Gość: Slask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:23 Wypas tak trzymac chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibicwks Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą 16.08.04, 07:51 Zwycięstwo bardzo cieszy ale martwi mnie co innego. Chcemy grać w II lidze i mamy szansę aby tam awansować. Obserwuję Zagłębie Sosnowiec w II lidze które weszło do niej z hukiem a mimo to sobie teraz nie bardzo radzi. To jest niepokojące, bo głupio tyle walczyć o awans by później spaść. Trzeba zrobić w Śląsku naprawdę duży krok aby do II ligi awansowej i być w niej znaczącą drużyną, bo przecież II liga to nie koniec naszych ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą IP: *.core.lanet.net.pl 16.08.04, 16:09 kibicwks napisał: > Zwycięstwo bardzo cieszy ale martwi mnie co innego. Chcemy grać w II lidze i > mamy szansę aby tam awansować. Obserwuję Zagłębie Sosnowiec w II lidze które > weszło do niej z hukiem a mimo to sobie teraz nie bardzo radzi. To jest > niepokojące, bo głupio tyle walczyć o awans by później spaść. Wydaje mi się, że znam sposób na twoje obawy: Trzeba znaleźć potężnego sponsora, pospłacać długi i poczynić poważne transfery. Nie jestem kibicem piłki, ale po trosze interesuję się także nią. Wydaje mi się, że skład w jakim obecnie gra Ślask nadaje się tylko na III ligę. Niestety, markowi gracze nie przyjdą grać do Ślaska tylko z miłości do Wrocka - to ich zawód i chcą ze swej pracy jaknajlepiej żyć. Niewątpliwie jednak do tej II ligi trzeba najpierw awansować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą IP: *.chello.pl 16.08.04, 16:58 Wiesz, możny sponsor to nie remedium na wszystkie bolączki, patrz Zagłębie, Wisła P. Wynik to przede wszystkim ludzie, a obawiam się, że gdy znajdzie się "wujek z kasą"(czego w sumie życzę Śląskowi)to zapomni on szybciutko o piłkarzach, którzy (oby) wywalczyli awans do 2 i 1 ligi, a sprowadzi armię zaciężną, która nijak się będzie miała do barw, miasta i kibiców. Pozdrawiam ! również gorąco kibica Wks Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą 17.08.04, 07:45 Gość portalu: cancro napisał(a): > Wydaje mi się, że znam sposób na twoje obawy... No właśnie recepta jest bardzo prosta i oczywista tylko strasznie trudna do zrealizowania. Ja mimo wszystko wierzę w to, że młodzi piłkarze w Śląsku jeszcze się chcą rozwijać i przy dobrym trenerze jakim jest Kowalski będą powiększać swoje umiejętności :) Gość portalu: cichy napisał(a): > ...Pozdrawiam ! również gorąco kibica Wks Również pozdrawiam! Pozdrowień nigdy nie za wiele! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack VIVA,VIVA,VIVA WKS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 12:07 I bardzo dobrze chłopaki, tak trzymać, jeszcze tylko Radzionków ograć i "druga" jest nasza, nie będziemy się błąkać po prowincjonalnych łąkach za stodołami,a panowie Listkiewicz i Boniek niech sobie uważają bo Śląsk nawet z ich pomysłami wróci na należne miejsce.VIVA,VIVA,VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą IP: 195.20.110.* 16.08.04, 12:53 SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Śląsk wygrał w Opolu z Odrą IP: 213.17.241.* 16.08.04, 15:35 Cała Polska jebie śląska Odpowiedz Link Zgłoś