Gość: Kibic IP: *.magma / 192.168.1.* 28.08.03, 21:04 Mamy Zielinskiego,teraz chcemy Konona.W sobote idziemy na Cidry. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fanatyk Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.bos.east.verizon.net 28.08.03, 22:57 Ale mamy tylko trzcia lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.pop.e-wro.net.pl 28.08.03, 23:13 Gość portalu: Fanatyk napisał(a): > Ale mamy tylko trzcia lige. I właśnie idziemy powalczyć o pierwszą :) To będzie naprawdę sprawdzian dla Śląska. W najbliższym czasie okaże się o co będziemy walczyć. Ale nerwówka będzie. Ciekawe jak to zawodnicy wytrzymają psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.bos.east.verizon.net 28.08.03, 23:13 Na oporowskiej bedzie komplet widzow.WKS ma zagrac w stylu "BARCELONY".BUBUBUHAHAHAHAHA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.pop.e-wro.net.pl 28.08.03, 23:20 Gość portalu: KAT napisał(a): > Na oporowskiej bedzie komplet widzow.WKS ma zagrac w > stylu "BARCELONY".BUBUBUHAHAHAHAHA. To ja cię zapraszam na stronę www.rsssf.com/intclub.html#eur Poszukaj informacji o Śląsku i zwróć uwagę z jakimi drużynami znajduje się w jednej grupie. Widzisz tam gdzieś Barcelonę? Bo ja tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.bos.east.verizon.net 29.08.03, 06:29 A NIE MOWILEM WSZYSTKIE BILETY WYSPRZEDANE.BUBUBUHAHAHAHA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.pop.e-wro.net.pl 29.08.03, 06:54 Gość portalu: KAT napisał(a): BUBUBUHAHAHAHA!!!!!!! Ty kasjer! Co ty jesz, że za każdym razem jak chcesz coś powiedzieć to się krztusisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 11:44 Gość portalu: KAT napisał(a): > A NIE MOWILEM WSZYSTKIE BILETY WYSPRZEDANE.BUBUBUHAHAHAHA!!!!!!! Analfabeto: nie ma takiego slowa "wysprzedane". Bilety moga byc sprzedane albo wyprzedane. To jest wyprzedaz, a nie wysprzedaz. Tak samo jak skup i wykup, a nie wyskup. Bubuhaha tez jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruq Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 11:06 Juz sie nie moge doczekac tego meczu. Mam nadzieje ze na stadionie bedzie licznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków 29.08.03, 23:13 Gość portalu: kruq napisał(a): > Juz sie nie moge doczekac tego meczu. Mam nadzieje ze na > stadionie bedzie licznie. Myślę że będzie 2.5 tys widzów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk gra z Ruchem Radzionków IP: *.pop.e-wro.net.pl 30.08.03, 09:08 jacek.erazmus napisał: > Myślę że będzie 2.5 tys widzów ... Oj pogoda coś nam dzisiaj nie służy. Może być mniej. Odpowiedz Link Zgłoś