tadeusz_ski.51 06.12.09, 21:02 że pani poseł Senyszyn miałaby duże szanse zarobić grubą kasę udzielając swojego głosu w dubbingu. Jak myślicie, do jakich typów postaci nadawałaby się najlepiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Re: Tak sobie myślę 06.12.09, 21:03 hahaha, chyba żartujesz , no może srokę by dobrze podkładała Odpowiedz Link
cortyzol Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 09:17 Posłanka jest kobieta odważną i za to ją cenię. Głos każdy ma taki jaki ma.Treningami i tak dużo poprawiła jakość. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 09:29 Masz rację Cortyzol. Nie przepadam za partią pani Senyszyn ale ją samą naprawdę lubię. Jest niesamowita Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 10:49 Rzecz w tym, że nie tylko jej piszcząco-skrzekliwy głos jest unikalny, lecz sens i treść wypowiedzi publicznych. Jedyną stałą pozycją w poglądach p. profesor jest antyklerykalizm, cała reszta to okrągłe zdanka, czyli elokwencja. Trudno się dziwić, że młodzi ludzie nie mają zasad i gubią się w szukaniu celu życia, jeśli tacy jak p. Senyszyn mają wpływ na kształtowanie ich postaw i poglądów. To osoba zaślepiona nienawiścią do kościoła, oszołomka, zwalczająca przejawy wartości moralnych występujących pod każdą postacią. Wyprute toto z wszelkich zasad i skrupułów, jałowe intelektualnie. Dekadencja, hipokryzja, cynizm a głównie oportunizm jest motorem jej działań. Mogę tylko ubolewać nad ludźmi, którym taka postawa imponuje. pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Senyszyn "Od lat 70. do rozwiązania była członkinią PZPR. W 1980 wstąpiła do NSZZ "Solidarność", opuściła ją w 1995..." - jak wiatr zawieje, żałosne! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 13:59 A tutaj obiema rencami się podpisuję pod Twoim postem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 15:12 rena-ta49 napisała: > A tutaj obiema rencami się podpisuję ------- To Ty jesteś "piśmienna" na obie ręce?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 18:11 darima_ka napisała: > Czy to takie dziwne ? ------ Dla mnie tak, bo ja lewą ręką pisać nie potrafię. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tak sobie myślę 07.12.09, 18:14 Wielu ludzi jest leworęcznych , lub też oburęcznych a na kompie pisze się oboma rencami nie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Brrrrrrrrr, takie 07.12.09, 19:07 "po polskiemu" aż mi skrzypi w uszach! Czy musisz powielać nieuctwo udające dowcipnisiów? Toż to prymitywy, których na więcej nie stać! "Rencami"... luuudzie, dajcie spokój, dno a w tym dnie jama! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Brrrrrrrrr, takie 08.12.09, 14:02 Jak już nie masz czego się czepiać , to czepisz sie żartobliwego eufemizmu ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tak sobie myślę 08.12.09, 13:52 Oczywiście ,ze na klawiaturze pisze obiema rękami , a jak to sobie wyobrażałeś ,że jednym palcem klikam po literce? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Tak sobie myślę 08.12.09, 14:58 Jest kilka słow które umiem pisac na klawiaturze bez patrzenia np. "nie " Co do tej pani -to mnie wkurza a jej głos pasowałby do pająka . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oczywiście jest też pozytyw 08.12.09, 16:32 To, że tacy ludzie jak p. Senyszyn są "twarzami" SLD, stwarza ogromne szanse na to, że nie przekroczą 15%. Dziwię się władzom tej partii, że pozwalają na to, aby takie osoby odstraszały potencjalnych wyborców? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Oczywiście jest też pozytyw 08.12.09, 18:56 Obyś się Tadziu nie pomylił , zawiedzeni ludzie znów mogą się w stronę SLD zwrócić ! Odpowiedz Link