samantha.1 16.09.09, 21:45 Nowy serial w TV-1 oglądacie ? mnie ten temat leży , seriali nie oglądam , ale ten chyba będę śledzić , uwielbiam żeglowanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Przystań , 16.09.09, 22:03 Nie będę oglądać Z zasady. Żeglowanie? Raz mi się zdarzyło. Do tej pory pamiętam to niesamowite uczucie. Halsem po zalewie Zegrzyńskim. Kurczowo trzymałam szota,mocząc tyłek w wodzie. Dech zapierało. Mniam,pychota. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaraz, chwila, jaki brat?! 17.09.09, 09:43 Co ja tam napisałem?? "Zapaliłem się" do potwierdzenia tej opinii i nawet nie zauważyłem? Miało być "toś mi sios.. Nieeeeeee, nie chcę tu mieć żadnych sióstr! Z siostrami nic się nie da zrobić, mówiąc między nami, to siostry, te rodzone, są dla braci bezużyteczne! Co innego taka siostra w szpitalu... albo taka zakonna siostra... też może być... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Przystań , 17.09.09, 07:44 Prawie nie oglądam tv. Filmy fabularne bardzo rzadko, seriali w ogóle. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przystań , 17.09.09, 13:50 Oglądałam tak "po łebkach" wydaje sie być ciekawy , chociaż seriali nie lubię ,ale zobaczymy . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przystań , 17.09.09, 13:51 Chociaż pływać nie potrafię , to żeglować czy pływać kajakiem uwielbiam Odpowiedz Link