Gość: LOLz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:33 ; o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_qba Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 05.01.06, 21:44 to jaka byla w koncu ta publicznosc? ze rekordowa to wiemy, ale liczby tez duzo moga powiedziec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:57 Kapov - 17 pkt - OK, ale Korszuk - porażka. Po co go nadal hodować?! No i oczywiście Bigus - jak można z nim było podpisać kontrakt do końca sezonu. A poza tym, to Boże chroń Tomczyka. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 078 Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.06, 21:59 Bigos chyba będzie przez miesiąc.. a potem sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_wroc Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 22:56 Byłem dziś na tym meczu. Wbrew stwierdzeniom autora artykułu Bigus nie zagrał źle. Napeno nie poznał jeszcze wszystkich zagrywek, napewno miał też kilka swoich sztandarowych zagran (wypadająca piłka z rąk nie wiadomo dlaczego, podwójna, i trzy dobitki spod kosza zanim w końcu...nietrafił). Jednakże dołożył kilka punktów, dobrze zagrał w obronie, spędził sporo minut na parkiecie, dał odpocząc Kevinowi, mił kilka ważnych zbiórek. Jak dla mnie, mimo że nie przepadam za nim - miłe rozczarowanie. Dominik - siła spokoju, Chanas - w szaleństwie też jest metoda (!), skiba - profesor, Zielony - chyba za szybko dał w palnik za swoje 35 urodziny - bo się gubił, Kapov - szok (pozytywny). To tyle, widzów "na oko" blisko 3500 tyś. Pozdrawiam wszystkich kibiców. Będzie dobrze. wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilim Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:05 wojtek-wroc zgadzam się z każdym twoim zdaniem. gdyby Biugus tak miał grac dalej to ja jestem za. przy jego wzroście wystarczy ze bedzie sie krecil pod koszem i chcial grac ( a to on zawsze chce). w polskiej lidze to wystarczy (prócz sopotu) a w pucharze w zasadzie tez. no i szacunek dla młodych, to co skiba robił i rozgrywającym azs to śmiech. a pressing na niego i na chanasa był przez całą drugą połowe. poczatek roku niezły. CPWĆŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_wroc Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 09:11 Dzięki kilim... jestem mile zaskoczony, bo spodziewałem się opinii jakiegoś "znawcy" , który będzie chciał mnie tu zmieszac z błotem porónując Bigusa do Shaqa i udowadniając jego słabe umiejetnosci. Fajnie, że ktoś podziela moje zdanie. Pozdrawiam wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kufel Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 09:31 Wszystko to prawda. Ale pozostaje odwieczne pytanie sezonu. Po co jest Hajnsz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.e-wro.net.pl 06.01.06, 12:36 bez przesady! 3,5 tys to w Orbicie jest przy na maksa wypelnionych trybunach, łącznie z dostawionymi bocznymi"koszykarskimi" wiec ile moglo byc ludzi? pytam bo nie bylem? byla pelna hala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_wroc Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.01.06, 12:49 Fakt być może przesdziłem, ale miejsc wolnych na trybunach było bardzo niewiele. Świadczyć o tym może fakt, że kupując bilet na 5 godz. przed meczem wolne były jedynie sektory w najgorszch miejsach hali ( ja siedziałem w J praktycznie na kóncu trybun). Poprawiam się, ale 3000 osób to było. Biorąc pod uwagę, iż takiej frekwencji nie widziałem jeszcze od początku sezonu ( pomijając mecz z Prokomem ) to naprawdę miło było. Oby tak częściej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.pptp.stw-bonn.de 07.01.06, 01:50 bylo gdzies 2000 ale to i tak 2 razy tyle ile myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas slask???? IP: 82.146.225.* 05.01.06, 22:21 "Wyjątkowo sporo widzów (jak na klasę rywala) przyszło wczoraj do Orbity". widze ze tesknota wroclawian za wielkim slaskiem nie zanika. osmieszacie sie tylko takimi stwierdzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton71 Ej ty kolo!!! Śmiesz polewac sie ze Śląska??? IP: *.magma-net.pl 05.01.06, 22:28 Ej ty kolo!!! Śmiesz polewac sie ze Śląska??? Tomas czy jak ci tam to jedź do swojego Sopotu gdzie jest klub bez tradycji, kibiców i żadnej historii. Jak Prokom będzie miał gorsze lata to będą takie puchy na hali że zobaczysz. Kibice Śląska pozostają wierni swojemu klubowi aż do śmierci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muli Baton nie podniecaj sie tak :/ IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 05.01.06, 22:56 Po co tyle patosu? To juz jest nudne...a ja tam zadnej polewki nie widze , raczej refleksję. Tomas popatrz na tabele i sam ocen klase rywala :/ Nikt nikogo nie chcial urazic , po prostu rzeczywistosc jest taka a nie inna i musisz sie z tym pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba zdjęcia z meczu i cheerleaders :-) IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.06, 03:33 www.sebafoto.com - 25 zdjec z tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witalik Re: zdjęcia z meczu i cheerleaders :-) IP: 62.29.166.* 06.01.06, 23:51 Seba, zdjęcia jak zwykle piekne :) Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol hej - czytałem że Crump miał wypadek na zawodach w IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.01.06, 21:49 Australii - peknięcie miednicy i pół roku przerwy - TRAGEDIA - WTS II liga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: hej - czytałem że Crump miał wypadek na zawod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:39 Coś ci się koleś pod deklem poprzestawiało Odpowiedz Link Zgłoś