Dodaj do ulubionych

Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:33
; o
Obserwuj wątek
    • pan_qba Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 05.01.06, 21:44
      to jaka byla w koncu ta publicznosc? ze rekordowa to wiemy, ale liczby tez duzo
      moga powiedziec ;p
    • Gość: JotKa Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:57
      Kapov - 17 pkt - OK, ale Korszuk - porażka. Po co go nadal hodować?! No i
      oczywiście Bigus - jak można z nim było podpisać kontrakt do końca sezonu. A
      poza tym, to Boże chroń Tomczyka. Pozdrowienia.
      • Gość: 078 Re: Era Śląsk Wrocław - AZS Koszalin 96:87 IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.06, 21:59
        Bigos chyba będzie przez miesiąc.. a potem sraczka
      • Gość: wojtek_wroc Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 22:56
        Byłem dziś na tym meczu. Wbrew stwierdzeniom autora artykułu Bigus nie zagrał
        źle. Napeno nie poznał jeszcze wszystkich zagrywek, napewno miał też kilka
        swoich sztandarowych zagran (wypadająca piłka z rąk nie wiadomo dlaczego,
        podwójna, i trzy dobitki spod kosza zanim w końcu...nietrafił). Jednakże
        dołożył kilka punktów, dobrze zagrał w obronie, spędził sporo minut na
        parkiecie, dał odpocząc Kevinowi, mił kilka ważnych zbiórek. Jak dla mnie, mimo
        że nie przepadam za nim - miłe rozczarowanie. Dominik - siła spokoju, Chanas -
        w szaleństwie też jest metoda (!), skiba - profesor, Zielony - chyba za szybko
        dał w palnik za swoje 35 urodziny - bo się gubił, Kapov - szok (pozytywny). To
        tyle, widzów "na oko" blisko 3500 tyś.

Pozdrawiam wszystkich kibiców. Będzie dobrze.

wojtek
        • Gość: kilim Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:05
          wojtek-wroc zgadzam się z każdym twoim zdaniem. gdyby Biugus tak miał grac dalej to ja jestem za. przy jego wzroście wystarczy ze bedzie sie krecil pod koszem i chcial grac ( a to on zawsze chce). w polskiej lidze to wystarczy (prócz sopotu) a w pucharze w zasadzie tez. no i szacunek dla młodych, to co skiba robił i rozgrywającym azs to śmiech. a pressing na niego i na chanasa był przez całą drugą połowe. poczatek roku niezły. CPWĆŚ
          • Gość: wojtek_wroc Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 09:11
            Dzięki kilim... jestem mile zaskoczony, bo spodziewałem się opinii
            jakiegoś "znawcy" , który będzie chciał mnie tu zmieszac z błotem porónując
            Bigusa do Shaqa i udowadniając jego słabe umiejetnosci. Fajnie, że ktoś
            podziela moje zdanie.

Pozdrawiam

wojtek
            • Gość: Kufel Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 09:31
              Wszystko to prawda. Ale pozostaje odwieczne pytanie sezonu. Po co jest Hajnsz???
        • Gość: VVV Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.e-wro.net.pl 06.01.06, 12:36
          bez przesady! 3,5 tys to w Orbicie jest przy na maksa wypelnionych trybunach,
          łącznie z dostawionymi bocznymi"koszykarskimi" wiec ile moglo byc ludzi? pytam
          bo nie bylem? byla pelna hala?
          • Gość: wojtek_wroc Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.01.06, 12:49
            Fakt być może przesdziłem, ale miejsc wolnych na trybunach było bardzo
            niewiele. Świadczyć o tym może fakt, że kupując bilet na 5 godz. przed meczem
            wolne były jedynie sektory w najgorszch miejsach hali ( ja siedziałem w J
            praktycznie na kóncu trybun). Poprawiam się, ale 3000 osób to było. Biorąc pod
            uwagę, iż takiej frekwencji nie widziałem jeszcze od początku sezonu (
            pomijając mecz z Prokomem ) to naprawdę miło było. Oby tak częściej.

Pozdrawiam

• Gość: jazz Re: Bigus nie tak tragicznie - Tomczyk klasa! IP: *.pptp.stw-bonn.de 07.01.06, 01:50
              bylo gdzies 2000 ale to i tak 2 razy tyle ile myslalem...
    • Gość: tomas slask???? IP: 82.146.225.* 05.01.06, 22:21
      "Wyjątkowo sporo widzów (jak na klasę rywala) przyszło wczoraj do Orbity".

widze ze tesknota wroclawian za wielkim slaskiem nie zanika. osmieszacie sie
      tylko takimi stwierdzeniami.
      • Gość: baton71 Ej ty kolo!!! Śmiesz polewac sie ze Śląska??? IP: *.magma-net.pl 05.01.06, 22:28
        Ej ty kolo!!! Śmiesz polewac sie ze Śląska??? Tomas czy jak ci tam to jedź do swojego Sopotu gdzie jest klub bez tradycji, kibiców i żadnej historii. Jak Prokom będzie miał gorsze lata to będą takie puchy na hali że zobaczysz. Kibice Śląska pozostają wierni swojemu klubowi aż do śmierci!!!
        • Gość: Muli Baton nie podniecaj sie tak :/ IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 05.01.06, 22:56
          Po co tyle patosu? To juz jest nudne...a ja tam zadnej polewki nie widze ,
          raczej refleksję.
          Tomas popatrz na tabele i sam ocen klase rywala :/
          Nikt nikogo nie chcial urazic , po prostu rzeczywistosc jest taka a nie inna i
          musisz sie z tym pogodzic.
    • Gość: seba zdjęcia z meczu i cheerleaders :-) IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.06, 03:33
      www.sebafoto.com - 25 zdjec z tego spotkania
      • Gość: witalik Re: zdjęcia z meczu i cheerleaders :-) IP: 62.29.166.* 06.01.06, 23:51
        Seba, zdjęcia jak zwykle piekne :) Dzieki!
    • Gość: paweł Egzaltacja....jakby to IP: *.dint.wroc.pl 06.01.06, 09:40
    • Gość: mk® CPWCŚ IP: 195.117.126.* 06.01.06, 10:18
    • Gość: lol hej - czytałem że Crump miał wypadek na zawodach w IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.01.06, 21:49
      Australii - peknięcie miednicy i pół roku przerwy - TRAGEDIA - WTS II liga!!!
      • Gość: Bolo Re: hej - czytałem że Crump miał wypadek na zawod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:39
        Coś ci się koleś pod deklem poprzestawiało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka