Dodaj do ulubionych

NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU

IP: 195.216.121.* 13.05.02, 08:02
Co powiecie na plany przejęcia piłkarskiego Śląska przez pana Schetynę, Rusko i
kolegów? Jak dla mnie jest to całkiem niezłe wyjście z obecnego kryzysu. Wydaje
mi się, że ci panowie mają większe mozliwości i umięjętności niezbędne do
prowadzenia takiego klubu. Oby tylko nie ważyli się zmieniać herbu i nazwy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibicWKS Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU IP: 217.97.139.* 13.05.02, 08:19
      Jest to chyba dobry pomysł ponieważ sprawdzili sie jako działacze, mają
      doświadczenie i uznanie. Też się trochę boję, że nazwę i herb mogą zmienić ale
      chyba kibice by na to nie pozwolą
      • robgoblin Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU 17.05.02, 15:49
        Ja się boję, że Cymanek będzie robił problemy.
        • Gość: kibicWKS Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU IP: 217.97.139.* 17.05.02, 16:41
          robgoblin napisał(a):

> Ja się boję, że Cymanek będzie robił problemy.

Słuszna uwaga bo coś widzę że on jakoś nie pali się do współpracy ale to może
          dlatego że obiecanek już wiele słyszał a konkretnych działań mało.
          • Gość: kibicWKS Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU IP: 217.97.139.* 20.05.02, 11:43
            Emocje rosną.
            Cymanek raczej odejdzie. Trochę mi go żal. Namieszał ale widać że mu zależało
            na Śląsku. Mam nadzieję że stadion będzie odwiedzał jako zwykły kibic.
            Chyba też jest dobra okazja aby zorganizować od nowa Partner Klub. To był dobry
            pomysł aby go stworzyć.
            • Gość: eric Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU IP: 195.216.121.* 20.05.02, 14:18
              a mi tumanka nie żal wcale. argumentów nie przytoczę bo po co. a jeśli mu na
              Śląsku zależało to na mecze będzie przychodził.
    • Gość: Robi Re: NOWI DZIAŁACZE W PIŁKARSKIM ŚLĄSKU IP: *.waw.prokom.pl 22.05.02, 16:51
      No coś nie za bardzo chce odejść stara ekipa. Kombinują jak sprzedać Nazaruka i
      Szewczyka - czyżby próba wyciągnięcia kasy przed odejściem? Bo na pewno nie
      jest to działanie dla dobra klubu.
      • Gość: kibicWKS Coś nowi kręcą! IP: 217.97.139.* 23.05.02, 08:29
        W dzisiejszej gazecie jest ciekawy artykuł kto naprawdę kombinuje i kto już pół
        roku temu założył nową spółkę Śląsk Wrocław

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=847267&dzial=wrw0104

"Bogdan Ludkowski: Było spotkanie między tymi, którzy chcą przejąć Śląsk, oraz
        tymi, którzy chcą go oddać. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Ustaliliśmy
        niezbędne rozwiązania finansowe, jakie należy przeprowadzić. Przyjęliśmy do
        wiadomości, że koledzy, którzy przejmują klub, już kilka miesięcy temu
        zarejestrowali nową spółkę o nazwie Śląsk Wrocław..."

a po co ??? i co kombinują ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka