Dodaj do ulubionych

niebieska płukanka

IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 26.09.02, 14:01
Poniewaz po rozjasnianiu moje wlosy maja odcien troszke zoltawy chcialam
sprobowac dzisiaj niebieskiej plukanki do wlosow, podobno likwiduje zolty
odcien i nadaje lekko popielaty. Czy ktoras z was uzywala jej? Jakie sa
skutki i w ile jej trzeba wlac do wody zeby wlosy nie wyszly niebieskie??? I
jeszcze jedno, czy plukanka na pewno schodzi po umyciu wlosow?
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja Re: niebieska płukanka IP: 212.244.254.* 26.09.02, 14:09
      ja mam jasne pasemka i jakbym nie używała płukanki, wyglądałabym jak kwiat słonecznika:)
      na litr wody 2 krople piochtaniny (gencjany) i polewasz umytą główkę!
      włoski nabierają ładnego odcienia i nie są niebieskie:)

polecam
      • Gość: justin Re: niebieska płukanka IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 26.09.02, 14:23
        Dziekuje Ci bardzo Alicjo za rade. Ja kupilam te plukanke Celii i ma 100 ml,
        dosyc duza buteleczka. Te 2 kropelki wystarcza? I czy po kazdym umuciu wloskow
        stosujesz te plukanke? Czy ona sie zmywa?
        • Gość: alicja Re: niebieska płukanka IP: 212.244.254.* 26.09.02, 14:50
          jeśli masz gotową płukankę, to pewnie trzeba wlać jaj nieco wiecej (piochtanina jest mocniejsza).
          ja używam tego specyfiku po każdym myciu, a zmywa sie całkowicie po ok 3 myciach.
          nie wpływa ona jednak na kolor, a na odcień:)

spróbuj:)
          • Gość: justin Re: niebieska płukanka- do Alicji IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 26.09.02, 15:08
            ok sprobuje:) dzieki!
            • flora1 Re: niebieska płukanka- do Alicji 26.09.02, 15:59
              Kiedyś też używałam tej fioletowej płukanki, jednak efekty były za każdym razem
              inne, raz odcień jaśniejszy innym razem ciemniejszy, nie wspomnę o tym, że
              nigdy takie płukanie nie było równomierne. Niedawno trafiłam na szampon Welli
              REGENAL, który nadaje platywnowy odcień włosom blond i muszę przyznać, że jest
              rewelacyjny! wiem, że L'Oreal ma rownież taki specyfik w swojej ofercie -
              polecam :-)))
              • Gość: justin Re: niebieska płukanka- do flory1 IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 26.09.02, 16:10
                A ile taki szampon kosztuje?? I czy mozna go dostac w normalnym sklepie? I czy
                myje sie nim wlosy jak normalnym szamponem?
                • Gość: myrka Re: niebieska płukanka- do flory1 IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 16:38
                  Gość portalu: justin napisał(a):

> A ile taki szampon kosztuje?? I czy mozna go dostac w normalnym sklepie? I
                  czy
                  > myje sie nim wlosy jak normalnym szamponem?

regenal welli widzialam w wiekszosci hipermarketow, kosztowal ok. 15 zl
    • Gość: LadyBlue Re: niebieska płukanka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 16:07
      z metod naturalnych podobno świetna jest płukanka z kwiatów chabra :) tylko
      gdzie takie kwiatki kupić to nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka