Gość: larum IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 15.10.03, 20:29 chodzi nie o europe ale osojusz francusko-niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obcy O nie, nie ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.03, 21:28 ... to chodzi jak ten befsztyk co lezy w ogrodku od miesiecy. Gość portalu: larum napisał(a): > chodzi nie o europe ale osojusz francusko-niemiecki ---to nie pierwszy ich sojusz, kiedys, choc juz dosc dawno to bylo jedno panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Longer, camrut, arab z Niemiec, olomanolo, Janusz? IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 21:37 Kto jeszcze? Gosc, obcy- obywatel niemiec? Moze studiowal kiedys w Pozaniu? A moze intensywnie rozmnaza sie na forum gazety, obraza ludzi, co ciekawe - zwlaszcza kobiety, zwlaszcza wszystkich, ktorzy pisza z USa, zwlaszcza katolikow.. B. ciekawy obraz psychologiczny.. No to co tu robi jeszcze admin? Wiemy cos o tym nieprawdaz? A moze przeslac tekst sms- a ktorego bezprawnie przeslales na moj nr. kki, zastrzezony nota bene? To jak ci tam robaczku? Bo nikt poza moja najblizsza rodzina i przyjaciolmi go nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Co ma piernik do wiatraka? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.03, 21:55 Dziendobry Pani. Czy chce Pani dyskutowac, prezentowac opinie, podzielic sie pogladem, zazartowac, a moze ma Pani jakis bardzo powazny problem? Nie pomoge. M Gość portalu: ANka napisał(a): > Kto jeszcze? Gosc, obcy- obywatel niemiec? Moze studiowal kiedys > w Pozaniu? A moze intensywnie rozmnaza sie na forum gazety, > obraza ludzi, co ciekawe - zwlaszcza kobiety, zwlaszcza > wszystkich, ktorzy pisza z USa, zwlaszcza katolikow.. B. ciekawy > obraz psychologiczny.. > No to co tu robi jeszcze admin? > Wiemy cos o tym nieprawdaz? > > A moze przeslac tekst sms- a ktorego bezprawnie przeslales na moj > nr. kki, zastrzezony nota bene? To jak ci tam robaczku? Bo nikt > poza moja najblizsza rodzina i przyjaciolmi go nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Prawdziwy Obcy. ANka cie pomylila z falszywka z IP: *.server.ntli.net 16.10.03, 02:27 Niemiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Longer, camrut, arab z Niemiec, olomanolo, Ja IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.10.03, 22:00 Gość portalu: ANka napisał(a): > Kto jeszcze? Gosc, obcy- obywatel niemiec? Moze studiowal kiedys > w Pozaniu? A moze intensywnie rozmnaza sie na forum gazety, > obraza ludzi, co ciekawe - zwlaszcza kobiety, zwlaszcza > wszystkich, ktorzy pisza z USa, zwlaszcza katolikow.. B. ciekawy > obraz psychologiczny.. > No to co tu robi jeszcze admin? > Wiemy cos o tym nieprawdaz? > > A moze przeslac tekst sms- a ktorego bezprawnie przeslales na moj > nr. kki, zastrzezony nota bene? To jak ci tam robaczku? Bo nikt > poza moja najblizsza rodzina i przyjaciolmi go nie zna. Dobry wieczor ANka. Milo cie czytac znowu .Pozdrowienia /trojwymiarowe/, po pilsnerku z USA. Dziekuje za wyprezenie piersi w obronie katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Powiem tak IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 22:08 Jezeli moderator ma gdzies to co sie tu wyrabia, tzn ma w tym jakis interes? Zgodza sie Panowie ze mna? Chocby dlatego, ze gdy pisze osoba z zewnatrz i ma cos konkretnego do powiedzenia to raptem wszyscy niezaleznie od strony staja przeciwko niej. Zadnych piersi nie wypinalam- zastanowcie sie nad tym czy jestescie tak bezkarni jak wam sie wydaje.. NIe zaszkodziliscie mi ale bawicie sie cudza wlasnoscia a to juz troszeczke nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Bo moze sie tak zdazyc rowniez IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 22:10 ze to co sie tu wyprawia widzi tez pare osob z zewnatrz. Oczywiscie to nic waznego.. Pytanie kto tu ma problem i jaki to jest problem- czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Niektorzy bowiem czuja sie juz tak pewnie IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 22:14 ze uwazaja sie niemal za Bogow oraz ze wolno im wszystko- lamac regulaminy, krasc czyjas wlasnosc i probowac zastraszac.. Ciekawe jak daleko na takiej polityce pojada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Oczywiscie mamy teraz cisze. IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 22:20 NIkt ´nagle´nie pisze..I jak wy teraz wygladacie kochani? MOze nie warto bylo tak po chamsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Niektorzy bowiem czuja sie juz tak pewnie IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.10.03, 22:28 Gość portalu: ANka napisał(a): > ze uwazaja sie niemal za Bogow oraz ze wolno im wszystko- lamac regulaminy, > krasc czyjas wlasnosc i probowac zastraszac.. > Ciekawe jak daleko na takiej polityce pojada... ANka. Chyba zle zinterpretowalas moj email. Nie bylo moim zamiarem" naruszyc" twoja prywatnosc, a tym bardziej cie zastraszyc. Skreslam trojwymiarowosc, i przepraszam jesli to odebralas wieloznacznie. Ja naprawde cie lubie i cenie Twoje obiektywne wypowiedzi. Dobrej i spokojnej nocy. Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Chcialam Cie tylko zapytac Wojtku IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 22:39 Co sadzisz o tym co powiedzialam o adminie. A takze co sadzil bys o takich metodach zastraszania. Bo tak sie sklada, ze zostaly zastosowane w stos. do mnie? NIe chodzi mi o to co powiedziales i jak powiedziales - bo dobrze wiesz, ze rozmowa - zwlaszcza sympatyczna mi nie przeszkadza.. Pytam tylko co bys zrobil. To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie, ANko. Obcy nadaje z kanadyjskiego serwera. I IP: *.server.ntli.net 16.10.03, 02:26 zawsze mowi z sensem, choc teraz musi cos go wkurzac i niezbyt mu wyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A ja mysle IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 03:02 ze tajemnica jest niewarta poznania... czyz nie tak? A moze to drugie z kozami? czy krowa? Zbyt dlugie siedzenie przy kompie szkodzi i objawia sie zachowaniem aspolecznym. U niektorych zwlaszcza w stosunku do kobiet.. Wszystko jasne.. Ja nie zrobilabym tego za zadna forse.. Sa zas tacy ktorym zalezy na tym aby przeforsowac swoje teorie .- zwlaszcza gdy sa w pewnych sprawach odmienni powiedzmy od wiekszosci... i stad ta zacieklosc... Dla niezorientowanych (nie wszyscy maja dwojke dzieci. Sa tez inne modele. Trzeba byc elastycznym) To apropos zacietosci... Z cala pewnoscia jest tu nudno....I to nie ja nie mam poczucia humoru.. Ale ktos dopuszcza sie tez chamstwa - niepopularnego w srodowisku nie tylko internetowym.. I nie sa to faceci, ani kobiety tylko.....misiu pysiu....itd... Bo o dziwo te kwestie sa na forum najdrazliwsze.. To rzeczywiscie najistotniejsze kwestie podobnie jak aborcja.. no to au revoir... Je partage pas vos problemes heureusement... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Rozpoczynający się w czwartek szczyt UE nie p IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.10.03, 22:30 Wyprezenie piersi, to czysty symbol opdwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Rozpoczynający się w czwartek szczyt UE nie p IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.10.03, 23:03 Nie bardzo kojarze. Kto to jest admin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy aaaa a a, kotki dwa, ... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.10.03, 23:17 ... szare bure obydwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Pani KInga Dunin IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 23:34 Dzielnie walczaca z przypadkowo tu trafiajacymi internautami, z KK , z Papiezem, z kazdym kto moze zaszkodzic jej w karierze politycznej mlodej partii zielonych..przy pomocy chwalebnego podszywania sie pod rozne postaci, pieknego - a jakze slownictwa.. NIenagannego morale w postaci grzebania po cudzych danych tudziez personaliach i wysylania roznych ciekawych listow do gazet europejskich.. Gratulujemy.. Pelne uznanie.. Mam nadzieje, ze rybki `w Kanadzie´ Biora.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Zapomniala dodac jeszcze tzw. misiu pysiu IP: *.ifn-magdeburg.de 15.10.03, 23:36 I jedna Pani, ktora zajmuje sie nartostrada.. Czy zgadlam? No to milej zabawy kochani... Cholernie u was nudno- i bardzo nieciekawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Prosze sie samej nie wpuszczac "w kanal". IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.03, 23:53 Droga Pani ANka. Ten artykul dotyczy UE. Jesli chodzi o takich roznych co (byc moze do Pani sie tez dobrali) to prosze sie nie przejmowac. Jakies pol roku temu mialem podobne doswiadczenie z tymi co sie podszywaja, ale Pani nie pamietam. Prosze sie nie zalamywac, nie jest tak strasznie nudno, tylko trzeba sie trzymac tematu. Wdzieczny kobiecy glos nikomu nie przeszkadza, a swinie na necie sa i rzeczywiscie podszywali sie pod moj adres i nietylko. A rybki w Kanadzie jakos slabo w tym roku. Serdecznie pozdrawiam. M. PS. A ta sliczna kolysanka napewno Panu Wojtusiowi jest dobrze znana, choc ubaw byl przedni swojego czasu i choc komus sie to nie podobalo i ten ktos komus chcial zrobic krzywde, ale sie nieudalo o czym wiem napewno. Zatem prosze sie nie przejmowac, byc soba i robic swoje. Gość portalu: ANka napisał(a): > I jedna Pani, ktora zajmuje sie nartostrada.. Czy zgadlam? > No to milej zabawy kochani... Cholernie u was nudno- i bardzo nieciekawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Prosze sie samej nie wpuszczac "w kanal". IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 00:06 Kochani, tu sie ak intrygujaco zrobilo, ze az zapomnialem, czego dotyczyl artykul przewodni... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nie ma obawy IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:11 ale ja nie zapomnialam o czym mowilam. Mysle ze bardzo na temat... No to dobranoc ´panowie´ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka a kobiecy glos mily IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:17 dla mezczyzn albo kobiet, ktore nie maja nic przeciwko atrakcyjnym kobietom, bystrym, takim ktore wiedza cos wiecej na jakis temat (niekoniecznie na wszystkie) ale za to niekoniecznie powierzchownie i takim, ktore maja odmienne poglady polityczne- krotko mowiac moglyby ewentualnie przeszkadzac w karierze budowanej w oparach dymu po nocach.. Niestety tu takich nie spotkalam.. NO to milych oparow...(prosze nie zapomniec o wulkanach i qndzi) coz za wyrazistosc w oddaniu swych potrzeb.... Bravo.. (czyz nie tak mowia prawdziwi mezczyzni? Szkoda ze nie znaja sie na niektorych urzadzeniach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowany Re: Prosze sie samej nie wpuszczac IP: *.proxy.aol.com 16.10.03, 03:31 Przepraszam, ale kogo tu bija, o co tu chodzi? Czy ktos, ktokolwiek, wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtus Re: Prosze sie samej nie wpuszczac IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 16.10.03, 00:17 Gość portalu: obcy napisał(a): > Droga Pani ANka. > Ten artykul dotyczy UE. > Jesli chodzi o takich roznych co (byc moze do Pani sie tez > dobrali) to prosze sie nie przejmowac. Jakies pol roku temu > mialem podobne doswiadczenie z tymi co sie podszywaja, ale > Pani nie pamietam. Prosze sie nie zalamywac, nie jest tak > strasznie nudno, tylko trzeba sie trzymac tematu. Wdzieczny > kobiecy glos nikomu nie przeszkadza, a swinie na necie sa > i rzeczywiscie podszywali sie pod moj adres i nietylko. > A rybki w Kanadzie jakos slabo w tym roku. > Serdecznie pozdrawiam. > M. > > PS. A ta sliczna kolysanka napewno Panu Wojtusiowi jest dobrze > znana, choc ubaw byl przedni swojego czasu i choc komus sie to > nie podobalo i ten ktos komus chcial zrobic krzywde, ale sie > nieudalo o czym wiem napewno. Zatem prosze sie nie przejmowac, > byc soba i robic swoje. > > Gość portalu: ANka napisał(a): > > I jedna Pani, ktora zajmuje sie nartostrada.. Czy zgadlam? > > No to milej zabawy kochani... Cholernie u was nudno- i bardzo > nieciekawie.. Na rany Boga! Jezeli komus zalezalo na zamacenie w glowie to gratuluje. Pelny sukces. Spadam. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Przypomne tylko IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:20 ze wierzacy raczej sie tak nie wypowiadaja. Ot kolejny blad.. Prosze byc czujnym.. NO to milej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Drobna uwaga... IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:21 droga pani anka (nie anko).... jezeli komus zalezalo na zamacenie.. nie zamaceniu.. Prosze sie tak nie spieszyc.. to nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Przypomne tylko IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 00:25 Byl taki film kiedys: Teoria spisku. Czuje dokladnie to samo w tej chwili. ANka, nie przestawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Teoria spisku jest bardzo prosta IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:32 Zalezy przeciwko ilu osobom sie spiskuje.. Ja znam - no zgadnij ile dziubku? Ale tego ci nie powiem - wazne ze sa to konkretne osoby.. A teraz mam was w nosie.. Daleko na tym nie zajedziecie. Szczerze wspolczuje stanu zdrowia.. w tych oparach i ´ciezkiej´ pracy.. Wobec tego nie moge niestety powiedziec chyba dobranoc. Teoria jest tez taka ze sa konkrety, ktore wiele osob zainteresowaly.. Ach i czytajcie dlugo zanim to puscicie na forum.. zreszta czy wam tak dobrze idzie? Kto by sie martwil skoro posuwacie sie do ataku na takie osoby jak ja i jeszcze kilka innych ale bynajmniej niekoniecznie agresywnych.. Widocznie ktos tu b. cienko przedzie.. Ale szkoda mi czasu.. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Teoria spisku jest bardzo prosta IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 00:42 Hej, troche optymizmu prosze! Po co walczyc, truc sie, miotac, skad tak wielka ta ochota? Kiedy rano slonko wzejdzie, cos milego wnet nadejdzie, serce z lodu szybko skruszy, lekko bedzie Ci na duszy. Dobranoc wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nie pisze Pan z innego kontynentu? IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:22 Czy to nie za wczesnie na sen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtus Re: Nie pisze Pan z innego kontynentu? IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 16.10.03, 00:45 Gość portalu: ANka napisał(a): > Czy to nie za wczesnie na sen? Dobranoc na was. Dobry wieczor dla mnie. Spadam, bo nie czuje sie dobrze wsrod osob "przesladowanych". Jeszcze raz spokojnej nocy. Wojtus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Prosze poczuc sie lepiej IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:48 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/specjal_031016/specjal_a_8.html Sa tez inne gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I malo Pan cos wytrwaly IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 00:54 jak na dzielnego obronce.. Zawracanie glowy.. ZADEN facet by sie tak nie zachowal.. Przykro mi.. TAk moglaby sie zachowac co najwyzej zazdrosna baba, albo taka, ktorej sie wydaje ze jest bogiem, albo jej kochas.. NO chcialam byc mila.. Troche nie wyszlo tym razem... Ale Po Panu bym sie tego nie spodziewala.. - taki brak solidarnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I na ostatek IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 01:04 Jestescie zalosnie mali - mizerni wrecz bo naruszacie prawa, ktore sa prawami i zasadami umozliwiajacymi ludziom wspolistnienie. Spisek wam nie potrzebny. Sami sie wylozycie. Kiedys ktos wobec was zlamie te prawa - tak mysle.. Ludzie nie lubia patrzec na takie rzeczy, a gazety to nie srodek do zdobywania wladzy zwlaszcza mniejszosci nad wiekszoscia.. (to w szczegolnosci do wiadomej Pani) Poza tym nie macie pojecia o polowie spraw o ktorych piszecie. To nietrudno zauwazyc. Reszta to po prostu slepe zzynanie z innych wiadomosci co jest banalnie proste w dobie internetu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I na ostatek IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.03, 10:23 ANka!Grafomanstwem prowokujesz atak chamow ,oszolomow obscenow.Dalas sie wyprowadzic z rownowagi."gdy rownowaga jest zachwiana,czlek pada wtedy na kolana".Nie pamietam autora.Wiecej luzu,humoru.Mniej tego co Gombrowicz nazwal"smrodkiem dydaktycznym".Pisz gdy warto. Choc grafoman nie odmowilby tatuazu ,byle zaistniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Panie Wojtku IP: *.ifn-magdeburg.de 17.10.03, 23:44 Przepraszam za pomylke. Fakt bylam troche atakowana i poczulam sie osaczona.. Prosze mi nie miec za zle.. Jesli Pan to przeczyta. Za piers sie nie gniewam.. ANka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula. Czyżby Pan Michik też tam miał podsłuch IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.10.03, 07:30 Bo skąd taka wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Rozpoczynający SOLTYK ZNOWU MYLI FRANCJE Z EU !!! IP: *.whro.net 16.10.03, 09:19 Gość portalu: larum napisał(a): > chodzi nie o europe ale osojusz francusko-niemiecki Slusznie ! a na dodatek michnikowski AGENT SOLTYK wybzdekal ponizszy tekst, co juz zakrawa na skandal !!! .... Jest on korzystny dla Polski i Hiszpanii, bo choć liczą niespełna 40 mln mieszkańców zyskały tylko o dwa głosy mniej niż 82-milionowe Niemcy. Jest on jednak mało korzystny dla Unii, gdyż do podjęcia decyzji potrzeba większości aż 72 proc. tzw. ważonych głosów, a to grozi Europie paraliżem. ..... Mylicie sie towarzyszu Soltyk !!! Nicea jest korzystna wlasnie dla unii, bo hamuje imperialistyczne zachcianki francji i niemiec. Rozumiem, ze tesknicie Soltyk za subtytutem zwiazku sowietskiego, ale dla uni to nie jest dobre !! Pozatym w niemczech zyje 70 mln niemcow, a reszta to cudzoziemcy bez prwa glosu ! Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Trzeba zmienic calkowicie nieodpowiedzialna propozycje IP: darth:* / 192.168.15.