Gość: mills IP: *.magma-net.pl 12.02.03, 20:58 Trzeba było chociaż raz wygrać z Olympiakosem albo u siebie z Realem i nie byłoby tyle płaczu. Teraz trzeba walczyć do końca, chociaż szczerze mówiąc nie wierzę, że Siena przegra z Buducnostą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kib Propaganda i naciąganie maluczkich. IP: *.fuchs.pl / 10.1.2.* 13.02.03, 07:53 Ciągle piszecie o jakiejś szansie IDEII - co za stek bzdur - żeby na mecz z CSKA przyszło trochę PIENIEDZY - WSTYD dla menadzerów,działaczy, trenerów i Pana Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikifor Re: Co daje awans? IP: 212.244.49.* 13.02.03, 08:40 Przede wszystkim juz dawno trzeba bylo zmienic trenera, bo Winnicki się do niczego nie nadaje. Jak ślimak, nie ma refleksu, jak się zorientuje co się dzieje to już jest po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico wr Re: Co daje awans? IP: *.polmotors.wroc.pl 13.02.03, 09:50 nie wiem czy nie lepiej skupić się na próbie obrony mastra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin wielki sukces całej polskiej koszykówki IP: 213.17.251.* 13.02.03, 14:10 nie rozumiem jak ewentualne imienne zaproszenie dla śląska to miałby być wielki sukces całej polskiej koszykówki??? Coś się kolesiom chyba ostro popierdoliło, ale tonący brzytwy się chwyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibs Re: Co daje awans? IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.02.03, 16:05 Nie wiem kiedy był przeprowadzony ten wywiad?. Wiadomo, że po porażce Turków z Efezu( jak ja ich nienawidzę(turków- przekupczyków) i również za to,że Ci z Ulkeru tak zaciekle grali z Ideą- jakby szło o tytuł Mistrza Świata) z Pau Orthez, nie ma już ŻADNEJ szansy na TOP16.Sorry ,zapomniałem o JESZCZE JEDNEJ SZANSIE jaką jest wygrana 150-ma punktami z CSKA. Odpowiedz Link Zgłoś