Gość: maverick IP: 156.17.217.* 19.11.02, 11:18 odejscie holcomba- tak pozostanie lugo- tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozostanie jonsa- czemu nie pozyskanie komazca- jak najbardziej kul- ??????????????????????? marculionis- gregov chyba bedzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregzi Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? IP: 62.29.248.* 19.11.02, 14:28 szkoda ze jeden z pary lugo/holcomb musi odejść bo wg mnie obaj są przydatni. to prawda ze holcomb jest jeszcze trochę "szalony" na boisku, ale ma potencjał, dobre warunki i niezłą technikę. lugo oczywiście był przez cały czas jednym z najlepszych w zespole. za to dziwi mnie pewna pozycja alvina jonesa. cóż- może na treningach pokazał więcej niż podczas meczu z ulkerem. śląsk zwolni holcomba, mio iż ten był skuteczny i przydatny a zatrudni komazeca, który nie grał od roku w kosza- obawiam się tego ruchu. czy przypadkiem ten ostatni nie będzie potzrebował całego sezonu gry żeby dojść do formy? moja opcja: lugo i kul zostają. holcomb zostaje- jones out. ale to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregzi Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? IP: 62.29.248.* 19.11.02, 14:30 jeszcze jedno. wole maciulionisa (rozegrał się) od sztywnego gregova. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregzi Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? IP: 62.29.248.* 19.11.02, 14:31 jeszcze jedno. wole marciulionisa (rozegrał się) od sztywnego gregova. Odpowiedz Link Zgłoś
zaikis Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? 19.11.02, 21:51 Na stronie Telebasket.com podano, ze 18.11. Arijan Komazec podpisal juz umowe z Ideą. Zobaczymy kto astępny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafon Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.11.02, 22:12 Lugo musi zostać, weźcie Horwata i na tym koniec!!! Podpiszcie kontrakty na dłuższy czas, tak aby powstał zespół do wygrania ligi i Europy w 2004 roku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mickid Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? 19.11.02, 22:46 Wreszcie ktos pokazał jaja i podjął jakieś decyzje. Tylko czy Komazec będzie grał na wysokim poziomie po takiej przerwie? Inwestujcie w Skibę. Ten chłopak ma talent. Jeśli pogra więcej w tym sezonie to za rok lub wcześniej stanie się, być może pierwszym rozgrywającym zespołu i reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
siwyny Re: Kto odejdzie z Idei Śląska? 20.11.02, 02:54 zaikis jestem ciekaw gdzie wyczytales na telebasket.com o podpisaniu z Komazcem kontraktu ze Slaskiem??? bajki dzieciom mozesz opowiadac !!!PO SEZONIE SLASK ZNOW W KORONIE !!!!! Lugo musi zostac !! troche zal bedzie Holcomba ale ktos musi odejsc zeby ktos mógł przyjsc,ale wierze w Jacka Winnickiego,wie co robi,tak 3maj:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś