Gość: Czytelnik IP: *.mad.east.verizon.net 23.10.03, 17:43 A po co tak rozciagasz swoje posty? To tylko utrudnia czytanie i dodaje do strony bajty co powoduje dlugie ladowanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin jestem IP: 62.233.188.* 23.10.03, 17:54 niedorozwinięty intelektualnie ;) (przepraszam, chciałem powiedzieć: mam deficyty...) a tak na serio to podoba mi się taki układ wiadomości przeszkadza ci to? mi np. właśnie przeszadza jak ktoś nasra w stylu: lwndcoiweocewcew,c ecewcewc,c ecewcew ecwecwe0i9wcewcew,cewcewcw.efewfewfwcw wcewcewjmfwnv. - okwdpwqjfcwqc, wqdc:dxwqxqw xqwxwqxqwxqwxwqf43fvevd dscc cecewcwec,cewckew! bo jest to nieczytelne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: jestem IP: *.mad.east.verizon.net 23.10.03, 18:21 Gość portalu: marcin napisał(a): > niedorozwinięty intelektualnie ;) > (przepraszam, chciałem powiedzieć: mam deficyty...) > > > a tak na serio to podoba mi się taki układ wiadomości > przeszkadza ci to? To sie okropnie czyta jesli dwa zdania sa tak oddzielone, co ty bardzo czesto robisz, ze nie mieszcza sie na ekranie. Ale, wolnosc tomku w swoim.............. > > mi np. właśnie przeszadza jak ktoś nasra w stylu: > > lwndcoiweocewcew,c ecewcewc,c ecewcew ecwecwe0i9wcewcew,cewcewcw.efewfewfwcw > wcewcewjmfwnv. - okwdpwqjfcwqc, wqdc:dxwqxqw > xqwxwqxqwxqwxwqf43fvevd dscc cecewcwec,cewckew! > > > bo jest to nieczytelne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin o jezu! IP: 62.233.188.* 23.10.03, 18:26 jeśli ty mnie czytasz i ci to przeszkadza to dla ciebie będę pisał tak jak ci się tylko podoba,powiedz tylko że mieszkasz za granicą,proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik? Re: o jezu! IP: *.mad.east.verizon.net 23.10.03, 20:20 Gość portalu: marcin napisał(a): > jeśli ty mnie czytasz i ci to przeszkadza to dla ciebie będę pisał tak jak ci > się tylko podoba,powiedz tylko że mieszkasz za granicą,proszę! Za granica czego? Mieszkam w USA Odpowiedz Link Zgłoś