomina ani słowem o wyprawie basajewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 29.08.03, 22:52 > z fsb nie przyjmujesz podstawowych faktów do wiadomości Jakich niby? > później opisujesz zgony pewnych ludzi (tylko poco?) Np. likwidacja swiadkow. Tak samo w przeddzien upadku Milosevica gineli szefowie serbskich jednostek paramilitarnych: Arkan od Tygrysow rozstrzelany w lobby hotelowym z MP5, dowodca Orlow strzal z pistoletu w glowe jak lowil ryby... Teraz Milosevic jest w Hadze, a bezposrednich swiadkow jego powiazan z bandami z pierwszej reki nie ma, bo nie zyja. Smierc szefa FSB - przypomnij sobie, jak gineli NKWD wracajacy z Hiszpanii, bo wiedzieli i widzielie za duzo, ich szef jak dostal rozkaz powrotu to zbiegl na zachod ale i tam go dopadli. Poza tym likwidacja ludzi niewygodnych, dziennikarzy, politykow opozycji i ludzi na stanowiskach jeszcze od Jelcyna, oraz porachunki mafijne "ludzi wladzy". Szwadrony smierci dzialaja w Czeczenii, dzialaja i w Rosji. Popatrz, teraz wlasnie Argentynczycy wzieli sie w koncu na rozliczenie ze swoja mroczna przeszloscia i ludzmi odpowiedzialnymi za ich Brudna Wojne. i na junte czekistow tez kiedys rzyjdzie czas, jak nie w Moskwie to w Hadze beda sadzic tych kryminalistow. Czasy sie zmieniaja, ciezkie czasy dla zabrodniarzy wszedzie teraz, nawet jak maja immunitet w kraju jak Pinoczet to i tak nie sa bepieczni. > a nasępnie na podstawie artykułów wyćiągasz wnioski jakie chcesz > często oskażasz różnych ludzi o kłamstwo a nie jesteś w stanie tego kłamstwa > dowieść Przeciez ci dowiodlem. Teraz udajesz albo nie chcesz do wiadomosci przyjac. > acha ja nieprzyjmuje do wiadomości artykułów tendencyjnych a takie się często > zdarzają np był niedawno film domkumętalny o czeczeni na polsacie > i co ja się z tego filmu dowiedziałem > oczywiście dowiedziałem się że powodem wojny w czeczeni były zamachy > terorestyczne na dwa bloki mieszkalne itp > ani słowem niewspomniano o wyprawie basajewa na dagestan > więdz jak mam traktować stacje która robi fil o wojnie czeczeńskiej i > niewspomina ani słowem o wyprawie basajewa? Nie wiem, nie widzialem, nie wypowiadam sie, a jak bylo naprawde to juz wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 29.08.03, 23:12 Gość portalu: grg napisał(a): > > z fsb nie przyjmujesz podstawowych faktów do wiadomości > > Jakich niby? > np nie uważasz za fakt najazdu basajewa na dagestan które były jawną agresją > > później opisujesz zgony pewnych ludzi (tylko poco?) > > Np. likwidacja swiadkow. Tak samo w przeddzien upadku Milosevica gineli > szefowie serbskich jednostek paramilitarnych: Arkan od Tygrysow rozstrzelany w > lobby hotelowym z MP5, dowodca Orlow strzal z pistoletu w glowe jak lowil > ryby... Teraz Milosevic jest w Hadze, a bezposrednich swiadkow jego powiazan z > bandami z pierwszej reki nie ma, bo nie zyja. Smierc szefa FSB - przypomnij > sobie, jak gineli NKWD wracajacy z Hiszpanii, bo wiedzieli i widzielie za duzo, > > ich szef jak dostal rozkaz powrotu to zbiegl na zachod ale i tam go dopadli. > Poza tym likwidacja ludzi niewygodnych, dziennikarzy, politykow opozycji i > ludzi na stanowiskach jeszcze od Jelcyna, oraz porachunki mafijne "ludzi > wladzy". Szwadrony smierci dzialaja w Czeczenii, dzialaja i w Rosji. Popatrz, > teraz wlasnie Argentynczycy wzieli sie w koncu na rozliczenie ze swoja mroczna > > przeszloscia i ludzmi odpowiedzialnymi za ich Brudna Wojne. i na junte > czekistow tez kiedys rzyjdzie czas, jak nie w Moskwie to w Hadze beda sadzic > tych kryminalistow. Czasy sie zmieniaja, ciezkie czasy dla zabrodniarzy > wszedzie teraz, nawet jak maja immunitet w kraju jak Pinoczet to i tak nie sa > bepieczni. i widzisz ta wypowiedz mówi wszystko o tobie porównujesz milosveica do putina gadasz o słynym arkanie tylko poco? ale wiedz że te porównania są śmieszne o ile porównać serbię no nawet z argętynom mógłbym przjąć choć wydaje mi sie to śmieszne to porównanie tych wszystkich państw do rosji jest wręcz idiotyzmem a pozatym poco ty wracasz się do czasów stalinowskich to już jest żałosne co do szwadronów śmierci też przesadzasz co do zbrodniarzy też się zgodzę że należy ich sądzić tylko kto jest zbrodniarzem? > > > a nasępnie na podstawie artykułów wyćiągasz wnioski jakie chcesz > > często oskażasz różnych ludzi o kłamstwo a nie jesteś w stanie tego kłamst > wa > > dowieść > > Przeciez ci dowiodlem. Teraz udajesz albo nie chcesz do wiadomosci przyjac. no to powiedz co mi dowiodłeś bo ja niewiem w dalszym ciągu ? > > acha ja nieprzyjmuje do wiadomości artykułów tendencyjnych a takie się > często > > zdarzają np był niedawno film domkumętalny o czeczeni na polsacie > > i co ja się z tego filmu dowiedziałem > > oczywiście dowiedziałem się że powodem wojny w czeczeni były zamachy > > terorestyczne na dwa bloki mieszkalne itp > > ani słowem niewspomniano o wyprawie basajewa na dagestan > > więdz jak mam traktować stacje która robi fil o wojnie czeczeńskiej i > > niewspomina ani słowem o wyprawie basajewa? > > Nie wiem, nie widzialem, nie wypowiadam sie, a jak bylo naprawde to juz wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 29.08.03, 23:58 durny1 napisał: > np nie uważasz za fakt najazdu basajewa na dagestan które były jawną agresją Bylby, gdyby nie byl prowokacja. Gdyby rzeczywiscie "napadli zeby stworzyc Czeczenie od morza do morza", czy co tam pisales na poczatku tej dyskusji. > i widzisz ta wypowiedz mówi wszystko o tobie porównujesz milosveica do putina > gadasz o słynym arkanie tylko poco? To takie same stwory. > ale wiedz że te porównania są śmieszne Poczekaj, doczekasz sie. Chocbys mial czekac i 20 lat, jak na procesy w Argentynie. > o ile porównać serbię no nawet z argętynom mógłbym przjąć choć wydaje mi sie > to śmieszne to porównanie tych wszystkich państw do rosji jest wręcz idiotyzme > a pozatym poco ty wracasz się do czasów stalinowskich to już jest żałosne To ta sama organizacja. CzeKa/GPU/OGPU/NKWD/KGB/FSB. Ci sami ludzie. Te same symbole. Te same metody dzialania z tych samych podrecznikow. > co do szwadronów śmierci też przesadzasz Najwiecej "znikniec" na swiecie (w tym okresie). 3 tysiace ofiar znalezionych w masowych grobach od 1999 wg oficjalnego raportu. Morderstwa przypadkowych ludzi dokonywane nawet w Inguszetii, jak w przypadku brata samego dowodcy rosyjskich wojsk wewnetrznych (!) w tej republice (wybite zeby, oczy, zlamane kosci, szczeka nos, 17 ran postrzalowych - jest pewien ze zrobili to zolnierze, "wstydzi sie spojrzec matce w oczy", zadnego sledztwa w tej sprawie, inni bracia tez oficerowie zreszta i tez pewni tego). co do zbrodniarzy też się zgodzę że > należy ich sądzić tylko kto jest zbrodniarzem? Przywodcy, ktorzy wydaja te rozkazy i ci, co je wykonuja (otrzymanie rozkazu, przyznanie sie i wspolpraca nie zwalnia od odpowiedzialnosci, jak widac bylo na przykladzie szeregowca ktory dostal 3 lata za Srebrenice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looker Gdzie Rzym a gdzie Krym IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 18:27 Tak sobie zerknąłem na mapę (bardzo przydatna rzecz) i co widzę ? Krasnodar leży