Dodaj do ulubionych

Izraelska minister zbojkotowała polska wystawe

05.06.11, 11:56
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9725887,Izraelska_minister_kultury_zbojkotowala_polski_pawilon.html
Ale chyba nie mamy się o co obrażać tak bardzo, bo jaka to polska wystawa gdzie Polskę reprezentuje Żyd?
Jednym z narzędzi w oczernianiu Polaków jest oszust Gross.
Obserwuj wątek
    • junglyang Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:34
      Eeeeeeeeeeeeee tam,są poważniejsze tematy na świecie niż jakaś tam wystawasmile
    • black_jotka Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:42
      Czytajmy ze zrozumieniem!

" Powodem bojkotu jest trzyczęściowy projekt filmowy Yael Bartany, uważanej w Izraelu za artystkę kontrowersyjną - o poglądach skrajnie lewicowych i antysyjonistycznych."
      • junglyang Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:45
        Kurde a zapomniałem spytać żonę jak tę sprawę komentują w Izraeluuncertain
        • black_jotka Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:50
          Dobry jestes!..ha..ha...ha...
          • junglyang Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:57
            black_jotka napisała:

> Dobry jestes!..ha..ha...ha...

Dlaczego?
            • black_jotka Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 18:02
              Masz poczucie humoru.
              • junglyang Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 18:04
                Yyyyyyyyyyyyyyyy,,,moja żona od kilku lat pracuje i mieszka w Izraelusmile
                • black_jotka Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 18:17
                  No to masz prawdziwa opinie co sie tam dzieje. Zadne kaczki...
                  • junglyang Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 18:18
                    no właśnie nie mam bo nie zapytałemsmile
    • black_jotka Re: Izraelska minister zbojkotowała polska wystaw 05.06.11, 17:48
      Darima_ka:
      Jednym z narzędzi w oczernianiu Polaków jest oszust Gross.

Gross nie napisal niczego nowego. Zacytowal to wszystko co inni historycy juz napisali przed nim. Najlepiej przeczytac jego ksiazki, zobaczyc bibliografie ktora zamiescil, a nie powielac innych czesto na wyrost pisanych recenzji.

Gdyby Gross byl oszustem, to by juz mial tysiace procesow.
    • junglyang Dementi 05.06.11, 18:06
      Nie wiem skąd ta kaczka dziennikarska. Izraelska minister była w naszym pawilonie w piątek 3 czerwca - mówi nam Sebastian Cichocki, jeden z organizatorów polskiej ekspozycji.

Tekst linka
      • black_jotka Re: Dementi 05.06.11, 18:15
        No i tak to z kaczkami bywa, a Grossowi sie za to oberwalo...
        • junglyang Re: Dementi 05.06.11, 18:17
          Te kaczki to zawsze namieszająwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka