lovebasket 09.10.02, 22:31 Zamienił stryjek siekierke na kijek - Urlep wracaj wiecej na www.forumbasket.itl.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manio Dno IP: 62.233.177.* 09.10.02, 23:25 Byłem na meczu ! To co pokazał Śląsk to całkowite dno ! Ta drużyna nie ma "jaj" ! Jako wieloletni kibic czuję się dotknięty ! Z wyrazami współczucia ! Kibic Śląska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmero Re: Dno IP: *.magma-net.pl 11.10.02, 00:51 Dno to dosadne okreslenie, ale mimo calej atencji dla naszej druzyny nic innego nie przychodzi mi do glowy. Co prawda bywaja mecze lepsze i gorsze, ale poraza brak koncepcji w prowadzeniu gry zespolu o potencjale wystarczajacym do pokonania przecietnych yugo/negro/grekow. To nie jest problem indywidualnych predyspozycji poszczegolnych graczy, ale, chyba niestety koncepcji. Moze polityczna koncepcja P. Schetyny wytarla sie juz i czas na realny profesjonalizm? TO JEST SPORT, ZAWODOWY ALE JEDNAK NADAL SPORT. To taki apel do Panow Schetyna, Rusko , Czarnecki itp, itd.... Zycze realnych sukcesow. Szeregowy kibic, esmero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: compaq Wiekiera,Kul ponizej krytyki IP: slezak:* / 192.168.0.* 10.10.02, 00:38 Widzieliscie jak Kul stoi odwrocony plecami do Miglinieksa, gdy ten rozgrywal, jesli to byla zamierzona zaslona to smiechu warte,gral krotko ale pokazal ze latwo mozna przeciwko niemu zdobywac punkty.Mam nadzieje ze to nie jest jego maks. Co do Wiekiery to chyba za wysoko mierzy,Euroliga to nie jest raczej miejsce dla niego. Niezly jest Lugo, a po Giedraitisie mozna bylo sie spodziewac dobrego mecz-jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walendziak Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: 200.10.77.* 10.10.02, 05:03 Latwo jest krytykowac gre Idei, ale jak panowie redaktorzy ocenia wlasny warsztat jezykowy w popelnionym artykule? Nie trzeba byc prof. Miodkiem by czuc sie zazenowanym zaprezentowanym poziomem. A moze to ja juz nie znam jezyka polskiego? (od 5 lat mieszkam poza krajem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walendziak a jak tam jezyk polski panowie redaktorzy? IP: 200.10.77.* 10.10.02, 05:05 Latwo jest krytykowac gre Idei, ale jak panowie redaktorzy ocenia wlasny warsztat jezykowy w popelnionym artykule? Nie trzeba byc prof. Miodkiem by czuc sie zazenowanym zaprezentowanym poziomem. A moze to ja juz nie znam jezyka polskiego? (od 5 lat mieszkam poza krajem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: *.crowley.pl 10.10.02, 08:44 Zupełny brak pomysłu na grę. Czy to rzeczywiscie trema czy może złe przygotowanie przez trenera? Może Urlep w Śląsku jest najlepszy. Przy takiej grze nie wygramy żadnego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: *.kat.forthnet.gr 10.10.02, 10:15 A MOZE poprostu olimpiakos jest lepszy ? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARAS Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 12:37 POTWORNY BLAMAŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 13:48 jestem zdegustowany tym co zobaczyłem wczoraj w hali ludowej.I nie tyle tym co prezentował wrocławski zespół /bo po kilku meczach w lidze mogłem się tego spodziewać/,ale tym co zaprezentował zespół Olompiakosu.Bardzo przeciętna drużyna z którą Idea Urlepa ,i ta z roku ubiegłeggo ,i ta z przed dwóch lat wygrałaby chyba w cuglach.No tak,ktoś powie ale tamta drużyny Urlepa miały charakter,koncepcje a tego przecież brakowało wczoraj.Cóż wygląda na to,że słabego mamy szeryfa i chyba wiem już dlaczego nie pracował z żadnym klubem w ubieglym roku i nie było do niego kolejki i w tym/nie licząc Schetyny i może kogoś z Cypru czy Wysp Zielonego Przylądka/.Nie ma już powodu mówić o skromnym doświadczeniu o tremie bo to wszystko nieprawda.Grają stare repy od lat nic innego nie robiący tylko grający w kosza raz w tym klubie raz w innymCo rok zminia się skład większości drużyn i co tylko problem ma Idea.Przebudowa wg koncepcji Schetyny doprowadza,że nawet dobry trener nie jest pewny swojego miejsca a zawodnicy wolą wybrać inne nawet gorsze kluby już po roku gry w Idei.A może dać szansę jednemu trenerowi na zmontowanie drużyny na kilka sezonów,a może pozbyć się Schetyny?Tej drużynie po tym co zobaczyłem nie wróżę szans nie tylko w eurolidze ale i w naszej polskiej lidze.A wydaje mi się,że nie wykorzystywać Adomaitisa najlepszego chyba obrońcy w polskiej lidze to już jest dyletanctwo.Nie zdziwię się jesli tak traktowany odejdzie po tym sezonie do innej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmet Re: Idea Śląsk przegrał z Olympiakosem IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 15:59 Nie można się dziwić, Śląsk NIE ma dobrego zespołu na Euroligę.Ma słaby skład,kupuje zawodników przeciętnych[którzy zarabiają nieprzeciętnie]i zmienia ich jak rękawiczki.CI ZAWODNICY NIE PREZENTUJĄ DOBREGO BASKETU I NIE POWINNI REPREZENTOWAĆ TAKIEGO KLUBU JAK ŚLĄSK. Odpowiedz Link Zgłoś