ok. 500 km na zachód od Groznego..., a 200 km na wschód od Krymu. No więc moim zdaniem to robota krymskich Tatarów !!! Oni również pragną niepodległości dla chanatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Gdzie Rzym a gdzie Krym IP: *.dialup.zonnet.nl 27.08.03, 21:15 ...he,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg No i prosze: mafia taksowkarska (wybuchy w Rosji) IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 29.08.03, 10:12 Prezydencie P.! Zadam, aby konekwentnie zbombardowal pan wszystkie miasta w Rosji, w ktorych moga przebywac taksowkarze! Nowa kompanie wyborcza przeprowadzi Pan pod haslami: "taksowkarzy scigac nawet w kiblu" oraz walki z taksowkarstwem miedzynarodowym. Nie damy taksowkarzom zniszczyc Matki Rosji! Niech zyja patriotyczne rosyjskie trolejbusy! Aresztowania po zamachu w Krasnodarze IAR, MFi /2003-08-28 08:14:00 W Krasnodarskim Kraju na południu Rosji tymczasowo aresztowano ponad 50 osób. Osoby te podejrzewane s± o udział w poniedziałkowych zamachach w Krasnodarze. W wyniku 3 wybuchów zginęły 3 osoby, a ponad 20 zostało rannych. O zatrzymaniu kilkudziesięciu osób poinformował szef Rady Bezpieczeństwa Krasnodarskego Kraju. Siergiej Kuczeruk powiedział, że wci±ż prowadzona jest operacja "Wulkan" i może doj¶ć do nowych aresztowań. Coraz więcej wskazuje też na to, że zamachy nie zostały wcale zorganizowane przez czeczeńskich separatystów. Według Siegieja Kuczeruka, prawdopodobnie były to porachunki mafijne. Nieoficjalnie wiadomo, że milicja uważa, że doszło do wojny między kierowcami taksówek i trolejbusów. Ci pierwsi mieli użyć materiałów wybuchowych. W poniedziałek w Krasnodarze doszło do 3 wybuchów. 3 osoby zginęły, a ponad 20 zostało rannych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: He,he,he.... IP: *.dialup.zonnet.nl 29.08.03, 17:28 a moze to byli taksowkaze z groznego...bo tam im interes podupadl...he,hehehe... Coz w Rosji wszystko w normie : "Kowal zawinil,cygana wieszaja !" powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: He,he,he.... IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 22:53 czyli ruska mafie tez trzeba wpisac na liste terrorystow... Odpowiedz Link Zgłoś
metastasis Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe 31.08.03, 11:17 Gość portalu: piotr-kiler napisał(a): > kurcze powinni zrobić porządek z tymi terrorystami > Masz 100% racji - tylko musisz uściślić kogo masz na myśli... bo obawiam się, czy dobrze rozpoznajesz kto jest terrorystą a kto ofiarą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 13:17 Wyeliminowac taksowkarzy,scigac ich nawet w kiblach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 15:29 o tym sciganiu do kibla zdaje sie, ze putin tak mowil aby scigac czeczenow az do kibla...swoja droga jakie to musi byc nieludzkie zeby sie nie dac czlowiekowi spokojnie wysrac a pozatym jesli glowa panstwa tak mowi to raczej dobrze o nim to nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Rosja. Trzy zamachy bombowe IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 31.08.03, 16:39 Gość portalu: bakcyl napisał(a): > o tym sciganiu do kibla zdaje sie, ze putin tak mowil aby scigac > czeczenow az do kibla...swoja droga jakie to musi byc nieludzkie > zeby sie nie dac czlowiekowi spokojnie wysrac a pozatym jesli > glowa panstwa tak mowi to raczej dobrze o nim to nie swiadczy Mial juz znacznie lepsze wyskoki: At a press conference held by Putin and Tony Blair, Putin was searching for a way to impress the British prime minister and other esteemed guests with how