* 16.10.03, 09:27 proporcjonalnego systemu reprezentacji, a nie targowoac sie o kilka glosow. Wbrew naiwnym, a moze pokretnym, argumentom Fr i Niem. system taki doprowadzi do oslabiebnia Unii. Nicea dała przesadną siłe Polsce i Hiszpani, trzeba wię zaproponować nowy system ważenia głosów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozpoczynający się w czwartek szczyt UE nie p IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.03, 09:51 aNka!Na 38 glosow,TY wydalilas 18,prawie 50%.to potwierdza moja opinie ze jestes grafomanka.Troche samokontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale i tak nie jestem lepsza od kogos IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 11:28 Qui a domine tout le pole. N´est ce pas? Je n´est pas envie d ´etre votre jouet - not any more. Jamais vous ne conaiterez les femmes. Dommage parce que les hommes (ceux en majorite) ne vous comprendrons jamais non plus) Ca j´appelle perdre une chance.. Il est impossible d´etre un alfa et omega dans toutes domaines memes si on a beaucoup du talent. Vous vous trompez - je n´ai pas du tout envie de dominer. Les femmes ca marche - autrement. Desolee. Ne me telephoner plus - ne chercher pas de me contacter sans mon avis par des moyens malhonetes. La vie ca se paye- vous le verrez plus tard- sans que j´y participe dans cette lecon. Dommage. J´ai eu pas mal d ´amis de cette orientation. Mais d´une classe superieure peut etre.. Ils conaissaient un certain mot. Pardon.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka We talked about gossips IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 11:48 and other people, I could make sandwitches he made some drinks for me using his tremendous invention. I was impressed how fragile and talented these people were. But he never called me in such a way. On the other hand later in Germany I´ve met one who was jallous for my men. This a could feel because he attacked me very strongly - not even nowing me!!! Interessting - isn´t it? Different cultures I think but same orientation.. so - in my opinion - one should think also to control himself and work on such things.. Y.S. (I am not stupid but not overintelligent. Same works for all men but also in the middle. There are no rules related to sex - except one. Its always better to be kind as to be rude) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Der Mut, die Wahrheit IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 12:09 nur fur die ´richtige´Leute? Wie sieht das aus? Vieleicht Ja naturlich es gibt anderes die fur das Geld alle machen konnen... Ich wunche dir ein shones Tag. Pas d´excuses, pas d´excuses... J´espere que les adresse et les informations vous seraient utiles. (ups- la grammaire de nouveau- est- ce le meme cas?) Encore 5 minutes d´attente (c´est mon caprice) et se sera tout. Eh bien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka De jolies promesses IP: *.ifn-magdeburg.de 16.10.03, 12:48 comme p.e. ´je vous blesserai pas´ font partie de la literature SF :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna ANka, czy mozesz wytlumaczyc, czego dotycza IP: 62.39.204.* 18.10.03, 00:23 Gość portalu: ANka napisał(a): > nur fur die ´richtige´Leute? > Wie sieht das aus? Vieleicht Ja naturlich es gibt anderes die fur das Geld alle > machen konnen... > Ich wunche dir ein shones Tag. > > Pas d´excuses, pas d´excuses... > J´espere que les adresse et les informations vous seraient utiles. (ups- la > grammaire de nouveau- est- ce le meme cas?) > Encore 5 minutes d´attente (c´est mon caprice) et se sera tout. > Eh bien? **************************************************** .... czego dotycza wszystkie te brednie?...pourqoui ces 5 min. d'attente?...Expliques! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Je suis devenu l´objet d´attaques deguellasses IP: *.ifn-magdeburg.de 19.10.03, 11:20 pour un certain temps. Quelques supcons ont trouble ma paie. J´ai decouvert la source. Milles excuses. Ce n´est plus grave :) A bientot. Je vous souhete une bonne journee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezerwatywa. Re: Rozpoczynający się w czwartek szczyt UE nie p IP: *.12.14.vie.surfer.at 16.10.03, 10:57 Nie wazne jaka Polska,byle preambula.Czy nie dosc juz tych wyglupow w 21 wieku?.Powiedzcie wprost,ze chodzi o to,aby kler dalej sprawowal rzady w Polsce i byl na utrzymaniu calego Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś