tadeusz_ski.51 06.11.09, 18:22 to chyba nie będzie pretensji, że ja też odpuszczę? Widocznie tak mało ciekawie pisze tu ta garstka osób, że zniechęca to innych do zabierania głosu?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera5 Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 06.11.09, 19:49 Witam i o zdrowie pytam. U mnie jest bo było ale się zmyło. Jeszcze kaszlę.To po pierwsze a po drugie to widzisz Tadziu trzeba mieć co pisać.Normalnie nawet się nie chce czytać.Taki bałagan się zrobił w naszym kraju ,że szkoda mówić a idzie na gorzej. Jak Oni uchwalą budżet z takim dołem? Nawet jak uchwalą ,to w przyszłym roku 20% bezrobocia ino myk a może i więcej. U mnie to już wszędzie zwalniają.Na ulicach będą tylko bezrobotni menele.Nikt się gospodarką nie zajmuje tylko stale na okrągło wybory i wybory. Odpowiedz Link
amelkalexi hmmmm... 06.11.09, 19:56 jesteście w...zmowie pewnie, zamknijcie forum...i po sprawie Odpowiedz Link
wadera5 Re: hmmmm... 06.11.09, 20:19 No ,niech spróbują ,Tadziwi ,to bym odgryzła te,no wiesz... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: hmmmm... 07.11.09, 08:39 wadera5 napisała: > No ,niech spróbują ,Tadziwi ,to bym odgryzła te,no wiesz... Ja bym nie zaryzykowała , przecież przez te blisko 60-lat nie trzymał tego w zamrażarce , to wiesz jakie to są zbuki? fuuujjjj, a jaki smród hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: hmmmm... 06.11.09, 20:38 amelkalexi napisała: > jesteście w...zmowie > pewnie, zamknijcie forum...i po sprawie Amelko nie jestem z nikim w zmowie jeśli Wasza decyzja będzie na NIE, to oczywiste jest ,ze nie zamknę , liczę na Wasza pomoc . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 08:32 Następny co mu palma odbiła? Ty myślisz ,że zawsze jest wena do pisania? a Ty zawsze ją masz? czego robisz takie głupoty? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 17:43 A o coooo chodzi ......ludzie!!~! od czasu do czasu musi być na każdym forum jakas zadyma . Po prostu internauci mają to we krwi . Ja bym wam tu zadyme zrobił gdybym miał czas)) Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 17:48 hmmm... właśnie Zak niestety, szkoda...i... ale tak właśnie jest... na innym "moim" forum...to normalnie 2 wątki tygodniowo... ale jednak...trwa no, ale my...pokażemy i udowodnimy, że też...potrafimy a zadymę...haha... ja ponoć mam talent...do..."dymienia" Odpowiedz Link
zak-1 Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 17:58 Rzuć palenie !!! bo szkodzi )) ja wchodzę w to twoje dymienie . Zadymiłem dzisiaj w robocie i kosztuje mnie to 300 zł. Jak to mowią - szef ma zawsze rację! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 18:03 Wiesz ja już kilka razy rzucałam , ale chyba prędzej rzuci mnie A w pracy ja jedna paląca , muszę na dwór wychodzić ,a teraz coraz zimniej brrr palę tylko po śniadaniu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 18:01 amelkalexi napisała: > hmmm... > właśnie Zak > niestety, szkoda...i... > ale tak właśnie jest... > na innym "moim" forum...to normalnie 2 wątki tygodniowo... > ale jednak...trwa > no, ale my...pokażemy i udowodnimy, że też...potrafimy > a zadymę...haha... > ja ponoć mam talent...do..."dymienia" A ja lubię okropnie przeciągi , bo wtedy dobrze się wywietrzy hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 18:00 Hahahaha , rób , ja już po winku Nigdy jeszcze Ty zadymy nie zrobiłeś może czas? Odpowiedz Link
amelkalexi Ludzie!!!... 07.11.09, 18:07 z tym dymieniem..to ..hmmm ja nie palę i nigdy nie paliłam ja tylko...kontrowersyjna...postać jestem...i dymię ale nie dymem papierosowym Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ludzie!!!... 07.11.09, 18:20 Aaa, dym sobie , to ze ktoś ściemy pociska to nic wielkiego jeśli nikomu nie szkodzi , czasem trzeba jakiegoś że tak powiem "wstrzasu każdemu Odpowiedz Link
zak-1 Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 18:09 Na szczęscie to nie mój styl. Juz wolę jak jest . Tak jak Tadek pisze -robię tu za "podrywacza " Tylko nie wiem gdzie??? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro tak mało osób ma ochotę tu pisać 07.11.09, 18:22 Hahaha, Kaziu ... my też nie wiemy, ale jak się dowiemy gdzie to..... Odpowiedz Link
amelkalexi no podrywaj.... 07.11.09, 18:23 podrywaj... w końcu musimy czuć się...piękne i adorowane Odpowiedz Link
darima_ka Re: no podrywaj.... 07.11.09, 18:38 A sie nie czujesz...piękna, bo ja tak , szczególnie po tym winku ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: no podrywaj.... 07.11.09, 18:56 Oj dziewczyny ..gdybym miał was pod ręką ..chyba bym zapomnial ,ze jestem żonaty Odpowiedz Link
amelkalexi taa Zak... 07.11.09, 19:07 szczególnie, jakbyśmy Cię tym winkiem spoiły w końcu wiadomo...nie ma brzydkich kobiet...tylko za mało alkoholu Odpowiedz Link
darima_ka Re: no podrywaj.... 07.11.09, 19:16 Lepiej dla Ciebie ,żebyś jednak pamiętał... chwila zapomnienia ma czasem skutki na całe życie Odpowiedz Link
amelkalexi Re: no podrywaj.... 07.11.09, 19:42 haha...tam zaraz go straszysz... ale za to...jaka chwila Odpowiedz Link
darima_ka Re: no podrywaj.... 07.11.09, 19:46 Co prawda Halloween, już było ,ale dlaczego troszkę nie postraszyć, niech się poboi nooo Odpowiedz Link
zak-1 Re: pewnie... 07.11.09, 21:34 Wy po winie ja po drinkach ))) i dobrzemi jest . Coraz bardziej mi sie podobacie ))) idę zrobić następnego drinka.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: pewnie... 07.11.09, 21:48 Zak , tow myśl przysłowia :"Nie ma brzydkich kobiet , tylko wina czasem brak"? Odpowiedz Link