truly dastardly the Chechen bandits were. On the wall of a Chechen bandit hideout, he said, they found the following appalling inscription: "Allakh nad nami, a kozly pod nami." The translator dutifully repeated after him: "Allah is above us and the goats are beneath us." The prime minister and other esteemed guests stared at Putin with expressions of patient expectancy; maybe the punchline was still to come Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Putin to prostak i prymityw ... IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 17:22 Nawet sie duren u Blaira nie umie zachowac ! A co do koz...to ten kto to napisal,to mial racje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: Putin to prostak i prymityw ... IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 23:44 jelcyn podobno tez prostak...czasem swoimi gadkami doprowadzal Clintona do napadu smiechu! juz czas Rosjanie abyscie wybierali bardziej odpowiednich ludzi na stanowiska! co wam zycze! bo wtedy cala ludzkosc na tym skorzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Czeczenów Putin to prostak i morderca IP: *.szpitalna.ngo.pl 01.09.03, 15:00 Drugi co do uzbrojenia terrorysta rosja morduje na oczach całego świata i za zgodą terrorystycznej ameryki naród czeczeński. Wy obłudni i niegodni nazywać się polakami popieracie mordowanie niewinnych dzieci tak w czeczenii jak i w iraku. Miejcie świnie choć ciut odwagi podpisywać sie na forum swoim imieniem i nazwiskiem. Pisać brednie i nie brać za nie odpowiedzialności potrafi każdy pajac z naszymi mimnistrami na czele oni też nie ponoszą żadnej odpowiedzialności a okradają każdego z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: Putin to prostak i morderca IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.03, 18:12 miej pretensje do naszego rzadu oraz do rzadow europy zachodniej , ktora za cene spokoju u siebie sciska reke putinowi....ale w spoleczenstwie jest wielu ludzi, ktorzy wam wspolczuja i chca pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: Putin to prostak i morderca 01.09.03, 20:48 Zdecyduj sie. Czy Ty Czeczen, czy Brat czeczenow. Bo jakos za duzo Ciebie. Chociaz styl ten samy... szpitalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Czeczenia vs Irak... IP: *.dialup.zonnet.nl 01.09.03, 23:06 W Czeczenii formacje rosyjskie zniszczyly kraj oraz obalily DEMOKRATYCZNIE wybrany rzad i prezydenta ! W Iraku sily USA NIE niszcza kraju (tylko roznej masci terrorysci),oraz obalily krwawy rezim dyktatora Husseina ! To tyle dla "Czeczena"-"Brata czeczenow" ! Dziekuje i powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: Putin to prostak i morderca IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 10:48 nie bedzie prostak ksiecia pouczal...panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
metastasis Re: Putin to prostak i morderca 02.09.03, 14:17 Gość portalu: Brat Czeczenów napisał(a): > Drugi co do uzbrojenia terrorysta rosja morduje na oczach całego > świata i za zgodą terrorystycznej ameryki naród czeczeński. Wy > obłudni i niegodni nazywać się polakami popieracie mordowanie > niewinnych dzieci tak w czeczenii jak i w iraku. Miejcie świnie > choć ciut odwagi podpisywać sie na forum swoim imieniem i nazwiskiem. > Pisać brednie i nie brać za nie odpowiedzialności potrafi każdy > pajac z naszymi mimnistrami na czele oni też nie ponoszą żadnej > odpowiedzialności a > okradają każdego z nas. Sam się nie podpisałeś... ani imieniem ani nazwiskiem... nawet jak widać, nick nie bardzo masz ustalony... Odpowiedz Link Zgłoś